|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Norrin
|
Postano: pet svi 20, 2016 12:50 pm Naslov
: 10 Liga proljeće 2016 |
|
|
Ovo je najbolji post ikad.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto svi 24, 2016 11:22 am Naslov
|
|
Hvala svima na čestitkama...zadnje kolo nam nije igralo ni gore ni dole a tako ni protivnicima...ali ehm.
Dečki su bolji.
Spletom okolnosti im treći igrač nikako nije mogao doći ovo kolo pa smo nekako isčupali sve bodove u živim parovima, ali da je Zoka bio, mi bi lagano to izgubili.
Ništa. Sad nas čeka 9ta, i bit će nas puno. I bit će još luđe
Od ovih iz gornjeg odma, koliko vidim odustalo je od natjecanja čak 5 ekipa, no jedna samo sigurno kači našu 10.u ligu (odustajanje iz 9.e, i da se prijave slijedeće sezone, igraju 11.) tako da je poprilično realno da ćemo se naći i Padobranci i mi i Pešća dogodine, a i Utrine bi lako mogle do nas.
Ako se to posloži, isse pa 9.a liga će bit apsolutna zabava
Evo stoga na zaključivanju ove sezone, da čestitam i ja Stalco-u, bili su fakat uvjerljivo najbolji, Jastrebovima koji su zasluženo drugi i pešći i padobrancima koji će vjerojatno za razred gore.
Svima ostalima - fakat izjednačena liga, bio je gušt igrati s vama, hvala na svemu.
Nadam se da se vidimo uskoro, u jednoznamenkastim ligama  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: uto svi 24, 2016 11:26 am Naslov
|
|
Bravo Bridž,bravo Padobranci i bravo Zvone,čestitam ti na bronci u singlu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|