NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zmilko

PostPostano: sri svi 25, 2016 12:39 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Da je bar više komedije a manje tragedije.
Hvala Stane. Da li si što izgubio ?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Spin

PostPostano: sri svi 25, 2016 2:53 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Ne znam Pojma nemam
meni se ta tranzicija na plastiku uopće ne sviđa.
Duplo skuplje loptice koje traju duplo kraće,
to kao da su smišljali ekoteroristi,
kako što prije zagaditi "planetu".

Btw. sviđa mi se inicijativa da Sokaz otkupi stare loptice.
Imam nekih 200 nekorištenih komada,
80% originalne cijene? Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: sri svi 25, 2016 6:36 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

200 komada???

Eeeek!

ROFL

Pričekaj 10-20 godina i imati će kolekcionarsku vrijednost.

YUUUP!
[Vrh]
Spin

PostPostano: sub svi 28, 2016 11:57 am    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Riješio sam prekjučer na Sinnijevom šahovskom turniru pitanje loptica Very Happy

Spomenuo sam da su cijena i trajnost plastičnih loptica nedobre,
kako se sa novim lopticama slabije može vući spin te je potrebno investirati u novu opremu, drva i gume.

Tako da sam dobio jamstvo da se u Sinniu neće morati igrati sa plastikom, već kao i do sada sa najboljom dostupnom.

btw. imam još i 38 mm loptica, ali još nisu postale kolekcionarska vrijednost Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
papuanac

PostPostano: pet kol 19, 2016 10:06 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Nakon nekoliko tjedana igranja s različitim plastičnim lopticama iskustvo je sljedeće: loptice 40+ su tvrđe od celuloidnih. To traži adaptaciju igrača na potpuno drugačije uvjete igranja, puno veći angažman kod povlačenja spina kod napadača, a otežat će onima koji igru baziraju na obrani (lovcima, travašima…) jer je igra znatno sporija. Uz to, plastične su loptice kratkotrajne, nama je u prosjeku jedna loptica bila dovoljna za jedan trening od oko 2 sata efektivne igre (to je vjerojatno i zato što je podna podloga kamena, no celuloidne su nam trajale po nekoliko treninga zbog mekoće materijala). Najboljima su se pokazale Joola Super-P 3-Star koje su po karakteristikama najsličnije celuloidnim pa preporučujemo igračima da ih isprobaju sami. Od ostalih (Buterfly i Joola practice-P) bešavne Xaofa bile su daleko najlošije, totalno nepredvidljive i čudnog „ponašanja“. To je naše iskustvo za sada i samo naše mišljenje, ali da neće biti iznenađenja u novoj sezoni za sve kvalitativne rangove igrača – biti će ih, itekako! I biti će zanimljivo :)
[Vrh]
jopelin

PostPostano: uto pro 13, 2016 11:45 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Dragi prijatelji,

uz sve ove renomirane dobavljače loptica (Butterfly,Tibhar, Yasaka,Stiga,Joola,Donic.....oprostite ako sam koga zaboravio navesti) želim vas obavijestiti da su na naše malo tržište stigle :

X I O M LOPTICE

Kao sponzor za loptice,brojače i sudačke stolove XIOM se pojavio ove godine na Evropskom prvenstvu za kadete i juniore koje je održano u Zagreb a za kraj godine........jedno malo iznenađenje za sve vas.

Ako dođete na naš naj...Božićni turnir 17.12. ova Subota imati ćete priliku igrati sa XIOM lopticama te ocijeniti njihovu kvalitetu.
Ali ne samo to :

Pozivam vas da dođete na prezentaciju gotovo cjelokupnog asortimana XIOM proizvoda koji će biti izložen u predvorju dvorane.

Dakle..uz dobar pingić, druženje, novu kolekciju i još neka iznenađenja...
do subote i našeg turnira

pozdrav

Jopelin

ps: za sva tehnička pitanja i informacije dostupan sam vam na već poznati broj telefona ali evo opet : 091 519 54 87 te mail : josipelin21@gmail.com
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stip

PostPostano: pet pro 16, 2016 12:42 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Nakon jednog treninga i jedne utakmice Xiom lopticama, mi smo odlučili prijeći na njih (sa Xu Shao Fa).
Meni je trebalo malo vremena za prilagodbu, ali Xiom je barem konzistentno okrugao, a ne da 50% loptica podsjeća na ragbi loptu kao kod nekih drugih brandova.
Hvala Joži što nam je omogućio isprobavanje Xioma! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
geek

PostPostano: pet pro 16, 2016 5:40 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

To je SVE trič-trač, priča koja ne drži vodu. SVE bešavne loptice, nezavisno od toga koji brand bio na njima otisnut (XuShaoFa, Joola, Tibhar, Nexy, XIOM, Yinhe...) proizvodi XuShaoFa. I, kao kod svih kineskih loptica, šavnih i bešavnih, jedan lot može biti bolji, drugi lošiji, što je pitanje sreće (slučaja). Ako netko ima bilo kakav dokaz suprotnog, molim, neka ga ovdje iznese. I, sada da ja tvrdim da su moje XuShaoFa bešavne loptice bolje od npr. bešavnih Bilićevih Joola...
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet pro 16, 2016 10:34 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

@geek
jedan lot može biti bolji, drugi lošiji

Koji je to lot, pita Edo Peročević Saperlot iz "Vlaka u snijegu" ?

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.