NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zmilko

PostPostano: pon svi 30, 2016 9:47 am    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

Da li me itko ili nitko ozbiljno
shvaća ?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Stane

PostPostano: pon svi 30, 2016 10:17 am    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

ja Thumbs up al sam 1977 god rođen pa je tu problem Confused
Izra

PostPostano: pon svi 30, 2016 10:46 am    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
Da li me itko ili nitko ozbiljno
shvaća ?

ponavljam, koliko iskren da budem? Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pon svi 30, 2016 10:56 am    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

https://www.youtube.com/watch?v=y3aq5kw_Jm8
[Vrh]
wolf

PostPostano: pon svi 30, 2016 11:08 am    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

MUNJA2 (napisa):
Kako god objasnio ja nemam gušta igrati protiv trave i takva razbibriga mi nije zadovoljstvo. Znalo se dogoditi da i pobijedim neke travare ali mi svejedno igra nije bila zadovoljstvo nego NAPOR. Znači NIJE stvar u pobjeđivanju već u mom sekiranju što me loptice ne slušaju onako kako sam navikao i idu mi na živce a bolje ne znam i ne mogu. Zbog toga se sigurno nisam počeo baviti pingaćem. Ja znam da je problem kod mene, nisam nikada ni tvrdio da je u drugome ili u pravilima. Zato sam i počeo ovu temu više kao zezanciju (kao što je to počeo i zmilko) a ne kao stvarni (ozbiljni) zahtjev za promjenom pravila u Sokazu (iako iskreno mislim sve što sam napisao o travarima).

odi pikulat Kava
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pon svi 30, 2016 11:49 am    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

Sa Pikulama se nije za igrat Beljenje
[Vrh]
wolf

PostPostano: pon svi 30, 2016 12:49 pm    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

Fiškalac se poigrava špekulama ROFL
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon svi 30, 2016 1:13 pm    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

Istina Thumbs up
[Vrh]
Burke

PostPostano: ned lip 05, 2016 11:56 am    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
otvaram temu iz naslova sa tezom da obzirom na dosljednost predsjedništva sokaza iskazanu kroz organizaciju dede I vodovoda s pravom je očekivat da će I ti turniri bit organizirani po dobnim skupinama.
prednosti su očite I slijepima poput mene.

Koliko ja znam, ni DEDA ni vikend turniri se nikada nisu igrali po dobnim kategorijama, a vjerojatno nikada ni neće. Pojma nemam
Jedino se VODOVOD tako igra.
Po meni bi jedino ako sve kategorije nemaju isti koeficijent trebalo omogućiti starijima da se natjeću u mlađim kategorijama. Vodovod je jedini takav SOKAZ turnir pa se valjda drži neka tradicija ili tako nešto...
Ali slažem se sa tobom, meni su isto bez veze tolike dobne kategorije. Ima smisla staviti npr. do 40 i preko 40 godina (i eventualno još jednu preko 70 godina). Ovo dijeljenje 40-50, 50-60, 60-70 mi iskreno nema previše smisla, samo se sve razvodni... Misli
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zmilko

PostPostano: ned lip 05, 2016 12:00 pm    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

Potpuno se slažem. Valja uputit takav prijedlog jer vrhuška ne
prati forum
zmilko

PostPostano: ned lip 05, 2016 12:35 pm    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

U stvari ako se omoguči da se igra u mlađoj kategoriji onda nema problema.
a možda da se dobne kategorije potpuno ukinu. Nije sve iz bijelog svijeta dobro.
Burke

PostPostano: ned lip 05, 2016 10:00 pm    Naslov : jesenji i ljetnji vikend turniri liga-tkzv turniri sokaza Citirajte i odgovorite

Pa dobro, može biti jedan SOKAZ turnir sa dobnim kategorijama (da ne bude uvijek sve isto), ali se ne slažem baš sa toliko kategorija jer je premali broj igrača.
U svijetu postoji kategorija seniora i veterana, dakle 2 kategorije!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.