NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

ban i zašto ga dati
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zmilko

PostPostano: pon svi 30, 2016 12:36 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Zašto bi me banao ? Da li sam prost,bezobrazan ili
neuljudan ? Ili vrijeđam istinom i ispravnim pitanjima?
Na moj post nemora niko odgovorit i propala tema.
Forum je mjesto gdje se razgovara.Ako ti to smeta onda banaj.
A pošteno bi bilo da ili šutiš ili se uključiš ako te zanima.
Opet diskriminiraš starije osobe.Starije ali ne i glupe.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: pon svi 30, 2016 12:48 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

dosta je jednom pitati, sve drugo je spemanje. obzirom da nitko ne smije spemati nije diskriminacija.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
MUNJA2

PostPostano: pon svi 30, 2016 12:52 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Zmilko je ovdje kolateralna žrtva, čovjek je pristojno otvorio temu a nitko mu na nju nije reagirao odnosno reagirao sam ja i Spin i odveli temu u drugom pravcu. Ajde, barem smo o nečemu pisali. To što želi imati otvoreni post sa svojom temom nije razlog za baniranje. Uostalom, ovaj Forum služi i za najobičnije druženje, i iz dosade, zar ne ?
[Vrh]
zmilko

PostPostano: pon svi 30, 2016 12:59 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Molim vas da me izbrišete sa liste korisnika foruma.
Hvala
MUNJA2

PostPostano: pon svi 30, 2016 1:08 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Jedno pitanje :"Kada se čovjeka banira na Forumu da li može unositi rezultate utakmica ili mu je i to onemogućeno ?"
[Vrh]
Izra

PostPostano: pon svi 30, 2016 1:16 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

nema veze jedno s drugim.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pon svi 30, 2016 1:17 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Unos rezultata je odvojen od prijave na forum.

Zmilko, nemoj biti kao ostali papci Hihihi koji su demonstrativno napustili forum.

Ipak ovo treba shvatiti kao laganu zabavu.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: pon svi 30, 2016 1:25 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Svakako da neću biti kao ostali papci
Briši me iz liste registriranih korisnika,čuješ li. Naravno ne čuješ
nego čitaš. Čitaj briši me
trnac

PostPostano: pon svi 30, 2016 1:39 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Smile Sad Wink Crying Very Happy Confused Klanja se Evil Thumbs up Zubo Embarassed ROFL Rolling Eyes Laughing Cheer Beljenje In love Eeeek! Juhuu Mad Cool Thumbs down Plazi jezik Exclamation Question Idea Poop Pivo Bljak Pehar Amen Bla bla Azdaja Mudri djed Ajooj Vozi auto Ceka Beljenje2 Horor Prvak Gimme five Bonk! Maaamaaaa Glavom u zid Jumping Klap Klopa Tulum Strah Zivili Pojma nemam Raspa nokte Ne ne Snajper Ruga se Sibom po guzi Misli Tuzni Mah mah Trio
Pobjeda Zzz Trk Moon
Kava Ples Drunk Afro Djed Mraz Tisina Nisam ja! Hekla Andjeo Big gun Cursing FU Zvrko Cekicem po glavi
Hippie Im with stupid Geek Rocket launcher Smoking Tenk 2 up Mig Cice Rospija Zmaj Mirko Moli Otvaraj! Partijana Banana dancing Skace Woo hoo! Fulir Headbang Gitara Bit ce dobro Duplo Dark evil Jako ljut Komp Bis Macevanje Bike No mail Gips Uvrijeđen Predaja Clint Wow Vrag Box Cro No no Luck Retaj Hrana Pracka Sebican Znoj Hero Kiss Pingic Osama Hitler Leti Brukica Kokice Zubeki Spring Grouphug Visi \m/ Grli Mikroval Srami se Potrćkanko Romeo Rigo Lud Žmurko Cestitamo! Hihihi Pfff Đe si? Closed Prenerazena banana Rak Mikroval + cerek Yesss! Locked Facepalm Plok plok! Love Mad jumping Sumo WD Tekstilci Banned Heart Mala vidra Velika vidra
[Vrh]
55

PostPostano: pon svi 30, 2016 1:57 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Duplo ... Mixerologija... Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Spin

PostPostano: pon svi 30, 2016 2:32 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Gospon zmilko, nemojte si to uzimati srcu Sad

Mene ovdje isto nitko ne doživljava, čak ni na topicu lige, pišem sam sebi Wink

Evo primjer;
Predložio sam da se promijeni raspored igranja u zapisniku.
Da se smanji čekanje između mečeva za domaćeg igrača koji kreće prvi i igra i 9. susret,
jer se nakon 6 mečeva sjedenja čovjek maksimalno ohladi.

Ali dobro da me još nisu prozvali provokatorom.
Usuditi se nešto predlagati, a nisi blizu oltara?
Very Happy
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon svi 30, 2016 2:34 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Šta hoćeš, ja sam napisao jedan post u topicu lige. Uvrijeđen Jako ljut

Laughing
[Vrh]
Izra

PostPostano: pon svi 30, 2016 2:35 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

pa jel te netko sprijecio da predlozis? Pojma nemam

sori zmilko, nismo predvidjeli baniranje na zahtjev na forumu.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon svi 30, 2016 2:42 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Spin, ti to planiraš Bergerove tablice baciti u ropotarnicu povijesti? Zubo
[Vrh]
kula

PostPostano: pon svi 30, 2016 2:47 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Zmilko, nemoj biti kao ostali papci Hihihi koji su demonstrativno napustili forum.
Ipak ovo treba shvatiti kao laganu zabavu.

Činjenica je da je dosta kvalitetnih i pametnih ljudi kompletno ili dobrim dijelom napustilo pisanje na forumu, a to nešto govori.I nisu bili niti bezobrazni, ni prosti, ali očito je da se tu ne može ništa promijeniti.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon svi 30, 2016 2:54 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

kula, jel to misliš na Gugu? O skromnosti, o mores Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
max pax

PostPostano: pon svi 30, 2016 3:38 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Samo rokajte banove, sloboda misljenja i govora nikada nista dobroga nije donijela ja vas podrzavam
[Vrh]
zmilko

PostPostano: pon svi 30, 2016 4:13 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
dosta je jednom pitati, sve drugo je spemanje. obzirom da nitko ne smije spemati nije diskriminacija.

a trolanje ne brišeš ili banaš ? u stvari uplitanje ozbiljne teme ( materijali nedozvoljeni I dozvoljeni ) dozvoljavaš a moj pokušaj da usmjerim razgovor na topic koji ima ime I prezime ne dozvoljavaš ? I nazivaš spamom ?
stvarno nema logike. I po kojoj logici ja moram igrati sa stanetom koji je rođen 1977. kaj se ne rodi 1950 pa bumo igrali, a ne ovak...
kula

PostPostano: pon svi 30, 2016 4:21 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
kula, jel to misliš na Gugu? O skromnosti, o mores Klanja se Klanja se Klanja se

Ne, koliko vidim Guga i dalje piše na forumu iako mi je to iznenađenje.
Mislim na Grgeca, Pongraca i još dosta njih s kojima bi sve ovo bilo puno veselije.Ali kao što sam već rekao, neće tu biti napretka.
[Vrh]
Izra

PostPostano: pon svi 30, 2016 4:27 pm    Naslov : ban i zašto ga dati Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
Izra (napisa):

a trolanje ne brišeš ili banaš ? u stvari uplitanje ozbiljne teme ( materijali nedozvoljeni I dozvoljeni ) dozvoljavaš a moj pokušaj da usmjerim razgovor na topic koji ima ime I prezime ne dozvoljavaš ? I nazivaš spamom ?
stvarno nema logike. I po kojoj logici ja moram igrati sa stanetom koji je rođen 1977. kaj se ne rodi 1950 pa bumo igrali, a ne ovak...

o tom problemu s imenom i prezimenom se vec prije raspravilo, a tema u kojoj smo se raspricali o travi je i dalje otvorena pa ako se nekom i dalje razglaba o tome sto te zanima nek se slobodno prikljuci. meni se cini da to vise nikom nije zanimljivo, a onda nema smisla stalno otvarati to iznova i poduplavati teme.

jedan sokazov turnir godisnje ima ogranicenje po godinama, svi ostali nemaju, kuzim da te smeta i zao mi je zbog toga.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.