NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Plastične loptice - iskustva
Idite na 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: uto svi 31, 2016 11:07 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Odrađena dva sparing treninga s plastičnom lopticom Butterfly G40+ i dojam je slijedeći:
- prilično tvrda loptica
- još nije pukla (cca 5 sati igranja, lupao sam je "namjerno" rubom reketa)
- zvuk je na početku katastrofalan - kao da je pukla na 3 mjesta Zubo

Kako smo prije igrali s Yasaka ***, najveća je razlika u tvrdoći loptice. U težini ne bi smjelo biti osjetne razlike, više subjektivno je BTY G40+ teža zbog veće tvrdoće.

Smile je rekao da imaju TSP loptice, da su mekše. Samo sam ga zaboravio pitati gdje je nabavio TSP loptice.
Pa Smile, ako čitaš, javi gdje si nabavio TSP loptice Thumbs up

Moje je mišljenje da je ova loptica bolja za igru od stola jer meni i nakon 5 sati privikavanja dosta toga leti van.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
MUNJA2

PostPostano: sri lip 01, 2016 4:28 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Meni i nakon tri godine privikavanja na celuloidne dosta toga leti van. Ako će se to ponavljati i sa plastičnima - nema ništa novo.
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 7:52 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Sasvim je izgledno da će razlike u svojstvima loptica biti daleko veće nego prije. Gledam na listi loptica ITTF-a, neke firme su na početku nudile samo bešavne ili samo šavne, sada nude obje. I proizvođači se još uhodavaju.

http://www.ittf.com/_front_page/ittf1.asp?category=balls
[Vrh]
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 10:37 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Odlična je nova loptica za flah igru tj bez rotacije.Mislim da je.ovo jako veliki zauokret u stolnom tenisu.Plastična loptica slabije prima rotaciju i sporije dolazi.Na profesionalnom ni vou mislim da igrači moraju biti više fizički jači i kondicijski spremniji tako budemo vidjeli kaj se bude dešavalo s igrom u sokaz ligi.Ja sam zadaovoljen s novom lopticom bez obzira na marku Cheer
Izra

PostPostano: sri lip 01, 2016 10:47 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

ljudi su zbog nove loptice predvidjali navalu drajfera medju proficima, pa se to nije dogodilo. predvidjalo se da ce lovci biti u puno goroj situaciji nego prije, pa se to nije dogodilo. sve ce biti isto kao prije, samo je malo sporija lopta pa se moras vise oteglit da dovrsis poen.

ovo sa razlikama medju lopticama me za sad najvise brine. treniras s jednom, dodjes u goste gdje igraju s drugom i lopta ti ima nepredvidiv odskok... nadam se da ce se tehnologija popraviti i razlike smanjiti.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: sri lip 01, 2016 10:53 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Fakat je zajebano preći na plastične loptice s obzirom da smo do sada igrali s drvenim lopticama.
Nakon par treninga sve sjedne na svoje mjesto,. Thumbs up
Meni su za sada najbolje TIBHAR 40+ nekako imaju najmanje "plastike" u sebi.

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 11:30 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

A meni čevapi s lukom jel loptice nisam probao Laughing
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 11:31 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

@Izra
I mene zanima kako će se ekipe profilirati, odnosno za koje će se loptice ekipe odlučiti.

@Ikota
Zagiping se igrao Tibhar 40+, samo i tu sada već polako postoji problem jer Tibhar ima dvije vrste plastike, jedna sa šavom, druga bez.

Koju vrstu ti preporučaš?
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 11:33 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Stane (napisa):
A meni čevapi s lukom jel loptice nisam probao Laughing

Ča ne?
Bojiš se da ti šav ne zapne u grlu? ROFL
Probaj bešavne Mudri djed
[Vrh]
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 11:41 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Bio sam prije jedno mj.dana u dobovi slo. na turniru.Igralo se s xushaofa lopticom ali trening znači.jedna zvijezdica nisu loše ali 3 zvijzdice daleko su bolje ali i skuplje.Igrao sam s 4slovenca i to juniorima i seniorima primjetio sam da sva četvorica lupaju bekend kontru sa stola tako da nez am i svaki poen je dugo trajao.Ponestalo mi.je snage zato napomnjem fizička kondicijska priprema vrlo je bitna .Vidjet ćemo kak će bit u sokazu.Kolka je cijena 3zvijezdica a koliko trening e da dali se sokaz mora igrat s 3zvijezdice ili može 1 zvjezdica bitno da je 40+
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 11:50 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Nije uopće upitno, 3 zvjezdice ostaju i dalje.

Bešavne "fufice" su svugdje dobile dobre recenzije, svakako ih moram isprobati Thumbs up

To što su lupali bekend kontru sa stola više ima veze s (istim) trenerom koji ih je to naučio nego s lopticom. Za kondu mi je svejedno, lipsam jednako brzo s celuloidnom i plastičnom lopticama Zubo
[Vrh]
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 11:56 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Sad me zanima kad neko zdrobi 40+3zvijezde pa izbil bu 3sv.rat Laughing
Mislim dakako namjerno Very Happy
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:02 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Stane, ne drami Facepalm
[Vrh]
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:09 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Zamisli gubim i stanem na plastićnu onak slučajno a košta cenera Confused
I velim sory ko na prasicu Very Happy
domac101

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:16 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

I ko fol slučajno ponudiš drugačiju plastičnu, tj onu na koju je navikla tvoja ekipa. Very Happy
Pale

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:18 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Trnac @ igralo se sa šavnim lopticama. Dosta ljudi je reklo da šavne manje pucaju , dok bešavne imaju pravilniji oblik tj. od 10 ih je sigurno 7-8 pravilnih.
Mislim da bu se kod nas u Jazbini igralo sa xushaofa lopticom, tako da bum se i ja priklonio većini.
Za sada imam Tibhar 40+ i dok ih ne strgam igram s njima Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)

Zadnja promjena: Pale; sri lip 01, 2016 12:19 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:18 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Točno to i voda na tvoj mlin Very Happy
Protivnik nervozan Thumbs up
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:20 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Ikota dogovori meć s nekim iz druge lige čul sam da tam trgaju loptice pa da se riješiš In love
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:25 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

domac101 (napisa):
I ko fol slučajno ponudiš drugačiju plastičnu, tj onu na koju je navikla tvoja ekipa. Very Happy

Čuj, nekad je to jedino rješenje.
I ja sam bio prisiljen (na žalost) zgaziti protivničku lopticu. Imali su samo dvije Yul Brynner nittake koje su se davno posvadile sa spinom.
Valjda su cijelu sezonu igrali i trenirali s tim lopticama.

Trebalo bi ubaciti u pravilnik da protivnička ekipa ima pravo inzistirati na novoj loptici na početku meča ukoliko procjeni da je ponuđena previše istrošena.
[Vrh]
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:29 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

E da još i to kaj nije dosta širina visina tem.vlaga i svijetlo Very Happy
Pa moral bum na meç s pancirkom. In love
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sljedeće
Stranica 1 / 12.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.