NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Plastične loptice - iskustva
Idite na Prethodno  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
domac101

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:34 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

@trnac

Jbg to je jedna od domaćinskih prednosti, uz teren. Ako u pravilniku nema ništa vezano uz "friške" i "istrošene" loptice, kao ni brandove, onda to (namjerno razbijanje) definitivno nije fair play.
Mislim da se malo ipak pretjeruje u vezi svih tih stvari.

@Stane

Treba i onaj "mjerač" ispravnosti reketa nabavit. Zubo
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:41 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Iz pristojnosti prema protivniku daš pristojne loptice Thumbs up

U 8 sezona to mi je bilo prvi put, nadam se i posljednji.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
domac101

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:45 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Ma sve 5, zezam se ja. Meni je ionako svejedno, još sam uvijek podjednako loš sa svima. ROFL
Jedino ove niželigaške travare mlatim kak god. Very Happy

Možda onda da se uvede u pravilnik samo određene tipove loptica s kojima se smiju igrati mečevi pa da je manje varijacija.
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:49 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Nemre to nikak 3zvijzde40+ pa.ko koje vole unačelu treba igrat radi zabave a ak je nekom zabavno lomit loptice neka lomi isto je i igranje s travama ko voli nek izvoli.Meni je moj reket ok Thumbs up
Pale

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:51 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Trebalo bi uvest pravilo da svaka ekipa uz prijavu u SOKAZ mora navesti tip loptice s kojima igra domačinstvo.

npr. Cvjećarnica nela - butterfly 40+

Na taj način bi se gostujuća ekipa mogla bar tjedan dana privikavati na dotićnu lopticu. Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:54 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Ma plastika 40+, 3 zvjedice i da nije zadnji spin primila prije mjesec dana Zubo
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:56 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

ikota~sova (napisa):
Trebalo bi uvest pravilo da svaka ekipa uz prijavu u SOKAZ mora navesti tip loptice s kojima igra domačinstvo.

npr. Cvjećarnica nela - butterfly 40+

Na taj način bi se gostujuća ekipa mogla bar tjedan dana privikavati na dotićnu lopticu. Thumbs up

Ideja je pohvalna Thumbs up, ali smatram da će iduće sezone ekipe još lutati s lopticom. To bi trebalo uvesti od proljeća.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:57 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Imaju 3ipol mjeseca za lutanje Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
domac101

PostPostano: sri lip 01, 2016 12:58 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

@ikota

Isto sam i ja pomislio, svaka ekipa nek si nabavi 1-2 loptice svih vrsta pa da nakon dogovora utakmice stigne odradit pokoji trening s određenom lopticom.
Ako se unaprijed zna, dogovorom preko foruma ili slično, još bolje. Thumbs up
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 1:00 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Trebalo bi uvest pravilo da pravila nema?
Pa po tome moraju navest i u kojem će dresu igrat (boja itd)da ne dođem u istom pa da publika nezna ko je domaçin Laughing
Pale

PostPostano: sri lip 01, 2016 1:01 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

To bi bilo onda skrivanje loptice ko kad ti netko neda na zagrijavanju da probaš materijal, već te cijelo vrijeme zagrijava s istom gumom. Zašto? Zato da se moraš bar 1 set privikavati na isti. Tako bi bilo o sa lopticama, saznal bi s kakvom lopticom igraš tek kad bi se počel zagrijavat.

Stane @ Pak si se nasnifal plina ili ...?

[Vrh]
Stane

PostPostano: sri lip 01, 2016 1:07 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Pa nemora ti protivnik vraćati lopticu s materijalom,ako neće ja sam do sad to doživio par puta , prvi put mi je bilo čudno, a sad mi je normalno mislim da bu tak i s lopticama ,jedino me muće majce u krivoj boji Laughing
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 1:45 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

ikota~sova (napisa):
Imaju 3ipol mjeseca za lutanje Wink

Od toga 3 mjeseca neće znati gdje im je reket, a pola mjeseca će ga tražiti Wink
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 1:51 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Stane (napisa):
Pa nemora ti protivnik vraćati lopticu s materijalom,ako neće ja sam do sad to doživio par puta , prvi put mi je bilo čudno, a sad mi je normalno mislim da bu tak i s lopticama ,jedino me muće majce u krivoj boji Laughing

Od kada me prvi travaroš zajebo za zagrijavanje više se ne zagrijavam s takvima. Odmah igra. A ako baš inzistira, mogu se zagrijavati lijevom rukom. Zubo

S majicama nemam problema, moj stil je nadaleko poznat i navijači nemaju problema! Hihihi

[Vrh]
Smile

PostPostano: sri lip 01, 2016 2:06 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):

Smile je rekao da imaju TSP loptice, da su mekše. Samo sam ga zaboravio pitati gdje je nabavio TSP loptice.
Pa Smile, ako čitaš, javi gdje si nabavio TSP loptice Thumbs up

Contra shop aus Dojčland. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: sri lip 01, 2016 2:28 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Kaj vozi četrnajstica do tam? Pojma nemam

Zubo

TNX Smile Thumbs up
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: čet lip 02, 2016 9:43 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):

Čuj, nekad je to jedino rješenje.
I ja sam bio prisiljen (na žalost) zgaziti protivničku lopticu. Imali su samo dvije Yul Brynner nittake koje su se davno posvadile sa spinom.
Valjda su cijelu sezonu igrali i trenirali s tim lopticama.

S obzirom da igru baziraš isključivo na spinu vjerojatno si bil skroz u banani.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stane

PostPostano: čet lip 02, 2016 10:30 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Razmisljam da počnem igrat s lijevom rukom vjeverko kak si ti naučio igrat Rolling Eyes
trnac

PostPostano: čet lip 02, 2016 10:41 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
trnac (napisa):

Čuj, nekad je to jedino rješenje.
I ja sam bio prisiljen (na žalost) zgaziti protivničku lopticu. Imali su samo dvije Yul Brynner nittake koje su se davno posvadile sa spinom.
Valjda su cijelu sezonu igrali i trenirali s tim lopticama.

S obzirom da igru baziraš isključivo na spinu vjerojatno si bil skroz u banani.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ROFL

Ne baziram igru na ničem isključivom. Ima tu svega. Ali spin mi jako dobro posluži za napad sa stola.
[Vrh]
Stane

PostPostano: čet lip 02, 2016 10:42 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Stane (napisa):
Razmisljam da počnem igrat s lijevom rukom vjeverko kak si ti naučio igrat Rolling Eyes

Nova loptica nova ruka lijeva Eeeek!
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Sljedeće
Stranica 2 / 12.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.