|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: pon lip 06, 2016 2:05 pm Naslov
: HSTK Južna Trešnjevka |
|
|
| Gregor (napisa): | Evo da se i ja nadovežem...6. liga...textilci zauzeli odlično 10. mjesto koje ih ostavlja u spomenutoj ligzi...al zato ste iduće sezone nahebali...eeee ovo vam ozbiljno govorim...znači saznat ćete kaj je mrak, a kaj je kmica...bit će ko je ugasio svijetlo, ko je upalio mrak...mama malo sam Gretića zajebavao, pa sam dobio po lampi...i tak...  |
Konačno bum uživo videl te ŽUTE FLUORESCENTNE TENE
Ispod je snimljen ''rad nogu'' Grete na posljednjoj tekmi, ali USPORENOM kamerom jer inače nebi ništa vidjeli od silne brzine...
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Gregor
|
Postano: pon lip 06, 2016 7:03 pm Naslov
|
|
| max pax (napisa): | Mama malo sam Gretića zajebavao pa mi je pojeo sav grah  |
lajkam ti ovo...slone jedan...vratit ću ti za ovo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Gregor
|
Postano: pon lip 06, 2016 7:04 pm Naslov
|
|
uuuuuu Guga, dobar kadar ...to je to... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: uto lip 07, 2016 6:52 am Naslov
|
|
5. liga - Tu su Luftbrenzeri malo zaglavili,što je samo po sebi čudo s obzirom kakvu sezonu su odigrali.Praktički s jednim i pol igračem osigurali su opstanak. Dabi solidan ali mogao bi i morao bolje,Bare potpuno van forme,a Wolf je bukvalno "nakljucao" par partija.Njima bi stvarno bio potrebit solidan 4. igrač.
Novopečeni petoligaš je i Hvidra ZG,viceprvaci 7.lige!Kovačiček tu nebi,a vjerojatno i neće imati problema,Kara će se trebati maksimalno uozbiljiti i pritrenirati,dok su Marijan i Gabra u problemima,već su jednom probali 5. ligu i nije išlo,daj bože da griješim pa da me na jesen opovrgnu i doprinesu rezultatski s 10-tak i više pobjeda! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: uto lip 07, 2016 6:58 am Naslov
|
|
6. liga - J.T. WD Textil je ekipa u nebranom grožđu!Jedino Vjeko je koliko toliko pouzdan,iako skor kaže lapo-lapo,mogao bi on i bolje.Greta još traži vlastita muda pa da na mečevima počne igrati ono što zna i može,dali će ih naći,veliko je pitanje.Hrca su poslali da im kleči na kuruzi,možda imaju kakvo pojačanje u rezervi za koje ne znam,ali bez trećeg pa i četvrtog konkurentnog igrača čeka ih samo jedan put a taj ide prema dolje.Možda da pozovu Karamarka da ih "presloži".... _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: uto lip 07, 2016 7:05 am Naslov
|
|
7. liga - Konačno smo došli i do jednih koji su bili PRVACI u svojoj 9. ligi!
I to suvereno,2 kola prije kraja,Kusta sa skorom 36-0,što je respekt i za 20 ligu a kamoli za 9.
On če ih i dalje vući u 7. ligi,u to ne sumnjam,ali pitanje je dali mali David to može ispratiti,trebao bi podići formu,jer sedma je osjetno jača od devete,a prošlu sezonu je dosta često prolazio na "guzove".Marko mora cijelo ljeto trenirati ako hoće doprinjeti jel pokazalo se da mu je i 9. bila prejaka.Možda neko pojačanje ne bi bilo naodmet,ako imaju afiniteta pomaknut se još koju ligu naprijed,u trenutnom sastavu to mi izgleda kao nemoguća misija. _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: uto lip 07, 2016 7:12 am Naslov
|
|
9. liga - Bridževci su ekipa koja je u možda i u najboljoj poziciji za jesen,Marku samo treba da se privikne na nove "plastičnjače" za što ima dovoljno vremena,Tomekica je iz sezone u sezonu sve bolja,Drenu fali malo treninga,jer ovu sezonu je podbacio oslanjajući se na suigrače.Imaju i pojačanje za jesen-zlu ne trebalo!Nisu ni u prejakoj ligi,tako da objektivno od njih očekujem borbu za vrh i pomak na bolje!
Naravno,za sve to trebat će pustiti i nešto znoja preko ljeta! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: uto lip 07, 2016 7:28 am Naslov
|
|
10. liga - Tu se zeru prorijedila gužva od proljetos.
Padobranci ako ostanu,a vjerujem da se još nadaju da će ih potjerat put gore,ali imaju odličnu sezonu iza sebe,Zvone i Palička stvarno trebaju biti zadovoljni,em imaju dobre skorove,em to nije bilo slučajno,oni jesu dobri,čak i predobri za 10 ligu.Mikloška isto napreduje ali malo kaska za ovom dvojicom,ali kao ekipa su poprilično kompaktni!Jedan kiks u zadnjem kolu košta ih sigurnog prolaza naprijed.Ili je to gostovanje u Pešći bez Zvoneta....možda neka rezerva da uskoči kad se ne uspiju skupiti sva trojica ne bi bila glupost...ako ostanu u 10-toj bit će to borba za sam vrh tablice.
J.T. Iustitia je ekipa nezahvalna za bilo kakvu prognozu.Boka je prošlu sezonu pokazao da bez treninga nije ni sjena igrača kakav je.Oćekivao sam da će prošetat kroz 8. ligu ali realnost je bila suprotna.Na jesen će biti lakše ali bez treninga opet teško.Fiškalac toliko dugo luta po prejakim ligama da više nisam siguran u kojoj mu je ligi mjesto.Iskreno se nadam da bi to mogla biti deseta,i da će konačno skor na kraju biti u "zelenom".
Kontinuirano trenira,smršavio je osjetno,zavrijedio je osjetiti slast pobjede nakon podućeg posta.
Čupa je još uvjek u ligi koja mu je prejaka,ozbiljnijeg treninga se nije prihvatio,ima potencijala,dakle sve je na njemu.Inače su na jesen sa dvojicom,Čupa bu i dalje samo nastupao! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: uto lip 07, 2016 7:39 am Naslov
|
|
11. liga - Aquashop pada za ligu dolje,što je bilo pomalo neočekivano,bar meni.Gogo na žalost preskače treninge,a mogao bi i trebao igrati puno bolje nego što je to bilo prošlu sezonu.Hrg također može bolje uz malo više treninga,A Grza i Vrksi su fijasko sezone!Morat će se ili uozbiljit ili će tonut još dublje.Skorovi govore da su zalutali u ligu koju igraju,a realno mislim da bi mogli puno bolje.Barem mali Vrksi,Grza ipak ima problem jer se ne može kretati kao leptirić,a neće pitati fiškalca koja je tajna da kazaljka na vagi pokaže ispod 100-tke.Sa dobrim Brlom i Hrgom trebali bi se boriti za vrh 11-te!Ako uspiju dobiti pomoć u obliku 3. igrača bit će puno lakše... _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mesegovic
Pridružen/a: 08. 01. 2013. (15:21:38) Postovi: 163 Lokacija: dubrava
|
Postano: uto lip 07, 2016 7:45 am Naslov
|
|
Gabrić i ja nismo nikada igrali u 5 ligi. Sedma liga je najviše što smo igrali. Druga HVIDRA u kojoj su Radman i ostali su igrali 5 ligu pa su išli u 4, a sada su se ponovno vratili u 5 ligu. Daće nam biti teško u 5 ligi, hoće. Možda nam pomognu plastične loptice.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: uto lip 07, 2016 8:04 am Naslov
|
|
Je u pravu si,moja greška!
Na žalost tim gore,ovako ni ne znate kaj vas čeka.Ja se ne bi oslanjao samo na nove loptice...  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sub lip 11, 2016 2:36 pm Naslov
|
|
| E moj predcednice nikako da prezalis poraz. Ali tako je zadnjih 84875764646 sezona protiv mene. Pripisat cu to psiholoskom padu a i moram datu koji put set. Iznimno sam nezadovoljan sezonom sto zbog objektivnih sto subjektivnih razloga .Bit ce vjerovatnije gore gore iduce sezone zbog netreniranja al napadamo 1 ligu od pocetka pa kaj bude pojacali smo se a nebu ni Talentirani igrao.. Uglavnom bu se vidjelo a bodove protiv predcednika cemo ove godine ipak upisat da nas vise ne tlaci.i necemo poklanjat. Do jeseni ko ziv ko mrtav. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: čet lip 16, 2016 7:00 am Naslov
|
|
Ko si ti dečko?
Uopće se ne sjećam da smo igrali ! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|