NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

5. Turnir povodom Dana Dubrave
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Zdenko

PostPostano: pet lip 24, 2016 2:12 pm    Naslov : 5. Turnir povodom Dana Dubrave Citirajte i odgovorite

Hvala Guga, ali ne budemo se ništ pojačavali. Kak budemo igrali tak nam bude i mi zadovoljni. Na sreću, nismo previše ambiciozni Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vjeverko

PostPostano: pon lip 27, 2016 1:54 pm    Naslov : 5. Turnir povodom Dana Dubrave Citirajte i odgovorite

Zdenko,

Možda biste mogli GUGU pitat da vas pojača.
Možda se njemu trese mjesto u Zagondžijama s obzirom da će novo ime ekipe biti Rakići & co.

Zadnja promjena: vjeverko; pon lip 27, 2016 2:02 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Stane

PostPostano: pon lip 27, 2016 2:00 pm    Naslov : 5. Turnir povodom Dana Dubrave Citirajte i odgovorite

Guga je odbio transfer u 3 ligu tako da vjerojatno ima osigurano mjesto u ekipi Thumbs up
Zdenko

PostPostano: pon lip 27, 2016 2:08 pm    Naslov : 5. Turnir povodom Dana Dubrave Citirajte i odgovorite

Uh, al smo čovjeku "zagadili" topic... Sorry Saša Rolling Eyes
Nenad, Guga sad ide samo u smjeru prema jačim ligama - nemamo mi tih para koje bi on prihvatio da igra u ovim ligama. Excalibur ne bi htio iz korica - ostal bi zabetoniran. Very Happy
[Vrh]
Stane

PostPostano: pon lip 27, 2016 2:10 pm    Naslov : 5. Turnir povodom Dana Dubrave Citirajte i odgovorite

Ostali si bez teksta vjeverko kolko se ekipa trga za gugom nisi ni svijestan :daj nas prebaci u drugi topić ib.
Guga

PostPostano: pon lip 27, 2016 2:38 pm    Naslov : 5. Turnir povodom Dana Dubrave Citirajte i odgovorite

Zdenko (napisa):
Uh, al smo čovjeku "zagadili" topic... Sorry Saša Rolling Eyes
Nenad, Guga sad ide samo u smjeru prema jačim ligama - nemamo mi tih para koje bi on prihvatio da igra u ovim ligama. Excalibur ne bi htio iz korica - ostal bi zabetoniran. Very Happy

Ma vidlo se da ste homogena ekipa jer nisi ni ''suzu pustio'' poslije 7-3 za nas Laughing
Ali sam zato ja pustil suzu kad si me ''preslušal'' u 5.-tom setu nakon kaj sam ja imal 6-2 i.........ostao na 6 Crying Eeeek! Confused Very Happy

Ako nemate ambicije za ići naprijed onda je sve ok, vrtili bute se ljigu gore-dolje i uostalom od 8-10 ljige se igra sasvim dobar pingić.

Da, nisam otišel u 3. ljigu jer bi to bilo nekorektno prema dečkima pošto ovu sezonu idemo dvije ljige naprijed i uostalom to bi bil trenutno ipak preveliki zalogaj koji bi mi mogao ''zapeti u grlu'' Very Happy
Bumo vidli kak bu se razvijala situacija u idućim sezonama...
A za tebe Zdenko ipak mislim da su to preslabe ljige, ali kao što si rekao škvadra je škvadra i ako si ti zadovoljan, nema se tu kaj drugo za reći, a ovo je čisto bilo neko moje razmišljanje.
Ovo kaj si napisal za mene je istina, trenutno me ''vuče'' prema naprijed i lako je tebi pričati kada si već igrao i probao i 1., i 2., i 4., i 5. i 6. ljigu, pa ti to više nije''mrkva koja te mami'' vjerujem da ćete vi već iduću sezonu opet prema 8 nos ti posran ljigi Beljenje

I za kraj, ko je dovraga taj Saša o kojem stalno pričate ?

Zadnja promjena: Guga; pon lip 27, 2016 6:16 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Saša

PostPostano: pon lip 27, 2016 3:05 pm    Naslov : 5. Turnir povodom Dana Dubrave Citirajte i odgovorite

Ma samo dajte dečki. No sikiriki
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.