NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Plastične loptice - iskustva
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: čet srp 28, 2016 4:27 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Stane napisa:
Jesi probao s golf lopticama Laughing

Jesam, ali one su mi za nijansu pretvrde i nešto lošije odskaču Zubo
A opet s druge strane, kupiš ih jednom i imaš ih dokle god se baviš stolnim tenisom...
Dario

PostPostano: pon kol 01, 2016 3:54 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Pozdrav...da li netko zna da li je ovo iste loptice ili postoji razlika?

Zdenko

PostPostano: pon kol 01, 2016 4:02 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Meni ova ispod izgleda veća ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: pon kol 01, 2016 6:21 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Osim što je veća Laughing Laughing Laughing Klanja se Klanja se Klanja se

nisu iste.To se meni upravo dogodilo, jer sam igrao u razmaku od 2 tjedna sa XuShaofa lopaticama 3 zvjezdice i bile su potpuno različite u težini, tvrdoći i jačini odbijanja od stola i reketa Eeeek! Confused

A one izjave kako profesionalci igraju po svijetu s različitim lopticama i nije im problem možete objesiti mačku o rep.
Garantiram da su loptice na tim turnirima strogo kontrolirane kaj se navedenih karakteristika tiče i igra se s najboljim lopticama bez obzira o kojem se proizvođaču tiče.

A sasvim suprotno mi rekreativci (u ovom slučaju pokusni kunići i pušioničari) nemamo apsolutno nikakvu predodžbu iz koje serije i kakve kvalitete će biti loptice u kutiji koju ćemo kupiti bez obzira na glamurozne 3 zvjezdice koje su nacrtane na kutiji i na lopticama.
ecwashere

PostPostano: pon kol 01, 2016 8:01 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

This is new ITTF Registered Version. Quality actually the same as previous ones*. But since it is manufactured after they got the registration. ITTF stamp will be included on the ball.
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto kol 02, 2016 8:31 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Ne kužim, pa na jednoj i drugoj je znak :
ITTF APPROVED Confused Eeeek!

Jedina razlika je u malom slovu R (u kružiću),
to bi trebalo značiti - REGISTERED (registriran) ?

To znači da je donja loptica novije proizvodnje ?
Zašto su mijenjali znak ?

Meni je sve to dosta neozbiljno i kvaliteta loptica se mijenja od serije do serije, da ne spominjemo miješanje celuloida s plastikom ???
Još bu puno vode prošlo ispod Savskog mosta prije nego plastične loptice za ''široku potrošnju'' dođu do zadovoljavajuče razine, a pogotovo mi je nejasno zašto su tolike razlike između loptica različitih firmi kada se sve rade u iste dvije tvornice u Kini + nešto malo u Njemačkoj i Japanu...
h3n

PostPostano: uto kol 02, 2016 9:28 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Eto, ni nakon 2 godine se gluposti nisu isfiltrirale.. cekamo sljedecu izmjenu Very Happy
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto kol 02, 2016 9:47 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Koliko ja isčitavam : 1. Obje loptice su ODOBRENE OD ITTF ali 2. Ove sa ZAŠTITNIM ZNAKOM vlasništva "R" su prijavljene (registrirane) kao proizvod i ne može nitko drugi na svijetu koristiti taj zaštitni znak.
Znači : ITTF = za igru igrača a "R" za posao prozvođača.
Tako je Yasaka zaštitila sam svoj naziv koji služi kao znak.
Ove sa zaštitnim znakom su nekada bile crvene boje a danas se više ne proizvode.
Kako se tehnologija izrade još uvijek razvija to je za očekivati da se pojavljuju sve bolje i bolje loptice. Pa su, vjerojatno, ove kasnije i bolje.

Možda razvijaju BRAND (proizvod, osijećaju da im je to potrebno i da će imati koristi) sa tim zaštitnim znakom jer, koliko vidim, zadržavaju onaj kosi T sa točkom (glavom) kao znak tvornice. Nije naodmet spomenuti da proizvodnju ne vrši ista firma (XuShaoFa) koja i stavlja u prodaju.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ecwashere

PostPostano: uto kol 02, 2016 11:26 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

ja osobno nemam više nikakvih psihofizičkih problema sa plastikom, liga mi počinje za dva mjeseca, kao domaćin dajem licenciranom sucu paket plastike sa 3* koje ja odredim, igra se cijeli meč sa istom vrstom plastike, u gostima isto tako, e sad da li ću u gostima igrati sa TSP, Hushaofa ili Butterfly, zaboli me, nije vrijedno sekiracije, trening i samo trening.....
[Vrh]
zmilko

PostPostano: uto kol 02, 2016 11:54 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

I ja se slažem. Samo trening. I DHS loptica. Ne puca ali ni ne odskače.
Mi smo odabrali.
zmilko

PostPostano: uto kol 02, 2016 11:55 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

I ja se slažem. Samo trening. I DHS loptica. Ne puca ali ni ne odskače.
Mi smo odabrali.
Stane

PostPostano: sub kol 06, 2016 4:19 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Samo da konstatiram evo skoro 2mj.treninga sa G40+ i znate kaj niti jedna nije puknula.
Definitivno odlična loptica tako da igramo ligu s butterflay 40+
trnac

PostPostano: sub kol 06, 2016 4:48 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Ne moraš se bojati. Budu vidli da su se zaje... i iduća serija će pucati k'o kokice Zubo
[Vrh]
Stane

PostPostano: sub kol 06, 2016 5:15 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Ja kupio 50kom G 40+ mislio ak su ko one 40+ nek se najde a po ovom nebum ih 50god potrošio Laughing
Samo budem znak izlazal Very Happy
TypeR

PostPostano: čet ruj 01, 2016 1:45 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Moram skrenut pozornost na očajnu kvalitetu Joole s tri *. Trošimo ih više od jedne po terminu (cca 3 sata). Pucaju na niš, bez rubovanja, "prejakih" udaraca i sl. Inače, solidna igrivost njome, ali ne planiramo ih više uzimat, jer su nam se drugi brandovi pokazali kao bolji i po igrivosti i po trajnosti. Tibhar npr.

Ne preporučam Joolu Thumbs down
[Vrh]
h3n

PostPostano: čet ruj 01, 2016 3:41 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

šavne ili bešavne joole?
[Vrh]
TypeR

PostPostano: čet ruj 01, 2016 4:43 pm    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Šavne
[Vrh]
Izra

PostPostano: pon ruj 05, 2016 10:31 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

nisam probao, al nahvalili mi decki iz 1. hrvatske lige (stk granicar slavonski brod) DHS savnu lopticu. igraju ligu s njom, a kazu da je i DHS s jednom zvjezdicom dobra za trening lopticu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pon ruj 05, 2016 11:00 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

Igrao sam u subotu s plastičnom lopticom Butterfly ***. Bilo mi je totalno u redu, nikakav problem. Moram još isprobati i DHS šavne... Znate li možda tko ih prodaje? Thumbs up
[Vrh]
h3n

PostPostano: pon ruj 05, 2016 11:05 am    Naslov : Plastične loptice - iskustva Citirajte i odgovorite

g40+ bty ili ona 'obicna' bty?
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeće
Stranica 9 / 12.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.