NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

RIO 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
TypeR

PostPostano: čet kol 11, 2016 4:15 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Nažalost ništa od iznenađenja Sad
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: čet kol 11, 2016 4:17 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

No dobro...
Vjerojatno nas očekuje veliko finale. Isto ono koje se nije dogodilo na zadnjem svjetskom prvenstvu...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stane

PostPostano: čet kol 11, 2016 4:59 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

mislim da ma long gubi Very Happy Vjerojtno 4:2 za zhang jike
Koki

PostPostano: čet kol 11, 2016 5:06 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

da...sve je moguće. Na papiru je Ma Long bolji no to je meč u kojemu papir ne znači baš ništa...
Previše se dobro znaju, puno emocija i strasti te njihovog osobnog rivaliteta. Moglo bi bit opako...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
TypeR

PostPostano: čet kol 11, 2016 5:13 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Da. Trebalo bi biti dobro finale.
Uz prijenos na HRT-u... Not Mad
Daju kvalifikacije badmintona u vrijeme polufinala stolnog
U vrijeme finala daju snimku veslanja
Je-bo-te!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: čet kol 11, 2016 5:15 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Moglo bi bit opako...

Tak je u svakom mom meču Laughing
ib
Site Admin

PostPostano: pet kol 12, 2016 2:21 am    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Ma Long! In love In love In love Jumping

Nagrada za retarda godine ide HRT-u. Cestitamo!

3:0 i 7:3, idealno vrijeme za prelazak na šugavo plivanje uz prikladnu reklamu za Afričku šljivu čije djelovanje su osjetili svi ljubitelji stolnog tenisa šta su dotad pratili finale. 2 up
[Vrh]
domac101

PostPostano: pet kol 12, 2016 2:23 am    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Razbio ga ko beba zvečku. Ubojica.

Svaka čast. Klanja se
ib
Site Admin

PostPostano: pet kol 12, 2016 2:27 am    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

I još Ding Ning In love

Na kraju je ispala sasma dobra Olimpijada, iako su je kineski izbornici skoro upropastili. Beljenje
[Vrh]
Guga

PostPostano: ned kol 14, 2016 11:25 am    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

...

Zadnja promjena: Guga; ned kol 14, 2016 7:53 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: ned kol 14, 2016 11:25 am    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Nakon dugih godina neuspjeha Hrvatske košarke, pojavio se tračak optimizma i šansa za (konačno) veliki uspjeh.Svi naši košarkaši+izbornik su MORALI biti svjesni koliko je važna ta utakmica protiv Nigerije (koja nije i NEĆE nikoga dobiti na ovom turniru, osim naravno - nas) i šta ona predstavlja njima i svima nama koji smo se bavili košarkom i stalno gledamo sve te silne neuspjehe, a sjećamo se lijepših vremena Dražena, Tonija, Stojka i svih ostalih da ne nabrajam...
Onda je ovakav rezultat bio moguć isto kao što je moguće da je s nama u grupi i ekipa s recimo Jupitera ili Marsa.
Jednostavno, nakon što su se sami izborili za ovu šansu nakon velikih pobjeda nad Grčkom, Italijom, Španjolskom i Brazilom, morali su ostaviti apsolutno sve što imaju na parketu i dobiti ovu utakmicu koja je bila NAJVAŽNIJA nakon tih pobjeda.
PORAZ NIJE BIO OPCIJA !

Tko je i na kakav način obavio psihološku pripremu za ovu utakmicu ?

Siguran sam, nažalost, da je ovdje prisutan i problem našeg mentaliteta gdje su neki pomislili da nakon pobjede nad Španjolskom i Brazilom "tamo nekakva" Nigerija nema nikakve šanse.

Gledam tog Bogdanovića i stvarno mu se treba nakloniti za borbenost, želju i sve što daje za reprezentaciju.Žao mi ga je u jednu ruku jer bi velika većina na njegovom mjestu već digla ruke nakon toliko utakmica u kojima se praktički bori sam protiv svih i ide "glavom tamo gdje mnogi nebi išli nogom"
(sjetite se potresa mozga na prošlom prvenstvu i igre već nakon par dana)

I što sada ?
Borba za 4. mjesto i onda utakmica protiv SAD-a ?
Eventualno 4. mjesto će biti ogroman uspjeh, ali ravno ispadanju?
Pobijediti ćemo SAD, a ne možemo Nigeriju ?
Dajte me nemojte nasmijavati...očito tu ima puno dubljih problema.
ib
Site Admin

PostPostano: ned kol 14, 2016 12:44 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Poraz je gotovo uvijek opcija, a pogotovo kad ti protivnik složi 17 trica.

Da ti dočaram koliki je to krumpir, samo ću reći da je to skoro ravno onome kada tebi netko u petom setu pogodi prasicu (ali prije promjene strana). Smile
[Vrh]
Guga

PostPostano: ned kol 14, 2016 3:31 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Odgovor slijedi...

Zadnja promjena: Guga; ned kol 14, 2016 3:37 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Guga

PostPostano: ned kol 14, 2016 3:32 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Sada si mi digao tlak na 200

Igrao sam aktivno košarku 20 godina i za to vrijeme promijenio 4 Zagrebačka kluba i o košarci znam puno, puno više nego što ćeš ti ikada znati o stolnom tenisu.
I da ja tebi dočaram...

Ovakve "divlje" ekipe mogu nekoga pobijediti na Olimpijskim igrama samo i JEDINO šutom za 3 poena.
Sigurno nas nebi pokopali "fenomenalni" Nigerijski centri koji imaju vrhunsku leđnu tehniku.
Ne postoji ekipa na svijetu (to nije niti SAD) koja ima 3 igrača koji će pogoditi 17 trica iz driblinga sa 7-8 metara od koša.
To znači da im se mora napraviti blok da imaju čisti šut ili igraju protiv ekipe kojoj je "obrana za kurac" i ima voljni element za trčanjem blizu nule, pa brzim dodavanjem uvijek netko ostane sam.
Da, a Nigerijska škola košarke je inače nadaleko poznata i imaju svjetski poznate šutere...
Moš si mislit.

Ali da se razumijemo...na svakom košarkaškom igralištu na svijetu ćeš naći haklera koji će pogoditi 10 trica bez problema ako mu ne "izađeš na ruku"
I ja sam bio sličan igrač, i garantiram ti da ću i dan danas (iako košarku ne igram već 7-8 godina zbog ozljede koljena) pogoditi 6-7 trica od 10 ako budem sam ko duh na trici.
Da bi se razbila takva igra moraš igrati takvu obranu koja će ili razbijati te blokove, ili presijecati linije dodavanja, ili kvalitetno preuzimati igrače nakon bloka pa da vidim kako će to pucati preko ruke i zabiti 17 trica ??????

Znam točno što se vrtilo u glavi mnogih naših igrača:
ma dobro, pogodili su oni 3-4 trice, ali nema šanse da tako igraju cijelu utakmicu i sve bu to došlo na svoje do kraja utakmice.
Neka "glupi" Bogdanović trči i zabija, bude on to sam riješil, a ja bum se prišparal za tekmu protiv Litve jer bu to gledao cijeli svijet.Jebeš Nigeriju.

Lako je birati tekme u kojima ćeš dati 120% svojih mogučnosti i završiti tekmu "krvavih koljena" jer si autsajder i znaš da će u slučaju iznenađujuće pobjede tvoja slika biti na naslovnicama svih svjetskih novina, a tvoj ugovor u klubu za koji igraš će odmah biti duplo veći.Odigraj ti Braco moj tako protiv Nigerije...
Znam to jer sam i sam odigrao neke takve utakmice, ali hej,
ja sam trenirao i igrao besplatno, a ovo su "profesionalci" i Olimpijske igre, san svakog sportaša.
Da se razumijemo, naši igrači nemaju (osim Bogdanovića) takvu kvalitetu da bi mogli bilo koga na Olimpijskim igrama pobijediti sa 60-70% snage.

Već nakon druge četvrtine je i maloj djeci u publici bilo jasno kako Nigerija igra.
Ali to očito nije bilo dovoljno jasno našem stručnom stožeru i većini igrača.
Nigerija je u cijeloj utakmici opalila 10 (deset) šuteva više za 3 nego za 2 poena.
Haloooo, jel ima koga doma ?
Budeš video kako će ta "strašna" Nigerija proći protiv Argentine, Španjolske...
Dobiti će po tamburi i izgledati će ko da su pali s Marsa.

Stvarno si me uzrujal.
I to taman pred ručak..
I da pojasnim, ne da poraz nije bio opcija,
nego poraz nije SMIO biti opcija jer je ovo bila vjerojatno ključna utakmica i da smo to dobili + eventualno Litvu u zadnjem kolu, mogli smo biti PRVI U GRUPI.
A to znači da bi igrali protiv 4. iz druge grupe i imali bi šansu da budemo u polufinalu.
Čovječe...a ovako...

Bolje se ti drži lektoriranja na forumu, a pusti košarku kada se ne kužiš u to.

Zadnja promjena: Guga; ned kol 14, 2016 7:41 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned kol 14, 2016 4:55 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

A sori Crying

ROFL

Sretno u SOKAZ-u u svim budućim utakmicama u kojima ti poraz neće (smjeti) biti opcija.

Pravi si psiholog i kužer cijele Bolfanove liste, počev od sporta. Jedino šteta što vas na svakom članku o rezultatu te utakmice ima još minimalno petorica koji ste ih "prokužili" i dali si oduška reći im što ih ide. Hihihi
[Vrh]
Stane

PostPostano: ned kol 14, 2016 5:14 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Gugu za novinara dopisnika s OI Thumbs up
Guga

PostPostano: ned kol 14, 2016 5:14 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Ma sada sam gledao opet snimku utakmice i mogu samo ponoviti da je to bilo nešto strašno.
Dobro, uzrujao sam se bez veze zato jer bi i ja volio da konačno nešto napravimo u košarci.
Ali zašto se ustvari uzrujavamo mi obični ljudi zbog nekih igrača koji su riješili svoju životnu egzistenciju i fino uživaju igrajući košarku, kada oni niti ne znaju da mi postojimo ?
A kaj se Wolfa tiče, njega ionako ne uzimam za ozbiljno jer su skoro svi njegovi postovi
vezani samo uz provokacije.
Ali zato on sve zna...
ib
Site Admin

PostPostano: ned kol 14, 2016 6:19 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Ok Gugson, mir mir mir niko nije kriv, ava ava ava niko nije krava Cestitamo! Klanja se
[Vrh]
Stane

PostPostano: ned kol 14, 2016 7:20 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

A imaš ti pravo, ali da nema tebe i tvojih komenatara na forumu bilo bi skroz dosadno na forumu tak da samo ti komentirajm Thumbs up
agent_zero

PostPostano: ned kol 14, 2016 8:15 pm    Naslov : RIO 2016. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Sada si mi digao tlak na 200

Igrao sam aktivno košarku 20 godina i za to vrijeme promijenio 4 Zagrebačka kluba i o košarci znam puno, puno više nego što ćeš ti ikada znati o stolnom tenisu.
I da ja tebi dočaram...

Ovakve "divlje" ekipe mogu nekoga pobijediti na Olimpijskim igrama samo i JEDINO šutom za 3 poena.
Sigurno nas nebi pokopali "fenomenalni" Nigerijski centri koji imaju vrhunsku leđnu tehniku.
Ne postoji ekipa na svijetu (to nije niti SAD) koja ima 3 igrača koji će pogoditi 17 trica iz driblinga sa 7-8 metara od koša.
To znači da im se mora napraviti blok da imaju čisti šut ili igraju protiv ekipe kojoj je "obrana za kurac" i ima voljni element za trčanjem blizu nule, pa brzim dodavanjem uvijek netko ostane sam.
Da, a Nigerijska škola košarke je inače nadaleko poznata i imaju svjetski poznate šutere...
Moš si mislit.

Ali da se razumijemo...na svakom košarkaškom igralištu na svijetu ćeš naći haklera koji će pogoditi 10 trica bez problema ako mu ne "izađeš na ruku"
I ja sam bio sličan igrač, i garantiram ti da ću i dan danas (iako košarku ne igram već 7-8 godina zbog ozljede koljena) pogoditi 6-7 trica od 10 ako budem sam ko duh na trici.
Da bi se razbila takva igra moraš igrati takvu obranu koja će ili razbijati te blokove, ili presijecati linije dodavanja, ili kvalitetno preuzimati igrače nakon bloka pa da vidim kako će to pucati preko ruke i zabiti 17 trica ??????

Znam točno što se vrtilo u glavi mnogih naših igrača:
ma dobro, pogodili su oni 3-4 trice, ali nema šanse da tako igraju cijelu utakmicu i sve bu to došlo na svoje do kraja utakmice.
Neka "glupi" Bogdanović trči i zabija, bude on to sam riješi, a ja bum se prišparal za tekmu protiv Litve jer bu to gledao cijeli svijet.Jebeš Nigeriju.

Lako je birati tekme u kojima ćeš dati 120% svojih mogučnosti i završiti tekmu "krvavih koljena" jer si autsajder i znaš da će u slučaju iznenađujuće pobjede tvoja slika biti na naslovnicama svih svjetskih novina, a tvoj ugovor u klubu za koji igraš će odmah biti duplo veći.Odigraj ti Braco moj tako protiv Nigerije...
Znam to jer sam i sam odigrao neke takve utakmice, ali hej,
ja sam trenirao i igrao besplatno, a ovo su "profesionalci" i Olimpijske igre, san svakog sportaša.
Da se razumijemo, naši igrači nemaju (osim Bogdanovića) takvu kvalitetu da bi mogli bilo koga na Olimpijskim igrama pobijediti sa 60-70% snage.

Već nakon druge četvrtine je i maloj djeci u publici bilo jasno kako Nigerija igra.
Ali to očito nije bilo dovoljno jasno našem stručnom stožeru i većini igrača.
Nigerija je u cijeloj utakmici opalila 10 (deset) šuteva više za 3 nego za 2 poena.
Haloooo, jel ima koga doma ?
Budeš video kako će ta "strašna" Nigerija proći protiv Argentine, Španjolske...
Dobiti će po tamburi i izgledati će ko da su pali s Marsa.

Stvarno si me uzrujal.
I to taman pred ručak..
I da pojasnim, ne da poraz nije bio opcija,
nego poraz nije SMIO biti opcija jer je ovo bila vjerojatno ključna utakmica i da smo to dobili + eventualno Litvu u zadnjem kolu, mogli smo biti PRVI U GRUPI.
A to znači da bi igrali protiv 4. iz druge grupe i imali bi šansu da budemo u polufinalu.
Čovječe...a ovako...

Bolje se ti drži lektoriranja na forumu, a pusti košarku kada se ne kužiš u to.

Evo male prerade jedne domaće, popularne navijačke pjesme.
"Ima jedna ekipa mala, sada svatko za nju zna. Što su nekad bili Lakersi, to je danas Golden State. GOLDEN STATE!"
Oni imaju dvojicu koji iz driblinga s 9 metara mogu u tekmi zabit 17 trica Very Happy

I kad već imamo 4 milijuna izbornika, evo još jednog Zubo
Što se Nigerije tiče...Ne leže našima baš atletične ekipe (Senegal, svjetsko 2014.), rotacija je sramotno kratka i onda im je, kad se već umor počinje osjećati, naleti trkačka ekipa s dobrim šuterskim danom i manjkom svijesti i savjesti i eto ga. Za obranu ne znam šta bih rekao. Nije da im je ovo prva utakmica i da igraju protiv Dream Teama koji će ih taktički sasjeći, tako da nema nekog izgovora. A napad nam je toliko jednodimenzionalan da boli. Tu i tamo neki kvalitetan protok lopte, ali većinom jedan igra, a četvorica stoje. Alati su tu, s trojkom Bogdanović-Hezonja-Šarić se da vrtit jako lijep napad gdje ti napadački ne trebaju ni centar ni play (nije da ih napadački i imamo u ovoj selekciji) i gdje s dobrim kretanjem i prosječnim čitanjem obrane je treći pass za otvoren šut. Bilo trica ili poludistanca. I tu treba Šarića pustit s lanca i dat mu da proigrava s vrha reketa, gdje je najveći mismatch, pa se igramo i lijepo i efikasno.
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.