NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dambino

PostPostano: pon kol 22, 2016 1:37 pm    Naslov : Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu Citirajte i odgovorite

Da, još smo u potrazi za igračem koji bi ravnopravno sudjelovao s trojicom pingpongaških entuzijasta, pače, željnih šale, šege, zeke, pošalica, pinganja, ića i pića te sveg' što mladi vole.

Sve dodatne informacije na 091/400-4584 Damir

A ako nazovete još danas... Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: pon kol 22, 2016 1:53 pm    Naslov : Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu Citirajte i odgovorite

Jebate na vreme sam vrboval Trnskog Cool Headbang Yesss!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon kol 22, 2016 3:49 pm    Naslov : Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu Citirajte i odgovorite

Trnac nema više motiva igrati dvoznamenkaste ljige No no
Vi imate sreće što nije htio čekati do zadnjeg trenutka pa je ipak otišao k vama u 10. ljigu.
Cilj mu je bila 8. nos ti posran ljiga, a baš vidim da Centar Vinko Bek traži igrača i to bi mu leglo
"ko as na desetku"
Nebi imao pritisak pobjeđivanja, a po mjestu stanovanja mu je to
"prirodna lokacija" koja mu je puno bliže nego vaša Jazbina...
Pale

PostPostano: pon kol 22, 2016 7:01 pm    Naslov : Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu Citirajte i odgovorite

Jazbina je odskočna daska u smislu napredovanja u igri. Mislim da su uvjeti u Jazbini neusporedivi sa bilo kojom dvoranom. Osma ili 10 (a vrlo vjerovatno 9 ta) liga nije tolko bitno s obzirom na društvance koje će imati. (bez omalovažavanja ikoga) Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
dambino

PostPostano: uto kol 23, 2016 10:59 am    Naslov : Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu Citirajte i odgovorite

Ikota, nisi nikoga podcijenio ovim objašnjenjem (osim nekoliko stotina igrača koji nisu pod okriljem Jazbine) ROFL ROFL
[Vrh]
mixer

PostPostano: uto kol 23, 2016 11:10 am    Naslov : Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu Citirajte i odgovorite

Ma nije on tak mislio samo se malo teze izrazava In love
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto kol 23, 2016 11:45 am    Naslov : Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu Citirajte i odgovorite

Nemojte mi zajebavati frenda Ikotu.
Barem je on poznat kao čovjek koji ima o svakoj temi (pogotovo vezano uz Jazbinu)
čvrst & nepokolebljiv stav, a ''ustati'' će protiv svake nepravde.
Nešto slično kao - puding... Beljenje
Stane

PostPostano: uto kol 23, 2016 12:24 pm    Naslov : Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se puding.mmmmmm.
Pale

PostPostano: uto kol 23, 2016 5:45 pm    Naslov : Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu Citirajte i odgovorite

Kava

Pfff

[Vrh]
dambino

PostPostano: pon kol 29, 2016 1:11 pm    Naslov : Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu Citirajte i odgovorite

Locked

Vidimo se na jesen! Beljenje Cheer
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.