NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

rjesavanjee viska
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: sri kol 24, 2016 11:17 pm    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Ma tko je najjači po kilaži u SOKAZ-u? Ovi čokljavci!? Ma prema nama su najobičniji pripravnici... Pfff
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mixer

PostPostano: čet kol 25, 2016 2:44 pm    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Primi se ti reketa a vaga sve sama kaze Bunca 120 Dariola 120 i s tim da kod njih dvojice to varira + - 10 kg moja malenkost 100 ako je ko mrsaviji nek se javi LaughingI jos smo doveli 2 teskasa u ispijanju pive tak kad dodjemo u goste nek se pripreme domacini
[Vrh]
55

PostPostano: čet kol 25, 2016 5:18 pm    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL
[Vrh]
drdulja

PostPostano: pet kol 26, 2016 6:37 am    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Puno puta sam cuo dosta toga o tom famoznom Mixeru pa bi ga volio i upoznati jednog dana jer je stvarno po pricama jako zanimljiva osoba .

Takvih pcela koje puno zuje a malo meda daju ima i previse u nasoj maloj drzavici.

Dariu i Bradi skidam kapu zbog toliko provedenih sezona u istoj momcadi sa doticnim gospodinom , ocito ga ne zeli ni jedna momcad kad je toliko dugo s vama Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet kol 26, 2016 10:17 am    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Evo ga na .... još jedan koji se skriva iz lažnog identite Sad Drdulja, ,,, pa nemoj me batje ROFL

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
drda

PostPostano: pet kol 26, 2016 10:24 am    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Svi smo mi drda
Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
kula

PostPostano: pet kol 26, 2016 11:35 am    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Zašto se iživljavate na jadnom Mixeru? Pa njemu je najteže.Njegovo čedo,ekipa koju je godinama nosio na svojim nejakim plećima je dosegnula vrhunac,a sada ga pokušavaju istisnuti kao gnojni prišt.Ne slažem se s takvim napadima.Nedaj se Mixer,svi smo mi Mixer.
[Vrh]
mixer

PostPostano: pet kol 26, 2016 7:34 pm    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Kad bi se zivcirao zbog ovih kaj ispuzu samo u ljeto odavno bi se prestao bavit st teniisom jedino kaj do sad nisam uspio rijesit se barabe a i to je zbog toga jerga nitko nece.pa smo brada i ja odlucili da ga slepamo jos jednu sezonu a onda cemo ga dati Bolfanu.
Jos 3 i pol sata pa ko hoce nek se javi ..kakav As a sezonu ce provesti na klupi kakva steta .veseli me jedino to kaj nije klonuo duhom kad je saznao da je na transfer listi nego je odmah pitao kad je trening
[Vrh]
mixer

PostPostano: pet kol 26, 2016 7:36 pm    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Kad bi se zivcirao zbog ovih kaj ispuzu samo u ljeto odavno bi se prestao bavit st teniisom jedino kaj do sad nisam uspio rijesit se barabe a i to je zbog toga jerga nitko nece.pa smo brada i ja odlucili da ga slepamo jos jednu sezonu a onda cemo ga dati Bolfanu.
Jos 3 i pol sata pa ko hoce nek se javi ..kakav As a sezonu ce provesti na klupi kakva steta .veseli me jedino to kaj nije klonuo duhom kad je saznao da je na transfer listi nego je odmah pitao kad je trening
[Vrh]
Koki

PostPostano: pet kol 26, 2016 8:17 pm    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Kolegu mixera respektiram ko igraća ali nazalost ne razumijem njegov stil pisanja.
Oce mi netko objasni tko je visak, tko se ustupa i tako to? Nis ne kuzim.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet kol 26, 2016 9:58 pm    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Laughing ROFL Smile Beljenje In love Hihihi Zvrko Klap Plazi jezik Ruga se Banana dancing
drdulja

PostPostano: sub kol 27, 2016 1:11 pm    Naslov : rjesavanjee viska Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Kolegu mixera respektiram ko igraća ali nazalost ne razumijem njegov stil pisanja.
Oce mi netko objasni tko je visak, tko se ustupa i tako to? Nis ne kuzim.

Ne razumije ni on sto je htio napisati i zato svaki post ponovi dva puta da proba shvatit sto je htio napisat, ne kaze se bezveze da je ponavljanje majka ucenja ...
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.