SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

novo pravilo - savjeti tokom meca
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Zdenko

PostPostano: ned ruj 11, 2016 9:38 am    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Sokaz ima još jednu "specijalnost" a to je da nema profesionalnog suca pa time nastaju situacije koje su često dvojbene. Mogu se žaliti npr. na nepravilan servis, galamu tijekom igre, prevelike pauze ali ako je sudac iz protivničkog tima često neće reagirati, pogotovo ako vidi da ovakvo ponašanje njegovom igraču donosi prednost.

Znači, nije bitno da li pravila postoje nego da li se primjenjuju doslovno ili po potrebi a to je moguće samo u našim rekreativnim ligama koje ne bi trebale imati puno veze sa profesionalcima. Mi smo ipak zatvoreni krug igrača organizacije iz koje sasvim sigurno neće nitko preći u profesionalce nego je uvijek obrnuto.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: ned ruj 11, 2016 10:15 am    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

ecwashere (napisa):
interesantno, vama u sokazu smetaju propisana pravila, propisane loptice, ali zabranjene gume vam ne smetaju Confused

pa u sokazu nisu zabranjene. Pojma nemam logika je bila da je steta dedeka koji igra s istom travuljom 5 godina jer mu je tesko od penzije izdvojiti za novu, tjerati da kupuje i isprobava nove gume. sad kad je vec proslo neko vrijeme moguce da ce se sokaz opet uskladiti sa ittf listom guma, ali to su samo moja nagadjanja.

na kraju krajeva tako se pricekalo i s lopticama, da se potrose zalihe, spuste cijene novih loptica i ljudi se naviknu na ideju.

ja sad vise nisam u sokazu, registrirao sam se pa me ovo pravilo dira vise nego sokaz, ali mislim da ga mogu i sokazovci prokomentirati pa sam otvorio ovu temu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: ned ruj 11, 2016 6:49 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Spustio se malo među plebs i pustio nam da poprićamo o njegovoj temi. Rolling Eyes
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: pon ruj 12, 2016 12:50 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

ROFL

ne znam ja, moglo se dogodit da me odmah poklopite sa "mars tamo u te tvoje provincijske lige, ne diraju nas te vase teme". Srami se
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon ruj 12, 2016 3:59 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Ja bih zabranio brisanje dlanova o stol. Naime, gledam profiće kako nakon svakog božjeg poena igrači prilaze stolu i brišu si svoj dlan o stol. Time prljaju stol, razvlače tempo igre, nerviraju gledatelje i meni je to jednostavno glupo i degutantno. Ja nikome na svojem stolu ne dam da se naslanja dlanom na stol.
[Vrh]
Stane

PostPostano: pon ruj 12, 2016 4:14 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Pa recimo to se zove koncentricija za sljedeći poen i nije nužno kod profića.a ruke se znoje jer je jako stresno tak da nevidim tu problem.Problem bi bio da se svaki put brišu u rućnik. Rolling Eyes
Dinko Š.

PostPostano: pon ruj 12, 2016 4:22 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Dobro Stane, a zbog čega si onda ruku ne brišu na površinu stola koja im je najbliža, već se gegaju do same mrežice?
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pon ruj 12, 2016 4:24 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

D.Šimat. (napisa):
Ja bih zabranio brisanje dlanova o stol. Naime, gledam profiće kako nakon svakog božjeg poena igrači prilaze stolu i brišu si svoj dlan o stol. Time prljaju stol, razvlače tempo igre, nerviraju gledatelje i meni je to jednostavno glupo i degutantno. Ja nikome na svojem stolu ne dam da se naslanja dlanom na stol.

E da sam to znao prošlo prvenstvo ...... pa da probam sa nerviranjem protivnika ..... Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Stane

PostPostano: pon ruj 12, 2016 4:26 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Zato kaj se koncentriraju na poen a dozvoljena je stanka od 4-5 sek nakon poen.A kod mrežice je najmanja šansa da padne loptica tak da si ne smoće ploću od stola.Nema veze s nervirqnjem protivnika jednostavno se koncentriraš na novi poen.Provokacija bi bila da obriše ruku na tvojoj polovici Laughing
MUNJA2

PostPostano: pon ruj 12, 2016 4:26 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

D.Šimat. (napisa):
Dobro Stane, a zbog čega si onda ruku ne brišu na površinu stola koja im je najbliža, već se gegaju do same mrežice?

Valjda zato jer tamo gdje brišu loptica ne pada pa nema utjecaja na kontakt sa lopticom.
Stane je bio brži ... po običaju.
[Vrh]
Saša

PostPostano: pon ruj 12, 2016 10:01 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

vratio se Šime Dinkotović. Užas sad i njega moram trpiti na forumu. Užasssssss. Sad
Dinko Š.

PostPostano: uto ruj 13, 2016 10:36 am    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Zašto ne bi ruku jednostavno obrisali o svoj dres, kao svi normalni ljudi?
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto ruj 13, 2016 11:46 am    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

zato sto moderni dresovi nisu pamuk nego sintetika pa dodje na isto kao da se pokusa obrisati u najlonsku vrecicu. Smile
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto ruj 13, 2016 12:06 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Možda bi donja strana stola bila primjerenija za brisanje ruke, a koja se, eto, tako strašno oznoji nakon svakog pojedinog poena.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto ruj 13, 2016 12:56 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Gospon Dinko fronta! Osama Smile Meni isto to baš ružno vidjet. Rigo
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto ruj 13, 2016 1:33 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Takvo [...] pipanje po stolu doživio sam samo jedanput i to od cijenjene Grantvegerice, kada joj je u meču sa mnom iznenada bilo malko zagustilo.
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto ruj 13, 2016 1:57 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

i tko je pobjedio?
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto ruj 13, 2016 2:21 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Malo sam okrojio gore, jer ako je nešto dozvoljeno i rašireno, onda ne treba častit preslikovitim epitetima, pogotovo ne takav galantan džentlmen poput gosp. Dinka. Smile
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto ruj 13, 2016 3:34 pm    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Drago mi je da je cijenjeni IB galantniji đentlmen od mene! Priznajem da mi moja urođena galantnost ponekad zašteka.
[Vrh]
Topspin

PostPostano: sri ruj 14, 2016 5:24 am    Naslov : novo pravilo - savjeti tokom meca Citirajte i odgovorite

Slazem se, g. Dinko je vise manje pravi dzentlmen Thumbs up .
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.