NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri ljeto 2016
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
TypeR

PostPostano: ned ruj 11, 2016 6:27 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Neću tako skoro.
A osvrnuo sam se na uvjete jer ih hvališ.
Sve je rečeno više puta.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stane

PostPostano: ned ruj 11, 2016 7:25 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

jasno da su uvijeti daleko od idelnih, ali se na inicijativu guge i nekih , promijenile su se žarulje i napravili sitni popravci.Sad je barem vidljiivost bolja Thumbs up
Guga

PostPostano: ned ruj 11, 2016 9:16 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Da, treba biti realan i shvatiti da je ta dvorana u privatnom vlasništvu, a vlasniku nije u prvom i najvažnijem cilju podizati uvjete za igranje pingića jer je očito da susjedna dvorana za nogomet donosi puno više profita.
Kao što je Stane rekao, možemo biti sretni da je poboljšano svjetlo i još ako grijanje bude korektno da i na zimskim turnirima ne padamo u međugalaktičko pothlađivanje - to je to Laughing

Drugo pitanje je zašto se uopće ovi turniri igraju u Prečkom, a ne recimo u Merixu,
ali i o tome smo već dosta diskutirali i davali razne prijedloge i ništa od toga.

Htio sam malo prokomentirati igranje Dominika Kormana poznatog pod nadimkom "Kormoran"
(jer mu je raspon ruku sličan rasponu krila ove ptičurine i kada se Dominik "raskrili" u poenu,
može uloviti i srdelu u letu, a kako neće lopticu za stolni tenis Very Happy)
na ovom turniru i općenito u ovim za njega smiješnim ljigama (nek se niko ne uvrijedi).
Ja sam do sada igrao protiv Kormorana Dominika Very Happy tri puta i......izgubio sam sva tri puta.
Inače, sada igram 6. ljigu i iako mi je Dominik simpatičan dečko i apsolutno nemam ništa protiv njegovog igranja kroz noge i "jaukanja" za vrijeme poena Laughing
stvarno ne mogu shvatiti njegove motive zbog kojih već nekoliko sezona ide 10 ljiga naprijed, pa 12 ljiga natrag i tako u nedogled.
OK, sve te ekipe Plankera su povezane i mogu shvatiti da on želi pomoći frendovima da idu nekoliko ljiga naprijed, ali njegov motiv za igranjem turnira od 42 do 79 Eeeek!
ljige Sokaza mi fakat nije jasan jer 80% igrača na tom turniru mu ne može preći 5 poena u setu.
To stvarno mora biti veliki gust Confused
Naravno, sve je to po pravilima i svatko može igrati u puno slabijim ljigama nego u onim ljigama u koje stvarno pripada po svom znanju pingića.
I ima takvih igrača u Sokazu.....ali velika većina njih ipak ne dolazi na ovakve turnire gdje nastupaju uglavnom, za njih, nedorasli protivnici.
Kada dečki iz tih slabijih ljiga dođu na turnir i ugledaju 2-3 takva igrača u kosturu turnira,
normalno da im padne mrak na oči,
"sroza im se pritisak" Crying
i poraste potrošnja WC papira zbog naglih probavnih smetnji...
I normalno da većina izgubi volju za igrom i natjecanjem.

Ne znam, ali bojim se da se tu neće moći ništa napraviti osim igrati na kartu morala tih prejakih igrača da ne dolaze na turnire koji nisu za njihovu jačinu, pa nek preskoče taj turnir ili dva i uključe se recimo na turnir od 11. ljige nadalje ili već prema jačini koja im odgovara...
TypeR

PostPostano: pon ruj 12, 2016 7:22 am    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Turnir je pojedinačni, a jakost pojedinog turnira se određuje prema rankingu ekipe. Logično. ( nije )

Ma neću se uopće nervirat...

Ak je nekom coooool uzimat turnire 20. lige, a pripada 5-oj... nek si ih uzima.
[Vrh]
Postar

PostPostano: pon ruj 12, 2016 9:28 am    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Dominik je igrac koji ne trenira, koji je prirodno nadaren za taj sport.Super igrac i meni je uvijek gust igrati protiv njega.Taype ti si bio u Planker akademiji i znas domijeve sposobnosti stoga se covjeku moras duboko Klanja se Klanja se
[Vrh]
55

PostPostano: pon ruj 12, 2016 9:34 am    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

U Panker akademiji... Laughing Laughing Zubo
[Vrh]
TypeR

PostPostano: pon ruj 12, 2016 9:44 am    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

A po čemu si ti zaključio da ja njega ne cijenim kao igrača? Pa i čovjeka, dečko je više nego ok.
I niti jednom riječju ga nisam spomenuo. Išlo je to više njih, a ponajviše organizaciju koja to dopušta.

I ne, ne klanjam se nikome. Laughing
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon ruj 12, 2016 10:07 am    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vjekoslav

PostPostano: pon ruj 12, 2016 10:37 am    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

nemam ništa protiv toga da na turnire dolaze igraći ono 5 liga i tako to ali ovo kroz noge mi se nikako nebi dopalo te bi moglo doć do incidenta jel to nije sportsko ponašanje čak i provokacija.
[Vrh]
Postar

PostPostano: pon ruj 12, 2016 12:16 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

A da je zensko i da tako kroz noge igra stabi onda rekao bilo bi Eeeek! Eeeek!
[Vrh]
Stane

PostPostano: pon ruj 12, 2016 2:03 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Iskreno meni je to super .Samo nisam primjetio da je recimo s druge strane bio mikulec pa da je korman odigrao kroz noge.Realno je da je on dobar igrać i da mu nije mjesto u 20 ligi ali neki ljudi nevole gubit pa igraju tamo gdje mogu pobijeđivat.Samo šteta je da neki igraći igrajući slabije lige i turnire jednostavno ne napreduju.Ja sam recimo uvijek igrao jače turnire bez obzira što nisam ni seta osvio a u setu skupio 5 poena.Mislim da je to šteta za njega jer bi bio puno bolji u igri.Mogu samo reći da je mene puno više motivirao poraz i da sam puno više nauči iz poraza nego iz svih pobijeda.
Npr.ako sam nekog pobijedio to znači da sam mu našao slabu točku i da taj igrać nema odgovor na moju igru i to je to.A kod poraza e tu je ja probam ovo neide pa ovo neide...itd pa razmišljam poslije analiziram itd e tu se ući
Very Happy
Tako šteta za dominika mislim da bi mogao puno više napredovat da gubi u jaćim ligama ali svako si stvara svoju sreću,a ak ga to veseli nek igra gdje je sretan.Još jednom ak može kroz noge vratit lopticu to je super znači da je jako spretan i motorićan ja nemrem a volio bi
Juhuu Juhuu
https://youtu.be/CKZN5j3wmdI
wolf

PostPostano: pon ruj 12, 2016 4:32 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Stanko (napisa):
Samo nisam primjetio da je recimo s druge strane bio mikulec pa da je korman odigrao kroz noge.

Što bi u prevodu značilo igram kroz noge samo kad je netko slabiji od mene pa se malo preseravam i delam bedaka od njega Thumbs down
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: pon ruj 12, 2016 5:10 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

dominika se po ne znam koji put proziva zbog udarca kroz noge, ali koliko se sjecam decko ima takvu koncepciju igre (koja vise tezi atraktivnosti nego pobjedi) bez obzira igra li sa slabijim ili jacim. samo sa jacim protivnicima vjerojatno ne dodje u priliku odigrati kroz noge. mislim ne znam, mozda sam krivo vidio i lik namjerno provocira, ali meni se nije tako cinilo. Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto ruj 13, 2016 10:54 am    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Bolfač ROFL In love
[Vrh]
geek

PostPostano: uto ruj 13, 2016 12:54 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Kada sam njegovom tatici dobronamjerno skrenuo pažnju da igra kroz noge nije korektna (fer), konkretno protiv Marge, odgovorio mi je da bi me, zbog takvih misli i riječi, trebalo KRIVIČNO PRIJAVITI. Valjda, da 5 godina "odležim" u zatvoru. Skovali smo i poseban naziv za takav udarac "JAJOSPIN", pa bi molio sve koji se uključuju u raspravu da se ispravno izražavaju.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Koki

PostPostano: uto ruj 13, 2016 2:26 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Stane (napisa):
Iskreno meni je to super .Samo nisam primjetio da je recimo s druge strane bio mikulec pa da je korman odigrao kroz noge.Realno je da je on dobar igrać i da mu nije mjesto u 20 ligi ali neki ljudi nevole gubit pa igraju tamo gdje mogu pobijeđivat.Samo šteta je da neki igraći igrajući slabije lige i turnire jednostavno ne napreduju.
https://youtu.be/CKZN5j3wmdI

Ovo je točno...
U dugoj Sokaz karijeri... Mudri djed nagledao sam se takvih situacija. Ima ljudi koji nikako ne podnose poraze premda su realno gubili od jačih igrača. U pravilo dio su momčadi koja brzo napreduje no čim momčad dođe u ligu koja je "u crvenom" Sibom po guzi brzo se povlače u slabije lige.
No tako je to....ljudi su različiti...
ivan512

PostPostano: uto ruj 13, 2016 4:20 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Ne znam samo što vam je dečko toliko skrivio da ga napadate. Vikend turniri su idealna prilika za pripremiti se za nadolazeću sezonu i igrati protiv različitih igrača jer, htjeli vi to priznati ili ne, dosadi stalno igrati protiv istih sparing partnera.

To što Dominik ne igra ispod 6. lige je više stvar toga da nema s kim i zbog toga što nema prijevozno sredstvo. Ako bi išli tom logikom da on ne voli gubiti i da se boji jačih igrača, zašto je onda otišao iz 16. u 4. ligu i tamo igrao i to u njegovoj 4. sezoni? No nažalost, ta ekipa nije opstala i morao se vratiti svojim suigračima.

Da se osvrnem i na njegovo "ponižavanje" protivnika. Na svoje sam oči vidio kako je odigrao prošle godine na turniru pri rezultatu 10:10 u petom setu kroz noge protiv igrača koji je u njegovom rangu.

Najbolje mi je ovo što se buni g. Vunderl koji ima backhand servu iz ruke - podigne ruku do određene razine bez da baci lopticu i pri spuštanju te iste ruke udari lopticu, ali ako ništa, barem se potrudio da ta serva ne izgleda na prvu onakva kakva zapravo jest.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto ruj 13, 2016 4:59 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Ja bih ovima koji se ne predstave zabranio pisanje po Forumu. No to bih ja ..... i inače a ne samo za ovaj post. Ovo je bio samo povod da reagiram.
[Vrh]
max pax

PostPostano: uto ruj 13, 2016 5:21 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Daj prekinite plakati vise, svake godine ista rasprava ako si hoce reket zabit u guzicu i tak dobivati to je njegov odabir ne radi nista ilegalno a kome smeta nek se uhvati treninga pa nek ga nabije, ima previse stvari u sokazu koje su nedozvoljene od serviranja iz ruke i skrivanja serve i sl. Sranja o kojima bi se tu moglo pisati pa nitko ne pise, puno je gore kad netko konstatno igra prljavo i protupravila s ciljem da zajebe protivnika al to su ''čari sokaza''
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: uto ruj 13, 2016 5:38 pm    Naslov : Vikend turniri ljeto 2016 Citirajte i odgovorite

Pavinjo,citas mi misli Thumbs up
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 2 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.