| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rogi
|
Postano: čet tra 30, 2009 8:46 pm Naslov
: Kako se postaviti u ovoj situaciji? |
|
|
Jel netko imao slučaj da se kapetan domaćinske ekipe prvi put javi gostima u sredini tjedna kad se tekuće kolo igra i kaže: "Dečki, mi vas čekamo u dvorani, gdje ste?" Upravo to se dogodilo meni i mojoj ekipi. Naravno, nakon dosta neugodnog razgovora u kojem čovjek mene uvjerava da smo sve dogovorili prošli tjedan, a u kojem ja govorim da se čovjeku nešto pobrkalo u glavi i da nikakav dogovor nije postojao, niti me itko zvao, niti išta dogovarao, on zaprijeti da će zvati voditelja lige i prijaviti slučaj. Zvao je voditelja lige, nakon čega isti zove mene i pita što se događa i zašto nismo došli na tekmu. Nakon što objasnih da nismo ništa dogovarali i da ne razumijem što ta ekipa pokušava i zašto to radi, voditelj lige predloži da ja nazovem kapetana ekipe i da probam dogovoriti kad ćemo odigrati tekmu, a ako to ne uspijem da će on morati registrirati susret 10:0 za domaćina. Molim vas, jel imao netko takav slučaj i što predlažete da napravim u ovoj totalno nebuloznoj situaciji? Inače, radi se o 18. ligi, o ekipi Pliva III koja je zadnja u ligi, a čovjek koji vodi ligu igra za ekipu Pliva AM. Meni je to u najmanju ruku sumnjivo, stvarno je žalosno ako neki ljudi koji igraju SOKAZ misle dobivati bodove za zelenim stolom.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: čet tra 30, 2009 10:09 pm Naslov
: Re: Kako se postaviti u ovoj situaciji? |
|
|
Tvoja jedina greška je ta kaj nisi nazvao voditelja lige u srijedu odmah iza 11 te rekao da vas nisu kontaktirali domaćini,
Tada bi bila kontra situacija od ove, sad je njihova rijeć protiv vaše, iako mislim da voditelj lige Loborec Stanko mora zahtjevati tekmu do utorka idući tjedan a ne da ju registrira 10-0, to nebi bilo fer.
Bez obzira kaj voditelj lige igra za momčad sličnog imena ko i vaši protivnici ne sumnjam u njegovu pravednost jer sam ga imao priliku upoznati kad smo igrali protiv njih prije 3 godine ali ljudi se mjenjaju.
Sve ti piše:
http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php#ugovaranje
Članak 8. počinje sa riječima:
Inicijativu za ugovaranje utakmica ima domaćin.............
Ne poćinje sa OBAVEZU, znaći u buduće ak želiš izbjeći ovakve neugodnosti možeš komotno preuzeti tu INICIJATIVU |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sosa1
|
Postano: čet tra 30, 2009 11:00 pm Naslov
: |
|
|
| pa nek voditelj lige dode na tekmu...i nek se sam uvjeri o cem se radi,jer nisu sad vise bitne price,bitno je da se odigra i podijele bodovi..sramota za Sokaz ak se takve stvari dopustaju pojedincima...sretno!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet svi 01, 2009 9:33 am Naslov
|
|
| Ja sam za to da domaćini kažu kojega od vas su nazvali, kada, s kojeg broja i na koji broj. Prilično sam uvjeren da kod bilo kojeg operatera nije problem doći do ispisa i trajanja poziva. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet svi 01, 2009 10:47 am Naslov
|
|
Dobio sam s nekoliko strana informaciju da je voditelj lige Stanko Loborec čovjek na svom mjestu i da postoji velika sumnja da bi on u nečemu takvom sudjelovao. Očito se radi o pokušaju da se dobiju bodovi bez borbe. Zanimljivo je i to da ako se gleda položaj na tablici onda se stvarno može vidjeti kome očajnički trebaju bodovi. Sviđa mi se ideja s ispisom brojeva, mislim da će to biti jedan dobar argument za rješavanje ove zbrke i da će se tekma ipak odigrati. Obavijestim vas kaj smo riješili...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: pet svi 01, 2009 11:05 am Naslov
|
|
| idetelj (napisa): | | Sviđa mi se ideja s ispisom brojeva |
Onaj koji tvrdi da je zvao bi trebao doći do ispisa brojeva da to potvrdi a ne ti, jer on dobija ispis odlaznih poziva. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet svi 01, 2009 11:10 am Naslov
|
|
| masterinsider (napisa): | | idetelj (napisa): | | Sviđa mi se ideja s ispisom brojeva |
Onaj koji tvrdi da je zvao bi trebao doći do ispisa brojeva da to potvrdi a ne ti, jer on dobija ispis odlaznih poziva. |
istina, on mora dokazati da je zvao i time potvrditi svoje argumente |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sosa1
|
Postano: pet svi 01, 2009 1:34 pm Naslov
|
|
uu kaj imamo pametnog admina...kaj bi mi bez njega..covjek od ideje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet svi 01, 2009 2:13 pm Naslov
|
|
Ma, sasvim je prirodno da će ispis tražiti onaj koji zna da ovaj drugi laže (nakon što se domaćini izjasne kad su i koga zvali).
Sad me baš zanima ishod svega ovoga i što će pokazati istraga.
Ako je Agronomski faks zaista u pravu, trebala bi biti epska kazna za ovako originalan yet brutalan pokušaj foliranja
U suprotnom slučaju, ne gine vam 10:0 uz promjenu dementnog ugovarača  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pet svi 01, 2009 4:40 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | uz promjenu dementnog ugovarača  |
 _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet svi 01, 2009 8:42 pm Naslov
|
|
Update s HR-SLO u malom spora. Čini se da će treći morati riješiti spor između dvije strane. Ekipa Pliva III poslala već zapisnik s 10:0 rezultatom voditelju lige odn. kapetan domaćina ne pristaje na odigravanje tekme. Voditelj lige je upoznat sa situacijom od strane gostujuće ekipe i veli da će još jednom probati domaćina nagovoriti da se ipak odigra tekma. Ako pristanu, tekma se igra, a ako ne pristanu, predlaže da gosti napišu žalbu, pa će slučaj biti proslijeđen na višu instancu i prema njegovu iskustvu 99% tekma ipak biti odigrana. Od ovog trenutka gosti skupa samnom su . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned svi 03, 2009 6:47 pm Naslov
|
|
Inače jel netko i pomislio da je možda došlo do neke zabune ??
Ja sam imao sličan slučaj s jednom , više neznam kojom ekipom al bilo je ovak . Kapetan ekipe domaćina nazove kapetana ekipe Deda iz 1.lige i s njim dogovori tekmu (slično ime ekipa)u ponedjeljak . Keptn dede niš ne proturiječi i čovjek me isto tak zove u ponedjeljak i pita di smo . Naravno meni sami oko glave ali srećom čovjek skuži kaj je napravil i odigramo tekmu drugi dan
Dakle da li je netko razmotrio mogućnost da je dogovoril tekmu možda s nekim krivim brojem koji je možda mislio da je to dobra zajebancija ??
U svakom slučaju mislim da ako je došlo do zabune ili ne da treba tekmu odigrat bilo kad uz itd _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned svi 03, 2009 6:48 pm Naslov
|
|
| kb (napisa): | | Kapetan ekipe domaćina nazove kapetana ekipe Deda iz 1.lige i s njim dogovori tekmu (slično ime ekipa)u ponedjeljak . Keptn dede niš ne proturiječi i čovjek me isto tak zove u ponedjeljak i pita di smo . |
Kakvo carevanje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: ned svi 03, 2009 7:23 pm Naslov
|
|
| kb (napisa): | Inače jel netko i pomislio da je možda došlo do neke zabune ??
Ja sam imao sličan slučaj s jednom , više neznam kojom ekipom al bilo je ovak . Kapetan ekipe domaćina nazove kapetana ekipe Deda iz 1.lige i s njim dogovori tekmu (slično ime ekipa)u ponedjeljak . Keptn dede niš ne proturiječi i čovjek me isto tak zove u ponedjeljak i pita di smo . Naravno meni sami oko glave ali srećom čovjek skuži kaj je napravil i odigramo tekmu drugi dan
Dakle da li je netko razmotrio mogućnost da je dogovoril tekmu možda s nekim krivim brojem koji je možda mislio da je to dobra zajebancija ??
U svakom slučaju mislim da ako je došlo do zabune ili ne da treba tekmu odigrat bilo kad uz itd |
Već u prvom razgovoru sam probao ustanoviti s čovjekom da se možda radi o teškom nesporazumu i da se dogovarao s nekim drugim, ali čovjek me uvjerava da se čuo samnom. Moram priznati da nije nimalo ugodno saznanje da razgovaraš s ćovjekom kojeg prvi put ćuješ u životu, a on te uvjerava da se baš s tobom čuo prije par dana, a u isto vrijeme znaš da ne mjesečariš i da posljednjih 2 tjedna nisi bio toliko pijan da se nekih stvari ne bi sjećao. I kad smo se drugi put čuli odn. treći još jednom me čovjek uvjerio da je baš mene zvao 24.04., a vrlo znakovito je i to da toga dana moj mobitel nije zabilježio niti jedan jedini dolazni poziv, što s aspekta SOKAZ-a i duševnog mira izgleda vrlo dobro, dok bi se s društvene iliti socijalne perspektive o tome dalo raspravljati.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned svi 03, 2009 7:55 pm Naslov
|
|
Pa dobro, čini se da si na pragu odgovora. Pitaj čovjeka na koji broj te zvao, pa kad kaže da je na mobitel (vidim da ti je to jedini broj u biltenu), pogledaj na moj.t-mobile.hr jel već tamo imaš ispis, ako ne, otiđi u T-centar i neka ti isprintaju.
Ja sam se nevezano čuo s gosp. Loborecom i predložio mu ovu metodu kao relevantnu za utvrditi tko je u pravu u ovom slučaju, i mislim da je prihvatio moj prijedlog. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: ned svi 03, 2009 8:08 pm Naslov
|
|
| Ma sve je to moguće, nego mene muči druga stvar. Voditelj lige ih je ponovno zvao i oni ne pristaju na odigravanje tekme, a jedino rješenje koje on sada predlaže jest da moja ekipa napiše žalbu. A ista košta 100kn. Znači, mi moramo potrošiti 100kn za nešto za što nismo krivi, a nigdje nisam vidio da se u slučaju uvažavanja taj iznos vraća podnositelju. Sad mi je stvarno neobično da nema više takvih slučajeva jer stvarno se čovjek osjeća glupo kad troši vrijeme i novac zbog nečije gluposti. Btw. meni Loborec nije ništa spomenuo u vezi vašeg dogovora, ostao je pri tome da pošaljemo žalbu Disciplinskoj komisiji. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned svi 03, 2009 8:30 pm Naslov
|
|
Ajde ti prvo riješi ovo da ti ovaj potvrdi koji broj je zvao, i sredi ispis da ti u T-mobileu isprintaju.
Kad to budeš imao u rukama, pitaj Loboreca koja je njegova odluka, da li 10:0 za njih, 10:0 za vas, ili natjerat vas da igrate.
Po meni prvo od toga zbilja nema smisla, i ako stvarno bude to odlučio, javi mi pa ću dignut dreku u svojoj ekipi i dalje ako treba. Ovakve stvari se ne smiju događat ako imate dokaze  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: ned svi 03, 2009 9:00 pm Naslov
|
|
| ok, hvala na savjetima, nabavit ću ispis pa ćemo vidjeti kako dalje. Ako uspijem dokazati kakvim smicalicama se neki služe, nadam se da će to utjecati i na buduće slučajeve odn. totalno ih istrijebiti. A i jako je demotivirajuće kad rekreacija preraste u pravne sporove u malom. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto svi 05, 2009 7:55 am Naslov
|
|
Nemrem dobit ispis brojeva u T-mobileu jer sam Simpa korisnik, pa je to propalo. No, susreo sam se sinoc uživo s kapetanom ekipe Pliva III g. Leginom da pokusam riješiti slučaj, ali nisam ništa riješio. Predložio sam mu da ako mi pokaže na svom mobitelu registrirani poziv kad smo dogovarali meč da može pisati 10:0 za njegovu ekipu i da ću cijeli slučaj zaboraviti, no on je to izričito odbio. Napisao sam žalbu i poslat ću je u najkraćem roku. Stvarno ima budala na ovom svijetu...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|