SOKAZ forum
13. liga jesen 2016
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
13. liga jesen 2016
Evo ja sam se već iznenadio pojedincima! 
13. liga jesen 2016
Evo onda, dobili ste your own Vjekoslava Vurneka. 
Još uvijek sam iznenađen da takvu kombinaciju dijele dva čovjeka, ako ispadne da je isti sve ću vas nalupat.

Ma cijenim ja taj ležeran i bezbrižan pristup, al eto kad sam ovdje na odgovornoj poziciji gdje želim imat sređenu i realnu situaciju, pa smijem dopustit svom OCD-u da se razmaše.
Još uvijek sam iznenađen da takvu kombinaciju dijele dva čovjeka, ako ispadne da je isti sve ću vas nalupat.
Ma cijenim ja taj ležeran i bezbrižan pristup, al eto kad sam ovdje na odgovornoj poziciji gdje želim imat sređenu i realnu situaciju, pa smijem dopustit svom OCD-u da se razmaše.
13. liga jesen 2016
Ok, sad je sve sređeno, a i da nije nebi bilo bitno, najvažnije je da se dobro
zabavimo, bez obzira dobivali ili gubili.
Najsmješnije mi je od svega što me dotični pilić preko pm uvjeravao da je to taj igrač...
pilići više igrat, manje pit pit pit...
zabavimo, bez obzira dobivali ili gubili.
Najsmješnije mi je od svega što me dotični pilić preko pm uvjeravao da je to taj igrač...
pilići više igrat, manje pit pit pit...
13. liga jesen 2016
VG Pilići - HUCUK (4-6)
HUCUK - dobra mlada ekipa sa tri podjednaka igrača, bravo dečki i čestitam na pobjedi.
Moram posebno pohvaliti Hanžeka koji nas je svu trojicu "nabio" i bravo za tricu. (stari, trava je za pušenje ne za igranje)
Na kraju mislim da smo mi ipak zasluženo dobili "treće poluvrijeme"
HUCUK - dobra mlada ekipa sa tri podjednaka igrača, bravo dečki i čestitam na pobjedi.

Moram posebno pohvaliti Hanžeka koji nas je svu trojicu "nabio" i bravo za tricu. (stari, trava je za pušenje ne za igranje)

Na kraju mislim da smo mi ipak zasluženo dobili "treće poluvrijeme"

13. liga jesen 2016
Bravo HUCUKovci! Svaka čast!
13. liga jesen 2016
Hvala Borisu na cestitkama, i zahvala cijeloj ekipi VG pilica na predivnom gostoprimstvu, takoder cestitam ekipi pilica na vraskoj borbi do zadnjeg poena, sitnice su odlucivale ali na kraju su ipak ocerupani
Sto se tice 3.poluvremena ipak nismo mogli parirat jer su decki imali pomoc izvana
Hvala g.Simatovicu na cestitkama ali ja kazem ne vjeruj Dinku ni kad poklone nosi tako da mislim da se u cestitki ipak nalazi skrivena poruka
Kristijan
Hucuk
Sto se tice 3.poluvremena ipak nismo mogli parirat jer su decki imali pomoc izvana
Hvala g.Simatovicu na cestitkama ali ja kazem ne vjeruj Dinku ni kad poklone nosi tako da mislim da se u cestitki ipak nalazi skrivena poruka
Kristijan
Hucuk
13. liga jesen 2016
Nakon dužeg vremena bila je perjana u Lomnici. 
13. liga jesen 2016
VG Pilići, ne klonite duhom nakon ovog poraza.Pred Vama je još 12 kola.Imate veliku podršku iz Odre.Nadam se da naše pripremne utakmice nisu uzrok Vašem porazu.Pozdrav.
13. liga jesen 2016
Što se dešava?
Prestalo kokodakanje u našoj 13. ligi!
Di su komentari?
Prestalo kokodakanje u našoj 13. ligi!
Di su komentari?
13. liga jesen 2016
Sinoć je završena je i zadnja tekma prvog kola naše 13. lige.
Inkerovci su nas dobili, a pohvale idu igraču Inkera Švecu, koji je spasio stvar. U dva seta je protiv mene gubio u završnici seta sa 10:8 i 10:9, i oba ta seta dobio.
Ostali su odigrali standardno - njihov najbolji igrač tricu, a najlošiji jedinicu - taman koliko treba za pobjedu.
Čestitke dečkima, idemo dalje... već danas igramo drugo kolo.
Inkerovci su nas dobili, a pohvale idu igraču Inkera Švecu, koji je spasio stvar. U dva seta je protiv mene gubio u završnici seta sa 10:8 i 10:9, i oba ta seta dobio.
Ostali su odigrali standardno - njihov najbolji igrač tricu, a najlošiji jedinicu - taman koliko treba za pobjedu.
Čestitke dečkima, idemo dalje... već danas igramo drugo kolo.
13. liga jesen 2016
Bravo, pilići, krenuli ste.Pratimo svaki Vaš korak i nemojte se opet popiknuti.
13. liga jesen 2016
STK Lovačka udruga Medvedgrad – VG Pilići (7:3)
Apsolutno zaslužena pobjeda domaćina!
Podkrajšek
i Pospiš
prejaki za ovu ligu.
Mislim da bi utakmica bila daleko zanimljivija da jedan od dvojca nije nastupio!
Ali na žalost nismo mi te sreće!
Ništa Pilići, idemo u četvrtak odigrat zaostalu protiv Nezgoda.
Nadam se da nisu nezgodni...
Apsolutno zaslužena pobjeda domaćina!
Podkrajšek
Mislim da bi utakmica bila daleko zanimljivija da jedan od dvojca nije nastupio!
Ali na žalost nismo mi te sreće!
Ništa Pilići, idemo u četvrtak odigrat zaostalu protiv Nezgoda.
Nadam se da nisu nezgodni...
13. liga jesen 2016
Nekako mi se čini da si (polu)iznenađen, kao da nisi znao tko je Pospiš i Podkrajšek ? Oni su prejaki i za još dosta liga iznad ove vaše.
A što se tiče zanimljivosti utakmica, hm, ....... to ja isto tako mogu reći i za onu našu prije par sezona da, recimo, nisi ti nastupio, .... ali jesi pa NAMA nije bilo "zanimljivo" (jasno da je bilo).
I treće, nema sreće u nenastupanju protivničkog igrača, sreća je BAŠ u njegovom nastupanju. Sretno Pilići, burek je bio nezaboravan.

A što se tiče zanimljivosti utakmica, hm, ....... to ja isto tako mogu reći i za onu našu prije par sezona da, recimo, nisi ti nastupio, .... ali jesi pa NAMA nije bilo "zanimljivo" (jasno da je bilo).
I treće, nema sreće u nenastupanju protivničkog igrača, sreća je BAŠ u njegovom nastupanju. Sretno Pilići, burek je bio nezaboravan.
13. liga jesen 2016
Ma kaj bi bio iznenađen, svi mi znamo tko su oni a isto tako znamo da im nije tu mjesto. 
13. liga jesen 2016
Ne mogu shvatiti ljude kojima smeta to da jaki igrači igraju u slabim ligama. Jer, kako bi to neki jaki igrač uopće i mogao doći u neku jaku ligu? Samo tako da si složi ekipu i počne od najslabije lige (poput Perina), ili pak da se uključi u neku postojeću ekipu u jakoj ligi.
Ali, ja jednostavno ne vidim tolike brojne oglase u kojima ekipe jakih liga traže nove igrače. Stoga jaki igrači moraju igrati tamo gdje to mogu i s igračima s kojima to žele, a ne tamo gdje bi po snazi trebali igrati.
Dinko Šimatović
Ady Endre III.
Ali, ja jednostavno ne vidim tolike brojne oglase u kojima ekipe jakih liga traže nove igrače. Stoga jaki igrači moraju igrati tamo gdje to mogu i s igračima s kojima to žele, a ne tamo gdje bi po snazi trebali igrati.
Dinko Šimatović
Ady Endre III.
13. liga jesen 2016
A kome to smeta Dinko?
13. liga jesen 2016
Poštovani gospodine Dinko, za nakoga tko često gleda po forumu iznenadili ste me ovom trdnjom. Evo, samo u posljednjih pola godine, igrače su tražili ekipe od 1. lige na niže. Postoji čak cijeli podforum za to http://www.sokaz.hr/forum/viewforum.php?f=11Ali, ja jednostavno ne vidim tolike brojne oglase u kojima ekipe jakih liga traže nove igrače. Stoga jaki igrači moraju igrati tamo gdje to mogu i s igračima s kojima to žele, a ne tamo gdje bi po snazi trebali igrati.
Dinko Šimatović
Večinom te ekipe (iz jednoznamenkastih i ostalih liga), traže nekoga tko će im biti po mogućnosti prvi igrač. Razlog zašto netko igra slabiju ligu, je najčešće zbog dobrog društva u ekipi.
13. liga jesen 2016
Nije samo stvar društva.Stvar je u tome da jaki igraći odlaze u slabije lige(po.snazi partia).
1.Nevole gubit
2.Vole imat 100-0 skor
3.Svi mu se iz ekipe dive
4.časte ga s pijačom i klopom
5.Besplatni termini za igranje
6.50kn ili više po meću
7.Razno
Ak sam nekaj izostavio slobodno nadodajte .O rizicima i nus pojavama upitajte svog doktora ili ljekarnika
1.Nevole gubit
2.Vole imat 100-0 skor
3.Svi mu se iz ekipe dive
4.časte ga s pijačom i klopom
5.Besplatni termini za igranje
6.50kn ili više po meću
7.Razno
Ak sam nekaj izostavio slobodno nadodajte .O rizicima i nus pojavama upitajte svog doktora ili ljekarnika
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
13. liga jesen 2016
Dragi Boris Ugljarević, zvani "RisBo", ljubazno me pita "kome smeta da su Potkonjak i Pospiš u ovoj ligi?"
Oprosti Borise, ali još sam uvijek malko ošamućen, jer me cijenjeni Tomislav Zovko, zvani "Zekoslav", prije tjedan dana izvolio udariti "mokrom čarapom po glavi, i to ne jednom". I stoga sam si, tako smušen, eto umislio da ta dvojica jakih igrača smetaju upravo tebi, jer si rekao, koliko se sjećam, "da svi mi znamo da im nije tu mjesto".
Oprosti Borise, ali još sam uvijek malko ošamućen, jer me cijenjeni Tomislav Zovko, zvani "Zekoslav", prije tjedan dana izvolio udariti "mokrom čarapom po glavi, i to ne jednom". I stoga sam si, tako smušen, eto umislio da ta dvojica jakih igrača smetaju upravo tebi, jer si rekao, koliko se sjećam, "da svi mi znamo da im nije tu mjesto".