| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 05, 2009 8:46 am Naslov
: |
|
|
nemoj trošit nofce... nego reci Leginu kad je takva faca da odigra neku TELEFONSKU igru i sa ekipom LIME u zaradi nova tri boda.... možda tak i ostanu u 18 ligi pa će za jesen trenirati i postat prvaci na neki novi način.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto svi 05, 2009 8:57 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | nemoj trošit nofce... nego reci Leginu kad je takva faca da odigra neku TELEFONSKU igru i sa ekipom LIME u zaradi nova tri boda.... možda tak i ostanu u 18 ligi pa će za jesen trenirati i postat prvaci na neki novi način.... |
jučer su igrali protiv Lime, pa sam Legina zato i "zaskočio" u dvorani. Neznam koji je bio rezultat, no nije niti bitno. Ma, što god ja njemu govorio on priča svoje. Čak se ponudio da plati pola troškova podnošenja žalbe u slučaju da bude uvažena. Sinoć je mogao dobiti 3 boda i uštedjeti 50kn samo da mi je pokazao poziv, ovako će morati protiv jako nabrijane momčadi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lio
|
Postano: uto svi 05, 2009 1:27 pm Naslov
|
|
Da da jučer ko što kaže Igor bili mi kod Arapovića u dvorani.I prije neg što je došo Igor pričam ja s Leginom šta je bilo...
...i kažem ja njemu sad će doć Igor sa ispisom brojeva iz Tcoma,a on meni kaže..pazite!!!!!!..pa nemre napravit ispis ak je simpa prepaid korisnik...
On je znao to prije da se nemre...Onda kaže zamjenik vaš Hrvoje ima vip..i on je pretplatnik i može pravit ispis...sve je on to provjerio davno..
Normalno koga je "zvao" za dogovor ...Igora..onoga ko nemre napravit ispis..he he..eeee stari prefrigani... ... _________________ Spin...spin...i samo...spiiiin....
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto svi 05, 2009 1:31 pm Naslov
|
|
Super informacija, ubacit ću je u žalbu!! Sad je stvarno jasno s kojom dozom priprema su stari lisci ušli u ovu priču...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 05, 2009 2:28 pm Naslov
|
|
Ako je istinito, zbilja je gnjusno.
Leo, brijem da ako potvrdiš svoju priču kod viših instanci, mogla bi i morala past drakonska kazna.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto svi 05, 2009 3:22 pm Naslov
|
|
| idetelj (napisa): | Nemrem dobit ispis brojeva u T-mobileu jer sam Simpa korisnik, pa je to propalo. No, susreo sam se sinoc uživo s kapetanom ekipe Pliva III g. Leginom da pokusam riješiti slučaj, ali nisam ništa riješio. Predložio sam mu da ako mi pokaže na svom mobitelu registrirani poziv kad smo dogovarali meč da može pisati 10:0 za njegovu ekipu i da ću cijeli slučaj zaboraviti, no on je to izričito odbio. Napisao sam žalbu i poslat ću je u najkraćem roku. Stvarno ima budala na ovom svijetu...  |
on tvrdi da te zvao, ON bi trebao traziti ispis od svog operatera i dokazati kad te zvao i koliko je trajalo. bar tako nesto kao sto je telefonski poziv nije tesko dokazati.
ako kategoricki odbija vec i mobitel pokazati zna se koliko je sati, ako jos i ne zeli traziti i pokazati ispis poziva ja bi na mjestu voditelja napisao 10:0 za vas.
-edit-
ups, nisam vidio drugu stranu. znaci nista od ispisa... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: uto svi 05, 2009 3:55 pm Naslov
|
|
Ako je neko i Simpa korisnik, nazove Helpdesk operatera i agent pogleda u računalo i izdiktira sve pozive (mislim i dolazne i odlazne).
Jednostavno se nazove Helpdesk i snimi se razgovor (sa uključenim speakerfonom).
Ovo bi trebalo funkcionirati samo ako se ima volje!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto svi 05, 2009 4:24 pm Naslov
|
|
| Burke (napisa): | Ako je neko i Simpa korisnik, nazove Helpdesk operatera i agent pogleda u računalo i izdiktira sve pozive (mislim i dolazne i odlazne).
Jednostavno se nazove Helpdesk i snimi se razgovor (sa uključenim speakerfonom).
Tri opcije isprobane: mailom, telefonski i osobno sam kontaktirao službenike iz T-mobilea za ispis. Vele da bi se to moglo dobiti samo uz sudski nalog, odn. ako se radi o nekoj prijetnji odn. da je u priču uključena policija. Soluciju u izjednačavanju 18. lige SOKAZ-a s nekom terorističkom ili osobnom prijetnjom nisam tražio iz razumnih i logičkih razloga.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 05, 2009 4:24 pm Naslov
|
|
i sve ovo se događa u sportu i to amaterskom liga 18/22
utrošeno 5-6 sati na raznorazne telefonske razgovore (cca 50 kuna)
žalba disciplinskoj komisiji 100 kuna
iskustvo igranja SOKAZ-a NEPRRRRROCJEEEENJJIVO !!!!!!!!!!!!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto svi 05, 2009 4:37 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): |
i sve ovo se događa u sportu i to amaterskom liga 18/22
utrošeno 5-6 sati na raznorazne telefonske razgovore (cca 50 kuna)
žalba disciplinskoj komisiji 100 kuna
iskustvo igranja SOKAZ-a NEPRRRRROCJEEEENJJIVO !!!!!!!!!!!!!! |
My name is William Wallace and I fight for the rights of all SOKAZ players. A William se oduvijek bespoštedno davao do kraja i na kraju je poginuo. E jeb'ga sad. No, on je udario temelje poštene i fer borbe i bio primjer ostalima.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: uto svi 05, 2009 10:43 pm Naslov
|
|
| idetelj (napisa): | | Burke (napisa): | Ako je neko i Simpa korisnik, nazove Helpdesk operatera i agent pogleda u računalo i izdiktira sve pozive (mislim i dolazne i odlazne).
Tri opcije isprobane: mailom, telefonski i osobno sam kontaktirao službenike iz T-mobilea za ispis. Vele da bi se to moglo dobiti samo uz sudski nalog, odn. ako se radi o nekoj prijetnji odn. da je u priču uključena policija. Soluciju u izjednačavanju 18. lige SOKAZ-a s nekom terorističkom ili osobnom prijetnjom nisam tražio iz razumnih i logičkih razloga.  |
Mislio sam da tražiš da ti kažu brojeve sa kojih su tebe zvali!!
Zar ni to ne možeš dobiti (ne ispis, već usmeno putem telefona, pa da snimiš) ?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sri svi 06, 2009 9:36 am Naslov
|
|
da završimo s tim mobitelima:
"Želimo vas obavijestiti da T-Mobile Hrvatska d.o.o. ne nudi uslugu specifikacije poziva i poruka za Simpa korisnike. Nadamo se da ćemo u dogledno vrijeme biti u mogućnosti ponuditi i tu uslugu na zadovoljstvo naših korisnika obzirom da je Simpa posebna usluga T-Mobile-a, za koju nije potrebno potpisati ugovor, tom prilikom korisnicima se ne pruža na zahtjev usluga detaljnog ispisa poziva. Iz tog razloga T-Mobile ima raznovrsnu ponudu usluga, kako bi svaki korisnik mogao odabrati najbolje prihvatljivo rješenje za sebe. Usluga detaljnog ispisa odlaznih poziva omogućena je korisnicima koji su odabrali T-Mobile pretplatu, odnosno tarifni paket.
Također, napominjemo Vam da u svakom GSM uređaju postoji mogućnost pregleda deset zadnjih pozvanih, primljenih i propuštenih poziva. Ukoliko biste željeli mjesečnu specifikaciju poziva, slobodni smo uputiti Vas na mogućnost prelaska na T-Mobile pretplatu uz zadržavanje istog broja, što je za Simpa korisnike besplatno." |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri svi 13, 2009 1:48 pm Naslov
|
|
Evo citam i ne vjerujem!
Joj sto bi ja to sve razbuco...  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: čet svi 14, 2009 9:53 am Naslov
|
|
Žalba je poslana u prošli utorak, nitko mi se još uvijek nije javio. Čuo sam neke oprečne informacije, jedni kažu da nikad niti jedna žalba nije uvažena u SOKAZ-u, a drugi da se u 95% slučajeva tekma odigra. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet svi 14, 2009 11:54 am Naslov
|
|
| Sutra igramo s gosp. Radakovićem pa ću se baš interesirat jer me jako zanima. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet svi 15, 2009 6:54 pm Naslov
|
|
Evo mene iz dvorane.
Uvazena vam je zalba, igrat ce se tekma. Sretno!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lio
|
Postano: pet svi 15, 2009 9:27 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Evo mene iz dvorane.
Uvazena vam je zalba, igrat ce se tekma. Sretno!  |
E super ....juhhu kak smo sretni...to dobit ćemo tekmu...
Ko tu koga je...mi potrošimo 100 kn za nešto što su oni krivi...
Jeste vi svjesni da se tako kako su oni pokušali MOŽE muljati...i koja je kazna njima... _________________ Spin...spin...i samo...spiiiin....
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet svi 15, 2009 10:28 pm Naslov
|
|
Ova borba je pokazala da odigrati tekmu u SOKAZ-u možeš na dva načina:
1. Dogovoriti se s protivnicima u telefonskom razgovoru ukupnog trajanja max 2 minute uključujući eventualno nekoliko međusobnih poziva ako se trebaju neke stvari uskladiti, odigrati tekmu i poslije
ili
2. biti , nakon toga , pa , pa pomalo , pa vrlo . Nakon svih tih priuštenih doživljaja fino uzmeš 10 dana pa se okupiraš samo tom temom, a aktivnosti uključuju nekoliko telefonskih razgovora koji traju više od 2 minute pojedinačno, nekoliko obilazaka nekih institucija gdje te blijedo gledaju, pa nekoliko užasno neugodnih razgovora uživo s uzročnicima problema nakon kojih se pitaš jel ima uopće više smisla igrati ovaj SOKAZ, pa pisanja nekakvog glupavog rekla kazala teksta na 2 stranice A4 papira, plaćanja 115kn ukupno za nešto za što nemaš čvrsti dokaz da će uroditi plodom, narušiti atmosferu u vlastitoj ekipi jer umjesto da se koncentrira na tekuće mečeve jedina preokupacija je taj problem i na kraju svega odigrati meč protiv ekipe koja je zadnja u ligi i protiv koje si očito bolji (a i ljepši), dobiti svojevrsnu ispraznu satisfakciju koja bi možda mogla koristiti SOKAZ-u u cjelini.
Zato predlažem slijedeće: bilo bi dobro da voditelj lige postane čovjek koji će biti obaviješten (porukom ili pozivom) o dogovoru između dvije ekipe o terminu odigravanja tekme prilikom čega bi i od jedne i od druge ekipe dobio istovjetnu informaciju. Mislim da bi se na takav način moglo spriječiti muljanje i eventualne malvezacije na koje su neki bolesni umovi, iz samo njima znanih razloga, spremni. Naravno da mislim da se većina ljudi u SOKAZ-u ponaša fer i korektno i da ovo moje mišljenje proizlazi iz nedavno doživljenog negativnog iskustva, pa će vjerojatno ideja ostati samo u povojima. No, treba upozoriti da u svakom žitu ima kukolja i da nažalost SOKAZ nije toga pošteđen. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet svi 15, 2009 10:29 pm Naslov
|
|
Leo, pa zar na meni dobronamjernom moraš iskaljivati svoj cinizam?
Pretpostavljam da si svjestan da je cijela priča ostala na razini vaša riječ protiv njihove, te da će prosječna osoba prije povjerovati da se gosti nisu pojavili, nego da domaćini tako bezočno lažu.
Nažalost, u cijeloj priči vi ništa niste uspjeli dokazati bez tog prokletog ispisa. To što se mi ovdje interesiramo i kao naginjemo vašoj strani je samo zato jer mi Detelj ostavlja iskren dojam ovdje na forumu.
Valjda i sam znaš da se tako danas do pravde ne dolazi i da je ovo prilično najviše što ste mogli dobit (premda se slažem da bi se za pozitivno riješene žalbe morale vraćat pare).
To što se sve razvuklo do kraja prvenstva, kada vam ta utakmica više nije bitna, je nažalost druga stvar. Ali neka vam bar mala motivacija bude što ćete ih izbaciti za dvije lige. Ako ni to ne pomaže, za kojeg ste se đavla uopće žalili?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet svi 15, 2009 10:41 pm Naslov
|
|
| idetelj (napisa): | | predlažem (...) da voditelj lige postane čovjek koji će biti obaviješten (porukom ili pozivom) o dogovoru između dvije ekipe o terminu odigravanja tekme prilikom čega bi i od jedne i od druge ekipe dobio istovjetnu informaciju. |
Meni ova ideja pari nerealna.
Teško da ćeš preodgojit ljude da nakon dogovora zovu voditelja. Osim toga, ja prvi bi kao voditelj dao petama vjetra na tu funkciju da imam obavezu zvat 12 ljudi svaki tjedan i stavljat kvaćice jesu li se ili nisu uskladili i jesu li voljni to priznat.
Kontaj da ste vi prvi takav slučaj za koji sam ja čuo u svojih 7 godina u SOKAZ-u, treba sad vidjet oće li prerast u pošast kad ekipa čuje da se može i krenu istraživat ko je na pretplati a ko na pre-paidu
A ako se zbilja to desi, mislim da je očito rješenje uvesti pravilo da onaj tko tvrdi da je dogovorio (domaćin) mora to dokazati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|