NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

20.B liga - jesen 2016

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stip

PostPostano: pon ruj 26, 2016 11:01 am    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim ekipama od voditelja – uz ispriku zbog kašnjenja, sinoć sam se vratio s puta.

Volio bih imati mailove manje-više svih ekipa radi bolje komunikacije. Ako je ikako moguće, molio bih ekipe da mi jave barem po jedan kontakt-mail (nije problem ako ih je više). Ostavljajte adrese na forumu, šaljite ih na moj mail, može SMS... sve primam. Nemojte me nazivati da mi kažete svoj mail, uz lošu vezu, bučnu okolinu i moj rukopis, imam bar 50% šanse da zapišem nešto krivo. Ovo naravno nije ništa obavezno, SOKAZ mogu igrati i ljudi koji ne koriste mail.

Želim vam puno druženja, zabave, fair playa i dobre igre...i to tim redoslijedom.

Ako bude bilo problema prilikom dogovaranja ili odigravanja utakmica – probajte stvar riješiti to sami, na pristojan način. Ako pak treba moja intervencija, javite se na mob, e-mail, što god, ja sam uglavnom na raspolaganju. Ako se ne javljam na mobitel, javit ću se čim budem mogao. Probleme – posebno oko dogovaranja utakmice – javljate na vrijeme. Npr. ako se domaćinu gosti ne javljaju, bilo bi dobro da ja to saznam negdje do utorka u podne.
Pročitali ste ovo i poslali mi svoj mail? Lijepo od vas, ali dajte još tijekom prvih nekoliko kola pitajte svoje protivnike jesu li na forumu, koriste li mail. Ako sve 'natjeramo' na forum i komunikaciju mailom, bit će manje problema.

Evo i odgovora na nekoliko pitanja koje mi nove ekipe često postavljaju.
1. U pravilima piše da se zapisnici šalju (samo) poštom, i to u roku od 48 sati. Ako želite sponzorirati Hrvatsku Poštu, slobodno radite tako. Ali meni zapravo ne treba original zapisnika poslan poštom, prihvaćam i skenove i fotke na mail (ako su čitljivi). Zapisnik mora biti potpisan (i jedna i druga ekipa).
2. Ako pošaljete mail/sken/fotku ne morate slati papirnatu poštu.
3. Papirnate zapisnike ipak čuvajte do kraja prvenstva, dok ne bude objavljen novi bilten. Ako bude - a nadajmo se da neće - nekih žalbi, sporova ili sličnog, ipak će biti potreban papir.
4. Ukoliko sami upisujete rezultate na net (što jako cijenim, jer onda ne moram ja), svejedno mi morate poslati sken/fotku (ili papir poštom).
5. Kako unijeti zapisnik - http://www.sokaz.hr/registered/index.php i vidite link 'Kako se registrirati' pa dalje po uputama
6. Zapisnike u pravilu morate poslati unutar 48 sati od odigrane utakmice. Ali svi vole znati rezultate ostalih ekipa čim ranije. Ako šaljete slike mobitelom, probajte to napraviti već sa pive nakon utakmice, drugi će to cijeniti.
7. Ako odgađate utakmicu za sljedeći tjedan, ona u pravilu mora biti odigrana do utorka u sljedećem tjednu. Kod svakog odgađanja, molim da me obavijestite.
8. Odgovore na većinu ostalih pitanja možete i sami naći u Pravilniku o natjecanju - http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php . Pitajte ako vam treba dodatno tumačenje.
9. Nemate 'papirnati' zapisnik? Isprintajte ga - http://www.sokaz.hr/zapisnik.pdf
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stip

PostPostano: čet ruj 29, 2016 10:05 am    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Novi ligaši...nitko ni slova da napiše? Pa ajde ljudi, neki su već i rezultate sami upisali, recite nešto, vijesti, dojmovi, prognoze, ogovaranja....
[Vrh]
lovro_ĆIS

PostPostano: čet ruj 29, 2016 12:54 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Eto da razbijemo led... Pozdrav od Ćaće i sinova! Skupine totalnih početnika koji su uz pivu igrali po kvartovskim stolovima - a skupili se oko Ćaće - starog lisca SOKAZA. Smile Skloni smo korupciji, porocima, fair playu i isključivo sportskom životu! Idemo danas u goste Dugavama pa očekujemo, s obzirom da smo novi, da ćemo im pustiti koju... Toliko za sada Smile
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet ruj 29, 2016 1:06 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Klanja se Dobrodošli!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
domac101

PostPostano: čet ruj 29, 2016 1:27 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Ćaća se vraća!

Ajmo momci, samo jako.

Vidimo se i na treningu koji put.
Stip

PostPostano: pon lis 03, 2016 10:26 am    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Fale nam dva rezultata prvog kola
Dugave - Ćaća i sinovi,
STKOI Uspon - Raketari

Ponedjeljak je, nije to još neko kašnjenje, posebno ako ste ipak slali poštom...ali ipak, domaćini, osjetite se prozvanima Evil
Kad će zapisnici, kako je prošlo, jeste li možda odgodili....pišite po forumu, tome služi. Gosti (npr Ćaća, kad već vidim da ima predstavnika na forumu), možete i vi dati svoj izvještaj.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon lis 03, 2016 12:08 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Upravo sam skužio kako se ekipa mora obavezno nazvat sljedeće godine.

ĆAĆA SVE VRAĆA

Eeeek! Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
domac101

PostPostano: pon lis 03, 2016 1:50 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

IB, vidi dva posta iznad ROFL

Ćaća i sinovi će fino napredovat. Koliko sam ih vidio na treningu, mladi momci željni igre. Tako i treba, što više igrača to bolje.
lovro_ĆIS

PostPostano: pon lis 03, 2016 2:24 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Ćaća Sve Vraća i je glavni moto. Smile

Eto vratili se sa sraza sa Dugavama uzdignute glave. Za prvi put odlično, isprobali gostujući teren i nismo podlegli pritisku domaće publike. Dečki nas fino ugostili, rutinski tijesno pobijedili, ali smo pokazali zube bez obzira na međusobna poznanstva.

Sljedeće je Dugo Selo u petak i naše prvo domaćinstvo. Karte su rasprodane pa očekujemo veliku podršku domaćih navijača – Ćaćnih huligana.

Dajte Dugo Selo da se igramo! Smile
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon lis 03, 2016 3:34 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Zvrko

Zadnja liga najbolja liga. Mikroval + cerek
[Vrh]
Stip

PostPostano: pon lis 03, 2016 4:16 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Poslan mi je i zadnji zapisnik prvog kola, STKOI Uspon pobijedio je 6:4. Ali imam nekoliko pitanja.

IB & gosti - koji je pravi naziv momčadi? U bazi podataka piše rAketari, na zapisniku piše rEketari.

Domaćini & posebno gosti - ne mogu upisati rezultat jer ne znam tko je igrao za goste. Naime, prijavljena su dva Novosela (Janko & Karlo), a u zapisniku ne piše koji je igrao. Možda su igrala i oba, jedan je mogao nakon treće ili šeste zamijeniti drugoga. Ili je jedan igrao pojedinačno, drugi par... itd.

Molim da mi javite kako stvari stoje ovim putem, ako neće iće morat ću početi nazivati....
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon lis 03, 2016 4:43 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Ja sam napisao kako je u biltenu, to mi je jedini source. Pojma nemam
Vidjet ćemo kad se jave ili kad ih zvrcneš. Hihihi
[Vrh]
Stip

PostPostano: pon lis 03, 2016 9:03 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Dugave (ako ovo čitate) - super je što ste upisali rezultat, ali ipak vas molim da mi nekako i pošaljete zapisnik.
Slika mobitelom ili sken u mailu -sve mi je dobro. Ipak volim imati POTPISANI zapisnik...

EDIT: Razgovarao s Dugavama, obećali poslati zapisnik
[Vrh]
Stip

PostPostano: sri lis 05, 2016 9:44 am    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

STKOI USPON - RAKETARI -- slučaj riješen, igrao je Novosel K. Upisao sam.

Dilemu RAKETARI/REKETARI nisam riješio, to će dečki morati sami dogovoriti pa javiti IB-u kako se stvarno hoće zvati.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri lis 05, 2016 9:53 am    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Idea
Predlažem da se do daljnjega pravimo da su Raketari jer bilten i jer gosti upisivali pa ne znaju, ovo ono...
[Vrh]
Stip

PostPostano: sri lis 26, 2016 8:57 am    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Za određivanje konačnog poretka 20. lige (obzirom da imamo 'a' i 'b' ligu) bit će kroz doigravanje. Detalji o tome su na http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?p=74759#74759
[Vrh]
Stip

PostPostano: sub lis 29, 2016 5:15 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Ove godine u dvije 'zadnje' lige, i tamo gdje igram (treća) na forumu uglavnom razgovaram sam sa sobom Confused . Već su tu i godine, počinjem pomalo brinuti za mentalno zdravlje....

A sad ozbiljno: lijepo je što redovito upisujete rezultate, ali čak i kada upišete rezultat imate obavezu meni poslati zapisnik. Imam nekih loših iskustava s utakmicama za koje nisam imao 'pravi' zapisnik, ne želim si to više priuštiti, te vas sve molim da zapisnike šaljete. Mail, fotografija, sve je OK, ali šaljite.

Nije (još!!) prozivanje, ali za one koji nisu sigurni jesu li zapisnik poslali ili ne, tu je i popis utakmica za koje mi zapisnik fali a rezultat je upisan (barem prema mojoj evidenciji):
2.kolo, STK GAJEC DRAJF II - STKOI USPON (10:0)
3.kolo, STKOI USPON - BIGAS d.o.o. (1:9)
4.kolo, STK GAJEC DRAJF II - AGRAMSERVIS (10:0)
4.kolo, ĆAĆA I SINOVI - STKOI USPON (8:2)
5.kolo, STKOI USPON - HZZO II. MS MALEŠNICA (3:7)
5.kolo, RAKETARI - STK GAJEC DRAJF II (0:10)
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: sub lis 29, 2016 6:32 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

"Ove godine u dvije 'zadnje' lige, i tamo gdje igram (treća) na forumu uglavnom razgovaram sam sa sobom Confused . Već su tu i godine, počinjem pomalo brinuti za mentalno zdravlje...."
Juhuu
Trebalo bi kod prijave nove ekipe u Sokaz predvidjeti novčane kazne za nesudjelovanje na Forumu.(jasno da se šalim). Baš gledam tko je sve sudjelovao na ovoj temi ..... oni kojima je to inače dužnost i par nas ostalih koji uvijek imamo nešto za reći ali NITKO iz 20.lige. Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
lovro_ĆIS

PostPostano: čet stu 17, 2016 3:44 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Tko kaže da se nitko ne javlja Smile.

Eto da rezimiramo, nakon odrađenih 7. kola. Mi zadovoljni, držimo se sredine (6. mjesto) s preferencijama za napad za Euro ligu sljedeće sezone. Dolaze nam lider lige danas na domaćinstvo pa odo trenirat...

Živio Ćaća!
[Vrh]
jazavac

PostPostano: uto stu 22, 2016 3:16 pm    Naslov : 20.B liga - jesen 2016 Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima!

Isprike na nepraćenju foruma, nakon godina provedenih online, u zadnje vrijeme sam zapostavio online druženja pa se tako nisam sjetio pojaviti ni ovdje.

Bilo kako bilo, vidim da nas voditelj lige nije spominjao (ni u pozitivnom, a na sreću ni u negativnom kontekstu) pa smatram da moj prekršaj ipak ne zaslužuje novčanu kaznu Zubo

Nastojat ću biti prisutniji ubuduće.

Mah mah

Folka III
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir: