NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

6. čulo ljiga, jesen 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5 ... 31, 32, 33  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: sub lis 01, 2016 10:25 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Ha, šta reći...

Miler me je nakantal Klanja se
a protiv Sanimira i pogotovo Grete je odlučila jedna lopta ili malo (ne)sreće.
Ta sreća me i dalje vješto izbjegava, pa je u jednoj bizarnoj situaciji ni kriva ni dužna nastradala Kovalisko koja je trenirala za susjednim stolom, zato joj se i ovim putem još jednom ispričavam.
Raspored igranja mi nije išao na ruku i volio bih da sam zadnji meč igrao s Gretom,
a ne prvi čisto da se malo priviknem na ambijent i stol, ali ovoga puta je ispalo tako kako je.
Pletiljama Textilcima svaka čast.Doma će biti tvrd orah i favoriti protiv bilo koga u ovoj ligi.
Naravno da bi se pričala druga priča da je došao na tekmu naš Doktor Draganica,
ali ovoga puta ga nije bilo i to je tako.

Ono što moram naglasiti su - parovi...
Svašta sam vidio, ali ovo nisam vidio nikada i ovo su priznali i igrači domaćina.
Jakić & Rakić su trebali dobiti svih 5 setova u parovima, a MORALI SU DOBITI PRVA 4
i potpuno mi je neobjašnjivo pomoću kakvih mračnih sila su izgubili 2-3 Confused ?????

1. set smo imali 10-8 i dvije serve......izgubili smo set ???
2. set smo dobili 11-6
3. set smo imali 10-5 i igubili smo set Horor Horor ??????
4. set smo dobili 11-7
5. set smo imali 6-3 (i nervoznog Sanimira preko puta) i naravno......izgubili na 7 ??????

Ne kužim i ponavljam, ovo još nisam vidio, ali činjenica je da smo u zadnjih nekoliko sezona
"more bodova" prosuli zbog parova i pretprošle sezone nismo išli dalje baš zbog izgubljenih bodova parova u "živim" mečevima.
Neobjašnjivi su mi ti padovi koncentracije, ali šta ja mogu uopće reći ili predbaciti dečkima kada sam izgubio sva tri singla i uopće je nebitno kako i zašto...
Cipranin je van forme i "van svih udaraca", ali i takav je uspio iščupati jedan bod
(za razliku od mene Crying ).
Nije igrao 4 (četiri) mjeseca, prvi (i jedini) put je reket u ruku primio prošli tjedan,
a za plastične loptice je do sada čuo samo na televiziji dok je bil na proputovanju kroz Islamabad u Pakistanu i mislil je da je to nekakva šala...
Šumadinac je i za mene "fenomen" iako je on nakon iste pauze od 4 mjeseca odigrao
ČAK 2 (dva) treninga.
Prije početka svake sezone se pitam - kada će doći kraj toj njegovoj igri ?
Odnosno, kada će naletiti na probleme i neće više prolaziti njegova relativno pasivna igra s jednostavnim servisima (jedna podvarijanta igre kakvu recimo igra Dominik Korman) ???
Kako idemo iz sezone u sezonu prema jačim ljigama, uvijek si mislim, da...ove sezone to neće prolaziti jer ćemo sada igrati protiv jačih igrača !
Ali za sada - sve se mijenja, sem kamenja Laughing
čovjek ne trenira,
"samo vraća",
"nema serve",
nije školovan igrač,
svake sezone igra s drugim reketom (jer starog slomi),
igra protiv sve jačih igrača,
ali.....i dalje pobjeđuje Very Happy Laughing Klanja se

Možda je to i zato što igranje meča protiv njega više liči na - kopanje kanala u smznutoj zemlji,
nego igranju stolnog tenisa Beljenje
Greta je na primjer, nakon što je protiv njega 1. set dobio ogromnom lakoćom
(vodil je i 8-1) već negdje u 3. setu izgledal kao da bi najrađe "pobegel s terena",
a u 4. setu mu je trebala transfuzija & infuzija, bil je crven ko domaći paradajz
i disal je (bolje rečeno, hroptal je) ko parna lokomotiva.
Kad je izlazil van iz arene, Sanimir ga je moral pridržati da može prekoračiti ogradu a da se ne sruši.
Ništa bolje nisu izgledali ni Sanimir i Miler (čak je vodil 2-0 protiv Šumadinca, ali "zaludu").
Da, to tak izgleda nakon meča sa Šumadincom......teški fizički rad.
Njegov stari sportski "prijatelj", Barišić Junior Nevenko nije žalio truda da dođe čak iz daleke nam Kanade i cijeli meč je odgledao iz prvog reda gledališta,
a smiješak mu je stalno bio na licu (fala bogu da sam u gledalištu, a ne za stolom).
Iduće kolo nam u goste dolaze Djedovi i Bakylla Very Happy
a rezultat će ovisiti najviše o tome u kojim sastavima će igrati ekipe (Draganica, Softić ?)
živi bili, pa vidjeli...
Donic

PostPostano: ned lis 02, 2016 8:38 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Nema mjesta zabrinutosti. Jakic i A. Rakic su podjednaki i dobri igraci. Kada im se pridruzi D. Rakic, biti cete prvi Thumbs up .
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: ned lis 02, 2016 10:06 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Nije to baš tako jednostavno kako se čini i stvari nikada nisu samo crno-bijele.
Ima nažalost i......sivog.
I malo mi je simptomatična rečenica kaj ju je Donic napisal :
Nema mjesta zabrinutosti. Jakic i A. Rakic su podjednaki i dobri igraci. Kada im se pridruzi D. Rakic, biti cete prvi Thumbs up
Jer nigdje tu ne vidim ime -Guga (već si me prekrižil) Very Happy

Iduća tekma bi trebala biti vrlo brzo, možda čak u utorak pa će se stvari početi odvijati puno brže nego do sada.
Jučer sam bil na turniru u Prečkom i videl sam kak Bakylla "skida" jednog po jednog igrača iz 1. ljige Klanja se i tek ga je u finalu, teškom mukom zaustavio Žir Valentić s 3-1 u setovima.
Bakylla je imao 8-2 u 4. setu i samo se na trenutak opustio jer je pomislio da je osigurao 5. set,
a Žiru više od toga nije ni trebalo pa ga je stisnul ko Anakonda i
"iscjedio" je preostali otpor iz njega Very Happy

Rezultati tog turnira samo pokazuju s kakvom "elementarnom nepogodom"
mi imamo posla u 6. ljigi Laughing
Ako je točna informacija da će Softić igrati samo tekme u Prečkom kada su Djedovi domaćini onda i ostale ekipe u 6. ljigi imaju malo prostora za život jer u slučaju da igraju istovremeno Bakylla i Softa onda stvarno "nemamo o čemu pričati"
U 1. kolu su igrali u gostima i igrao je samo Bakylla.Izgubili su 6-4 i to žive parove kao i mi kod rezultata 4-5 za ekipu Dr.Starčević, a to opet samo pokazuje da je moja prognoza i te kako točna i da je ekipa Dr.Starčević s tri zajebana, igrački kvalitetna lika, predvođena odličnim Đivićem jedan od favorita za prolaz naprijed ove sezone Smile
Nakon prošle "sezone prilagodbe" kada su došli iz 8. nos ti posran ljige (ipak je 6. ljiga najjača u kojoj su do sada igrali), ove sezone već dobro znaju šta mogu očekivati u kojoj tekmi pa im je
trema & nervoza garantirano puno manja.
To samo znači da će im rezultati biti - bolji nego na proljeće.
Ono što me čudi i brine su čak dva rezultata 10-0 već u 1. kolu Confused Ajooj Maaamaaaa Pojma nemam
Ne znam šta se dešava s ekipama Puterfly i Zaba, ali ono što znam je da te ekipe baš i nemaju "ogroman" fond igrača i ako im je iz pogona ispao samo po jedan igrač to bi moglo značiti katastrofu.Još me oblije znoj kada se sjetim sezone prije godinu dana kada su u cijelom Sokazu nakon samo 2-3 kola odustale od daljnjeg natjecanja ukupno 3 ekipe,
ali dvije od te tri su bile gle čuda u našoj ljigi Crying
To je drugim riječima značilo dvije tekme manje, rupe od 2 tjedna tijekom sezone i prisilni odmor.
Nadam se da tako nešto neću više nikada iskusiti jer je nešto najgore što se može dogoditi da gledaš kak svi drugi igraju, a mi ništa...
Osim te dvije tekme 10-0, svih pet preostalih tekmi je završilo rezultatom 6-4 s tim da je samo jedna ekipa uspjela pobjediti u gostima.To nesumnjivo pokazuje veliku izjednačenost ljige i ono što sam već napisao, da će biti jako, jaaaako teško kod bilo koga ubirati bodove u gostima.
Novi otežavajući faktor zašto je to tako su naravno - loptice Confused
Osim dosadašnjih uobičajenih stvari na koje se treba priviknuti kada dolazite u neku nepoznatu dvoranu (jačina svjetla, parket-taraflex-laminat-beton-kuhinjske pločice-ili ugažena zemlja na podu, kvaliteta stola i mrežice, vlaga i temperatura u dvorani, veličina i visina prostora), sada se priključio još jedan, trenutno vjerojatno i najveći faktor - loptica.
Razlike od loptice do loptice su ogromne i različiti uvjeti nastaju ako se igra s Dhs, Joola, Tibhar, Nittaku ili nedaj bože s Butterfly ili XuShaofa lopticom Mad
Apsolutno je nemoguće da neki igrač igra jednako dobro sa svim tim lopticama jer su razlike u tvrdoči, načinu odskoka, primanju rotacije i težini jednostavno prevelike, pa ako se dogodi da dođete nekom u goste i oni na stol "ponosno" stave lopticu za koju vi niste nikada u životu čuli i sve to sa zluradim izrazom lica - "poglete kaj imamo" (ali ima 3 zvjezdice i odobrena je od strane ITTFA, neš ti dostignuća), možete biti sigurni da vas čeka izuzetno "zanimljiva i vesela večer" Laughing
Nisu kažem problem samo neke egzotične loptice, već je i igra s naprimjer lopticama Dhs ili "čuvenom" XuShaofa potpuno dijametralno suprotna i samo nekolicini vrhunskih igrača u našoj ljigi (koji su po igračkoj kvaliteti ionako daleko prejaki za ovu ljigu) to nije vrijedno spomena jer oni mogu igrati i s tvrdo kuhanim letećim jajcima, pa nam opet skoro svima mogu dati 5 poena fore po setu, a ipak im možemo staviti samo "soli na rep" Zubo
Ali je zato poznato da "ćoravom kur.cu i dlaka smeta" pa bumo svi mi ostali imali još jedno opravdanje za eventualnu lošu igru.
Uostalom, samo zato sam i ja imao u prvom kolu 0-3 Laughing

Pitanje je koliko vremena je potrebno da se razlike među lopticama smanje i dovedu u normalu, odnosno da stvari postanu kao nekada kada su celuloidne loptice petnaestak različih proizvođača bile skoro identične, ali za sada možemo "uživati" u raznolikosti i iznenađenjima.Ono što meni nije jasno je zašto je to tako i kako je uopće moguče da su razlike takve kada je već puno puta napisano da se 90℅ svih loptica neovisno o štambilju koji vidimo na njima proizvodi u iste dvije tvornice koje se nalaze u Kini, a samo djelić u Japanu (Nittaku) i Njemačkoj Confused
vjeverko

PostPostano: pon lis 03, 2016 8:04 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

NIKAD JAČA 6. LIGA !!!!!

VJEROJATNO RAVNOPRAVNA 2. LIGI.
[Vrh]
wolf

PostPostano: pon lis 03, 2016 8:35 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Ha, šta reći...

a protiv Sanimira i pogotovo Grete je odlučila jedna lopta .

OK ova prva tvrdnja ti je točna , al ne kužim koja ti je to jedna lopta kriva kad izgubiš meč 3:1 u setovima Confused Confused Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: pon lis 03, 2016 9:02 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Cijenjeni Guga se razvezao. Jel vam sad žao što ste ga zazivali iz upokojenih?
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon lis 03, 2016 9:37 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Guga (napisa):
Ha, šta reći...
a protiv Sanimira i pogotovo Grete je odlučila jedna lopta .

OK ova prva tvrdnja ti je točna , al ne kužim koja ti je to jedna lopta kriva kad izgubiš meč 3:1 u setovima Confused Confused Confused

Ma nisi gledal meč...
1. set sam dobil protiv Bareta (poveo sam 8-0)
2. set sam glatko izgubil
3. i 4. set je bilo 8-8 s tim da sam u 3. setu na 8-8 fulao 2 relativno lagana BH-nda
a u 4. setu je kod 8-8 Bare pogodio 2 prasice za redom (normalno)
Ali nema to nikakve veze, sva trojica su dobri igrači i nije nikakva sramota izgubiti,
pogotovo u gostima.Da smo igrali kod nas ipak bi bila malo drukčija priča.
I kak onda nije odlučila jedana lopta ?
Jedan BH-nd ili jedna prasica manje...
Pletilje Textilci bi ove sezone mogli biti do zadnjeg kola u borbi za prolaz dalje Thumbs up

Zadnja promjena: Guga; pon lis 03, 2016 1:20 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon lis 03, 2016 9:40 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
NIKAD JAČA 6. LIGA !!!!!

Još je prerano za takve tvrdnje, ali ovak od oka tvoja 5. ljiga nije niš jača Beljenje
busbus

PostPostano: pon lis 03, 2016 9:56 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
NIKAD JAČA 6. LIGA !!!!!

ROFL ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon lis 03, 2016 3:29 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Ekipa Puterfly je odustala od natjecanja.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon lis 03, 2016 4:33 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Eeeek! Confused Mad Ajooj Maaamaaaa Strah Pojma nemam Crying Thumbs down Horor
vjekkk

PostPostano: pon lis 03, 2016 7:46 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Nije mi drago...rađe igrat i pobijedit nego ne igrat. Jel tako? Zubo
Bolje bi bilo da su odustali neki jači (bez omalovazavanja starih znanaca) pa bi mozda imali šansu bar pomirisati petu. Ovako se moramo boriti...al barem imamo Bareta, pa dok nam ne ode treba ga iskoristiti... Thumbs up
[Vrh]
Brod

PostPostano: uto lis 04, 2016 6:54 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Opa,fetiš na stopala!
Dam ti ja svoju petu pa miriši... Very Happy
Mirisal bi petu a smije ti se sedma! Evil
vjekkk

PostPostano: uto lis 04, 2016 7:06 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Same riječi hvale i podrške od našeg precjednika... Neprocjenjivo!! Thumbs up Very Happy
[Vrh]
Brod

PostPostano: uto lis 04, 2016 9:32 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Nisam Kolinda ali možeš doći na konzultacije! In love
vjeverko

PostPostano: uto lis 04, 2016 9:54 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):

Još je prerano za takve tvrdnje, ali ovak od oka tvoja 5. ljiga nije niš jača Beljenje

Kad si bolje razmislim nema tu neke razlike u ligama općenito.

Kad je Guga igral 10. ligu pisal je da je jača od 8..
Kad je došel u 8. rekel je da jednako jeka ko i 6.
Sad stoji tvrdnja da je i ta 6 jednaka 5.

REZIMIRAJMO 10 = 5.

Matematika smješno zvući ali za sva pojašnjenja pitajte GUGU.

(meni je svaka imalo viša puno prejaka ali ja nisam mjerilo jer loše igram)
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: uto lis 04, 2016 12:01 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Da vam ne zaboravim najaviti....

VJEROVALI ILI NE I OVE SRIJEDE LIGA PRVAKA GOSTUJE U NAŠEM GRADU !!!

MERIX, 18,30 SATI , SUDAR DIVOVA !!!!
ZASAD NEPRIKOSNOVENI I NEDODIRLJIVI VLADAR
BAKMAAAAAAZZZZZ DAMIRRRRRR BAKY
v.s.
NOVOPEČENA ZVIJEZDA OVIH PROSTORA.... VULKANSKA ERUPCIJA KVALITETE.... STRAH I TREPET AMATERIMA PRVIH NEKOLIKO LIGA ... RANJENI LAV PRVOG KOLA ...
PETREKOVIIIIIĆ MLADEEEEEEN GUGA

Sigurno bumo vidli gde pes jaja nosi
(samo se nezna čiji je pes i čija su jaja)

Zadnja promjena: vjeverko; uto lis 04, 2016 1:35 pm; ukupno mijenjano 5 put/a.
[Vrh]
Zdenko

PostPostano: uto lis 04, 2016 12:18 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Jel bude kakav prijenos za nas kaj radi iznimne posjećenosti Merixa ne bumo stali u dvoranu? Beljenje
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: uto lis 04, 2016 12:34 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Ova najava bila je tek znak zahvalnosti za iscrpan izvještaj utakmice u 5. ligi.

Za ostale informacije možete se raspitati u poslovnicama Turističke zajednice grada Zagreba i na prodajnim mjestima EVENTIMA Zagreb.

U organiziranju grupnih posjeta većeg broja posjetitelja vjerujem da vam na raspolaganju stoji i administracija SOKAZA-a.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri lis 05, 2016 8:03 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Smijem li donijeti pirotehniku?
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5 ... 31, 32, 33  Sljedeće
Stranica 4 / 33.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.