SOKAZ forum
6. čulo ljiga, jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Onda ju ti donesi.
Kaj,Guga dobil Bakija?????Nemrem vjerovati!!!!!
Da ja to nisam krivo videl???
A taman sam otišao i to nisam vidio.Šteta.!!!Baš se Guga vračao treči put s
WC-a,i velim ja sebi,nebu dobro!!Kad "OVO" čudo.
Bravo Guga.Sad nek onaj Vjeverko s.re,kak ti nemaš muda.
Ha,ha.
Super,sad ja mogu i Bakija j...ti.

Da ja to nisam krivo videl???
A taman sam otišao i to nisam vidio.Šteta.!!!Baš se Guga vračao treči put s
WC-a,i velim ja sebi,nebu dobro!!Kad "OVO" čudo.
Bravo Guga.Sad nek onaj Vjeverko s.re,kak ti nemaš muda.
Ha,ha.
Super,sad ja mogu i Bakija j...ti.
Opa Guga...upravo gledamo rezu iz dvorane...

Bravo Guga 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Bravo Guga!
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
Moram sam sebe citirati....trnac je napisao/la:Tekstilci su jaka ekipa, sve će Guga do kraja sezone dovesti u red
Guga
Nema se tu šta puno za reći...
Sjedim ja tako smiren u Merixu i čekam da se pojavi netko, bilo tko jer nema ni njihovih,
a nema bome ni mojih
I koga prvog ugledam na vratima ?
Softu, za kojeg smo se nadali da neće niti doći i da će igrati samo tekme u Prečkom.
Za njim "lagano" uletava Bakylla, Melti, Kabalin, Bosanac...pa kolko ih je ?
Tu mi je već "pala roleta i srozo mi se pritisak" pošto je naš Doktor Draganica još uvijek na moru,
znao sam da je nestala šansa da pružimo ozbiljniji otpor ovoj "kaznenoj expediciji"
Stvarno mi je žao što on nije bio ovdje jer otkada nastupam u Sokazu nikada se nije okupilo više gledatelja i to kvalitetnih igrača iz jakih ljiga koji su očekivali dobar meč,
a vidjeli su igru mačke i miša, a ovaj put smo MIŠOVI bili mi
Mogli smo ravnopravno igrati samo protiv Meltija, a protiv Softe & Bakylle smo samo spašavali živu glavu s nadom da nećemo nositi "gaće na štapu"
I onda normalno......i Melti odigra - odlično.
Krenulo je :
0-1
1-1 (Rakić je igral prve 3 jer mu se žurilo, a ni to nam nije išlo na ruku jer smo nas dvojica fino sjedili i razmišljali kakva nas je zla sudbina zadesila, a njih trojica su se fino zagrijavali)
1-2
1-3
1-4 (komorna atmosfera u gledalištu, gledaoci lagano napuštaju dvoranu......nešto slično kao na Dinamovim nastupima u ligi prvaka
)
I onda je počela moja kalvarija.
Kao da nije bilo dosta svega, krenule su mi suze gledajući kak
Bakylla "komada" Šumadinca ko Tyranosaurus nedužnog biljoždera
i......od tih suza mi je ispala leća iz ljevog oka.
Otišao sam na WC da ju pokušam vratiti u oko, a kak sam ja inače "jaaaako pametan"
nisam uzeo sa sobom niti posudicu za leće, niti tekućinu za ispiranje.
Na WC-u gori zastrašujuća lampa koja ima garantirano barem 15-20 Wati od kojih se po zidovima vide "krasne sjene"
Pošto sam ja "novi" u korištenju leća, to stavljanje u oko je bila nemoguća misija i još me je 10-15 oznojenih muškaraca stalno micalo s lavaboa da si natoče vode u "čuturice" i idu dalje dizati utege u susjednu dvoranu
Stvarno krasno, kaj se još može dogoditi ?
E da, trebal bi se vratiti u dvoranu jer igram ni više ni manje nego protiv Softića
Neki zli ljudi u publici (sami će se prepoznati) su već počeli širiti priče da sam pobegel doma od straha ili da u najgorem slučaju imam
masivan "napad" proljeva & povraćanja od muke.
Ali neće ići, Guga je napravljen od malo boljeg materijala i istrpiti će ovu torturu do kraja.
Prošlo je "akademskih 15 minuta" i moral sam se vratiti u dvoranu, a pošto nisam imal kud s lećom došel sam na "briljantnu ideju" da leću stavim na vrh jezika da se ne osuši
Od silnog kopanja po oku lijevo oko mi je bilo krvavo ko da sam grof Drakula i nisam skoro niš na njega videl, pa se i Softa lagano prestrašil kad me je videl.
Leća mi je bila na vrhu jezika što i nije bilo tak loše jer barem nisam mogel psovati
(bilo je i dosta djece u dvorani
)
Nakon prvog seta vid mi se polako počeo vraćati i na to oko, ali pošto nisam imao leću na to oko sam mogao vidjeti samo blizu, a na drugo oko (s lećom) samo na daleko pa sam ustvari počeo gledati kao gušter s Galapagosa jer mi je slika bila malo dupla.
1-5
1-6
Katastrofa je tu......i još me čeka Bakylla, tu se vidi razlika između pravih muškaraca i malih dječaćića (mislim si ja).Kaj sad, nebu me valjda ugrizel...
Oko se malo stabiliziralo, ali leća mi je i dalje na jeziku i još vidim duplu sliku,
ajmoooooo... nemam kaj izgubiti osim samopoštovanja

pokazalo se da dupla slika i ne mora biti nužno loša, jer barem nisam jasno videl lopticu kod serviranja, pa sam fulal manje servi nego obično
navaljuje BA-KYLLA
i odnosi 1. set 7-11 ali ohrabruje me što uspjevam dosta dobro vraćati njegove serve
u drugom setu sam uspio realizirati par dobrih BH-nda i došlepal sam se čak do moje dvije set lopte.
Aliii, ipak pričamo i igramo protiv Bakylle
ode i drugi set 14-16
E jebi ga, sad ili nikad, vrijeme je za drastične mjere

slijedi "krvavo čupanje" trećeg seta 18-16 super, ipak se može...
pa "rutinski" četvrti set 11-7 hej, pa 2-2 je
E sada ide ono pravo, peti set.....pa barem sam ja najjači u 5. setu zar ne ?
(u zadnjih godinu dana imam 3-15 u mečevima u 5 setova
)
Ovo je bilo za infarkt i samo za ljude jakih živaca, čupanje svakog poena Bakylli mi je nalikovalo na čupanje noktiju
Ali sad je i njemu malo "krača ručica", ja nemam kaj izgubiti, ali on bome ima puno više....
5-5, 6-6, 7-7, 8-7 za njega napetost se mogla "rezati nožem"
oni slabijih živaca to nisu mogli niti gledati pa su spustili glave i samo slušali zvuk loptice.
Dvije mlade djevojke su od stresa pale u publici u nesvjest, a prije toga su u arenu ubacile svoje grudnjake, pa je i Dražetić moral intervenirati.
Bakylla i ja u koncentraciji, to se nas ne tiče, dlanovi se znoje...
Uspjevam mu dobro vratiti servu i njegov spin za malo izlazi van
Za 9-8 za mene mu uspjevam prodati jednu Tomahawk servu, a za 10-8 sam uspio pogoditi forsirano čak 4 BH-da za redom u njegov BH-nd
10-8 halooooo, kak bi Mladen Delić rekel :
"ljudi moji jeli to moguće, šta će se ovo dogoditi ?"
Ali stani malo, još nije kraj, da nebi bil u Rimu, a da ne vidim Papu
Nema druge nego - napad, on mi sigurno nebu niš poklonil.
Dobro vratim servu, dobar FH napad, vratil mi je 2 metra od stola (bezobraznik
)
još jači FH i više koso, mislim gotovo je....vrati mi gotovo iz druge arene
i - fulam na meč loptu zicera metar visokog
Vidim Bakylla i Softa komuniciraju očima i Baky diže palac gore (gotov je Guga, moj je)
a niš, idemo opet agresivno, to nebu očekival...
Dobro vratim servu, on me napadne, vratim mu kontru BH-dom u trbuh (još mu je valjda unutra bil Šumadinac jer ga je "progutal " singl prije, a nije ga još provaril pa se nije uspio dovoljno brzo izmaknuti u stranu) i njegova lopta ide preko stola
Dobro je, ipak se nismo osramotili u potpunosti i nakon kaj sam uspio Lošića na ovom istom stolu zaustaviti prije nešto više od godinu dana, eto još jedne ogromne pobjede za malu satisfakciju u ovoj tužnoj (rezultatski) večeri.
Žal mi je da su Vjeverica i Silvać otišli 10-tak minuta ranije jer su me (nas) otpisali i zaključili su da više nemaju kaj za videti, ali......dok Guga igra uvijek se ima nekaj za vidjeti,
bilo dobro ili loše, ili barem dobar stayling (kao kod mog uzora u odjevanju Pongraca koji je nažalost napustio forum).
S obzirom da - nema se tu puno šta za reći (kak sam napisal na početku)
ipak sam napisal par riječi zar ne

Na kraju naravno i zajednička cuga poslije tekme, ugodan razgovor i
dogovor za neki zajednički trening.
Stvarno krasni dečki, a bome i odlično igraju pingić.
Lijepa večer, a šta ti je Sokaz......ko bu noćas oka sklopil
Sjedim ja tako smiren u Merixu i čekam da se pojavi netko, bilo tko jer nema ni njihovih,
a nema bome ni mojih
I koga prvog ugledam na vratima ?
Softu, za kojeg smo se nadali da neće niti doći i da će igrati samo tekme u Prečkom.
Za njim "lagano" uletava Bakylla, Melti, Kabalin, Bosanac...pa kolko ih je ?
Tu mi je već "pala roleta i srozo mi se pritisak" pošto je naš Doktor Draganica još uvijek na moru,
znao sam da je nestala šansa da pružimo ozbiljniji otpor ovoj "kaznenoj expediciji"
Stvarno mi je žao što on nije bio ovdje jer otkada nastupam u Sokazu nikada se nije okupilo više gledatelja i to kvalitetnih igrača iz jakih ljiga koji su očekivali dobar meč,
a vidjeli su igru mačke i miša, a ovaj put smo MIŠOVI bili mi
Mogli smo ravnopravno igrati samo protiv Meltija, a protiv Softe & Bakylle smo samo spašavali živu glavu s nadom da nećemo nositi "gaće na štapu"
I onda normalno......i Melti odigra - odlično.
Krenulo je :
0-1
1-1 (Rakić je igral prve 3 jer mu se žurilo, a ni to nam nije išlo na ruku jer smo nas dvojica fino sjedili i razmišljali kakva nas je zla sudbina zadesila, a njih trojica su se fino zagrijavali)
1-2
1-3
1-4 (komorna atmosfera u gledalištu, gledaoci lagano napuštaju dvoranu......nešto slično kao na Dinamovim nastupima u ligi prvaka
I onda je počela moja kalvarija.
Kao da nije bilo dosta svega, krenule su mi suze gledajući kak
Bakylla "komada" Šumadinca ko Tyranosaurus nedužnog biljoždera
i......od tih suza mi je ispala leća iz ljevog oka.
Otišao sam na WC da ju pokušam vratiti u oko, a kak sam ja inače "jaaaako pametan"
nisam uzeo sa sobom niti posudicu za leće, niti tekućinu za ispiranje.
Na WC-u gori zastrašujuća lampa koja ima garantirano barem 15-20 Wati od kojih se po zidovima vide "krasne sjene"
Pošto sam ja "novi" u korištenju leća, to stavljanje u oko je bila nemoguća misija i još me je 10-15 oznojenih muškaraca stalno micalo s lavaboa da si natoče vode u "čuturice" i idu dalje dizati utege u susjednu dvoranu
Stvarno krasno, kaj se još može dogoditi ?
E da, trebal bi se vratiti u dvoranu jer igram ni više ni manje nego protiv Softića
Neki zli ljudi u publici (sami će se prepoznati) su već počeli širiti priče da sam pobegel doma od straha ili da u najgorem slučaju imam
Ali neće ići, Guga je napravljen od malo boljeg materijala i istrpiti će ovu torturu do kraja.
Prošlo je "akademskih 15 minuta" i moral sam se vratiti u dvoranu, a pošto nisam imal kud s lećom došel sam na "briljantnu ideju" da leću stavim na vrh jezika da se ne osuši
Od silnog kopanja po oku lijevo oko mi je bilo krvavo ko da sam grof Drakula i nisam skoro niš na njega videl, pa se i Softa lagano prestrašil kad me je videl.
Leća mi je bila na vrhu jezika što i nije bilo tak loše jer barem nisam mogel psovati
(bilo je i dosta djece u dvorani
Nakon prvog seta vid mi se polako počeo vraćati i na to oko, ali pošto nisam imao leću na to oko sam mogao vidjeti samo blizu, a na drugo oko (s lećom) samo na daleko pa sam ustvari počeo gledati kao gušter s Galapagosa jer mi je slika bila malo dupla.
1-5
1-6
Katastrofa je tu......i još me čeka Bakylla, tu se vidi razlika između pravih muškaraca i malih dječaćića (mislim si ja).Kaj sad, nebu me valjda ugrizel...
Oko se malo stabiliziralo, ali leća mi je i dalje na jeziku i još vidim duplu sliku,
ajmoooooo... nemam kaj izgubiti osim samopoštovanja

pokazalo se da dupla slika i ne mora biti nužno loša, jer barem nisam jasno videl lopticu kod serviranja, pa sam fulal manje servi nego obično
navaljuje BA-KYLLA
i odnosi 1. set 7-11 ali ohrabruje me što uspjevam dosta dobro vraćati njegove serve
u drugom setu sam uspio realizirati par dobrih BH-nda i došlepal sam se čak do moje dvije set lopte.
Aliii, ipak pričamo i igramo protiv Bakylle
E jebi ga, sad ili nikad, vrijeme je za drastične mjere

slijedi "krvavo čupanje" trećeg seta 18-16 super, ipak se može...
pa "rutinski" četvrti set 11-7 hej, pa 2-2 je
E sada ide ono pravo, peti set.....pa barem sam ja najjači u 5. setu zar ne ?
(u zadnjih godinu dana imam 3-15 u mečevima u 5 setova
Ovo je bilo za infarkt i samo za ljude jakih živaca, čupanje svakog poena Bakylli mi je nalikovalo na čupanje noktiju
Ali sad je i njemu malo "krača ručica", ja nemam kaj izgubiti, ali on bome ima puno više....
5-5, 6-6, 7-7, 8-7 za njega napetost se mogla "rezati nožem"
oni slabijih živaca to nisu mogli niti gledati pa su spustili glave i samo slušali zvuk loptice.
Dvije mlade djevojke su od stresa pale u publici u nesvjest, a prije toga su u arenu ubacile svoje grudnjake, pa je i Dražetić moral intervenirati.
Bakylla i ja u koncentraciji, to se nas ne tiče, dlanovi se znoje...
Uspjevam mu dobro vratiti servu i njegov spin za malo izlazi van
Za 9-8 za mene mu uspjevam prodati jednu Tomahawk servu, a za 10-8 sam uspio pogoditi forsirano čak 4 BH-da za redom u njegov BH-nd
10-8 halooooo, kak bi Mladen Delić rekel :
"ljudi moji jeli to moguće, šta će se ovo dogoditi ?"
Ali stani malo, još nije kraj, da nebi bil u Rimu, a da ne vidim Papu
Nema druge nego - napad, on mi sigurno nebu niš poklonil.
Dobro vratim servu, dobar FH napad, vratil mi je 2 metra od stola (bezobraznik
još jači FH i više koso, mislim gotovo je....vrati mi gotovo iz druge arene
i - fulam na meč loptu zicera metar visokog
Vidim Bakylla i Softa komuniciraju očima i Baky diže palac gore (gotov je Guga, moj je)
a niš, idemo opet agresivno, to nebu očekival...
Dobro vratim servu, on me napadne, vratim mu kontru BH-dom u trbuh (još mu je valjda unutra bil Šumadinac jer ga je "progutal " singl prije, a nije ga još provaril pa se nije uspio dovoljno brzo izmaknuti u stranu) i njegova lopta ide preko stola
Dobro je, ipak se nismo osramotili u potpunosti i nakon kaj sam uspio Lošića na ovom istom stolu zaustaviti prije nešto više od godinu dana, eto još jedne ogromne pobjede za malu satisfakciju u ovoj tužnoj (rezultatski) večeri.
Žal mi je da su Vjeverica i Silvać otišli 10-tak minuta ranije jer su me (nas) otpisali i zaključili su da više nemaju kaj za videti, ali......dok Guga igra uvijek se ima nekaj za vidjeti,
bilo dobro ili loše, ili barem dobar stayling (kao kod mog uzora u odjevanju Pongraca koji je nažalost napustio forum).
S obzirom da - nema se tu puno šta za reći (kak sam napisal na početku)
ipak sam napisal par riječi zar ne

Na kraju naravno i zajednička cuga poslije tekme, ugodan razgovor i
dogovor za neki zajednički trening.
Stvarno krasni dečki, a bome i odlično igraju pingić.
Lijepa večer, a šta ti je Sokaz......ko bu noćas oka sklopil
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon lis 10, 2016 1:41 pm, ukupno mijenjano 7 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Ti bokca ...Ilijada i odiseja...pokušao pročitat ali ne ide..
Ovaj Guga na 0-6 igra ko sumanut...
Ovaj Guga na 0-6 igra ko sumanut...
Sjećam se naše tekme u 9ligi pri rezultatu 2:0u partijama za nas igrao sam protiv guge.On je jedan od rijetkih igrača koji se namotivira kao lav razvalio me 3:1 jednostavno nisam ima šanse protiv takvog guge.Istina tekma je rutinski završila 9:1 za nas al on je protiv mene odigrao savršeno.Mislim da se slično dogodilo i bakiju tak guga svaka čast i samo tako
Baki u potpunosti te razumijem
Baki u potpunosti te razumijem
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Koki, ne brini, bit će sigurno još priče oko ovog. Ipak je ovo pobjeda protiv Bakmaza 
motivacija je vrag
u svakom pravcu 
Ja mislim da mu je Baky pustil da mu produži život za jedno 10 godina! 
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Čestitke Guga.Šteta što meč nije sniman.
Nakon što je i Guga napisao svoju stranu priče
(igrao sa zatvorenim okom a disanje ometala leća na jeziku),
jasno je da su gospoda Softić, Melti i Bakmaz imali mnogo sreće
što su izvukli živu glavu, barem neki od njih
Nadalje, 6. liga je još uvijek preslaba za Gugu,
i tek se uspijeva dovoljno motivirati protiv nekog ex prvoligaša
(igrao sa zatvorenim okom a disanje ometala leća na jeziku),
jasno je da su gospoda Softić, Melti i Bakmaz imali mnogo sreće
što su izvukli živu glavu, barem neki od njih
Nadalje, 6. liga je još uvijek preslaba za Gugu,
i tek se uspijeva dovoljno motivirati protiv nekog ex prvoligaša
Nema ti to veze sa motivacijom...zna to i Guga...
S Bakmazom realno i on zna da nema šanse, rezultat 0-6, Baki se opustio, pritiska nema i onda odigra dobro, poklopi se sve što se inače ne poklopi i rezultat je tu...
Puno je teže dobiti one partije koje bi kao "morao ili mogao" dobiti...
S Bakmazom realno i on zna da nema šanse, rezultat 0-6, Baki se opustio, pritiska nema i onda odigra dobro, poklopi se sve što se inače ne poklopi i rezultat je tu...
Slažem se zakaj meć nije sniman. 
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Zar nakon Ilijade i Odiseje treba još i snimka?
A jebi ga, kada sam vidio u kakvom su sastavu došli (a mi bez Rakića seniora) voljni element mi je pao na nulu i trebalo mi je neko vrijeme da dođem k sebi.Još kada sam vidio da i dečki koji su došli gledati meč polako odlaze razočarani, počeo mi je "rasti tlak" i inat.Koki je napisao/la:Nema ti to veze sa motivacijom...zna to i Guga...![]()
Normalno da se Baky malo opustio i mislio je da će to ići lakše, ali kod takvog pristupa postoji mala opasnost da ako stvari krenu "po zlu" jako, jaaaako teško se igrač može u minutu-dvije vratiti u svoj model igre 100℅ jer je ovo jako brz sport i igra se samo do 11
To se vrlo često dešava i meni, i to bi morao iskorjeniti pošto ja UVIJEK moram igrati na 100℅ svojih mogučnosti protiv SVIH igrača prvih 10 ljiga ako želim imati šanse za pobjedu.
Već 90℅ nije dovoljno, jer ja nisam toliko jak da bi si mogao priuštiti takav luksuz.
Da ti nebi rekao da je ovo slučajna pobjeda, možeš pogledati unatrag nekoliko mojih sezona pa ćeš vidjeti da sam skoro uvijek pobijedio 1. ili 2. igrača na tablici, ili među prvih 5 (ili su bili na 1. mjestu u trenutku kada smo igrali) tako da motivacija igra važnu ulogu za izvući "ono nešto dodatno" i imao sam ja više takvih pobjeda protiv nepobjedivih favorita u 3-4 različita sporta.
A jednu stvar koju garantirano imam je krvožednost i ubilački instinkt (u sportu naravno)
kada osjetim priliku i neku slabost....onda zagrizem pa šta bude.
Nekad uspije, nekad ne, ali mislim da mi tu pomaže iskustvo važnih utakmica iz sportova koje sam igrao i trenirao.Naime, puno sam svaštario, a to mi je i mana ali i prednost...
Šteta da nije bilo snimke tekme, ali da je Vjeverica ostao do kraja on bi to snimio jer bi skužio šta se dešava na vrijeme, a meni je sigurno najviše žao jer bi bilo lijepo da nakon one snimke protiv Đivića osvane i nova, protiv Bakylle
Kada je krenuo meč, nisam niti ja vjerovao da mogu dobiti i samo sam htio što skuplje prodati svoju kožu, a kada se već ukazala šansa, pojavila se prije spomenuta - krvožednost
The Only Way Is Up...rutinski