| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Viper
Pridružen/a: 20. 12. 2006. (23:11:15) Postovi: 57 Lokacija: Jablanovec
|
Postano: sri ožu 04, 2009 9:28 am Naslov
: 11 Liga proljeće 2009. |
|
|
Evo možda prvi i zadnji post na ovom topicu al nema veze:
Jablanovec - Vodoopskrba i odvodnja 9:1
Druga stvar- U biltenu pod ekipom Jablanovca stoji Špiček Tomislav što je krivo. Ispravno je Špiček Petar. Eto javljam reda radi da nebi bilo problema s unosom rezultata.
Pozdrav  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: čet ožu 12, 2009 10:22 am Naslov
: Pozdrav Jablanovcu |
|
|
Pozdrav frendovi,
čestitam na pobjedi u 1.-om kolu, a opet pitam se što se dogodilo u 2.-om
Izgubili se protiv dvojce igrača ( ne kažem sa Ivanda i Horvat nisu dobri igrači , to ne ali ipak .... )
Inače, čuvajte se Hazarda, ako idete k njima igraju u Gredicama
( dvorana je sama po sebi koma, a i vlada vrlo neprijateljska atmosfera sa stalnim dobacivanjima lokalnih pingić stručnjaka ). Tko god ide tamo na gostovanje nek' se dobro spremi ( štitnici, kopačke s posebnim kramponima i sl. )
Neki će reći : "Tko gubi ima se pravo ljutiti", ali ja se nikako nemogu oteti dojmu da ima puno momčadi u SOKAZU koje, kad bi došle na 100% regularne uvjete nebi mogli napravit partije !
Ali zato je SOKAZ, SOKAZ i uvijek će ga biti dok je hladnih dvorana i ćelavih stolova u paketu sa stručnim komentarima kvartovskih stručnjaka.
I zato uživajte i debljajte se jer je 3.poluvrijeme ponekad najbolje za smirit' živce nakon utakmice!
 _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: čet ožu 12, 2009 11:01 am Naslov
: |
|
|
Prije svega pozdrav svim dečkima iz Strojala, od onih u gornjem domu SOKAZ-a , pa do onih kojih se nikak ne možemo riješit .
Kaj se same tekme tiče dečki su nas više nego zasluženo dobili(čitaj ubili ). Igrali smo na neutralnom terenu kod naših prijatelja iz Ivanca(kojim se i ovom prilikom zahvaljujem na ustupanju dvorane), iz razloga što FINA igra sve tekme u gostima, a naša je dvorana bila...hmm..ajmo reć nedostupna ovaj tjedan. Sad se mi možemo izvlačit na neke stvari tipa da je gosp. Horvat meni u prvom setu na 10-10 pogodil 3 prasice na moje 3 set lopte, ili da je Puzjaku bilo malo knap s prostorom zbog lova dalje od stola, al ostaje činjenica da nismo ni zašlužili više od ovog što smo dobili...
uf što sam se raspiso...
e sad što se Hazarda tiče, oni dolaze kod nas
...znam da su prošle godine igrali kod nas protiv stelle i činili su mi se dečki skroz OK...
Vidjet ćemo što će bit....
Pozdrav
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet ožu 13, 2009 11:18 pm Naslov
|
|
Dok domaćini prvog kola ne "odštopaju" zapisnik, samo da i ja prijavim kad se već piše:
Čistoća II. - GPZ 1:9
GPZ - Vodoopskrba i odvodnja 8:2 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
serbuszg
Pridružen/a: 13. 03. 2009. (17:44:04) Postovi: 2 Lokacija: TREŠNJEVKA
|
Postano: pon ožu 16, 2009 8:19 am Naslov
: Re: Pozdrav Jablanovcu |
|
|
pozdrav !
kad bi se igralo u 100% normalnim uvjetima mislim da vam ni jedna serva nebi bila priznata ali dobro nema veze ima stara poslovica da rđavom k.... svaka dlaka smeta pa tako i Vama.
Da podsjetim rezultat nije bio 6-4 nego 9-1 pa ako je neko i smetao sa strane nije on kriv za vaših 9 poraza, još te i parove predali, svaka čast.
lp
| STROJAL (napisa): | Pozdrav frendovi,
čestitam na pobjedi u 1.-om kolu, a opet pitam se što se dogodilo u 2.-om
Izgubili se protiv dvojce igrača ( ne kažem sa Ivanda i Horvat nisu dobri igrači , to ne ali ipak .... )
Inače, čuvajte se Hazarda, ako idete k njima igraju u Gredicama
( dvorana je sama po sebi koma, a i vlada vrlo neprijateljska atmosfera sa stalnim dobacivanjima lokalnih pingić stručnjaka ). Tko god ide tamo na gostovanje nek' se dobro spremi ( štitnici, kopačke s posebnim kramponima i sl. )
Neki će reći : "Tko gubi ima se pravo ljutiti", ali ja se nikako nemogu oteti dojmu da ima puno momčadi u SOKAZU koje, kad bi došle na 100% regularne uvjete nebi mogli napravit partije !
Ali zato je SOKAZ, SOKAZ i uvijek će ga biti dok je hladnih dvorana i ćelavih stolova u paketu sa stručnim komentarima kvartovskih stručnjaka.
I zato uživajte i debljajte se jer je 3.poluvrijeme ponekad najbolje za smirit' živce nakon utakmice!
 | |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: pon ožu 16, 2009 10:59 am Naslov
|
|
Ajde, ajde....nećemo se sad svađati....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: pon ožu 16, 2009 12:08 pm Naslov
|
|
ha ... nemam neki poseban komentar , osim da smo dobili još jednog forumaša, što je jedina korist ovog odgovora ....
... to je dobra strana Foruma, svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje i nema .... _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
serbuszg
Pridružen/a: 13. 03. 2009. (17:44:04) Postovi: 2 Lokacija: TREŠNJEVKA
|
Postano: pon ožu 16, 2009 2:24 pm Naslov
|
|
BOK, NIJE MI NITI NA KRAJ PAMETI BILO SVAĐATI SE ALI MISLIM DA SAM TREBAO KOMENTIRATI JER JE PRAVA ISTINA DALEKO OD KOMENTARA STROJALA.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: pon ožu 16, 2009 3:42 pm Naslov
|
|
Ajde ak niš drugo barem se nisu obistinile crne slutnje iz prvog posta...
...možda skupimo i komentara za čitavu stranu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: sri ožu 18, 2009 8:43 am Naslov
|
|
Eto i drugo kolo za redom dobili mi po kanti te se čini da pokrećemo neki negativan trend.
Inače dečkima iz GPZ svaka čast, bili su bolji, iskusniji, spretniji i nameću se kao glavni kandidati za 1 mjesto (ako uključe gosp. Capana gotovo sigurno su 1).
Dobro su se dečki držali i poslje tekme uz te ozbiljne diskusije o problemima u svijetu(gladi, siromaštvu i sl. ) .
Nadam se samo da su sigurno stigli kućama , i da nije bilo nikakvih problema sa boljim polovicama
Još jednom čestitke,
Pozdrav  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri ožu 18, 2009 10:33 am Naslov
|
|
Ja se još jednom isprićavam šta sam morao trćat na drugi sport jer je bilo super i na meču i poslije. Moraću vam jednom banut na trening
Šta se odličnog meča tiče, bio je doz dobar i napet, i moglo se prebacit na bilo čiju stranu, al eto, imali smo malo više sreće sinoć.
Jablanovec je uvijek super gostovanje.
Dečki dršte se u nastavku!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: sri ožu 18, 2009 12:31 pm Naslov
|
|
| Citat: | | Ja se još jednom isprićavam šta sam morao trćat na drugi sport jer je bilo super i na meču i poslije. |
..stvarno šteta jer su nas morali iz birtije tjerat, a jedna litra je ostala otvorena..za drugi put
| Citat: | | Moraću vam jednom banut na trening |
..uvijek ak si u blizini samo cimni, nešto ćemo skemijat ..
| Citat: | | Jablanovec je uvijek super gostovanje. |
..kak bi sad bilo da mi ko najmlađi zeznemo tu tradiciju..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet ožu 20, 2009 1:49 pm Naslov
|
|
a oni me pitaju jel Mladen bolji od Franceka.... da vam nije bilo Bosa bilo bi treće kolo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: uto tra 14, 2009 8:41 am Naslov
|
|
Šta je ovo, nema izvještaja s derbija.
IB, kak je bilo?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: uto tra 28, 2009 7:18 pm Naslov
|
|
Upravo sam najbrže upisao zapisnik ikad
Utakmica završila prije 35 sekundi
Poslije ću ti reć o derbiju moran ić jest  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pnyg
|
Postano: uto tra 28, 2009 10:42 pm Naslov
|
|
Svaka čast 'plinarima' na dobro odrađenom poslu u 9-om kolu.
Za razliku od nas iz Španskog, ipak ste pokazali najviši kontinuitet u cijeloj sezoni. Dok smo mi nažalost previše zabrljavili protiv Strojala, a i sa ZEPom smo kiksali, tako da...
E da još samo da spomenem rezultate 8-og i 9-0g kola:
STK Špansko - ZET III 9:1
Trnava/Dubrava - STK Špansko 4:6
Jedna stvar je sigurna, borba za treće mjesto će do kraja biti neizvjestna. S time da Strojal ima najviše šansi da to mjesto, dok u zadnjem kolu će Jablanovec i Špansko (ako uspijemo nešto napraviti sa Hazardom) direktno razigravati za treće mjesto.
E pa živi bili pa vidjeli. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: sri tra 29, 2009 7:28 am Naslov
|
|
| Citat: | Jedna stvar je sigurna, borba za treće mjesto će do kraja biti neizvjestna. S time da Strojal ima najviše šansi da to mjesto, dok u zadnjem kolu će Jablanovec i Špansko (ako uspijemo nešto napraviti sa Hazardom) direktno razigravati za treće mjesto.
|
..a gledaj, stvar se može na više načina zakomplicirati
.. a mi ko i Vi, zeznuli se nepotrebno protiv Fine
..u svakom slučaju zadnje kolo će biti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pnyg
|
Postano: sri svi 06, 2009 7:53 am Naslov
|
|
Pozdrav svima
Evo moglo bi se reći da se situacija odvijala po predviđenom scenariju.
Kada se kiksa protiv momčadi koje se bore za opstanak u ligi, teško je izvlačiti se i čupati bodove od prvaka. Ha nisu bezveze na prvom mjestu.
STK Špansko - Hazard 3:7
Tako da će u zadnjem kolu između Jablanovca i Španskog ipak biti borba za prestiž, pošto kao što sam i pretpostavljao, Strojal ima bodovnu prednost i ipak lakše protivnike na kraju.
Postoje teoretske mogućnosti da se zakomplicira trokrug između Strojala, Jablanovca i Španskog, no to sada već spada u naučnu fantastiku
Ha bit će bolje valjda slijedeće godine.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri svi 06, 2009 8:23 am Naslov
|
|
| pnyg (napisa): | | Strojal ima bodovnu prednost i ipak lakše protivnike na kraju. |
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: sri svi 06, 2009 8:32 am Naslov
|
|
| Citat: | Strojal ima bodovnu prednost i ipak lakše protivnike na kraju.
|
....to, to, samo napali ib-a
....koji je to teži protivnik od plinare...normalno u kolko tolko kompletnom sastavu
| Citat: | | Postoje teoretske mogućnosti da se zakomplicira trokrug između Strojala, Jablanovca i Španskog, no to sada već spada u naučnu fantastiku |
..kakav SF, samo Plinara dobi Strojala, mi maznemo Čistoću danas , i zadnje kolo....ak mi slučajno dobijemo mi treći ...zato ib protiv strojala(koji su mi jedna od naj momčadi)  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|