NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

9. liga jesen 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tobi

PostPostano: pon lis 03, 2016 7:38 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

I jedno i drugo!

Izgubili smo 6:4, ne znam zašto Krešo nije stavio rezultat Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: pon lis 03, 2016 9:37 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Nama Pliva uvalila apaurine, 6:4 za njih.
Jedino je Zvonac odigrao na nivou, složio tricu. Palička 1, ja Brukica
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: uto lis 04, 2016 9:34 am    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Bogami,rano "popikavanje" i vas i Bridževaca! Rolling Eyes
Pale

PostPostano: uto lis 04, 2016 9:45 am    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Viroza je učinila svoje. Nisam biosposoban odigrat kvalitetno 5. sez u drugom meču, a u trećem nis na nogama više mogao stajat. Jbg bit ¢e bolje, možda već u ponodjeljak.
Zvone je jedini bio na igračkom nivou Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: uto lis 04, 2016 2:02 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Nama Pliva uvalila apaurine, 6:4 za njih.
Jedino je Zvonac odigrao na nivou, složio tricu. Palička 1, ja Brukica

Pa Trnac kaj ti bi ???
Ti si trebal biti pojačanje za ekipu, a ovak je mogel i Mikloška odigrat Beljenje Laughing

A to je morala biti grda viroza (takozvana-nosorožja viroza, nova u ovom kraju)
kada je uspjela onesposobiti takvu istetoviranu grdosiju kao što je Palička...
trnac

PostPostano: uto lis 04, 2016 2:31 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Novosad me zgazio, s Mihaljevićem sam odigrao solidno, a protiv Habljaka sam odigrao prilično loše.
[Vrh]
dkiri

PostPostano: uto lis 04, 2016 3:26 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

... Eeeek! evo vidite kak Zvonac dobro igra Klanja se stvar je u subotnjem treningu u Pešći Zivili Strah da ste i vi došli igrali bi još i bolje Mig
...šteta, već sam vas metnul u favorite Facepalm jbg. liga je jaka
...mi sutra doma sa inkerom Zubo
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto lis 04, 2016 5:36 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Guga@ protiv igrača ko što je Mihaljević i Novosad moraš biti na 100%, a ne sjeban od prehlade. Dao sam maximum ali nije išlo. Trnski je odigrao dosta dobro no dečki su bili bolji ovaj put, Klanja se

Kirin@ Hvala ti što si mislio da smo favoriti, ali ja mislim da smo i dalje favorit za jedno od prva 4 mjesta Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: uto lis 04, 2016 7:33 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Dakle...

HVIDRA Maksimir – Amaciz II. 4 : 6
Hvidru znam sa Sindikom u postavi. Ove sezone su bez njega što se odmah osjetilo na rezultatu. Momke iz Amaciza ne poznam, očito su odlični špileri kada su u dvojcu pobjedili Hvidru.

STKI Synergia Konzum I. – Južna Trešnjevka Bridž klub 7 : 3
Samoborci su i ove sezone zakaparili jedno od vodećih mjesta. Koje će biti ovisi jedino koliko će igrati Jozić. Prošle sezone u 11. ligi su Znika i Brglez rješavali tekme, ove sezone je ipak jača liga i bez Jozića bi moglo biti čupavo. Bridževci su ove sezone pojačani izvrsnim Huberom. Sam protiv Samoboraca nije mogao, ali zato će u ostalim tekmama vrlo vjerojatno biti odlučujući faktor.

Art kuk – PLIVA-AM 6 : 4
Dobri poznanici Kukonje su lako riješili dvojac Plive. Da je Pliva bila kompletna ne znam baš bi li se ovako provukli. Kukonje su bez Dadića, ali momci koji su ostali su i više nego opasni za ovu ligu.
Pliva je odlična ekipa, osjetio sam to jučer. Sve iskusni igrači, palac gore.

Južna Trešnjevka Padobranci – ŠU Pešćenica I. 6 : 4
Khm... O mojoj ekipi neću trošiti riječi.
Pešća je ostala bez Manfreda koji je prošle sezone donio dosta bodova. Kako će bez njega ostaje nam da vidimo.

INKER III. Zaprešić – Merix medicina 1 : 9
Merixovci su ispekli zanat u višim ligama i sada su došli tamburat 9. ligu Zubo Neće im biti teško jer u svaku tekmu ulaze s 4:0. Keramičare ne poznam, ovaj poraz protiv Merixa ništa ne znači.

Podsusedsko dolje – STK "Sloga" Novoselec II. 4 : 6
Nepoznate ekipe

Podomont & CB Print – Nezavisni sindikat SC Zagreb I. 2 : 8
Nepoznate ekipe, osim travuljage Sušeca Smile

Osim uvjerljive pobjede Merixa i Samoboraca (koje na kraju vidim na vrhu tablice), jedino su Sindikatlije ostvarili uvjerljivu pobjedu. Sve ostalo je to na li-la, 6:4.
[Vrh]
simbi87

PostPostano: pet lis 07, 2016 7:54 am    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Rezultati?????? Beljenje Beljenje Beljenje
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet lis 07, 2016 11:13 am    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Danas igra Bridž, vjerojatno i Hvidra.

tobi, javi se, nemoj se sramiti ... Thumbs up

Apel momcima iz Plive da upišu rezultat Cheer
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet lis 07, 2016 3:09 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Tobi kojim danima i u koje vrijeme imate termine za odigravanje utakmica?

[Vrh]
tobi

PostPostano: pet lis 07, 2016 3:38 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Ponedjeljak 19:30 ili petak 17:00. Ovaj petak je malo us..., ali tako je ispalo. Mozemo ga malkice pomicat, a obzirom na ovogodisnji sastav, tesko da cemo neki mec igrat dulje od tri sata, osim ako nestane struje dok traje.
Upravo se vozim izgubit od Synergia Konzuma...
[Vrh]
Pale

PostPostano: ned lis 09, 2016 7:01 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Toby kak ste odigrali u petak?

Mi imamo sutra derbi dvorane sa Briđevcima, bit će fora tekma Juhuu

[Vrh]
tobi

PostPostano: pon lis 10, 2016 6:35 am    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

HVIDRA - Synergia Konzum 1:9

Zvuči glupo ako kažem da smo dobro odigrali?? Smile
Zasad je uspjeh da uopće igramo, trebali smo se mi odmah javit kad je Trnac objavio da traži ekipu u 9. ligi. Ovako igramo ligu s drugim, trećim i dva četvrta igrača, ali ne zavaravajte se - možemo biti neugodni nakon petog-šestog kola kad malo uhvatimo ruku i osjetimo nove loptice.
Dva sata prije prvog kola sam još tražio reket po stanu Very Happy
Svaki bod u ovom sastavu bit će nam golemi uspjeh.
Večeras u 18 Art-kuk u Ritmu.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon lis 10, 2016 10:16 am    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Znika ti je izmigoljio, a tobi? Nešto kao Habljak meni prošlo kolo Facepalm

Početak je sezone, sve je još otvoreno. Pogotovo jer niste trenirali s plastikom.
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon lis 10, 2016 12:14 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

evo stavio rezu JT BK -ART KUK (6:4)
Huber nas drži poviše vode...odnosno opako štekam kao 3. igrač (što sad objektivno jesam) i zbilja je jako pojačanje u svakom pogledu.

Koske odigrala dobro svoj dio, Čanadi isto tako. Kukonje su iskusni prekaljenji borci i zbilja su ozbiljan kandidat za prolaz dalje.

Naravski, Merix i Samobor su nekako ispred zbog Jozića i Dražića, ali kako trnac reće, to je ipak stvar raspoloživosti tih igrača tjekom cijele sezone.

Danas, derbi
Cheer Cheer Cheer
trnac

PostPostano: pon lis 10, 2016 12:36 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Opla, pa odlično ste odigrali protiv Kukonja Thumbs up
Nama su prošle sezone Glušić i Perin složili trice. Posebno nam je neugodan bio Glušić sa svojim sjekirama.

Kukonje imaju strašan par, sjećam se da smo bili bespomoćni.
[Vrh]
tobi

PostPostano: pon lis 10, 2016 1:28 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Znika ti je izmigoljio, a tobi? Nešto kao Habljak meni prošlo kolo Facepalm

Malo mi je on izmigoljio, a malo sam izmigoljio sam sebi. Mislim da nitko neće lako na kraj s njima - odlična su ekipa.

Početak je sezone, sve je još otvoreno. Pogotovo jer niste trenirali s plastikom.

Ne znam jesam li to dobro primijetio - čini mi se da mi loptice lakše lete preko stola nego u mrežicu i nešto teže primaju rotaciju. ovo bi doduše mogla biti i posljedica mojih guma, ali morat će izdržat ovu sezonu - nisu na popisu za kupovinu
Very Happy Very Happy
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon lis 10, 2016 1:30 pm    Naslov : 9. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Dobro si primjetio i vidim da se nisi baš ubio od treninga preko ljeta jer bi to već znao Laughing

I mene je to šokiralo, pa sam prešao s max debljine na 2.0 i sada je bolje...
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Sljedeće
Stranica 2 / 14.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.