SOKAZ forum
13. liga jesen 2016
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
13. liga jesen 2016
sve sam kaj mislim napisao a onaj ko se prepoznao ili se nije nek vidi.PozdravStane je napisao/la:Nije samo stvar društva.Stvar je u tome da jaki igraći odlaze u slabije lige(po.snazi partia).
1.Nevole gubit
2.Vole imat 100-0 skor
3.Svi mu se iz ekipe dive
4.časte ga s pijačom i klopom
5.Besplatni termini za igranje
6.50kn ili više po meću
7.Razno
Ak sam nekaj izostavio slobodno nadodajte .O rizicima i nus pojavama upitajte svog doktora ili ljekarnika
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
13. liga jesen 2016
Da, i dalje mislim da im nije mjesto u toj lizi već, dosta dosta gore. Nisam reko da mi smetaju to si očito ti samo zaključio a nije ni čudo kad te nešto boli zato si popi aspirin pa budeš pametnije razmišljao
13. liga jesen 2016
Jeje iz svih razloga ,a ja se takvim divim.Prvo kaj moraš u životu naučit je GUBIT

13. liga jesen 2016
Ima tu dosta dosta istine!Stane je napisao/la:Nije samo stvar društva.Stvar je u tome da jaki igraći odlaze u slabije lige(po.snazi partia).
1.Nevole gubit
2.Vole imat 100-0 skor
3.Svi mu se iz ekipe dive
4.časte ga s pijačom i klopom
5.Besplatni termini za igranje
6.50kn ili više po meću
7.Razno
Ak sam nekaj izostavio slobodno nadodajte. O rizicima i nus pojavama upitajte svog doktora ili ljekarnika
sve sam kaj mislim napisao a onaj ko se prepoznao ili se nije nek vidi.Pozdrav
Zadnja izmjena: risBo, dana/u uto lis 18, 2016 3:56 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
13. liga jesen 2016
Dragi Stane, ja znam gubiti i to jako dobro, tako da to više i ne moram učiti. Ali, kako da naučim konačno - pobjeđivati? To mi nikako ne ide.
13. liga jesen 2016
Konačni krenuli postovi 13. lige! 

13. liga jesen 2016
RisBo je Guga 13. lige!
13. liga jesen 2016
risbo je Guga, OK!
nikad ga ne zoveš, uvijek sam dođe! 
nikad ga ne zoveš, uvijek sam dođe! 
13. liga jesen 2016
Evo i ja cu potvrditi da gospodin Dinko zna gubiti, vidio sam to vise puta na svoje oci, cak sam i bio s druge strane stola, ekipa iz Hucuka takoder
Kristijan
Hucuk
Kristijan
Hucuk
13. liga jesen 2016
Hvala bogu da neko zna gubit i da nisam jedini 
13. liga jesen 2016
Može li i jedan topic proći bez Guge... tip je sveprisutan, kamo god se okrenem evo ga. Čim otvorim stranicu SOKAZA čitam kako je Bakmaz šokantno izgubio od Guge. Dođeš u Šurbekovu dvoranu, evo Guge. Ideš igrati na Velesajam, evo njega opet... Otvoriš konzervu sardina, evo... sardina naravno, ipak nije takav da se može i tamo pojaviti 
13. liga jesen 2016
Dada, tak ti je to...
Krećem se po raznim dvoranama (ali bome i ti očito ''stujiš'').
Nisi uračunao Toz (Jazbinu), Matetmatički fakultet,
a pozvali su me da se učlanim u Prečko dvoranu i dolazim na treninge svaki dan.

Jednostavno nemam dovoljno vremena za sve, i iako sam često prisutan po raznim dvoranama to nije zbog svakodnevnih treninga kao npr. moj frend Stane, nego uglavnom glumim šofera mojoj mlađoj kćerki koja je ''na tragu'' Staneta kaj se tiče treniranja.
Fakat ima čeličnu volju i igrala bi svaki dan.
Čak se ni meni neda voziti uvijek poslije posla, ali moram.
A kad bi ja trenirao toliko koliko pišem po forumu, igrao bi barem 2. ljigu...
Zašto se nisi predstavio ako smo se sreli u Savskoj da mogu povezati ime Lisac s osobom,
pošto sam već upoznao stvarno puno ljudi u Sokazu ?
Kaj se tiče naslovnice i mog ''pojavljivanja'' na njoj mislim da tu nema zbora o zasluženosti, jer koliko primjera ima da je ''tamo neki'' igrač iz 6. ljige pobijedio - realno prvoligaša (bez obzira u kojoj ljigi trenutno igra) i vice prvaka nedavno završenog glavnog turnira Sokaza u Prečkom.
Istina je da takve paštete u koju bi ja stao još nisu izumili,
a siguran sam da ćeš i ti jednog dana završiti na naslovnici, recimo :
''Lisac lukavom igrom PRIGUŠIO kokoši u jakim ljigama...
The Only Way Is Up...rutinski
13. liga jesen 2016
Buuu sad sam tužan, neki dan sam pričao sa velikanom Gugom (na Velesajmu), a on ni ne zna tko sam ja. Istina je da skoro svaki put kad ga vidim prati svoju princezu na treninge (što je pohvalno).
Zadnji put kad sam ga gledao igrati je kad je u Prečkom bez ispaljenog metka glatko izgubio od mog bivšeg dugogodišnjeg suigrača, legendarnog Krivskog.
Jel ti sad malo jasnije tko sam ja, ti koji imaš excalibura...
Zadnji put kad sam ga gledao igrati je kad je u Prečkom bez ispaljenog metka glatko izgubio od mog bivšeg dugogodišnjeg suigrača, legendarnog Krivskog.
Jel ti sad malo jasnije tko sam ja, ti koji imaš excalibura...
13. liga jesen 2016
Nažalost, i dalje ne mogu povezati Lisac i lice...
Prilikom svakog dolaska u bilo koju dvoranu komuniciram s barem 5-6 ljudi pa nije čudno da im ne znam nadimke ako mi ih sami ne kažu.
Igrom slučaja mene mnogi poznaju zbog ''sveopće prisutnosti'', Excalibura,
a radim i na prerušavanju u konzervu paštete
Evo, sorry ali kada se opet vidimo reci (ne srami se
) :
ja sam Damir Fuchs alias Lisac
rasturam trenutno u 13. ljigi, s tendencijom daljnjeg napredovanja...
Prilikom svakog dolaska u bilo koju dvoranu komuniciram s barem 5-6 ljudi pa nije čudno da im ne znam nadimke ako mi ih sami ne kažu.
Igrom slučaja mene mnogi poznaju zbog ''sveopće prisutnosti'', Excalibura,
a radim i na prerušavanju u konzervu paštete
Evo, sorry ali kada se opet vidimo reci (ne srami se
ja sam Damir Fuchs alias Lisac
rasturam trenutno u 13. ljigi, s tendencijom daljnjeg napredovanja...
13. liga jesen 2016
Sve ti opraštam zbog koncentriranosti na praćenje kćerinih treninga. Nije ni čudo da ne primječuješ druge. Evo taj dan kad smo pričali (prekjučer, uotrak), smo mi (Ivan 3:17) igrali jako zanimljiv meč protiv Nezgoda, u kojem smo gubili 5:2 i na kraju izjednačili 5:5.
Zašto nezgodne kolege ne objave taj rezultat nije mi poznato (možda ih je sram), ali vidim i da im fali rezultat tekme protiv pilića, još iz prošlog kola. Što drugo reći nego da su stvarno nezgodni.
Zašto nezgodne kolege ne objave taj rezultat nije mi poznato (možda ih je sram), ali vidim i da im fali rezultat tekme protiv pilića, još iz prošlog kola. Što drugo reći nego da su stvarno nezgodni.
13. liga jesen 2016
Guga, možda se vidimo u Samoboru, ne znam tko će od naših voziti. 
13. liga jesen 2016
lisac@
čak sam jednim okom malo gledao taj meč pošto mi je Murvaj kolega iz srednjoškolskih dana
trnac@
ja znam ko vozi kod nas (Guga)
ali teško da bumo se vidli, jedino ako tvoj mali nije odlučio zbog prejake konkurencije kod muškića, ovoga puta zaigrati u ženskoj konkurenciji
Doduše ti mu možeš posuditi neku od tvojim metrosexualnih majci pa će se uklopiti bez problema
jer mlađe kadetkinje igraju u nedjelju, a mislim da dečki igraju u subotu...
čak sam jednim okom malo gledao taj meč pošto mi je Murvaj kolega iz srednjoškolskih dana
trnac@
ja znam ko vozi kod nas (Guga)
ali teško da bumo se vidli, jedino ako tvoj mali nije odlučio zbog prejake konkurencije kod muškića, ovoga puta zaigrati u ženskoj konkurenciji
Doduše ti mu možeš posuditi neku od tvojim metrosexualnih majci pa će se uklopiti bez problema
jer mlađe kadetkinje igraju u nedjelju, a mislim da dečki igraju u subotu...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u čet lis 20, 2016 9:39 am, ukupno mijenjano 1 put.
13. liga jesen 2016
Evo mogli bi pokrenuti nagradnu igru....
Pitanje je: PREPOZNAJTE LISCA.
Nagrada : Tromjesečna prepiska sa GUGOM na forumu.
Pitanje je: PREPOZNAJTE LISCA.
Nagrada : Tromjesečna prepiska sa GUGOM na forumu.
13. liga jesen 2016
E moj Guga... Bila bi odlična fora da cijeli turnir nije predviđen za nedjelju.
http://www.stolni-tenis.net/download/Pr ... je-4-2.pdf
Stolnoteniski savez zagrebačke županije