NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

6. čulo ljiga, jesen 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 31, 32, 33  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vjeverko

PostPostano: čet lis 13, 2016 2:23 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Da, to je ta utakmica po kojoj ih pamtim.

Meni nikada nije bilo teško priznati kada me neko pobijedi.

Iako sa agronomima sveukupno imam skor 5:5
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
masterinsider

PostPostano: čet lis 13, 2016 10:10 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Guga kak je prošlo danas s mojim Agronomcima Beljenje ?
Guga

PostPostano: čet lis 13, 2016 10:15 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

6-4 za njih, još sam u šoku Eeeek!

Bum sutra napisal malo detaljnije, ali Frančić i Fijačko su odigrali fenomenalno,
a pogotovo parove Klanja se
dok je Ivić donio taj jedan presudan bod Thumbs up

Odlična tekma, žao mi je kaj i ti nisi igral ili bar došel malo pogledati...
masterinsider

PostPostano: čet lis 13, 2016 10:22 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

I meni je žal, ali nažalost SOKAZ je trenutno na čeki.
Svaki dan sam u dvorani s klincima osim četvrtka.
Tak da ne stignem. Ovak Vam je bar tekma bila knap Wink
Lp
Guga

PostPostano: čet lis 13, 2016 10:43 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Da si ti igral, vjerojatno bi mi dobili Beljenje
a barem bi imal priliku da ti vratim za ono od prošli put.
U svakom slučaju lijepa večer. Zato i igramo Sokaz zar ne ?

Kaj se treniranja tiče, znam kak ti je.
Lijepo je to kad gledaš kako klinci napreduju, a pogotovo ako imaju volje trenirati Thumbs up
kao što znaš i moja mala trenira na Velesajmu u Merixu kod Dražetića i Japeca.
Zadnja 2 mjeseca nije propustila niti jedan, jedini trening (5 treninga tjedno, fakat ima volje).
Gledam kako iz dana u dan napreduje i ako tako nastavi, za godinu-dvije joj ni ja neću moći ništa Very Happy
vjeverko

PostPostano: pon lis 17, 2016 11:03 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

I to smo doČekali !!!!!

GIGINO ime se pojavilo na naslovnici SOKAZA !!!

"Završen je ljetni ciklus vikend turnira u Prečkom – prvi turnir u SOKAZ-u odigran novim plastičnim lopticama.

Usprkos toj velikoj promjeni za naš sport, većina glavnih lica opravdala je svoj status i u novim uvjetima. Među najugodnija iznenađenja ciklusa zasigurno ovaj put spadaju i novopečeni prvoligaši Stanislav Lošić i Ravi Vashist, te "domaćin" u dvorani Prečko, Davor Bakmaz, koji je pak nekoliko dana kasnije u ligi šokantno izgubio meč od Guge! "
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon lis 17, 2016 11:21 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Netko bi rekao da se nije niti moglo pisati jer server nije radio, ali eto server servira bolje nego prije,
a ne piše apsolutno - nitko Very Happy

Nakon prva tri kola situacija je ovakva :

Kaj se tiče one 4 tekme koje sam malo proanalizirao prije odigranog 3. kola dogodilo se ustvari sve najgore kaj se moglo dogoditi (kaj se nas tiče)...
Mi smo izgubili od podivljalih Agronomaca, a ponovno smo uspjeli izgubiti ''žive'' parove na potpuno neobjašnjiv način nakon vodstva 2-0 u setovima.Izgleda da ne postoji par kojeg mi možemo pobijediti, barem ne u muškim ljigama pa ćemo probati sa ženskim protivnicima Cice

URC Ritmo je dobio Pletilje 6-4 i to nam također nije išlo u prilog, a bome niti pobjede
Dr.Starčevića protiv Hr.Cesta (nakon kaj su gubili 1-4 Klanja se ) i Croatia Osiguranja protiv Dubrave.

Polako dolazi do ''raslojavanja'' na tablici točno na dva dijela...
Mi smo prvi kao što se i očekivalo prije početka sezone, ali ako gledamo tablicu naopako Zubo
Ispalo je da imamo katastrofalan raspored, prva dva kola bez Draganice i to protiv Pletilja u gostima
+ Dede u full sastavu s Bakyllom & Softom.
Nakon toga teško gostovanje protiv Agronomaca gdje su sva trojica igrali odlično.
Ivić i Fijačko su uzeli po jedan set Draganici, a Frančić ga je čak natjerao da igra 5. set !? Eeeek! Klanja se
I sada osim što smo nervozni zbog tri uzastopna poraza (prvi put smo to doživili u Sokazu) i umjesto da igramo konačno doma gdje bi bili favoriti protiv Putterflya koji je odustal od takmičenja, te na taj način malo vratimo samopouzdanje & uigramo Cipranina i Šumadinca, mi fino pauziramo i nakon toga moramo opet u goste kod osokoljenih URC Ritma...kata-strofa Mad

Nije dobro i neće nas ove sezone, dosta toga se lošeg poklopilo, a sve to se dešava u 6. ljigi gdje svi znaju igrati i sve treba zaraditi dobrim partijama kojih kod nas za sada nema dovoljno.

Croatia Osiguranje pokazuje da su nakupili dosta iskustva prošle sezone u 4. ljigi i bez obzira što su ispali za dvije ljige, ostali su u istom sastavu i očito imaju želju - vratiti se natrag u 4.
I to misle ''za istač'' Thumbs up
Dr.Starčeviću sve za sada polazi za rukom i opravdavaju moju prognozu da će biti ozbiljni kandidati za prolaz u jače ljige.
Dubrava i Dom Medveščak nisu prognozirani za sam vrh, a dali će i ostati u tom vrhu vidjeti će se za 3-4 kola jer na polovici ljige ni jedna ekioa neće moći biti u vrhu zahvaljujući sreći ili ponekom iznenađenju.
Pošto ovaj tjedan pauziramo, nema mi druge nego otići pogledati malo neku od tekmi,
pa ću gotovo sigurno ići na derbi ovoga kola :
Pletilje Textilci-Croatia Osiguranje
tu bu se imalo kaj za gledati...

Sada je definitivno sigurno da bu osvajanje bodova u gostima jako ličilo
čupanju pokvarenog kutnjaka s običnim kombinirkama Beljenje
Svako kolo 6 tekmi, a samo po jedna pobjeda u gostima Confused Eeeek!

Zadnja promjena: Guga; pon lis 17, 2016 4:36 pm; ukupno mijenjano 7 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Stane

PostPostano: pon lis 17, 2016 11:58 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Kaj sam ti rekel za juru tonkovića a aa, ja sam u egalu s njim, tak da dečki borba
Guga

PostPostano: uto lis 18, 2016 10:31 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Vrijeme je za malu prognozu 4. kola...

Pod uvjetom da svi nastupe u najjačim sastavima.

Zadnja promjena: Guga; uto lis 18, 2016 10:43 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Zdenko

PostPostano: uto lis 18, 2016 10:41 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Evo ako ja mogu bacit neku prognozu...

Ovo kolo ne budete izgubili Juhuu
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto lis 18, 2016 10:45 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

To sigurno Thumbs up Laughing
garantiram da će moji iskoristiti priliku za surove treninge u cilju povećanja forme,

a nada da ćemo zaredati s pobjedama još nije nestala :

Zadnja promjena: Guga; uto lis 18, 2016 12:19 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto lis 18, 2016 11:40 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Volio bih da Svilci uzmu bar bod ali bojim se da to nebu sam tak Žmurko ...ali zdušno bumo navijali Cheer pogotovo ak bu kaj za prigrist ROFL Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 18, 2016 1:12 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Grunt isti tata Raka ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: uto lis 18, 2016 2:31 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Misliš Grunf!
Dok su drugi čitali stripove,ti si vidi se ,igrao tetris... In love
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 18, 2016 3:10 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Grant. Eeeek!
Al istina, nisam tolko star. Srami se
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto lis 18, 2016 3:29 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Misliš Grunf!

Btw , Grunf mu je andrkaver ime a pravo ime mu je Grunt von Grunt Thumbs up ali ti to sigurno znaš Pojma nemam a ovo za bućka sigurno stoji ROFL ROFL ROFL Zubo
[Vrh]
Stip

PostPostano: uto lis 18, 2016 3:39 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Vidim da nas ima dosta koji pobožno čuvamo (i prečitavamo) svoju kolekciju Alana Forda Grouphug

A za mlađe, koji koriste tablete, preporučam vrlo kvalitetnu aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/details?id=tk.alanford.app&hl=en_GB
[Vrh]
Brod

PostPostano: uto lis 18, 2016 7:06 pm    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Brod (napisa):
Misliš Grunf!

Btw , Grunf mu je andrkaver ime a pravo ime mu je Grunt von Grunt Thumbs up ali ti to sigurno znaš Pojma nemam a ovo za bućka sigurno stoji ROFL ROFL ROFL Zubo

Otto von Grunt!
Ali svejedno blagodarim pokazano znanje! Thumbs up
A sad brišem, da ne trolam dalje.... Sad
vjekkk

PostPostano: sri lis 19, 2016 10:10 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Volio bih da Svilci uzmu bar bod ali bojim se da to nebu sam tak Žmurko ...ali zdušno bumo navijali Cheer pogotovo ak bu kaj za prigrist ROFL Zubo

Budemo ti namazali svinjske masti, pa malo crvene paprike i soli kao nama Dabi jučer. Pucali smo od snage. Thumbs up
Igramo u četvrtak za one koje zanima
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri lis 19, 2016 10:14 am    Naslov : 6. čulo ljiga, jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Daj nemojte. Facepalm
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 31, 32, 33  Sljedeće
Stranica 8 / 33.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.