| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
pnyg
|
Postano: sri svi 06, 2009 10:43 am Naslov
: |
|
|
ib: moje isprike, nisam mislio na to da je GPZ lagan protivnik! Dapače kroz prošlu i ovu sezonu i sami znamo kako ste opasni
Ono što sam htio reći a loše sam se pismeno izrazio, bez obzira i ako ih pobijedite, Strojal je na trećoj poziciji i imaju bod više od Španskog.
Jablanovec će danas razvaliti Čistoću sigurno, tako da će nas i oni preteći.
Tako da u zadnjem kolu Strojal gostuje kod ZETa III i mislim da isto tako teško da će kiksati protiv njih.
Dok sa druge strane Špansko mora dobiti (znači ne smijemo igrati neriješeno) Jablanovec.
a kod nas je jedino sigurno da će Bakmaz (u velikoj većini slučajeva) napraviti tricu.
Dok kao što je to običaj, drugi igrač a pogotovo treći igrač su sretni kada i jednu partiju dobiju u meču.
Stoga mislim da će se svi složiti oko pesimizma ulaska u 10-i razred
Jer možda bi i mogli dobiti Jablanovec slijedeći tjedan, ali očekivati da će ZET dobiti Strojal, to je ipak malo previše.
U svakom slučaju vidjet ćemo.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
Pridružen/a: 20. 12. 2006. (23:11:15) Postovi: 57 Lokacija: Jablanovec
|
Postano: sri svi 06, 2009 11:29 am Naslov
|
|
| Citat: | | Jablanovec će danas razvaliti Čistoću sigurno |
riječi ti se pozlatile, kak igramo zadnje vrijeme moglo bi bit
| Citat: | | a kod nas je jedino sigurno da će Bakmaz (u velikoj većini slučajeva) napraviti tricu |
...imamo i mi jednog takvog tak da bi moglo bit zanimljivo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet svi 07, 2009 10:53 pm Naslov
|
|
GPZ - Strojal II. 7:3
Capan 3
Slivnjak 1 (dobio Bana za 6:3)
ja 2 (izgubio od Bosiljevca)
par su nam predali
I samo da znate, borija san se ka lav. Obje dobivene sam gubio 2:0, a protiv tate Bosiljevca poveo 2:1, u petom gubio 7:3, poveo 10:8 i popušio u fiksu
Al uglavnom prošlo je bolje nego što sam očekivao, i super u odnosu na to kako je zamalo ispalo
Pokoljite se epski!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: pet svi 08, 2009 7:33 am Naslov
|
|
Svaka čast ib, nisam ni mislio da će biti drugačije(moš mislit )
| Citat: | | Pokoljite se epski! |
...znaš kaj baš bi se i mogli  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pnyg
|
Postano: pet svi 08, 2009 3:14 pm Naslov
|
|
Huh....
Što se sada liga zakomplicirala! I za trojicu koja ide dalje, a bogami i za opstanak će biti dosta neizvjesno.
Dakako da mene zanima treće mjesto, ali i borba za opstanak je vezana sa time.
Dakle Ako Špansko dobije Jablanovec u zadnjem kolu, a Zet III izvuče neriješeno protiv Strojala - onda će tek Špansko biti treće.
I to je vjerovatno i najnevjerojatniji scenarij koji se može dogoditi
Ako odigramo sa Jabalanovcem neriješeno, onda opet ovisi kako će igrati ZET III i Strojal.
Uf... dakle tri su kandidata za treće mjesto. S time da Jablanovec ima sve u svojim rukama, samo mora pobijediti nas iz Španskog
Bilo kako bilo, završnica 11-e lige je nekoliko puta zanimljivija nego što je bilo prošle godine. Eh, nakon ovogtjednog poraza od Hazard baš sam si razmišljao kako je već sve odlučeno, i da iovako/ionako protiv Jablanovca će biti sportska borba više/manje samo za prestiž.
A sada kad se već stvorila prilika, budemo morali 'čupati' protiv njih maksimalno, te ovisno o drugim rezultatima - možda i budemo treći.
Jedino kaj mogu reći je - neka bolji pobijedi.
S time da i ZET III bi trebao barem bod protiv Strojala kako ne bi ispao iz lige.
Huh..
ib: Čestitke na borbenosti, treba imati igru, snagu i karakter za iščupati 0:2 u setovima i to još u dva meča. Znam da je to teško, u zadnje vrijeme mečeve sam izgubio od nekih slabijih protivnika, ali da stvar bude žalosnija, izgubio sam ih sa 3:0.
Mislim da je GPZ pokazala da bez problema može 'maznuti' i momčadi iz jačih razreda, a ne samo iz 11-e lige. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: pet svi 08, 2009 4:27 pm Naslov
|
|
| Citat: | | samo mora pobijediti nas iz Španskog |
...uf kad bi to bilo samo tak, bit će žestoko, pravi fajt
| Citat: | S time da i ZET III bi trebao barem bod protiv Strojala kako ne bi ispao iz lige.
|
...mislim da im baš i neće trebati pošto imaju tekmu koja nije unešena protiv INTERTRADEA koju su pretpostavljam dobili
| Citat: | | a Zet III izvuče neriješeno protiv Strojala |
jaaaaaako teško  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pnyg
|
Postano: uto svi 12, 2009 10:23 pm Naslov
|
|
Eh da...
Koja makljaža danas sa Jablanovcem u gostima! Pravi derbi.
Jaoj... toliko smo se gnjavili u svakom meču da je i meni već bila muka.
Vidio sam ja da to neće poći po dobrom, čim naš prvi igrač izgubi prvi meč. A da ne govorim o drugom/trećem igraču od kojih neki imaju negativni skor.
Pa se čovjek stvarno zapita da li je i moguće da samo dvojica igrača drže momčad u borbi za prva tri mjesta.
Uglavnom dečki iz Jablanovca su se stvarno iskazali i čupali svaki poen i set. U pravom smislu riječi su grizli u svakom poenu. Dok sa druge strane, nekolicina iz Španskog se ponašala kao da smo na ljetovanju, a ne kao odlučujući derbi koji se mora dobiti po svaku cijenu.
Ja kao drugi igrač si ne mogu previše predbacivati za lošu igru. Ja svake sezone solidno startam, i onda pred kraj sezone umjesto da igram bolje - jednostavno puknem i teeeeškom mukom osvajam poene i partije.
A ovo je već treća utakmica ove sezone u kojoj gubimo odlučujući par!! Kako protiv Strojala, ZEPa i sada se tom popisu pridružio i Jablanovec. Nevjerovatno da smo ih sve izgubili u petom setu sa 11:9.
Slijedeće sezone sigurno mijenjamo učesnike parova.
To ja najveći problem kod nas što osim prvog igrača, nema nitko kvalitetan da mu bude koristan u igri parova.
Sve u svemu, čestitke Jablanovcu
I svim preostalim momčadima koje su bile 'fair-play' i sa kojima nije bilo okršaja tipa krađe, muljanje prilikom brojanja, nevidljivih prasica i nec-eva i šećer na kraju serve iz ruke.
No to ti je SOKAZ, ja sam se već na to navikao.
Pozdrav |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: sri svi 13, 2009 7:54 am Naslov
|
|
ah da, možda je veća želja kod naše strane bila ključna ...tekma je bila u najmanju ruku čudna, al ruku na srce Petar je odigro tekmu života i spasio nas
Ja nikad lošiji, živciro se više no inače, što me koštalo 2 meča
Dečki iz Španskog su odlična klapa , želim im puno sljedeće sezone
Pozdrav,  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri svi 13, 2009 8:17 am Naslov
|
|
Bravo dećki iz Jablanovca!
Znaći na ljeto treniramo za višu ligu?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
|
Postano: sri svi 13, 2009 8:31 am Naslov
|
|
| Citat: | | Bravo dećki iz Jablanovca! |
Hvala, iako da je bilo drugačije ne bi bilo nezasluženo.
| Citat: | | Znaći na ljeto treniramo za višu ligu? |
Već sam ti reko, ak budeš u blizini, javi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet svi 15, 2009 7:11 pm Naslov