SOKAZ forum
1. liga jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
1. liga jesen 2016.
Stane, nešto što još sigurno nisi probao, a vezano je uz stolni tenis...
https://www.facebook.com/binewinter/
https://www.facebook.com/binewinter/
1. liga jesen 2016.
Vidim biti će zanimljiva ova polusezona , puna nepredvidivih situacija

1. liga jesen 2016.
da, bravo stane I ekipa
, nego stane kaj je to bilo drugi set pa nije valjda protivnik tak jak bio 
1. liga jesen 2016.
Ma padala je kisa pa me vlaga jebe svijetlo je bljeskalo na onoj strani e da i prupuh je bio a ne kužim zakaj dolaze s kučnim ljubimcima ne tekmu.Nisam se mogel koncentrirat frajer je dofural krokodila

Sve ok odigrao je odlićno , a iskreno nije bilo ni potrebno
bitno da smo osvojili bodove a znam da je za neke 1liga san a ja trenutno živim svoj san tak da 0:11 malo me vratilo u javu

Sve ok odigrao je odlićno , a iskreno nije bilo ni potrebno
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
1. liga jesen 2016.
da da, krokodili su zajebani a vlaga da ne pričam, ja svaki dan gledam prognozu vremena samo radi vlage
1. liga jesen 2016.
Misli sam da odgodimo zbog kiše ali su rakli da se igra u dvorani pa smo odigral.A stvorno mi nije jasan krokodil pa nemreš se koncentrirat ajde da je na laini pa još nekak al slobodno se kreće 
Moram upozorit ak budete čitali rezultat 4 partije u drugom setu molim da si obučete šal i rukavice da se nebi smrzli.Za eventualne posljedice i smrzotine ne odgovaram
Moram upozorit ak budete čitali rezultat 4 partije u drugom setu molim da si obučete šal i rukavice da se nebi smrzli.Za eventualne posljedice i smrzotine ne odgovaram
1. liga jesen 2016.
Prošlo pola prvenstva, a nema Burketovih i Icemanovih osvrta na tekme... Bućo, kazni! 
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
1. liga jesen 2016.
Nekako mi voljni moment ove sezone nije baš visok!
Ubiše mi volju ova plastika, (a mislim da nisam jedini!).
Vama, Cvijo čestitke na pobjedi. Napokon imate realnu šansu uzeti naslov ako negdje ne kiksate.
Žao mi je što na tekmi nisam baš bio pravi pa da vam malo zakompliciramo... Razloga ima puno...
U svakom slučaju, ova mi sezona dođe kao neka pauza, pa možda kasnije dobijem i volju (kao i Branko koji je možda s istim razlogom na "godišnjem".
Ubiše mi volju ova plastika, (a mislim da nisam jedini!).
Vama, Cvijo čestitke na pobjedi. Napokon imate realnu šansu uzeti naslov ako negdje ne kiksate.
Žao mi je što na tekmi nisam baš bio pravi pa da vam malo zakompliciramo... Razloga ima puno...
U svakom slučaju, ova mi sezona dođe kao neka pauza, pa možda kasnije dobijem i volju (kao i Branko koji je možda s istim razlogom na "godišnjem".
1. liga jesen 2016.
Ipak smo mi prva liga nema potrebe da se komentira na forumu.Mi komentiramo za stolom s reketom u ruci
Ja ozbiljno razmišljam o plivanju :lol:pa nebum se valjda bavio ovim sportom za pp 
1. liga jesen 2016.
Bome,utakmica je i bila za komentirat,a i za gledat
Babić je sjajno odigrao,što govori da je pobjedio i Ravija i Glada
Međutim, Mladost ipak bolja s obzirom da pored napomenute dvojice igra još i Stane i teško tu može neko tricu složit(osim par top igrača)
Uglavnom,jedan od boljih mečeva koji sam imao priliku ispratit većinski,svaka čast i jednima i drugima na borbi i poenima
Babić je sjajno odigrao,što govori da je pobjedio i Ravija i Glada
Međutim, Mladost ipak bolja s obzirom da pored napomenute dvojice igra još i Stane i teško tu može neko tricu složit(osim par top igrača)
Uglavnom,jedan od boljih mečeva koji sam imao priliku ispratit većinski,svaka čast i jednima i drugima na borbi i poenima
1. liga jesen 2016.
Imali smo sreće par ključnih lopti je završilo na nasoj strani.Moglo je bit i 6:4 za njih.Puno sreće za nas i na kraju 3 boda niko sretniji od nas ,a Glad igra odlično. Ravi se nije snašao Žuvela i Babić su ga izbombardirali nije znao gdje je
Hvala domaćinu na ugodnoj večeri 
1. liga jesen 2016.
Ja samo ne znam di to sve vodi, jer ako moj Stane u svojoj PRVOJ sezoni igranja prve ljige, prije nego Ravi ode u Jesen 2017. dalje u svijet - trbuhom za kruhom osvoji naslov prvaka u PRVOJ ljigi Sokaza
Nema za njega drugog puteljka nego onog koji vodi prema Hrvatskoj Super ljigi,
a iduća meta će mu recimo biti - Japec...
I bilo je krajnje vrijeme da taj prgavi Stane potera Draganicu iz ekipe Mladost nakon 30 sezona igranja u 1. ljigi u tamo neku 6. ljigu u ekipu New Uriho (fala Stane).
Ali ako Stane ''preraste'' i prvu ljigu Sokaza, ko će meni onda servisirati bojler za centralno grijanje i klima uređaj ?
Nema za njega drugog puteljka nego onog koji vodi prema Hrvatskoj Super ljigi,
a iduća meta će mu recimo biti - Japec...
I bilo je krajnje vrijeme da taj prgavi Stane potera Draganicu iz ekipe Mladost nakon 30 sezona igranja u 1. ljigi u tamo neku 6. ljigu u ekipu New Uriho (fala Stane).
Ali ako Stane ''preraste'' i prvu ljigu Sokaza, ko će meni onda servisirati bojler za centralno grijanje i klima uređaj ?
The Only Way Is Up...rutinski
1. liga jesen 2016.
što se titule tiče, a kada uzmemo u obzir sve informacije koje kruže kuloarima, ove godine bi prvakom moglo biti dosta momčadi pa tako i Mladost. Stane i Ravi su dobri, probudio se Glad i sada ih je teško pobjediti. Činjenicu da ove godine u ligi nema "pro mega momčadi" koja je unaprijed predodređena za prvaka (a što se rijetko događa) netko će iskoristiti. takva se prilika ne otvara baš često...
Koliko se priča slijedeće sezone bude sve po starom...
Koliko se priča slijedeće sezone bude sve po starom...
1. liga jesen 2016.
Ljudi moji ovo je rekreacija pa kak veli ozva ja sam malo to shvatil pre ozbiljno.Sokaz je ipak samo rekreacija i naslov prvaka u prvoj sezoni ma ljudi moji nebudite smiješni ima tu jačih ekipa.Meni Tomici i raviju je bitno da se oznojimo dobro i zabavimo.Tak se već zna ko bu PRVAK ipak je to prejaka ekipa predvođema s nepobijedivim Valentićem koji raviju utjeruje strah u kosti.A da ne spominjem Marko polo s Loncarom Thamom i Knezom.Ekipa predvođena s Viktorom je pre jaka pogotovo doma Auto škola Jerko s Štabom te Ritmovci pongi stepan te druga njihova ekipa sve jače ekipe mozda nekog zaboravim aaa a Korenić i ritmo 1 kak mi tu mozemo kaj .......Nebi se baš složio s Gugom imali smo puno sreće do sad tak da kakva superliga pa ovo je moj plafon i nemojmo zaboravit rekreacija i ko dovedi profiće taj stvarno zna kaj zeli.
1. liga jesen 2016.
Znam da bi ti sad vrlo rado skinuo pritisak sa sebe no neće ići...
Što se rekreacije tiče stvar se može gledati iz više uglova. Formalno je je liga rekreativna no obzirom na nivo koji se igra u 1. ligi teško bi ga mogli nazvati rekreacijom. S druge strane priča se da u ligi postoje igrači koji treniraju 2 puta dnevno pa teško takav pristup mogu protumačiti kao rekreaciju i malo znojenja i zabavljanja. Pa stanovit broj profića ne trenira toliko. Onaj tko trenira dva puta dnevno nije rekreativac nego netko tko se posvetio stolnom tenisu jer ima vremena...
Što se rekreacije tiče stvar se može gledati iz više uglova. Formalno je je liga rekreativna no obzirom na nivo koji se igra u 1. ligi teško bi ga mogli nazvati rekreacijom. S druge strane priča se da u ligi postoje igrači koji treniraju 2 puta dnevno pa teško takav pristup mogu protumačiti kao rekreaciju i malo znojenja i zabavljanja. Pa stanovit broj profića ne trenira toliko. Onaj tko trenira dva puta dnevno nije rekreativac nego netko tko se posvetio stolnom tenisu jer ima vremena...
1. liga jesen 2016.
Ili netko ko ludo voli pingač ko Stane 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
1. liga jesen 2016.
Koliko se Stana oznojio za stolom u 5 godina zajebao je cjeli Sokaz.ali čovjek voli trenirati i kaj sad.mada mislim po prikazanom za sad favoriti su sve za sport.
Mada nikad nisi ziher sve je moguće.Svi su se smijali do prije god dana ili ga bar nisu ozbiljnije shvaćali (Stanu) da bi danas pričali o njima kao favoritima.Svaka čast Mladosti ali teško da bu prvaci
Mada nikad nisi ziher sve je moguće.Svi su se smijali do prije god dana ili ga bar nisu ozbiljnije shvaćali (Stanu) da bi danas pričali o njima kao favoritima.Svaka čast Mladosti ali teško da bu prvaci
1. liga jesen 2016.
Nemamo mi nikakve šanse prejaka je to ekipa mi smo svoje napravili.Ostali smo u ligi i sad igram za gušt da se oznojim.Pa meni je to samo rekreacija i trošenje slobodnog vremena na nešto što volim.Kaj se tiće treninga 2 puta dnevno da jesam i budem.Osobno nevidim tu niš loše i neznam kaj bi trebao ak radim nešto što volim. 
Uzet si privatne sparinge ?
Uzet si privatne sparinge ?
1. liga jesen 2016.
Evo Stana sutra trening ili nedjelja odmor