NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. liga proljeće 2009.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
nzoric

PostPostano: sri svi 06, 2009 8:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nema puno komentara na zadnju tekmu Kalafat vs Hina I (link na zapisnik)
Decki su vodili 4:2 da bi na kraju zavrsilo 4:6 za Hinu I

Ne znam za ostale, no mislim da su skoro pa uvijek blizu bodova, no nekako im izmigolje.. Sad

Luck i spretno u zadnja dva kola ove runde pingaca!

SP
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: sri svi 06, 2009 9:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nzoric (napisa):
Nema puno komentara na zadnju tekmu
Ne znam za ostale, no mislim da su skoro pa uvijek blizu bodova, no nekako im izmigolje.. Sad

Luck i spretno u zadnja dva kola ove runde pingaca!

SP

da dam samo kratki osvrt na cijelu 4. ligu i iskustvo iz prelaska iz 15. lige

prije početka sezone smo znali da ćemo teško nekome oteti sva 3 boda jer ekipe su kompaktne i posložene (1 jaki igrač i dva solidna ili 2 jaka igrača i jedan prosječan)....ovdje dolazi do izražaja uigranost para jer postaje presudan u većini utakmica... do sada je par odlučivao o raspodjeli bodova u 22 od 55 odigranih utakmica...

S obzirom da do ove lige nam par nije bio potreban bilo je za očekivat da ćemo na njemu gubiti bodove (ovo ćemo posebno uvježbavat za jesen)
zacrtani cilj nam je bio ostvariti po 10 pojedinačnih pobjeda, a bodova koliko skupimo je manje bitno....

uglavnom šaroliko društvo različitih stilova i tehnika igranja. Neki igrači ti legnu neki ti totalno ne pašu. Uglavnom 33 zahtjevne utakmice, dobro nadigravanje, vrhunski poeni... Isplatilo se.....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Burke

PostPostano: čet svi 07, 2009 10:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da se nadovežem na Ropea:
Ipak niste bili "topovska hrana" kao što su neki očekivali, a imate i potencijala! Da ste imali više iskustva vjerojatno bi ostali u ligi! Mnoge ste izgubljene tekme vodili i mogli dobiti. Rospija Bit ce dobro
Dakle, puno ste bliži 4. ligi nego recimo 13. koju ste trebali igrati.
Mislim da će vam 6. liga biti taman po mjeri.
Opstanak ne bi trebao biti upitan (za to ste valjda već sada stekli iskustva), a ja vas vidim negdje oko sredine.
A onda za sezonu-dvije opet prema 4. ligi!! Trk
[Vrh]
rope

PostPostano: čet svi 07, 2009 10:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Burke (napisa):
Opstanak ne bi trebao biti upitan (za to ste valjda već sada stekli iskustva), a ja vas vidim negdje oko sredine.

riječi ti se pozlatile.... Posebni izazov na jesen će nam biti zagorčavanje prvacima 8. lige (Harmonyju) dečki se intenzivno pripremaju i treniraju sve u šesnaest, a u prikrajku imaju spremne Kneževića i Petrića samo za taj meč....
[Vrh]
Lio

PostPostano: čet svi 07, 2009 11:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
Burke (napisa):

riječi ti se pozlatile.... Posebni izazov na jesen će nam biti zagorčavanje prvacima 8. lige (Harmonyju) dečki se intenzivno pripremaju i treniraju sve u šesnaest, a u prikrajku imaju spremne Kneževića i Petrića samo za taj meč....

Da da dosta je mečeva bilo u 5 setova...Doći iz 15 u 4 ligu i napravit 10 pobjeda mislim da je sasvim ok..
Svaka čast dečki i samo naprijed....dobra ste ekipa..pozdrav!

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
dundo bumbo

PostPostano: čet svi 07, 2009 11:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako Bešlić bude igrao, imate u startu sigurnih 3:0, a s ostatkom Legije stranaca, bit će ipak teže. U svakom slučaju. na tu utakmicu dolazim s kamerom da dotičnog gospodina (Ž.B.) snimim kako gubi partije. Smile Smile Smile
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet svi 07, 2009 2:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ja ne bih bas rekao da cete uskoro natrag u cetvrtu (vidite da s tim imaju problema i mocne utrine Zubo) ali u sestoj biste mogli opstati...

osim ako ne uvedete neke drasticne promjene pa cicak izgradi forhend, sinke makne soft a rope smiri zivce za vrijeme partije, u tom slucaju vas ceka blistava buducnost i daljnji napredak. Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Burke

PostPostano: čet svi 07, 2009 6:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
ja ne bih bas rekao da cete uskoro natrag u cetvrtu (vidite da s tim imaju problema i mocne utrine Zubo) ali u sestoj biste mogli opstati...

osim ako ne uvedete neke drasticne promjene pa cicak izgradi forhend, sinke makne soft a rope smiri zivce za vrijeme partije, u tom slucaju vas ceka blistava buducnost i daljnji napredak. Very Happy

Ovo što kažeš djelomično upada u ono što sam nazvao "dolazi sa iskustvom" za koju sezonu! Very Happy
Ali ako će napredovati takvim tempom kao do sada....

Zadnja promjena: Burke; čet svi 07, 2009 6:53 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Zrinski

PostPostano: čet svi 07, 2009 9:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):

ne brini, išli budete vi dalje, no ove sezone je iznimna konkurencija Misli Afro
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: čet svi 07, 2009 11:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Burke (napisa):
Ipak niste bili "topovska hrana" kao što su neki očekivali, a imate i potencijala! Da ste imali više iskustva vjerojatno bi ostali u ligi!

ajd sad za stvarno: Topovska hrana bili jesu Smile Imaju potencijal uću u 6. ligu. Nadam se da će tamo opstati... ne vjerujem da će biti medju 5 ekipa u 6. ligi, ali negdje od 6 do 9 mjesta bi mogli bit.

Burke (napisa):
Mnoge ste izgubljene tekme vodili i mogli dobiti.

Mnoge su izgubili bez ispucanog metka.. tojest 7 partija di nije došlo do igre parova (tojest nisu bili bitni). Kaj sad kaj su vodili, naprimjer operator 2:0, a goldstein nije jos došo na red igrat partiju...

Burke (napisa):
Dakle, puno ste bliži 4. ligi nego recimo 13. koju ste trebali igrati. Mislim da će vam 6. liga biti taman po mjeri.

Bliži jesu 4. nego 13. Tojest prije će si nać ligu po mjeri tražeć je od 4. a ne 13. A sad baš da će na iskustvo opstat u 6. ligi, e neće. Trening mijenja (diže) igru, ne iskustvo, to kaj oni iskusno prebacuju mrežicu među sobom na kvazi-treningu, trava protiv trave, to im ama baš nikaj ne koristi.

Još čekam da napokon pogledam meč koji rope dobiva u 5. setu na iskustvo. Pa da jerku više razbijem uvjerenja kako donosim nesreću dok gledam rope-a. Smile Cheer Thumbs up

I uz malo sreće (ostanak VGO2 u 6. ligi) imat ću jedan fini meč za pogledat. Cheer Cheer Cheer Cheer Cheer In love In love
dundo bumbo

PostPostano: pet svi 08, 2009 7:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da sam na Perićevom mjestu, pripustio bih te u dvoranu tek nakon što te pregleda kompetentni egzorcist ili stručnjak za poremećaje ponašanja ludih matematičara. Jadni Rope tada bi imao šanse, ali ovako, sotonski utjecaj prejak je da bi peti set otišao na njegovu stranu. Evil Evil Evil Evil
[Vrh]
Burke

PostPostano: pet svi 08, 2009 7:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajd sad vidi ovo:
10. kolo:
vode protiv Hine 3:0 i 4:2 (sinke dobije Payera i svi dbiju Rušnova). Zatim Rope izgubi 9. partiju od Rušnova (Objektivno: trebalo je biti 5:5, ali je dobio iskusniji igrač) - Hina se inače bori za ulazak u 3. ligu
6. kolo
Vode protiv Operatora 3:1, a onda izgube sljedećih 6 mečeva. U 3 meča od tih 6 vodili i imali igru, a onda su se Poop (Znam što pričam, gledao sam tekmu)
Protiv Bana Keglevića i ZET-a (koji će vjerojatno u višu ligu) izgube tjesno 6:4.
Istina je i da su se neke tekme raspali i izgubili po 10:0 ili 9:1.

1.) Od prije par sezona kada su "jedva držali reket u ruci" napredovali za cca 500% Eeeek!
2.) Mnoge su mečeve koje su trebali dobiti (ipak) su izgubili zbog glave, a ne zbog treninga (gledao ih) Glavom u zid Bonk!
3.) Da im fali "kvalitetnog" treninga - tu se apsolutno slažem
4.) Parovi su im "crna rupa" - to će očito ići malo sporije Pojma nemam
5.) Na kraju krajeva: sve trening: i glavu treba trenirati!! Mudri djed

Po meni su objektivno trebali ispasti u 5. ligu, a u 6. ligi im je objektivno mjesto oko sredine tablice (6.-9- mjesto je otprilike tu negdje)

Ovo da bi se za par sezona mogli vratiti prema 4. ligi je pod uvjetom da napreduju sličnim tempom kao i do sada za što se treba i malo potruditi!
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: pet svi 08, 2009 10:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nažalost nisam bio ni na jednom meču, ali gledam brojke i drugačije vidim te tekme:

Burke (napisa):
Objektivno: trebalo je biti 5:5

objektivno: nije trebalo biti ni 3:0 za kalafat u tom meču, prva dva meča su na iglene uši dobili... i objektivno HINA je kasnije 3 meča dobila glatko (perić-payer; vučković-payer; antonić-cacan) moglo je biti 5:5 jedino u paru, a onda bi se moglo reć kako su kalafaćani nenadjebivo izvukli/izborili nerjeseno...

primjeti da je u prva 3 meča igrano 8 setova na 2 poena razlike, od kojih su 7 otišla kalafatu

Burke (napisa):
Vode protiv Operatora 3:1, a onda izgube sljedećih 6 mečeva. U 3 meča od tih 6 vodili i imali igru

U tih 6 mečeva zadnji setovi su bili redom: 11:6; 11:8; 11:5; 11:6; 11:2; 11:4 >>> dakle: bez šansi, izuzev ovog na 8 (antonić-koritar: u kojemu je antonić izvukao četvrti set 14:12 da bi uopce došlo do petog... a neznam je li, a vjerojatno je, u četvrtom već mogao izgubiti jer je spašavao meč lopte)

Burke (napisa):
Protiv Bana Keglevića i ZET-a (koji će vjerojatno u višu ligu) izgube tjesno 6:4

Ban keglević je vodio 5:2, i došo do 6 prije parova, a igrali su bez palaverse

ZET na sreću još nema rezutata na netu pa nemrem komentirat Smile ili si možda ne nekog drugog mislio

Burke (napisa):
Istina je i da su se neke tekme raspali i izgubili po 10:0 ili 9:1.

Baš tako. Badava ti dobra igra protiv trećeg i četvrtog na tablici kad izgubiš glatko od direktnog konkurenta, tehnoringa, 8-2. Gdje je 6 mečeva dobio tehnoring u 3 seta, a 4 meča otiša u peti set, gdje je svaka ekipa dobila 2 meča.

Burke (napisa):
Od prije par sezona kada su "jedva držali reket u ruci" napredovali za cca 500%

Klanja se Klanja se Thumbs up Klanja se Klanja se Klanja se Klap Cestitamo! Klanja se Klanja se Pingic
Istina, i svaka čast, ali tek sad dolazi razdoblje kad je teže napredovat još 5%, nego svih ovih 500% do sada.
rope

PostPostano: pet svi 08, 2009 4:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

upravu ste i jedan i drugi.....
uglavnom stoji sve kaj je lamentirao bigdedi jer bi ja tako isto isčitavao mečeve iz omjera dobijenih poena....

hvala vam svima na podršci i pažnji tokom cijele ove polusezone.... obećajem vam materijal i za komentare na jesen u 6 ligi, tamo možemo biti i zadnji i prvi.... uglavnom sad to sve više nije bitno jer netko s druge strane stola mora davati sve od sebe da nas pobjedi, a to nam je i bio cilj prelaska u viši razred....

iskustvo, nema veze s treninzima međusobnim i nadmudrivanja, s jedne strane gledanja, a s druge strane se ipak osjećamo kao ekipa i to nam je izrazito zabavno i to smatramo osnovnim elementom druženja i motiva koji nas trojicu drži zajedno....

i na kraju.... koji bi bio smisao svega toga da smo kojim slučajem o(p)stali u 4. ligi.... što sa svima onima koji se 30 godina bave stolnim tenisom na ovakav il onakav način i da dođe tamo neki kalafat koji svi zajedno nemaju niti 10 godina (amaterskog) bavljen stolnim tenisom i da dobiju takve igrače....
[Vrh]
silvac

PostPostano: pet svi 08, 2009 8:46 pm    Naslov : O Kalafatu i onima koji ih hvale!!! Citirajte i odgovorite

Ja sam Novak iz ZET-a.Glupo mi je vaše komentiranje igre Kalafata u četvrtoj lizi!Oni su skoro heroji što su se usudili igrati.Skoro da bi opstali!!!
Zaboravljate da su ih mnogi podcijenili,pa je ispao tijesan rezultat.
Kako su prošli s Gredeljem,koji se je tad borio za bodove.
Vaše priče su neosnovane!!!
Mnogi klubovi(bolji od Kalafata) su mogli igrati u četvrtoj lizi!!!
Ali treba doči u četvrtu ligu,normalno,a ne eksperimentirati.Ja sam bio blizu.
Sad sam u šestoj iz koje isto ispadam,ali prema trinaestoj je to super!!!
Recimo ekipa S.C. iz 14.lige s Oriškovičem,ili ekipa s Dražetičem i Prstecom.
Mi bi recimo u prvoj lizi možda osvojili bod kad bi protivnici završili na hitnoj zbog cuge!!!
Ali vi ste škvadra (uz Kalafat) i gnojite .Ali niste pošteni.
Zato nemojte bubetati nego normalno se probijte i dođite da vas operemo
mi starci!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Burke

PostPostano: pet svi 08, 2009 10:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajmo Kalafati, razvalite ZET u zadnjem kolu pa da barem u jednoj stvari budem u pravu tj. da nisam sve ovo gnojio bez veze!! ROFL Plazi jezik
Baš mi nekak danas paše dizati tenzije, ali moram malo Ropeu držati štangu, čovjek se zbilja trudi! Laughing Tulum
I napreduje!

I da, ono što je bigdedi rekao:
Stvarno, kada već dođeš do nekog nivoa ne možeš više tako lako napredovati nego moraš "proliti krv za svaki milimetar".
Ovo svi jednog dana osjetimo!! Mad
[Vrh]
nzoric

PostPostano: pet svi 08, 2009 11:36 pm    Naslov : Re: O Kalafatu i onima koji ih hvale!!! Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):
Ja sam Novak iz ZET-a.

Drago mi je. Nastojat cu zapamtiti to ime i prezime.

silvac (napisa):
Ali vi ste škvadra (uz Kalafat) i gnojite...

Ono sto je jos vaznije, a to je rope napisao da su oni skvadra koja ce ostati na okupu i vratiti se kroz par sezona u 4. ligu.

silvac (napisa):
Zato nemojte bubetati nego normalno se probijte i dođite da vas operemo mi starci!!!

Ako pricekate nas(Cafe bar Ante Dugo Selo 8.liga i penjemo se), doci cemo mi "normalno" do Vas tamo u visokoj 4. lizi, a onda cemo vidjeti za Pingic tko "gnoji"!

Toliko od mene.

SP
[Vrh]
silvac

PostPostano: ned svi 10, 2009 2:12 pm    Naslov : obračun Citirajte i odgovorite

Svaka čast!Ja volim kad vi normalno dođete u višu ligu.Jedva čekam!
Beljenje Ali poanta je u tome da čemo(nepismen)mi onda biti u penziji.
Confused Nejde to samo tako:uvijek ti fali koji bodić.Lakše je ostati u lizi nego ići dalje.Žišku "prijatelju"?
[Vrh]
rope

PostPostano: pon svi 11, 2009 7:19 am    Naslov : Re: obračun Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):
Ali poanta je u tome da čemo(nepismen)mi onda biti u penziji.

ma baš suprotno... jer dok bi mi došli do ove lige trebalo bi nam još kojih par godina i teško da bi ikada u životu mogao odigrati meč protiv nekih ljudi....

Osobno mi je bilo izrazito zadovoljstvo i čast odigrati nekolicinu mečeva od kojih posebno ističem: Jukić Iliju, Domijan Nikicu, Kovačić Vladimira
nažalost propustio sam igrati sa gospodom Grahovcem i Špeharom....
a također se radujem i sutrašnjem meču protiv gosp. Vodelšeka...
[Vrh]
silvac

PostPostano: pon svi 11, 2009 3:36 pm    Naslov : Pozdrav Ropeu Citirajte i odgovorite

E sad si me pogodio!!!
Stvarno gnojim previše!Upoznavši te ustanovio sam da si čovjek OK.
Nije čudo da te ljudi vole.
Sutra če biti fešta od pingiča i nek pobijedi bolji!!!
Još jedamput se ispričavam na svojem gnojenju.Pozdrav....
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.