SOKAZ forum
5. liga jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
5. liga jesen 2016.
Ajme kak iz tvojih riječi pršti ljubomora.Zdenko je napisao/la:Koja ljubav, poštovanje i divljenje...
Jel vam žene znaju da imate nekog drugog ili samo sumljaju![]()
Možeš nam se pridružiti samo moraš poraditi malo na sebi.
Naime niti si lijep (kao ja)
Niti si modno osviješten (kao Guga)
A i ne igraš u nekoj respektabilnoj ligi, pa ne kužim ćime bi zaslužio simpatije.
Mene nisi impresionirao, ali probaj "zmuvat" Gugu, možda ti uspije.
5. liga jesen 2016.
Fala na ponudi, ne bi ipak... pa i pod cijenu da zauvijek ostanem u ovim nerespektabilnim ligama
Morali budete nekog drugog nabavit za vlakić
Morali budete nekog drugog nabavit za vlakić
5. liga jesen 2016.
TEBE SMO PLANIRALI ZA LOKOMOTIVU
5. liga jesen 2016.
Četvrtak ... prvo igramo protiv jednog( dva) međeda
a onda ga degustiramo

Navijači dobrodošli

Navijači dobrodošli
5. liga jesen 2016.
..jeli to 55 brojcani pseudonim promijenio u animalni? 
5. liga jesen 2016.
Ček,kaj je na meniju - vidra na ražnju? 
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
5. liga jesen 2016.
To je najsličniji smajli
i ja sam ga skoro stavio ali .... 
5. liga jesen 2016.
Pošto je danas - Tolerantna srijeda

neću komentirati igru Velike Vjeverice, samo ću reći šteta...

neću komentirati igru Velike Vjeverice, samo ću reći šteta...
The Only Way Is Up...rutinski
5. liga jesen 2016.
Ćup ide na vodu dok se ne razbije.
Mi smo se jučer razbili.
Točnije.... nismo se mi razbili, nego su nas razbili bolji protivnici.
Svaka rit dođe na šekret.
Mi smo se jučer razbili.
Točnije.... nismo se mi razbili, nego su nas razbili bolji protivnici.
Svaka rit dođe na šekret.
5. liga jesen 2016.
Postavljeno mi je isto pitanje sa nekoliko strana, pa da odgovorim odjedonom svima.
Ljudi su vidjeli rezultat partije Vujasić:Matković, pa pitaju da li je Matković stvarno toliko jak.
Taj rezultat pokazuje koliko je Vujasić slab. Matković nije loš, ali GUGA bi ga maznul već za dotučak ko paštetu sa mlakim čajem.
Ako ne vjerujete mani, pitajte GUGU.
Ja sam ih mogel sve namazat, ali nije mi se dalo.
(nisu me inspirirali)
Ljudi su vidjeli rezultat partije Vujasić:Matković, pa pitaju da li je Matković stvarno toliko jak.
Taj rezultat pokazuje koliko je Vujasić slab. Matković nije loš, ali GUGA bi ga maznul već za dotučak ko paštetu sa mlakim čajem.
Ako ne vjerujete mani, pitajte GUGU.
Ja sam ih mogel sve namazat, ali nije mi se dalo.
(nisu me inspirirali)
5. liga jesen 2016.
Naletili ste na čvrste momke iz Popovca 
Da, Matko je jak.
(u 9 sezona ima 10 poraza, a nije igrao baš slabe lige
http://sokaz.hr/bazaig.php?id=970&tip=sezone )
Da, Matko je jak.
(u 9 sezona ima 10 poraza, a nije igrao baš slabe lige
5. liga jesen 2016.
Matko je top5 igrač prve lige s malo treninga
prije koju godinu je znal odigrat koju s Mikijem kod nas i nisam baš siguran ko je dobio više partija 
5. liga jesen 2016.
Ma sve 5. Ali GUGA ga na 2 zuba zdrobi.
Vujasić ne, Miki možda, ali GUGA sigurno.
Vujasić ne, Miki možda, ali GUGA sigurno.
5. liga jesen 2016.
Šalu na stranu...
Stolni tenis i naš Sokaz kao rekreativna ljiga je jedini sport gdje se u direktnoj borbi mogu sastati bivši profesionalac i potpuni amater u ''ravnopravnoj borbi''
Pod tim : profesionalac ne mislim nužno na igrača koji je zarađivao novac igrajući stolni tenis i igrao profesionalne ljige, ali kako nazvati recimo čovjeka koji je u životu proveo cca
52 (tjedna)
x 5 (treninga tjedno)
x 2 (sata dnevno)
x 10 (godina)
= 5.200 sati
Govorim o satima provedenim u treningu s profesionalnim trenerom,
a treba još pribrojiti masu turnira, masu utakmica raznih ligaških natjecanja
i osim toga su ti dečki 15-20 godina mlađi i ''nijansu okretniji i brži''
Recimo da je to još faktor 1,5 x 5.200 = 7.800 sati
Dakle, to je 325 dana + 325 noći, PRAKTIČKI GODINU DANA U KOMADU BEZ SPAVANJA
lupanja po maloj, bijeloj loptici.
Nešto slično što sada, u ranim 40-tim godinama u djelo provodi moj frend Stane
I zato......nemojte me jebat.
Svaki takav naš međusobni meč u kojem ''krećemo s istih temelja'' je najsličniji utrci Fićeka i Formule 1 ili kao da ja igram protiv svoje žene koja je u životu pingić igrala samo na izletima na betonskim stolovima (razlika između mene i moje žene bi bila manja...),
a svaka pobjeda Fićeka je ravna čudu nad čudima.
Naravno, možete vi igrati i nogomet i košarku i veliki tenis i još poneki sport protiv bivšeg profesionalca, ali većinom su to ekipni sportovi i u srednjim godinama kada su ti profesionalci već izmučeni s fizičkim ozljedama, a sjena na zidu im izgleda kao Anakonda koja je progutala cijelu Srnu u jednom komadu
(imaju takvu kuglu na trbuhu) pa je zato nestala i njihova ogromna prednost.
Dakle, malo realniji meč bi bio da recimo amater (u ovom slučaju ja) ima 30 godina i brz je
''ko struja'' (50 pokreta u sekundi - 50Hz), a da profić ima 50 godina i oba operirana koljena
(kao ja sada).
U jednu ruku mi je žao tih momaka, jer i oni vole igrati pingić i u njega su uložili 10-tak godina slobodnog vremena u svojim najboljim godinama,
a broj igrača s kojima mogu igrati ravnopravno je jako ograničen jer za prave profesionalce koji su sada u trenažnom procesu su preslabi (pošto oni više ne treniraju aktivno), a za sve ostale su prejaki.
I zato, ponavljam, mene ste našli zaje....ti koji svaki dan sjedim 9 sati u kancelariji pred kompjuterom ko u zatvoru i pingić igram 1, eventualno 2 puta tjedno......nemojte me jebat
Stolni tenis i naš Sokaz kao rekreativna ljiga je jedini sport gdje se u direktnoj borbi mogu sastati bivši profesionalac i potpuni amater u ''ravnopravnoj borbi''
Pod tim : profesionalac ne mislim nužno na igrača koji je zarađivao novac igrajući stolni tenis i igrao profesionalne ljige, ali kako nazvati recimo čovjeka koji je u životu proveo cca
52 (tjedna)
x 5 (treninga tjedno)
x 2 (sata dnevno)
x 10 (godina)
= 5.200 sati
Govorim o satima provedenim u treningu s profesionalnim trenerom,
a treba još pribrojiti masu turnira, masu utakmica raznih ligaških natjecanja
i osim toga su ti dečki 15-20 godina mlađi i ''nijansu okretniji i brži''
Recimo da je to još faktor 1,5 x 5.200 = 7.800 sati
Dakle, to je 325 dana + 325 noći, PRAKTIČKI GODINU DANA U KOMADU BEZ SPAVANJA
lupanja po maloj, bijeloj loptici.
Nešto slično što sada, u ranim 40-tim godinama u djelo provodi moj frend Stane
I zato......nemojte me jebat.
Svaki takav naš međusobni meč u kojem ''krećemo s istih temelja'' je najsličniji utrci Fićeka i Formule 1 ili kao da ja igram protiv svoje žene koja je u životu pingić igrala samo na izletima na betonskim stolovima (razlika između mene i moje žene bi bila manja...),
a svaka pobjeda Fićeka je ravna čudu nad čudima.
Naravno, možete vi igrati i nogomet i košarku i veliki tenis i još poneki sport protiv bivšeg profesionalca, ali većinom su to ekipni sportovi i u srednjim godinama kada su ti profesionalci već izmučeni s fizičkim ozljedama, a sjena na zidu im izgleda kao Anakonda koja je progutala cijelu Srnu u jednom komadu
(imaju takvu kuglu na trbuhu) pa je zato nestala i njihova ogromna prednost.
Dakle, malo realniji meč bi bio da recimo amater (u ovom slučaju ja) ima 30 godina i brz je
''ko struja'' (50 pokreta u sekundi - 50Hz), a da profić ima 50 godina i oba operirana koljena
(kao ja sada).
U jednu ruku mi je žao tih momaka, jer i oni vole igrati pingić i u njega su uložili 10-tak godina slobodnog vremena u svojim najboljim godinama,
a broj igrača s kojima mogu igrati ravnopravno je jako ograničen jer za prave profesionalce koji su sada u trenažnom procesu su preslabi (pošto oni više ne treniraju aktivno), a za sve ostale su prejaki.
I zato, ponavljam, mene ste našli zaje....ti koji svaki dan sjedim 9 sati u kancelariji pred kompjuterom ko u zatvoru i pingić igram 1, eventualno 2 puta tjedno......nemojte me jebat
The Only Way Is Up...rutinski
5. liga jesen 2016.
Ma ko bi tebe takvoga j**** ?!?!?

5. liga jesen 2016.
Kaje Interkapitalci
još ste pod dojmom

5. liga jesen 2016.
Bravo wolf i dabi
Steta kaj nisu sva 3 boda osla u toz
Steta kaj nisu sva 3 boda osla u toz