SOKAZ forum
9. liga jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
9. liga jesen 2016.
Ovakvim registracijama unosi nemir u 9. ligu

9. liga jesen 2016.
BTW, zašto se Merixu ne bi dozvolio registrirani igrač jer vidim da još jedna ekipa 9. lige ima registriranog igrača. Ili HSTS ima stare podatke!?
9. liga jesen 2016.
Tko ??? Jozić ili ?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
9. liga jesen 2016.
Zato kaj mu fali cirka 20 godina vise
9. liga jesen 2016.
Da.ikota~sova je napisao/la:Tko ??? Jozić ili ?
9. liga jesen 2016.
Mislim da smiju igrati registrirani igrači stariji od 50 godina, Japec ima nešto malo preko 30... 
9. liga jesen 2016.
Mislim da ljudi s invaliditetom mogu igrat i sokaz i drugo bez obzira na starost, nisam još 100%znam da je bilo govora o tom neznam samo dal je promijenjeno u statutu sokaza.Treba pitat odgovorne osobe a neznam zakaj vam to smeta 
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
9. liga jesen 2016.
Kome smeta? Meni najmanje 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
9. liga jesen 2016.
Ajde netko neka više upiše taj rezultat. Možda je voditelj lige dobil rez, pa nek ga upišetobi je napisao/la:Možeš se uvijek kladit na nas - mi smo zicer![]()
![]()
Podomont - Hvidra 8:2, još u srijedu, ne znam zašto još nisu upisali rezultat.
9. liga jesen 2016.
Je , pojačanje al na forumu , otkad ode Tonči nema nikog na forumu od njih , gazda nema vremena a Ante je
9. liga jesen 2016.
Nemam zapisnik - večeras igramo sa Studentskim centrom pa će Krešo Kovač upisat oba rezultata, ako nas netko ne pretekneikota~sova je napisao/la:
Ajde netko neka više upiše taj rezultat. Možda je voditelj lige dobil rez, pa nek ga upiše
9. liga jesen 2016.
Ne moraš se bojati, nisu baš fletni s upisivanjem rezultata.
Kad igrate? Možda bi navratio... :špijun:
Kad igrate? Možda bi navratio... :špijun:
9. liga jesen 2016.
Bravo Kukonje
Peglaju i bez Glušića
Peglaju i bez Glušića
9. liga jesen 2016.
Stane, jesi li i ti registrirani igrač? Pitam to jer sam te vidio na popisu za Tovu u subotu i pored tvojeg imena GSZ.Stane je napisao/la:Mislim da ljudi s invaliditetom mogu igrat i sokaz i drugo bez obzira na starost, nisam još 100%znam da je bilo govora o tom neznam samo dal je promijenjeno u statutu sokaza.Treba pitat odgovorne osobe a neznam zakaj vam to smeta
A u nekoliko grupa iznad tebe je i Zovko Tomislav
9. liga jesen 2016.
Molim pročitatati propozicije turnira..... a GSZ je glavni statist zagreba tj.ja nebum igral ja sam statist

Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
9. liga jesen 2016.
Kirinko, Simbi... očekujem javljanje nakon Amaciza 
9. liga jesen 2016.
...
nadam se sa dobrim vijestima
kaj got to za vas značilo
...i naravno, ako se ne vratimo u sitne sate
onda tek ujutro...bar se nadam 
...i naravno, ako se ne vratimo u sitne sate
9. liga jesen 2016.
Amacizovci nisu bili raspoloženi s nama
Možda su bili tužni kaj smo im uzeli bodove
Možda ćete vi biti bolje sreće
Svaki bod koji im otrgnete će biti dobar. Amacizovci su zeznuta ekipa, Gusek i Brener imaju čudne gume. Sada je gužva u sredini i Amaciz bi pobjedom opet ušao u kandidate za napredovanje.
Ajmo Pešća

Možda su bili tužni kaj smo im uzeli bodove
Svaki bod koji im otrgnete će biti dobar. Amacizovci su zeznuta ekipa, Gusek i Brener imaju čudne gume. Sada je gužva u sredini i Amaciz bi pobjedom opet ušao u kandidate za napredovanje.
Ajmo Pešća