NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

19. liga jesen 2016.g.
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
domac101

PostPostano: pet stu 11, 2016 12:31 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Prva u nizu težih i odma kiks Zubo

Utakmica fer i korektna, domaćini su nas fino ugostili i hvala im na tome. Zasluženo su uzeli bod iako smo mi ispustili pobjedu. (prvenstveno ja)

Tako je kako je, idemo dalje. Toliko od mene, pišemo se za dva-tri tjedna.
MUNJA2

PostPostano: pet stu 11, 2016 5:14 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Što znači "pišemo se za dva-tri tjedna" ?

Čestitke ekipi Leprovica Razmjer-Flak, od početka govorim da su oni jedna od najboljih ekipa ove naše lige.
Postaje sve uzbudljivije, neizvjesnost se "može rezati nožem", bravo dečki.
Tko ovo izdrži ....... pričati će.
Već iduće 8. kolo opet derby : Folka 2 - Leprovica a što direktno odlučuje o trenutnom lideru i konačnom poretku na tablici. Baš svatko može pobijediti, vrlo izjednačena liga.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
DALTON1

PostPostano: čet stu 17, 2016 10:03 pm    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Čestitam kolegi s fakulteta Ištoku na dosta rutinski odradenoj trici Thumbs up Juhuu
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pet stu 18, 2016 9:56 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Koji "fantastičan" razvoj rezultata na utakmici Folka spin 2 - Leprovica . Folka povede 5 : 0 a onda Leprovica dobije 5 mečeva za redom i na kraju 5 : 5.
Vidim da je Stipurić odigrao ključni meč (iako su svi bili ključni) pobjedivši u trećoj izmjeni nakon što je prva dva meča izgubio. Vjerujem da je to malo iznenađenje. Moje čestitke.
Treba čestitati svima ali malo više Leprovici jer su ipak skinuli vodeću ekipu sa prvog mjesta.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pon stu 21, 2016 9:36 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Ovaj tjedan barem dvije utakmice koje odlučuju o poretku na vrhu tablice : Uriho 2 - Stolnopenisači i Leprovica - FJ. Možda još poneko iznenađenje.
Sve je uzbudljivije.
[Vrh]
domac101

PostPostano: pet stu 25, 2016 12:16 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Samo da napišem par riječi. Prije svega čestitke ekipi Uriho 2, odlično momci igraju. Vide se rezultati treninga s jednom vrhunskom igračicom. (neću radit reklamu Very Happy )

Opet gubimo bodove gdje ne bi trebali i dajemo priliku ekipi ABC da osvoji to 1. mjesto, ali nema veze.

Horvan je odličan igrač i meni osobno djeluje kao najbolji u ligi, ne računajući Marka, ako ostane pribran. Rezultatski djeluje ružno i bogme bilo je ružno i bez prasica. Zubo Čestitke majstoru.

Mutak također odličan igrač, definitivno među boljim igračima u ligi i partija protiv njega je moja najbolja partija ove sezone, šteta što sam pokvario ukupni dojam porazom u 1. seriji.

Sve u svemu jedna miroljubiva večer. Ja osobno željno iščekujem ta zadnja kola u kojima 4 od prvih 5 ekipa igra međusobno, a mi i Uriho 2 još imamo i dvoboj protiv vrlo dobre ekipe MKA (jedino ABC je apsolvirao sve "jače" ekipe).

Živjeli Juhuu
MUNJA2

PostPostano: pet stu 25, 2016 4:30 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Vidim da je Karlo odigrao najbolje susrete ovog prvenstva i (uz druge) donio bod ekipi.
Od početka govorim da su Leprovica i Uriho 2 odlične ekipe (ja kažem i "bolje od nas") i samo zahvaljujući nekim nespretnostima i slučajnostima nisu (za sada) u neposrednoj borbi za vodeću poziciju a što, svakako, zaslužuju - no nisu ni daleko. Jedan - dva kiksa vodećih i obje ove ekipe bi bile ponovno u konkurenciji. Ima još 4 kola i svašta se može dogoditi a glavni susreti tek predstoje.
No, kako bilo, budući će više ekipa napredovati to je i za njih osiguran plasman u višu ligu. Bravo za sve.
[Vrh]
Fruit Juice

PostPostano: pet stu 25, 2016 9:17 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Svaka čast ekipi ABC pa ovo je odlična sezona i borba za sami vrh!

Pozdrav od SES-ČUL!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: pet stu 25, 2016 9:49 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Sada mogu samo reći da sam polaskan što nam uopće komentira rezultate član ekipe Sesvete Čulinec koja ima omjer 8 : 0 u 11. ligi. Kuda vi prođete tamo trava više ne raste. Bravo !
[Vrh]
domac101

PostPostano: sri stu 30, 2016 12:29 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Čestitke ekipi ABC na osvojenom 1. mjestu. Mislim da to mogu slobodno reći, teško je očekivati da u zadnja 3 kola mogu negdje kiksati, obzirom na raspored.

Zasluženo Prvak Thumbs up
MUNJA2

PostPostano: sri stu 30, 2016 6:05 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

Hvala na čestitkama ali još to nije gotovo.

Istina da, objektivno, imamo najviše šansi za 1. mjesto ali se znalo dogoditi da baš u takvim situacijama, kada se očekuje da pobijediš, dođe do nekakvog kiksa i propustiš priliku.
Neposredno iza nas na tablici su jake ekipe koje su sve zaslužile biti na prvom mjestu i samo jedan naš neriješeni rezultat omogućuje tim ekipama uključenje u borbu za 1. mjesto.
Tu su i neki drugi faktori koji mogu utjecati na sastav naše ekipe, obzirom na naše godine i zdravstveno stanje (što se redovno događalo u svakom prvenstvu do sada) tako da treba pričekati do kraja.
No, kako bilo, moram priznati da smo već sada zadovoljni sa ovom polusezonom, u istoj mjeri kako smo bili nezadovoljni sa prošlom kada smo ispali iz 17. lige. Baš svi govorimo da nam se ove polusezone vraća sreća koja nas je bila napustila u proljeće ove godine.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet pro 15, 2016 6:15 am    Naslov : 19. liga jesen 2016.g. Citirajte i odgovorite

I priča je spala na dva slova, čestitke ekipi Stolnopenisači na pobjedi nad ekipom FJ i održavanju napetosti i neizvjesnosti u borbi za prvaka lige do kraja prvenstva. Ne daju nam opustiti se ni malo. Klanja se
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.