SOKAZ forum
6. čulo ljiga, jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
E da ... i nek mi sad neko veli da je 6.-a liga jaka

wolf je napisao/la:Ma to je peh , ipak su njih bili dvojica a Svilci sami
Gle ledy Guga, meni su preokreti, prasice i sl. dio igre i to ne gledam ko srecu. Iako realno je... ili kad Tonkovica imam 2:0 i 2 meč lopte. Al kad ti dođe prva ekipa bez 2 najbolja igraca onda da...
Ustvari si htio reći :vjekkk je napisao/la:wolf je napisao/la:Ma to je peh , ipak su njih bili dvojica a Svilci sami![]()
upišal se skoro...
Gle ledy Guga, meni su preokreti, prasice i sl. dio igre i to ne gledam ko srecu. Iako realno je... ili kad Tonkovica imam 2:0 i 2 meč lopte. Al kad ti dođe prva ekipa bez 2 najbolja igraca onda da...
Al kad ti dođe prva ekipa bez OBA PRVOLIGAŠKA igrača onda da...i otvaramo šampanjac
Zadnja izmjena: Guga, dana/u čet stu 17, 2016 11:36 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Kak je vođa naših navijača Vjeverica slikovito opisao, bio je to :

Zagrebački masakr motornim reketom...

Moram reći da je ekipa Dom Medveščak vrlo iskusna i neugodna
(iako po rezultatu tako ne izgleda), ali nama izuzetno odgovara takav način igre.
Znači, lagano, bez brzih spinova i promjene ritmova, pa su nam upali u :

mašinu i povratka nije bilo.Ovim porazom su izgubili šanse za prolaz dalje.
Ne sjećam se tekme koju smo tak dobro odigrali pa je i Cipranin u tom meču koji je izgubio,
vodio 2-0 u setovima
a mislim da nikada nismo pobijedili 10-0
Zna se da je zadnjih 8 kola u svakoj sezoni ''naše vrijeme'' jer je to trenutak
kada obično Cipranin & Šumadinac sakupe 5 treninga (odigraju 5 tekmi
)
nakon pauze između sezona od 3-4 mjeseca u kojoj im reketi ulove hrđu i gljivice od stajanja
u tamnim i vlažnim prostorima...
Kaj se mene tiče, i dalje sam van forme, ali bude bilo valjda bolje
Malo sam gledao tablice 6. ljiga u prošlih 5-6 sezona i za prolaz dalje
(za 4. mjesto) je bilo potrebno od 22 do 25 bodova.
Teoretski, mi to još možemo stići, ajmooooooooo rutinski.....

Zagrebački masakr motornim reketom...

Moram reći da je ekipa Dom Medveščak vrlo iskusna i neugodna
(iako po rezultatu tako ne izgleda), ali nama izuzetno odgovara takav način igre.
Znači, lagano, bez brzih spinova i promjene ritmova, pa su nam upali u :

mašinu i povratka nije bilo.Ovim porazom su izgubili šanse za prolaz dalje.
Ne sjećam se tekme koju smo tak dobro odigrali pa je i Cipranin u tom meču koji je izgubio,
vodio 2-0 u setovima
Zna se da je zadnjih 8 kola u svakoj sezoni ''naše vrijeme'' jer je to trenutak
kada obično Cipranin & Šumadinac sakupe 5 treninga (odigraju 5 tekmi
nakon pauze između sezona od 3-4 mjeseca u kojoj im reketi ulove hrđu i gljivice od stajanja
u tamnim i vlažnim prostorima...
Kaj se mene tiče, i dalje sam van forme, ali bude bilo valjda bolje
Malo sam gledao tablice 6. ljiga u prošlih 5-6 sezona i za prolaz dalje
(za 4. mjesto) je bilo potrebno od 22 do 25 bodova.
Teoretski, mi to još možemo stići, ajmooooooooo rutinski.....

Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet stu 18, 2016 12:37 pm, ukupno mijenjano 8 puta.
Ne mogu a da se ne vratim u nedavnu povijest (07.11.2016.), kada se na ovoj temi vodila ovakva diskusija:
Drago mi je da se potvrdilo što je STANE davno prepoznao da GUGU moji komentari usvadi potiču na bolju igru.
Nisam mislio komentirati jučerašnji meč u kojem je DRAGANICA (nećete vjerovati) bio među mlađim akterima (medvjedima je prosjek godina starosti preko 70), ali nakon super rezultata, super analiziranja i diskusije u kafiću (bez protivnika), prilikom razlaza dobio sam od GUGE decicirane instrukcije kako da napišem izvješće o utakmici.
Naime kažem ja na odlasku da nebum niš pisal jer da u stvari od prvog poena utakmice nije bilo napetosti pa je teško naći neki atraktivni trenutak za opisati, na što će GUGA kao BEDANEC iz KEKECA iz sveg glasa: "KAKO??? IMAŠ TI ŠTA ZA PISATI!!!! NAPIŠI DA SAM BIO SUVEREN, IZVRSTAN i LIJEP!!!!"
I šta da sad kažem? Ja ne mogu prenijeti baš sve te komplimente koje je sebi velemajstor GUGA dodijelio jer čak i da ih napišem svi vi bi znali da lažem, ali mogu reći da je odigrao kao što još ove sezone još nije.
Šteta što i CIPRANIN nije ovu utakmicu zaokružio sa 3 pobjede ali važan je uspjeh ekipe.
Na kraju vidljivo je da su GUGI posebno dragi protivnici iz kategorije 70+.
Čak je svako malo bacao pogled na susjedni stol gdje je igral BORIS PERHAČ iz ekipe "INPUT" (20a liga) jer je i spomenuti gosodin već debelo preko 70 pa bi bio slastan zalogaj za CONANA GUGARIANA.
Sve u svemu bodovi se kupe i nije prekasno da bi ih se sakupilo dovoljno za prvi korak na putu prema PRVOJ LIGI .
"A u ruke PETREKOVIĆA GUGE svaka serva biće ubojita"
Guga je napisao/la:Ovaj put sam van forme, pa ti dođe na isto![]()
Ali predati se nećemo, ako baš ne moramo
Vidi se da je pritisak urodio plodom te se rezultatzi tog pririska itekako vide.vjeverko je napisao/la:Ne razumijem![]()
![]()
![]()
Zbunjen sam![]()
![]()
![]()
Nešto mi tu ne štima![]()
![]()
![]()
Izvan forme ??
Da je početak sezone ..... ok.... nisi još ušao u formu.
Da je kraj sezone .... ok .... izašao si iz forme.
Ali sada ?!?!?!?!
Ne kužim ništa !!!!
Mi u fan klubu ne vjerujemo da su te dvije partije u ovoj sezoni tvoj konačni doseg .
Drago mi je da se potvrdilo što je STANE davno prepoznao da GUGU moji komentari usvadi potiču na bolju igru.
Nisam mislio komentirati jučerašnji meč u kojem je DRAGANICA (nećete vjerovati) bio među mlađim akterima (medvjedima je prosjek godina starosti preko 70), ali nakon super rezultata, super analiziranja i diskusije u kafiću (bez protivnika), prilikom razlaza dobio sam od GUGE decicirane instrukcije kako da napišem izvješće o utakmici.
Naime kažem ja na odlasku da nebum niš pisal jer da u stvari od prvog poena utakmice nije bilo napetosti pa je teško naći neki atraktivni trenutak za opisati, na što će GUGA kao BEDANEC iz KEKECA iz sveg glasa: "KAKO??? IMAŠ TI ŠTA ZA PISATI!!!! NAPIŠI DA SAM BIO SUVEREN, IZVRSTAN i LIJEP!!!!"
I šta da sad kažem? Ja ne mogu prenijeti baš sve te komplimente koje je sebi velemajstor GUGA dodijelio jer čak i da ih napišem svi vi bi znali da lažem, ali mogu reći da je odigrao kao što još ove sezone još nije.
Šteta što i CIPRANIN nije ovu utakmicu zaokružio sa 3 pobjede ali važan je uspjeh ekipe.
Na kraju vidljivo je da su GUGI posebno dragi protivnici iz kategorije 70+.
Čak je svako malo bacao pogled na susjedni stol gdje je igral BORIS PERHAČ iz ekipe "INPUT" (20a liga) jer je i spomenuti gosodin već debelo preko 70 pa bi bio slastan zalogaj za CONANA GUGARIANA.
Sve u svemu bodovi se kupe i nije prekasno da bi ih se sakupilo dovoljno za prvi korak na putu prema PRVOJ LIGI .
"A u ruke PETREKOVIĆA GUGE svaka serva biće ubojita"
Sad kad je GUGA pokazao svoje pravo lice možemo pametovati da je lako igrati u ekipi gdje DRAGAN RAKIĆ nije prvi igrač.

Možeš ti sada trabunjati koliko god hočeš, ali situacija prije ove tekme je bila :

Igrači Medveščaka su starosti od 62 pa prema 70 godina i to je istina.
Istina je i da imaju ''u rukama'' 30-tak sezona igranja Sokaza i more iskustva.
Već sam napisao zašto nama odgovara takva igra, a ako pogledaš koga su sve oni pobijedili ove sezone onda ta tvoja priča izgleda malo smiješno jer su
Vrutak, Dr.Starčević i Sv.Nedelja...po tebi loše ekipe ?
Zatim, cijelo vrijeme pišeš kao da ja imam 20 i par godina
Ja sam daleko od ''proljetne ruže'' i ti to jako dobro znaš, a Sokaz sam počeo igrati nakon skoro 30 godina pauze i sada igram 2,5 godine, a krenuo sam sa dna, iz mulja 23a. ljige Sokaza.
Pa prema tome...
Ponavljam, blago nama uz takve navijače
I da se razumijemo, ja sam pisao i kada smo gubili, pa nije bilo ovakvih zajedljivih komentara.
Nije mi problem trpiti i kritike nakon poraza, a sada kada smo skupili par sirotih pobjeda,
odmah ideš đonom na nas.
Vidim da ću termin za našu iduću tekmu od tebe morati sakrivati
''ko zmija noge'' tak da se ne pojaviš

Igrači Medveščaka su starosti od 62 pa prema 70 godina i to je istina.
Istina je i da imaju ''u rukama'' 30-tak sezona igranja Sokaza i more iskustva.
Već sam napisao zašto nama odgovara takva igra, a ako pogledaš koga su sve oni pobijedili ove sezone onda ta tvoja priča izgleda malo smiješno jer su
Vrutak, Dr.Starčević i Sv.Nedelja...po tebi loše ekipe ?
Zatim, cijelo vrijeme pišeš kao da ja imam 20 i par godina
Ja sam daleko od ''proljetne ruže'' i ti to jako dobro znaš, a Sokaz sam počeo igrati nakon skoro 30 godina pauze i sada igram 2,5 godine, a krenuo sam sa dna, iz mulja 23a. ljige Sokaza.
Pa prema tome...
Ponavljam, blago nama uz takve navijače
I da se razumijemo, ja sam pisao i kada smo gubili, pa nije bilo ovakvih zajedljivih komentara.
Nije mi problem trpiti i kritike nakon poraza, a sada kada smo skupili par sirotih pobjeda,
odmah ideš đonom na nas.
Vidim da ću termin za našu iduću tekmu od tebe morati sakrivati
''ko zmija noge'' tak da se ne pojaviš
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet stu 18, 2016 2:48 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Smiješno !!!
Ja same riječi pohvale a ti se nađeš uvrijeđen?!?!

Ja same riječi pohvale a ti se nađeš uvrijeđen?!?!
Koliko vidim, Guga bude sa 100 godina bil najbolji igrač jer će iza sebe imat 60 godina iskustva igranja 
@Vjeverko
tvoje hvaljenje je gore od nečijih uvreda...
Pa dobro kaj je ?
Ako ne želite da vas izvještavam nakon naših utakmica recite otvoreno,
pa ne bum više...
Uzrujali su nas Pletilje-Textilci pa smo i mi morali ići na 9-1
Inače, još uvijek sam van forme i jedino što mi je preostalo je da...
izbacim treninge, pa igram samo tekme.
Očito je da mi ovak ide malo bolje
Kaj je ovo?? kak su textilci prvi ili je neka greška u sustavu?
Greta najbolji 3. igrač lige
Grah grah I samo grah!!!!
Greta najbolji 3. igrač lige
Grah grah I samo grah!!!!
Greška je, bude valjda do kraja sezone sve kak treba...
Pitam iz straha da se forum ne srusi opet
Evo, vidiš da se već popravila slika na tablici 6. ljige.
Smetnje su kratko trajale...
Smetnje su kratko trajale...
Aaa Buco vidio i odmah ispravio gresku prije neg kaj se server srusio 
Dobro da sam napravio print screen jucer... 
Skoro sam zaboravio :
Vjeverica, vođa navijačke skupine URIHO DEMONSI
na ovu tekmu NIJE DONIO OBEĆANE ČOKOLADICE
Iako sam samo zbog njih napravio tricu, ali se zato vižljasto prvi
spremno uvalio u fotelju, u bircu na plaćenu cugu nakon tekme...
Vjeverica, vođa navijačke skupine URIHO DEMONSI
na ovu tekmu NIJE DONIO OBEĆANE ČOKOLADICE
Iako sam samo zbog njih napravio tricu, ali se zato vižljasto prvi
spremno uvalio u fotelju, u bircu na plaćenu cugu nakon tekme...