| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dinko Š.
|
Postano: pet stu 11, 2016 5:58 pm Naslov
: 15. liga jesen 2016 |
|
|
Cijenjeni Krešo, alias Spin je, po običaju, u krivu.
U našem zadnjem susretu 22.2.2016. dobio sam cijenjenog Vranješa s 3:1!
Tako da se u stvari on mene uplašio i izmislio neki službeni put čak u Tunis, e a da se ne bi morao susresti s mojom malenkošću.
Inače, tada sam bio mlađi pa sam dobio i Ivandića i Lončara. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: ned stu 13, 2016 7:12 pm Naslov
|
|
| Dinko Š. (napisa): | | Saša dolazi k meni trenirati u petak, prije našeg službenog meča u srijedu, očito je zbog toga da svlada pariranje našim travurinama. Ali, Buco i ja na treningu ćemo mu lijepo puštati da nas pobjedi. A možda i na meču. |
Bio u petak kod travuljaga sa nadom kako ću se nakositi trave. No Buco se nije pojavio, a odvjetnik u mirovini me je razmontirao. Nadam se da će biti drukčije u srijedu. S obzirom kako nas je 4 u ekipi možda netko drugi obavi košnju jer je travuljaga u petak pokosila mene. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: čet stu 17, 2016 11:34 am Naslov
|
|
Sinoć odigrali meč protiv ekipe Ady Endre III. Rezultatski izgleda uvjerljivo, ali bilo je daleko od toga. Iskusnjare među kojima je 66.66% igrača ojačano travuljagama su se opet pokazale kao neugodan protivnik. No ipak smo bili malo bolji, ali iskreno i uz određenu dozu pomoći božice fortune. Stvarno mi nije jasno kako g. Matković u dosadašnjem tijeku sezone ima samo dvije pobjede (jedna bez borbe) jer je usprkos svojim godinama i sinoć pokazao kako još ima dinamita u njegovom reketu .
S novim igračem (a imam informaciju da je već potpisao predugovor s odvjetnikom u mirovini) koji će zaigrati za Ady Endre III. slijedeće sezone biti će još i jači, a mlađi zasigurno .
Razočaravajuće je jedino bilo razigravanje nakon meča jer smo pobijedili bez borbe. Jedino je g.Matković želio ostati na afteru, ali na žalost ni on radi prijevoza nije ostao na "trećem poluvremenu" . _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet stu 17, 2016 11:43 am Naslov
|
|
Čestitke Hvidri  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: čet stu 17, 2016 2:15 pm Naslov
|
|
Bravo Hvidra, i poglavito Saša na trici!!
Međutim ovdje je po tko zna koji put Dinko Š. pokazao zavidno nepoznavanje taktike i strategije!
Mislim, najjače oružje travara je da se protivnik ne stigne adaptirati na njihovu igru tokom meča,
a Dinko Š. je danima Sašu pozivao na treninge.
Kao, bila je priča, Saša je tako slab, na njemu radimo tricu.
Možda je loš, ali nije Saša glup,
daleko od toga,
i evo vam trice - negativne!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet stu 17, 2016 2:25 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet stu 17, 2016 2:31 pm Naslov
|
|
Saša više uopće nije za podcjenjivanje, stalni je sudionik Merix turnira
(stalno ga viđam kada vodim malu na trening na Velesajam),
na tim turnirima stalno igra s nekim stvarno jakim igračima i napreduje.
Osim toga je kupil i nove crne Stiga hlačice sa zelenom trakom (preko mene, meni su bile premale)
i istog trenutka mu se igra digla za 30%
preporučil sam mu i ''pasent majcu'' ali nije htio...a bil bi elegantan
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: čet stu 17, 2016 9:15 pm Naslov
|
|
| Spin (napisa): | ...Međutim ovdje je po tko zna koji put Dinko Š. pokazao zavidno nepoznavanje taktike i strategije!
Mislim, najjače oružje travara je da se protivnik ne stigne adaptirati na njihovu igru tokom meča,
a Dinko Š. je danima Sašu pozivao na treninge.
Kao, bila je priča, Saša je tako slab, na njemu radimo tricu.
Možda je loš, ali nije Saša glup,
daleko od toga,
i evo vam trice - negativne!  |
Krešo, ne znam jeli zeka ili provokacija jer si i sam čest gost kod Dinka ali daleko si od istine.
Nije istina da me je Dinko danima zvao na treninge čak naprotiv ja sam za trening zvao njega. Od početka sezone Dinko i ja se pokušavamo dogovoriti za lagani sparing ali nismo prije uhvatili priliku. Da, igrali smo par dana prije meča i malo smo se "preslušali". To što sam ja na meču pobijedio znači da sam bio malo koncentriraniji, smireniji i nabrijani od njega, a inače naši mečevi su gotovo uvijek naizvjesni. Nisam baš neki igrač, pogotovo protiv trave ali trudim se i napredujem tako da nema potrebe za omalovažavanjem.
Jedino što si točno napisao je "nije Saša glup, daleko od toga..."
p.s. Znam da si se samo šalio, vidimo se kod Dinka na treningu _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: čet stu 17, 2016 9:28 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Saša više uopće nije za podcjenjivanje, stalni je sudionik Merix turnira
(stalno ga viđam kada vodim malu na trening na Velesajam),
na tim turnirima stalno igra s nekim stvarno jakim igračima i napreduje.
Osim toga je kupil i nove crne Stiga hlačice sa zelenom trakom (preko mene, meni su bile premale)
i istog trenutka mu se igra digla za 30% |
U jebate što me nahvali,
Da, napredujem, ali je napredak sporiji nego što želim. Za brži napredak bi trebao malo više trenkati a to ne mogu.
Da, nove gaćice su mi podigle igru, i žalim što nisam kupio i dres. SA novim dresom bio bi još i bolji ali bi mi takav prenagli skok bio psihofizički naporan pa sam od dresa odustao. Volio bi ja svaku srijedu na merix a sa odigranih 24 turnira daleko sam ja od stalnog sudionika Merixa. Kamo sreće da sam češći jer se kroz mečeve sa jakim protivnicima napreduje, a povrh svega na Merixu se uvijek može štogod i vidjeti, naučiti, a i "ukrasti" od drugih:B: . I od tebe sam ukrao jednu stvar koju pokušavam implementirati  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet stu 18, 2016 10:22 am Naslov
|
|
| Veli cijenjeni Guga da se Saši u "njegovim gaćicama sa zelenom trakom igra digla za 30%". Meni se čini da mu se još nešto diglo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: pet stu 18, 2016 10:25 am Naslov
|
|
Ma dosta trabunjanja
Došo Dinko tražiti nam mane,
Ali mi smo se nakosili trave.
Niti Buco nije bolje prošao,
Iako je u Dubravu dobro došao
Reketi su nam oštri bili,
pa smo travu pokosili
Nisu poslije ni ostali na pivi
Ali iz Dubrave su se vratili živi.
Budite nam opet gosti,
Nek se smrznu stare kosti. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet stu 18, 2016 2:15 pm Naslov
|
|
| Da sam znao da Saša igra u Guginim premalim "gaćicama sa zelenom trakom" ne bih mu pustio niti jedan set. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: pet stu 18, 2016 6:55 pm Naslov
|
|
| Saša (napisa): | | p.s. Znam da si se samo šalio, vidimo se kod Dinka na treningu |
Naravno, pa i prošli tjedan u petak smo kod Dinka odigrali par mečeva.
Da,
a Dinka se što god napravio ne smije hvaliti!!
Jer onda se umisli, pa počne fantazirati,
pa počne piti, pa postane agresivan,
pa počne izbacivati igrače iz ekipe, pa počne ženu tuči!
Onda lupaju susjedi na vrata - Zvati će policiju!
A sve krene sa malom pohvalom .. i zato oprez.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kamikaza
Pridružen/a: 29. 09. 2015. (10:51:04) Postovi: 94 Lokacija: U3NA
|
Postano: sub stu 19, 2016 6:53 am Naslov
|
|
Čuj ovo, prodao mu gaće,pa ovaj napredovao...pozdrav Sale!
Čekam Trumpa da se javi na forum i zahvali Gugi na doprinosu u kampanji. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub stu 19, 2016 11:18 am Naslov
|
|
To su "magične gaće" i Saša je rekao da ih nikada neće prati,
ajde mooožda kada se "izgubi" zelena traka i postanu skroz crne  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub stu 19, 2016 11:24 am Naslov
|
|
Dragi Saša Bešvir kaže:
"Razočaravajuće je jedino bilo razigravanje nakon meča jer smo pobijedili bez borbe. Jedino je g.Matković želio ostati na afteru, ali na žalost ni on radi prijevoza nije ostao na "trećem poluvremenu"".
E, moj Saša, kad konačno i u Dubravu dođe Zakon o zabrani pušenja ostat ćemo na afteru. Jer, prvo si nas stavio igrati u hladnjaču, a onda si nas htio dobro nadimiti. Hladnjaču smo još nekako podnijeli, ali plinska komora bi nam bila "too much".
Inače, dobar si stihoklepac, pa iako je kod tebe zima, štima ti rima. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zagten01
|
Postano: sub stu 19, 2016 2:03 pm Naslov
|
|
Gale, ne bi bilo zgoreg da pokusavas nabaviti neke takve gace.. I to sa forte djelovanjem. Da nista ne prepustimo slucaju u ocekivanju kljucnih borbi za drugo mjesto. Sto bi bio povijesni uspjeh, nadmasio bi i pobjedu nad Guginim koraljima u rustikalnoj atmosferi s narancastim lopticama..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned stu 20, 2016 4:36 pm Naslov
|
|
| Muči me jedna stvar. Znajući za Sašinu korpulentnu staturu tj. obujam oko ekvatora, nije mi sad jasno kako to da je on mogao ući u te čudotvorne gaćice sa zelenom trakom, dok su cijenjenom Gugi bile premalene, preuske, dakle - knap? Rekao bih, ovako od oka, da je Sašin broj XXXL, a da bi onda Gugin pasent i komotan broj morao biti negdje oko XXXXXL? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kamikaza
Pridružen/a: 29. 09. 2015. (10:51:04) Postovi: 94 Lokacija: U3NA
|
Postano: ned stu 20, 2016 4:53 pm Naslov
|
|
| oprostite mom kolegi, mlad je i ne razumije, ili jednostavno traka oko glave sprečava dovoljan dotok krvi u mozak, jer istina je samo jedna.....NE BIJE BOJ SVJETLO ORUŽJE NEGO SRCE U JUNAKA! Kakve gaće, kakvi bakrači... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: ned stu 20, 2016 6:51 pm Naslov
|
|
| Dinko Š. (napisa): | Dragi Saša Bešvir kaže:
"...kad konačno i u Dubravu dođe Zakon o zabrani pušenja ostat ćemo na afteru. Jer, prvo si nas stavio igrati u hladnjaču, a onda si nas htio dobro nadimiti. Hladnjaču smo još nekako podnijeli, ali plinska komora bi nam bila "too much..." |
1. U Dubravi nikad nisu i nikad neće vrijediti drugi zakoni osim zakona ulice.
2. U dvorani uopće nije bilo hladno, temp. je bila unutar dozvoljenih gabarita, a to što si naviknio kod kuće igrati u subsaharskim uvjetima je druga priča.
3. Da "gotovo sam siguran" da bi u slučaju nepušačke birtije ostao na afteru jer si nadaleko ponzat kao ludi party-animal.
4. Bolje bi ti bilo da treniraš ili čak i mene zovneš na trening. Meni bi pasalo jer se nisam već par dana nakosio trave.
5. Samo onako usput kad si već uzeo Dubravu na zub da ti kažem jednu stvar o Dubravi. Na posljednjim olimpijskim igrama Dubrava je uzela više zlatnih medalja nego Turska, Bugarska, Slovačka, Meksiko...
6. Nisam imao namjeru spominjati, ali trebalo je biti 10:0 za nas bez borbe jer ste kasnili 20 min, ali takve stvari kod nas ne dolaze u obzir.
7.  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|