E sad , sve je to u redu ovisi o ljudima dal će se naneki način revanširat ak im izađeš u susret i kreneš na put u nepoznato al kak tam dismr ko u to baš i nije za sportske aktivnosti . Znam da to dečki nisu sami napravili al trebali su to nekak dezinficirat , pa ima ih tam nekoliko ekipa
kb je napisao/la:E sad , sve je to u redu ovisi o ljudima dal će se naneki način revanširat ak im izađeš u susret i kreneš na put u nepoznato al kak tam dismr ko u to baš i nije za sportske aktivnosti . Znam da to dečki nisu sami napravili al trebali su to nekak dezinficirat , pa ima ih tam nekoliko ekipa
Moram stati u obranu Sloge kaj se tice stanja u dvorani, jer u zadnje vreijeme imam uzasnih problema sa klincima, u zadnjih 2-3 tjedna su nekoliko puta provalili unutra i napravili totalni haos tako da se jos sve nije stiglo provjetrati, a kaj se tice cuge poslje tekme u to se necu mjesati jer se ne radi o mojoj ekipi.
kb je napisao/la:E sad , sve je to u redu ovisi o ljudima dal će se naneki način revanširat ak im izađeš u susret i kreneš na put u nepoznato al kak tam dismr ko u to baš i nije za sportske aktivnosti . Znam da to dečki nisu sami napravili al trebali su to nekak dezinficirat , pa ima ih tam nekoliko ekipa
Moram stati u obranu Sloge kaj se tice stanja u dvorani, jer u zadnje vreijeme imam uzasnih problema sa klincima, u zadnjih 2-3 tjedna su nekoliko puta provalili unutra i napravili totalni haos tako da se jos sve nije stiglo provjetrati, a kaj se tice cuge poslje tekme u to se necu mjesati jer se ne radi o mojoj ekipi.
Molim da se moja zapažanja shvate kao konstruktivna kritika a ne prigovaranje
Molim da se moja zapažanja shvate kao konstruktivna kritika a ne prigovaranje
Ma to sve stoji sta si napisao i meni se smuci kada dodem na trening i kada me ošine onaj smrad, ali problem je u tome kaj najvjerojatnij imamo taj prostor jos do kraja mjeseca i ta zgrada bi se trebala rusiti, tako da se nikome sada neda to detaljno cistiti kada ce se uskoro rusiti.
Nadam se samo da vam za opstanak neće biti nužna pobjeda Cestodoma u zadnjem kolu protiv Omnija, jer su dva njihova igrača (Hodžić i Tkalčić) na službenom putu, tako da će igrati oslabljeni.
jere je napisao/la:Nadam se samo da vam za opstanak neće biti nužna pobjeda Cestodoma u zadnjem kolu protiv Omnija, jer su dva njihova igrača (Hodžić i Tkalčić) na službenom putu, tako da će igrati oslabljeni.
Znači nameštaljka a ? nema veze , u 15. nas čeka Pešća ... bit će tuluma i dobrog a i Kak nam je Kemo pokazal lakše je iz 15.lige u 13. nego iz 14.
Evo da i na ovaj nacin cestitam mojim suigracima na sinocnjoj pobjedi
Full mi je zao sto nisam mogao dati barem gromoglasnu podrsku (ako ne vec i koji set / mec uzet)
Veceras idemo konacno odigrati i sa Podsusedskim doljem pa onda poslije malo proslavit!!
Jopi je napisao/la:Ne mogu vjerovat da ste ispali, baš mi je žao, zaslužili ste (barem) opstanak. Mogli bi dogovorit neki friendly za vikend. Noga mi je ozdravila
Završila je sezona, svi rezultati su poznati.
Mi prezadovoljni s rezultatom na kraju, pogotovo kako smo loše krenuli. Shvatili su suigrači (Clint I i Clint II (po score-u se zna tko je prvi, a tko drugi ) ) da više ne može tako pa su se počeli natjecat za score. To je donijelo niz pobjeda te na kraju i vrlo dobro četvrto mjesto (zahvaljujući pobjedi SC-a nad tehničarima ) i veliku nadu u prolazak dalje.
Sezona je bila vrlo uzbudljiva i ne sumnjamo da će takva biti i sljedeća!!