NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga jesen
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Brod

PostPostano: uto stu 22, 2016 11:42 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
busbus (napisa):

Mogla bi ga ova juzina jebat navecer

Bolje Južina nego Tužina Thumbs up

Kad mu južina odpuše bodove onda bu tužina... ROFL
Baraba

PostPostano: sri stu 23, 2016 4:05 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

bravo tuzna Juhuu Juhuu

ispricavam se sto nisam mogao doci iskrsnulo je nesto ROFL

brod imas pivu za skidanje takovog skalpa mixera pokazao si di mu je mjesto i da je 5ti igrac ekipe Laughing ROFL Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
drda

PostPostano: sri stu 23, 2016 4:06 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Vidim derbi prosao rutinski
Mixeru , sta uradi Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
busbus

PostPostano: sri stu 23, 2016 4:11 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Mixer ima srece da ga je dobar prijatelj Klinac treci mec postedio,sapnuo mi je na uho prije meca da ce mu pustit jer mu ga je zao i da mixer nije zasluzio ismijavanje na forumu ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri stu 23, 2016 4:35 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Možda i nije zaslužio al mi smo meka srca pa mu ga priuštimo Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mixer

PostPostano: sri stu 23, 2016 9:25 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Je tebi je Baraba baš nekaj iskrslo.imao si razgovor važni sa fikusom In love Laughing .mislili smo utiti al te kum odruko Zubo .kaj se tiče meča zbilja je bio rutinski.e klinac fala kaj si bio dobar jer nebi mogao inače spavati. Eeeek! . druženje standardno odlično.Žlimenka ko i obično uništio svu žuju Laughing .za ubuduće neće više biti derbija pošto predcenik odlazi u perspektivnu ekipu pa 2 lige nigdar nebu videl In love .
Samo da čestitam predceniku na na pobjedi koju je čekao ko sunce punih 6 sezona zaslužio je mašala.
[Vrh]
ČUPKO

PostPostano: čet stu 24, 2016 8:02 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

kaj je to bilo mixeru dobil si po lampi a tolko si puno pričao da si sad tih Gitara Headbang
[Vrh]
ČUPKO

PostPostano: čet stu 24, 2016 8:05 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

zaboravil sam čestitati bravo predsjedniče na partiji sezone Juhuu Gitara Headbang
[Vrh]
Brod

PostPostano: čet stu 24, 2016 8:32 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Svekolikom pučanstvu!
Ja sam svoj cilj za ovu sezonu riješio,i sad zadnja 4 kola mirno čekam rasplet situacije!Nakon što me Sučić u prvom meču izbombao tak da nisam osjetio ni stol ni lopticu ni krila ni kljun - nita,ušao sam dosta loše u partiju s vječnim rivalom mixerom i prva dva seta nikako se sastat s lopticom.On je na krilima lake pobjede protiv Čove(koji je bio prilično indisponiran),i s prednosti domaćeg terena, bio pak vrlo siguran i nabrijan!
Kad sam ga u trećem setu "metnul na mjesto" skužil sam da se tu može zakuhat frkica.U 4. setu u jednom trenutku mi je prošlo kroz glavu da bi mogao nesretno izgubiti,al srećom taj je trenutak kratko trajao! ROFL
Peti je bio rutinski,kiselo do 5:5 a onda odvajanje na 10:6 i 4 meč lopte!
Kad mi je pružio ruku,vidio sam suzu u oku,al možda je samo mušica uletila jer je prije toga plazio za lopticom koja se zavukla pod klupe. Evil
No kako god,Mixer planira poharat 1. ligu,dok ću ja laganim korakom u 5-6,pa će na revanš morat malo pričekat(tam negdje do penzije)!
Na žalost meč ko meč nije bio nimalo neizvjestan,Suki i Žlica pokazali su se kao prejaki protivnici,i bilo bi dobro da odu u 1. ligu,tam se mogu boriti i sa šljukom ko mixer na 3. ploči!
Atmosfera je bila "usijana" do maksimuma,igrali smo na nekih 33 stupnja,i dobro je da nikog herc nije izdao!
Zahvaljujem se domaćima na 3. poluvremenu,gdje smo se rashladili s pifkanima,uz dobru zajebanciju svi skupa, uz navijačka pojačanja Wolfija,Pavinja,Jimmya i Žuvkea i Žaca.
No u taj dio nismo ni sumnjali! Klanja se
55

PostPostano: čet stu 24, 2016 8:43 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
mixer

PostPostano: čet stu 24, 2016 8:55 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Otvori post nikad kraja mislio sam da je Guga zalutao kad ono predcenik inspiriran i ozaren pobjedom dobio dar pisanja In love
E a di je nestao 4 set Confused
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet stu 24, 2016 9:06 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
U 4. setu u jednom trenutku mi je prošlo kroz glavu da bi mogao nesretno izgubiti,al srećom taj je trenutak kratko trajao! ROFL

ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: čet stu 24, 2016 10:59 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Sve mu napišem da ne mora čitati između redaka,i opet mu nekaj nije jasno! Very Happy
Zaboravio sam čestitati jer su nam prvi puta u povjesti uzeli bodove,a nije morao angažirati kineze! Klanja se

I da,Dario,stvarno me razočaralo kad sam vidio da ti je od našeg društva draže društvo fikusa,nadam se da ste si popričali... In love
ib
Site Admin

PostPostano: čet stu 24, 2016 11:01 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Boktemazo i ja došo reć Gugi da ima tamo svoje topike i šta radi na našem. In love ROFL
[Vrh]
Brod

PostPostano: čet stu 24, 2016 11:02 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Obećao sam poduži post kojeg se ni Guga ne bi posramio... Rolling Eyes
busbus

PostPostano: čet stu 24, 2016 11:05 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

I da,Dario,stvarno me razočaralo kad sam vidio da ti je od našeg društva draže društvo fikusa,nadam se da ste si popričali... In love[/quote]

Jos uvijek prica ROFL ROFL
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet stu 24, 2016 11:06 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

U pobjedi su svi Guga ROFL

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
mixer

PostPostano: čet stu 24, 2016 2:45 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Pa onda mi cjeli forum nebi bio dosta koliko sam puta predcednika prenio,jedino kaj ti nakon 6 postane monotoni In love In love
[Vrh]
Brod

PostPostano: čet stu 24, 2016 2:53 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Ček,kaj ti još razmišljaš kak si zgubil?! Rolling Eyes
Pa ja sam već zaboravil da smo igrali.... ROFL
Koki

PostPostano: čet stu 24, 2016 3:27 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Svekolikom pučanstvu!
Ja sam svoj cilj za ovu sezonu riješio,i sad zadnja 4 kola mirno čekam rasplet situacije!Nakon što me Sučić u prvom meču izbombao tak da nisam osjetio ni stol ni lopticu ni krila ni kljun - nita,ušao sam dosta loše u partiju s vječnim rivalom mixerom i prva dva seta nikako se sastat s lopticom.On je na krilima lake pobjede protiv Čove(koji je bio prilično indisponiran),i s prednosti domaćeg terena, bio pak vrlo siguran i nabrijan!
Kad sam ga u trećem setu "metnul na mjesto" skužil sam da se tu može zakuhat frkica.U 4. setu u jednom trenutku mi je prošlo kroz glavu da bi mogao nesretno izgubiti,al srećom taj je trenutak kratko trajao! ROFL
Peti je bio rutinski,kiselo do 5:5 a onda odvajanje na 10:6 i 4 meč lopte!
Kad mi je pružio ruku,vidio sam suzu u oku,al možda je samo mušica uletila jer je prije toga plazio za lopticom koja se zavukla pod klupe. Evil
No kako god,Mixer planira poharat 1. ligu,dok ću ja laganim korakom u 5-6,pa će na revanš morat malo pričekat(tam negdje do penzije)!
Na žalost meč ko meč nije bio nimalo neizvjestan,Suki i Žlica pokazali su se kao prejaki protivnici,i bilo bi dobro da odu u 1. ligu,tam se mogu boriti i sa šljukom ko mixer na 3. ploči!
Atmosfera je bila "usijana" do maksimuma,igrali smo na nekih 33 stupnja,i dobro je da nikog herc nije izdao!
Zahvaljujem se domaćima na 3. poluvremenu,gdje smo se rashladili s pifkanima,uz dobru zajebanciju svi skupa, uz navijačka pojačanja Wolfija,Pavinja,Jimmya i Žuvkea i Žaca.
No u taj dio nismo ni sumnjali! Klanja se

ovo je bolje nego Guga....

zapravo jeli to moguće? Beljenje
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Sljedeće
Stranica 6 / 17.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.