| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet stu 18, 2016 5:02 am Naslov
: 10.LIGA JESEN 2016. |
|
|
e melti, melti jesčuo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dambino
|
Postano: sub stu 26, 2016 8:58 pm Naslov
|
|
Pozdrav!
Ne bi se štel mešat, ali cvidim da MTM nije tri tekme uopće odigrao - jedna s Orkisom, a kaj je bilo s ostale dvije - Knežijanac i Kalafat? Nisu došli na gostavanje kod obje ekipe - kaj su i te ekipe bile bezobrazne?
Pa, ako nisu doši na tekmu, jesu platili kaznu kakvu zbog toga? Ili imaju ispričnicu?
No, vidim da nisu jedini koji ne dolaze na tekme...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
hubert
|
Postano: pon stu 28, 2016 2:13 pm Naslov
|
|
| dizi (napisa): | Unaprijed se ispričavam zbog opširnosti, ali u ime ekipe MTM želim jasno iznijeti slučaj iz proteklog kola. Ekipa Orkis momento nam je u subotu 05.11 ponudila dva termina: utorak i cetvrtak. S obzirom na nemogućnost dolaska više od jednog igrača, zamolili smo za odgodu. Nisu nam odmah rekli da li pristaju na odgodu ili ne te su tražili da im se javimo u utorak kada smo im rekli da ne možemo igrati zbog gore navedenog razloga. Tada su oni predložili da odigramo u četvrtak (bez obzira što smo im već rekli da ne možemo) i da nam jedino preostaje predati, ali da smatramo da to nije u duhu sokaza. U tom trenutku su rekli da nema nikakve predaje i da oni nisu ekipa koja na takav način skuplja bodove i da ćemo se čuti u četvrtak oko odigravanja meča u nekom drugom terminu (mi smo predložili utorak). U četvrtak su odgovorili da njima ne odgovara naš prijedlog za sljedeći utorak i da se moraju međusobno dogovoriti. U petak u 2 ujutro su javili da ne žele pristati na odgodu i upisali su rezultat 10:0 za sebe.
S obzirom da je ekipa Orkis momento prvo pristala na odgodu smatramo da su nam nakon toga trebali ponuditi dva nova termina za odigravanje meča što oni nisu učinili. Ponovili su jedan od već ponuđenih termina za koji smo im i prije rekli da nam je neprihvatljiv i odbacili naš prijedlog da se odigra u sljedeći utorak. Pitam stoga javno da li je njihov postupak u redu, jer mi smatramo da nije. Molim mišljenje i voditelja lige. S obzirom na sve navedeno želja nam je odigrati taj meč, a ukoliko protivnička ekipa to ne želi smatramo da bi se trebao pisati rezultat 10:0 za nas. |
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
hubert
|
Postano: pon stu 28, 2016 2:23 pm Naslov
|
|
| dizi (napisa): | Unaprijed se ispričavam zbog opširnosti, ali u ime ekipe MTM želim jasno iznijeti slučaj iz proteklog kola. Ekipa Orkis momento nam je u subotu 05.11 ponudila dva termina: utorak i cetvrtak. S obzirom na nemogućnost dolaska više od jednog igrača, zamolili smo za odgodu. Nisu nam odmah rekli da li pristaju na odgodu ili ne te su tražili da im se javimo u utorak kada smo im rekli da ne možemo igrati zbog gore navedenog razloga. Tada su oni predložili da odigramo u četvrtak (bez obzira što smo im već rekli da ne možemo) i da nam jedino preostaje predati, ali da smatramo da to nije u duhu sokaza. U tom trenutku su rekli da nema nikakve predaje i da oni nisu ekipa koja na takav način skuplja bodove i da ćemo se čuti u četvrtak oko odigravanja meča u nekom drugom terminu (mi smo predložili utorak). U četvrtak su odgovorili da njima ne odgovara naš prijedlog za sljedeći utorak i da se moraju međusobno dogovoriti. U petak u 2 ujutro su javili da ne žele pristati na odgodu i upisali su rezultat 10:0 za sebe.
S obzirom da je ekipa Orkis momento prvo pristala na odgodu smatramo da su nam nakon toga trebali ponuditi dva nova termina za odigravanje meča što oni nisu učinili. Ponovili su jedan od već ponuđenih termina za koji smo im i prije rekli da nam je neprihvatljiv i odbacili naš prijedlog da se odigra u sljedeći utorak. Pitam stoga javno da li je njihov postupak u redu, jer mi smatramo da nije. Molim mišljenje i voditelja lige. S obzirom na sve navedeno želja nam je odigrati taj meč, a ukoliko protivnička ekipa to ne želi smatramo da bi se trebao pisati rezultat 10:0 za nas. |
Upravo mi je jedan kolega iz protivnicke ekipe javio da nas se olajava na forumu,mogu samo curama iz MTM-a poruciti da ih moze biti sram zbog ovog ovdje napisanog... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon stu 28, 2016 4:10 pm Naslov
|
|
Ma nije ni važno, da se MTM mislio žaliti učinili bi to u roku od dva dana nakon upisa rezultata i to pismenim putem tajniku ili predsjedništvu SOKAZ-a.
Ovo od dizi je samo iznošenje nezadovoljstva zbog neodigrane utakmice... Naravno, u jednostranoj interpretaciji. Kako i zašto utakmica nije igrana znaju samo pregovarači osobno.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: pon stu 28, 2016 4:55 pm Naslov
|
|
Nije odigrana i više to nije bitno. Sve što sam napisala je točno. I nemam se čega sramiti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon stu 28, 2016 9:37 pm Naslov
|
|
Poznam Orkisovce i jednostavno nemrem vjerovat. Naravno i cure su OK daleko od toga.
Vjerujem da je došlo do nesporazuma  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: pon stu 28, 2016 11:34 pm Naslov
|
|
Družeći se sa Dinkom godinu dana naučio sam mnogo o surovosti života!
Milost se ne traži niti ne nudi!
Protivnik zakasni 10 minuta - piši si 10:0.
Protivnik zakasni 15 minuta - piši si 15:0!!
(u biti sam htio napisati Go Gavella Go, ali sam zatrolao, isprika ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto stu 29, 2016 12:33 pm Naslov
: zekoslav |
|
|
nisam znao da ako se kao domacin pristane na odgodu na zamolbu protivnicke ekipe(gostujuce) opet njima iduci tjedan mora ponuditi dva termina.
Imamo situacija da domaca ekipa igra doma dva puta zaredom znaci da taj drugi tjedan kad je domacin bi trebala imati minimalno tri rezervirana termina,dva daje ovima za odgodu,ostaje jedan i jos jedan da ponudi ovima za redovno kolo. _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto stu 29, 2016 1:38 pm Naslov
|
|
Nisam ni ja znao.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto stu 29, 2016 1:50 pm Naslov
|
|
Ovo sa odgodama vam ide po principu,trazis odgodu,dobijes odgodu po njihovim uvjetima,znaci ako ti uvjetuju da im pase samo subota u 3 ujutro i nista drugo,ili to prihvacas ili gubis tekmu.
Takodjer vam u uvjet mogu dodati stvaku hrna,cuga,obleka,nove gume za cijelu momcad,drva,pronalazak zaposlenja njemu drage osobe itd.
Ovo sto pisem nema veze sa slucajem mtm- orkis nego cisto da se zna kako to ide. _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto stu 29, 2016 2:21 pm Naslov
|
|
... Čovjek uči dok je živ.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto stu 29, 2016 2:29 pm Naslov
|
|
meni je skroz cudno da ima onih koji misle da ako traze odgodu da imaju poslije ikakva prava.
Ukratko trazenjem odgode ulazis u robovlasnicki odnos.
 _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto stu 29, 2016 2:32 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto stu 29, 2016 2:40 pm Naslov
|
|
Zovac je govorio.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (19:58:30) Postovi: 580 Lokacija: Peščenica
|
Postano: uto stu 29, 2016 2:42 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto stu 29, 2016 2:46 pm Naslov
|
|
Jedan primjer
Prije par sezona zovem voditelja protivnicke ekipe i trazim ga odgodu zbog bolesti jednog mojeg,covjek pristaje ali uvjetuje da taj sljedeci put mu jedan igrac nece moci doci na pocetak i trazi da mu taj igrac onda odigra tri partije zaredom.
Ja ne pristajem na to jer smatram da je taj koji igra u nizu tri partije je u ogromnoj prednosti drugi i treci mec.
Dolazim na mec sa bolesnim igracem i dobijam po lampi 10-0.
Znaci dobio sam uvjet i nisam pristao na njega i to je to.
Da sam pristao na uvjet puno bi bolje prosao. _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto stu 29, 2016 2:47 pm Naslov
|
|
| Zekoslav (napisa): | meni je skroz cudno da ima onih koji misle da ako traze odgodu da imaju poslije ikakva prava.
Ukratko trazenjem odgode ulazis u robovlasnicki odnos.
 |
I to bez jamca _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: uto stu 29, 2016 4:37 pm Naslov
|
|
Nema odgode i točka pa ipak je ovo ozbiljno takmičenje  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
hubert
|
Postano: sri stu 30, 2016 9:42 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | Ma nije ni važno, da se MTM mislio žaliti učinili bi to u roku od dva dana nakon upisa rezultata i to pismenim putem tajniku ili predsjedništvu SOKAZ-a.
Ovo od dizi je samo iznošenje nezadovoljstva zbog neodigrane utakmice... Naravno, u jednostranoj interpretaciji. Kako i zašto utakmica nije igrana znaju samo pregovarači osobno.  |
55,
itekeko je vazno jer nas ekipa MTM-a javno proziva ovdje na forumu,pa mi ispadamo ovakvi i onakvi...a sto se tice zalbe,zalili su se,ali je voditelj lige nakon sto je porazgovarao sa oba tima zakljucio da nema nikakve osnove za zalbu ili nekakve sankcije i tome sl.Nevjerojatno je da cure iz MTM-a i nakon odluke voditelja ne popustaju, nego nas i dalje blate svjesne toga da nisu u pravu i da smo im pokusali ici na ruku koliko god smo bili u mogucnosti.Zapravo su one od samog starta htjele predati utakmicu , a mi (Iva) smo ih nagovarali da nekako odigramo jer nam je glupo na taj nacin osvajati bodove.
Da ipak malo pojasnim:
Prvo je za utakmicu (7. kolo) dogovoren utorak 8.11.,sa nadom da ce se Mirni iz MTM-a oporaviti leđa (ovdje moram napomenuti da je Mirna pitala i za odgodu za drugi utorak 15.11. sa cime se mi bas nismo mogli sloziti jer smo prenatrpani poslom i obavezama,a i sljedece kolo smo opet domacini, pa ekipi "Knezijanac" moramo ponuditi taj utorak 15.11. kao jedan od dva termina.
U utorak cure javljaju da im danas moze igrati samo jedna igracica,pa odgadamo utakmicu za cetvrtak 10.11.,
U meduvremenu mi kontaktiramo ekipu "Knezijanac",nudimo termine i molimo za sto brzi odgovor nebi li MTM-u izasli u susret sa odgodom za utorak 15-og.
Nazalost ja u cetvrtak saznajem da me cijeli drugi tjedan (a mozda i tjedan iza) nece biti u Zg.,a za suigraca Vedrana od prije znamo da 14.,15., 16.-og ima obaveze ,tako da sve sanse za odgodu utakmice sa MTM-om za utorak 15.11. padaju u vodu...
U cetvrtak ekipa MTM-a opet ne dolazi na utakmicu,Iva im javlja da odgoda za utorak 15.-og 100 % otpada,pa cure pitaju da li mozemo odgoditi za koji drugi tjedan.
Nakon kratkih konzultacija mi na takvu vrstu odgode ipak nismo pristali jer, kao sto sam vec napisao, stvarno smo prenatrpani poslom i obavezama i nismo sigurni da li bi i kada tu utakmicu mogli odigrati.
Sam dokaz tome (ako su dokazi uopce potrebni) su vec sljedece dvije utakmice 8. i 9.-og kola gdje smo se za utakmicu protiv ekipe "Knezijanac" jedva skupil (Iva je debelo kasnila zbog posla,ali su ljudi ispali ok ,pa smo krenuli igrati bez nje-hvala im zbog toga).Drugu utakmicu protiv ekipe "Juzna Tresnjevka" smo morali predati jer bas nitko od nas nije mogao doci odigrati(ovdje bih se zahvalio protivnicima jer su sami ponudili odgodu koju smo mi morali odbiti iz vec poznatih razloga).
Dakle,
cure iz MTM-a se bez ikakve osnove zale na nas jer odgodu nikad nismo dogovorili,a i jako su dobro upuznate s time koliko smo se trudili da im izademo u susret u svakom pogledu.Najvise su razocarale Ivu koja je nekad bila njihova suigracica i jako je zeljela odigrati ovu utakmicu.
Kao sto sam vec prije napisao:
cure zbog vase zalbe i blacenja na forumu moze vas jedino biti SRAM |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|