SOKAZ forum
1. liga jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
1. liga jesen 2016.
Evo recimo ima zgodnih knjiga za pročitat... i to je neka promjena a usput se nešto i nauči 
1. liga jesen 2016.
Dali postoji neke knjiga o materijalima u stolnom tenisu...stol
Recimo kak se loptica odbija ovisno od kakvog materijala odbija .ox stola
Koliko utjecaja ima materijal na rotacije loptice ?stol
Dali boja utjeće na vizulizaciju igranja?stola
I na kraju govorim o stolovima znači razlika materijala beton ,staklo , iverica

Recimo kak se loptica odbija ovisno od kakvog materijala odbija .ox stola
Koliko utjecaja ima materijal na rotacije loptice ?stol
Dali boja utjeće na vizulizaciju igranja?stola
I na kraju govorim o stolovima znači razlika materijala beton ,staklo , iverica
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
1. liga jesen 2016.
Ne znam za knjigu ali u SOKAZ-u ti igra jedan stručnjak za ta pitanja.
Let the force be with you
1. liga jesen 2016.
Davor je Davorin Pongrac.
Nittaku Shake defence
Friendship 729 super fx 2.2
Tsp curl p1r 1.5
Tsp curl p1r 1.5
1. liga jesen 2016.
Davor je Davorin Pongrac.
Nittaku Shake defence
Tsp curl p1r 1.5
Tsp curl p1r 1.5
1. liga jesen 2016.
Mislio sam za početak na neke knjige tipa Ježeva kućica da ne bude prenagli prelazak u intelektualne vode. Par knjiga i začas skužiš gdje ide koja kvačica, zarez, razmak... 
1. liga jesen 2016.
Moguli li znat o kom strućnjaku je rijeć da nije dr.Mladen
1. liga jesen 2016.
Opet gramatika mene vise mući anti spinZdenko je napisao/la:Mislio sam za početak na neke knjige tipa Ježeva kućica da ne bude prenagli prelazak u intelektualne vode. Par knjiga i začas skužiš gdje ide koja kvačica, zarez, razmak...
1. liga jesen 2016.
Ja fakat mislim da se ti zapravo dobro zajebavaš jer ne mogu vjerovati da baš svaki put fulaš - mislim, pa postoje samo dvije kvačice... ajde priznaj da to radiš namjernoOpet gramatika mene vise mući anti spin
1. liga jesen 2016.
Nedavno nam je cijenjeni Stane na Forumu tumačio da treba znati - gubiti. Jer, da dobri igrači koji igraju u slabim ligama u stvari, za razliku od njega, ne znaju - gubiti.
1. liga jesen 2016.
Naravno da fulam stvar je trennga kkkako nisam lektor za hr.jezik fulam a i zaboli me đontra.Nebum mene niko tukel ja buma sebi anti spin navukel 
Svaka slučajnost sa stvarnim osobama je slučajna i svi su likovi izmišljeni tako danse niko kovač ne ljuti
Svaka slučajnost sa stvarnim osobama je slučajna i svi su likovi izmišljeni tako danse niko kovač ne ljuti
1. liga jesen 2016.
pocnem citat forum nakon duzeg vremena rehabilitacije i odma zazalim...
stane, tvoje prcanje uopce ne smatram simpaticnim...mislio sam da smo si bolji, ali ocito sam bio u zabludi...
malo si premlad pa mozda ne znas moje razloge pocetka eksperimetiranja s materijalima, oni koji su duze u sokazu znaju, ali nisam ovdje da bih se opravdavao...
jednostavno ne vjerujem da neki ljudi imaju toliko vremena baviti se drugim ljudima i onda ih jos uzimati za pravo prozivati i omalovazavati njihova postignuca na forumu...
ako te je toliko strah te nase partije u zadnjem kolu i toliko te brine, evo, ja sada ovdje svecano obecajem da ti ju predajem bez borbe...
pozdrav i toliko od mene, i previse...i ne namjeravam se vise javljati opet jedno dogledno vrijeme jer mi je ovaj forum poguban po mentalno zdravlje...
stane, tvoje prcanje uopce ne smatram simpaticnim...mislio sam da smo si bolji, ali ocito sam bio u zabludi...
malo si premlad pa mozda ne znas moje razloge pocetka eksperimetiranja s materijalima, oni koji su duze u sokazu znaju, ali nisam ovdje da bih se opravdavao...
jednostavno ne vjerujem da neki ljudi imaju toliko vremena baviti se drugim ljudima i onda ih jos uzimati za pravo prozivati i omalovazavati njihova postignuca na forumu...
ako te je toliko strah te nase partije u zadnjem kolu i toliko te brine, evo, ja sada ovdje svecano obecajem da ti ju predajem bez borbe...
pozdrav i toliko od mene, i previse...i ne namjeravam se vise javljati opet jedno dogledno vrijeme jer mi je ovaj forum poguban po mentalno zdravlje...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
1. liga jesen 2016.
svasta čovjek vise nemre ni rijeć o materijalu i nemrem vjerovat sad se pongi naljutil stvarno ne kužim
a ja sam iznio misljenje da bi ga ja stavio i vidis gdje me to dovelo
i nisam njega spominjo nemrem vjerovat šta bi čoveku
Sory pročitaj malo bolje ja te upće ne spominjem halooo o čem ti
1. liga jesen 2016.
Nema mene na forumu pozdrav 
1. liga jesen 2016.
Hej ...HEJ ... HEJ ... HEJ ...jel to bio Pongi ??
Heeej .... pa bok Pongi ...mislim Ledeni
...vraaati se Pongi
...nemoj opet bit
... 
1. liga jesen 2016.
Koki je napisao/la:Stane je još jedan od mnogih slučajeva koje sam u karijeri vidio, a koji pokazuje da svatko tko je dovoljno uporan i tko si može priuštiti odvojiti dovoljno vremena može postati odličan Sokaz igrač.mixer je napisao/la:Koliko se Stana oznojio za stolom u 5 godina zajebao je cjeli Sokaz.ali čovjek voli trenirati i kaj sad.mada mislim po prikazanom za sad favoriti su sve za sport.
Mada nikad nisi ziher sve je moguće.Svi su se smijali do prije god dana ili ga bar nisu ozbiljnije shvaćali (Stanu) da bi danas pričali o njima kao favoritima.Svaka čast Mladosti ali teško da bu prvaci
Za veliku većinu Sokaz populacije ovaj drugi uvjet je nepremostiva prepreka. Posao, radno vrijeme, borba s životom, djeca i računi te onemogućuju da se stolnom tenisu posvetiš dovoljno.
jednostavno je....
1. liga jesen 2016.
Danas prva set lopta

1. liga jesen 2016.
Pa ovaj Stana nije normalan ,pa izjebo ih je u zdrav mozak tolko da se sad mora isprcavati a decko je zbilja ok.
I sad mi pongi opet nebu na forumu kakva steta.
.
Kad god ga neko spomene uvrijedi se ko da si malom djetetu uzeo igracku.
.
Stana je u stvari htio reci da bez truda nema rezultata, a ne stavis materijal i ne pongi to se ne odnosi na tebe i uvijek samo na tebe i eto rezultata.
I zato Stana nakelji antispin i smanji treninge jer kako kaze Koki uvijek se uz dosta treninga moze biti odlican Sokaz igrac je al u kurcu.treba imati i malo maste i vica u igri.
Zato stana nemoj da te ovi odlicni igraci otjeraju sa foruma ipak ti ne igras sa ANTISPINOM
I sad mi pongi opet nebu na forumu kakva steta.
Kad god ga neko spomene uvrijedi se ko da si malom djetetu uzeo igracku.
Stana je u stvari htio reci da bez truda nema rezultata, a ne stavis materijal i ne pongi to se ne odnosi na tebe i uvijek samo na tebe i eto rezultata.
I zato Stana nakelji antispin i smanji treninge jer kako kaze Koki uvijek se uz dosta treninga moze biti odlican Sokaz igrac je al u kurcu.treba imati i malo maste i vica u igri.
Zato stana nemoj da te ovi odlicni igraci otjeraju sa foruma ipak ti ne igras sa ANTISPINOM
1. liga jesen 2016.
Čestitke, Stane, na odličnom meču! Prije godinu i pol u Domu Sportova bih ti dao 5 fore, a sinoć... svaka čast! Kvalitetan trening očito daje rezultate 
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
1. liga jesen 2016.
A i ti si malo pao