NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1. liga jesen 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: sub pro 03, 2016 12:58 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Ova Stanetova spika mi je već postala totalna debilana Rospija ... Napreduje igrački strašnom brzinom, što je vrlo jasno i njemu i svima drugima, ne razumijem čemu ovo kenjanje s materijalom Pojma nemam . Osim što ne piše stvari koje su doista istinite (korištenje materijala doprinosi većem broju pobjeda), malo se već i previše zajebava na račun "materijala", nema nikakvog smisla daljnje pilanje o ovoj tematici, posebno na topiku rezultata 1. lige. Amen
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ozvacic

PostPostano: sub pro 03, 2016 2:44 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Draga pedesetpetico,Stane je najveća zvijezda prve lige ove sezone i kao takav može pisati.. Wink
[Vrh]
Stane

PostPostano: sub pro 03, 2016 3:39 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

meni samo nije jasno kak sam ja nekog uvrijedio tko igra s matrijalom Pojma nemam
Onda ja neznam čemu materijali u stolnom tenisu Pojma nemam

Zadnja promjena: Stane; sub pro 03, 2016 5:03 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Stane

PostPostano: sub pro 03, 2016 3:41 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Stane (napisa):
Svoj sam cilj ostvario igram prvu ligu to sam i htio prije 4 godine i bas mi je dobro.Dosao sam do igračkog limita više nemogu napredovat u igri zato razmisljam o materijalu na reketu.Ne radi se tu o nekoj frustraciji nego jednostavno nemrem napredova bez obzira kolko se trudim tak ja samo na glas razmišljam.Bilo bi mi recimo bezveza da želim igrat 1 ligu a nemrem nikog pobijedit kak bi to izgledalo.Da recimo cijela ekipa ima pobijeda kolko imam ja onda bi se zapital jel mi stvarno mjesto tu.Ovak kaj bude do kraja nije bitno .Bitno je da ja korisno trošim vrijeme.Okrenul bum se drugim hobijima recimo tečaj španjoskog ili j. slikarstva me od uvijek privlačilo tak da mislim da bum nekaj od toga upisal. In love
Čul sam da kiparstvo ni loše moram još odvagnut. Rolling Eyes

mozda ovdije
Stane

PostPostano: sub pro 03, 2016 3:44 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Ova Stanetova spika mi je već postala totalna debilana Rospija ... Napreduje igrački strašnom brzinom, što je vrlo jasno i njemu i svima drugima, ne razumijem čemu ovo kenjanje s materijalom Pojma nemam . Osim što ne piše stvari koje su doista istinite (korištenje materijala doprinosi većem broju pobjeda), malo se već i previše zajebava na račun "materijala", nema nikakvog smisla daljnje pilanje o ovoj tematici, posebno na topiku rezultata 1. lige. Amen

Neznam 55 ak sam nekog uvrijedio nije bila namijera
Pale

PostPostano: sub pro 03, 2016 4:05 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Stanislave čestitam ti od srca na pokazanoj igri u 1. razredu Klanja se
Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stane

PostPostano: sub pro 03, 2016 4:10 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Hvala Thumbs up
55

PostPostano: sub pro 03, 2016 5:12 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Nisam napisao da si ikoga uvrijedio, ukoliko se netko osobno našao uvrijeđenim ja se u to ne bih štel mešati, samo govorim da mi je debilana da praktički svaki dan opetovano o tome pišeš, te da ne razumijem čemu to pilanje. Klanja se
[Vrh]
wolf

PostPostano: sub pro 03, 2016 6:03 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

To su ti šale samo za uski krug čitatelja Zubo samo pavinjo i ja to kužimo i još poneki Retaj Embarassed
Pavinjo čak jednom tjedno organizira kružok na kojem razgovaramo i seciramo dubinu Stanetove misli ..- naravno , you are very welcome , kao prijatelj dvorane (slabijih intelektualnih sposobnosti ) doći i poslušati raspravu . Naravno molim te da se ipak pripremiš prije dolaska tako da možeš bar kolko tolko sudjelovati u raspravi .
Ak baš i dođeš nepripremljen možemo ti dati 5 minuta naš frižider na upotrebu kako bi nas sustigao . Zivili
Zaključke objavljujemo malo iza ponoći . Glasnogovornik je u većini slučajeva Hrgica Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: sub pro 03, 2016 6:09 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Stane (napisa):
Da recimo cijela ekipa ima pobijeda kolko imam ja onda bi se zapital jel mi stvarno mjesto tu.

Bili bi lagano pozitivni u mečevima i vjerojatno po sredini tablice. Pojma nemam
[Vrh]
55

PostPostano: sub pro 03, 2016 6:09 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL ... Evil
[Vrh]
Stane

PostPostano: sub pro 03, 2016 6:11 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

O tome da na forumu niko niš ne piše ,a moral bu pavić drzat instrukcije da raja skuži In love
Moramo malo zakuhat pred kraj prvenstva In love
Ak nemrem bit najbolji za stolom mogu na forumu Laughing
wolf

PostPostano: sub pro 03, 2016 6:34 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Nadam se da ćemo do zadnjeg kola uspjeti na naš kružok dovesti i samog Staneta kako bi , možda, mogli čuti i koju svježu prije nego što postane slovo na papiru . Siguran sam da bi mu kod nas bilo jako inspirativno , bar ponekad Rolling Eyes Zubo
[Vrh]
Koki

PostPostano: sub pro 03, 2016 11:49 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

i rekreacija može frustrirati... Skace
Stane

PostPostano: ned pro 04, 2016 8:08 am    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Zato staviš novu gumu i kraj frustraciji In love i pocetak jedne divne rekreacije Very Happy
Koki

PostPostano: ned pro 04, 2016 10:16 am    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Ma pusti sad demagogiju. Koja crna rekreacija...
Glavni uzrok frustracija je nerealno očekivanje.
U zadnje dvije godine ( a možda i više) si sve podredio stolnom tenisu, bio ambiciozan, trenirao dva puta dnevno, uzimao trenere i bio zapravo profesionalac. Nema tu ni r od rekreacije. Ispravno si zaključio da se rad mora isplatiti i isplatio se. U vrlo kratkom roku postao si dobar igrač 1.lige. E sad...to što to tebe ne zadovoljava, što si sve to shvatio preozbiljno (pa pobogu ovo je Sokaz), što bi ti htio biti najbolji ikada i najbolji od najboljih u Sokazu i okolici, što si postao ljubomoran na uspjeh "onih s materijalom" pa bi sada stavio na reket i špagete bologneze samo da donesu rezultat je drugo pitanje.
Znam da ti ego teško podnosi da si "lego" tricu s vjerojatnim prvakom no sve je to dio čeličenja koji su oni na čiji si rezultat ljubomoran odavno prošli. Hebi ga...unatoč strelovitom napretku neke stvari ne možeš preskočiti..
Wink
mixer

PostPostano: ned pro 04, 2016 1:11 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Koki poradi na humoru ali za ozbiljno ili dodji na edukaciju kod hrgice primamo čak i one sa materijalima ,a i one koji ne razumiju kaj i kako se tu piše.
Ponekad zbilja mislim da ni sam ne znaš kaj si htio reći.nema tu računa bračnih problema i ostalog .tu vas Stana samo k... i zato će Stana jednog dana možda biti 1 igrač sokaza a ti buš se onda ostavio i rekreacije jer kako ti kažeš frustracija je gadna stvar.Zbilja Stana prestani biti frustriran jer si izgubio sve 3 u gusto od igrača koji igraju 30 godina pingač zbilja se srami.D a sam zločest napisao bi da su neki odlučili i pauzirati nakon izgubljene trice ali oni ipak razumiju spiku.
Usput čestitke budućim prvacima Cheer .
Ostalo psiho seciranje ostavi za stručne osobe.ipak je to van tvoje profesije.
[Vrh]
Koki

PostPostano: ned pro 04, 2016 1:34 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

hebi ga majstore...ne kužim slažeš li se sa mnom ili ne... Confused

U početku sam pisao u zafrkanciji, sve kao šala i sve se zezamo. No vidim da čovjek plače već nekoliko stranica a za to nema razloga. Ima dobar rezultat u najjačoj ligi Sokaza a to je sigurno nije slučajno nego je rezultat dobre igre. Kako onda protumačiti depresiju nego činjenicom da je od sebe očekivao mnogo više?
Mislim da ne treba biti škololovani psihijatar da bi dokučio o čemu se radi...
I da ...na kraju..
Može li netko kao Stane postati najbolji igrač Sokaza? Ako nastavi biti uporan kao do sada to je realna mogućnost....i to bez antispina... Beljenje

i jedno retoričko pitanje za kraj. Pita li se netko zašto ni jedan vrhunski igrač ne igra s antispinom? što ga nema Ma long?
mixer

PostPostano: ned pro 04, 2016 2:27 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Zato kaj u ozbiljnim ligama antispin nije prednost .a kod nas i sa antispinom možeš bit i 1 igrač sokaza.
Ne znam jel to smiješno ili tragično . Confused
[Vrh]
Stane

PostPostano: ned pro 04, 2016 4:03 pm    Naslov : 1. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Nema veze nazval sam frendića vundića i frendschip anti spin ide na bh, pa kaj bu bu pa nisa poludilo da tolko treniram hahhaa Pa da vidim ko bu me pobijedil Wink
Ode rekreaciija i dođu ozbiljne ponude Very Happy
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Stranica 6 / 8.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.