NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

10.LIGA JESEN 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dizi

PostPostano: čet pro 01, 2016 9:27 am    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Sramiti se neću, jer se nemam zbog čega sramiti. Sve što sam ja napisala je točno. Jedine dvije osobe koje oko ovoga mogu bilo što reći smo Iva i ja, budući da smo ona i ja komunicirale i dogovarale.
Činjenica koja se stalno povlači kao pogrešna je ta da sam ja rekla da ćemo se mi možda sakupiti pa odigrati u tjednu koji ste vi ponudili. Ja sam Ivi odmah na početku rekla upravo suprotno....da ja sigurno ne mogu igrati cijeli taj tjedan, da Amir također ne može te da se ne možemo sakupiti. Iva je iz ne znam kojeg razloga inzistirala na tome da se čujemo u utorak pa u četvrtak, kao da će se nešto promijeniti.......Također tebe može biti sram što lažeš da smo mi od samog početka htjele predati utakmicu, jer je do svega ovoga došlo upravo iz razloga što NISMO ŽELJELE PREDATI UTAKMICU!!!!!!
A vi ste ti koji u načelu NE ODGAĐATE UTAKMICE.......u jednom od početnih razgovora je to Ivi izletilo. Bez obzira što je kasnije napisala da niste vi ekipa koja na takav način sakuplja bodove i DA NEMA PREDAJE!!! A eto kao što vidiš ipak je bilo predaje!!!
A sada kada se već blatimo da spomenem događaj od prije nekoliko sezona..... Tvoj suigrač Gostimir nam je rekao da će nam prepustiti jedan od vaših termina u Vjesniku, jer vi idete u goste taj tjedan pa da će termin ostati neiskorišten. Ja sam nakon tog dogovorila meč u tom terminu da bi mi taj dan nekoliko sati prije meča Gostimir poslao poruku da nam ipak ne može prepustiti termin. I hajde onda brže bolje uspijem ja naći termin na Velesajmu, obavijestiti protivnike kojima baš to i nije bilo drago, ali ok. I tako dođemo mi na Velesajam, a ono dva stola dalje igra tvoja ekipa??????? I što reći......naravno da nas se niste udostojili pozdraviti, a od SRAMA niti pogledati!!!! Toliko.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stane

PostPostano: čet pro 01, 2016 9:56 am    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Kaj ja volim ovaj pingić Very Happy
trnac

PostPostano: čet pro 01, 2016 10:21 am    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Ni trolanje ti nije mrsko Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: čet pro 01, 2016 11:54 am    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Mislim da je Dizi u pravu, a da je Iva kriva za nesporazum.
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet pro 01, 2016 12:02 pm    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Stane

PostPostano: čet pro 01, 2016 12:03 pm    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Dinko Š. (napisa):

a koje unda u kr Ivu In love
Saša

PostPostano: čet pro 01, 2016 12:41 pm    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Dinko Š. (napisa):

Opet prosipaš odvjetničke fore.
Dinko Š.

PostPostano: čet pro 01, 2016 1:08 pm    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Opet me dragi Saša napada, kao da ne radi u Ministarstvu obrane, već u Ministarstvu - napada!
[Vrh]
Saša

PostPostano: čet pro 01, 2016 2:23 pm    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Premda je djelomično točno ipak mali ispravak netočnog navoda. Saša ne radi u Ministarstvu obrane nego u OS RH (oružane snage RH).
Zrle79

PostPostano: čet pro 01, 2016 3:32 pm    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Nadam se samo da će MTM sljedeće kolo odigrati u sastavu kao protiv nas, pa da možda na kraju budemo prvi. Rolling Eyes
dambino

PostPostano: sub pro 03, 2016 7:19 pm    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

I opet se ne bi štel mešat, ali nekako je tema otišla u opravdavanje i napadanje, branjenje, osuđivanje i slično... I tako u nedogled - istinu znaju samo aktualni akteri...
No, nitko se nije sjetio odgovoriti na hipotetičko, sada konkretno pitanje koje sam postavio prije 45335 postova. (na koje ne znam doista odgovor) - zašto je ekipa MTM "neodigrala" tri utakmice, to jest pisalo se 10:0? Zar je to po pravilniku? Stvarno ne znam? (niti imam išta protiv te ekipe, ne poznajem ih, ali me čisto zanima - pošto vidim da se svađaju tu preko foruma da ih nitko ne razumije?).
Dakle, što ako se preda utakmica? Ono - ne igra nam se i velimo ekipi - "Dečki (ili puce) - pišite si 10:0, odosmo mi na ćevape!"
Vidim u pravilniku da se kažnjava ako se preda neka od tri posljednje utakmice u sezoni? Dakle, sve prije se mogu bez objašnjenja predati, a onda zadnje tri odigrati - i nikome ništa? Ono - to je onda regularno odigrana sezona? Smile Pa, ako je tako, onda mi je logičnije da se sve može predati - čemu posljednje tri? Ne kužim Confused
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub pro 03, 2016 9:06 pm    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Jesi bar zavirio u Pravilnik? Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
dambino

PostPostano: sub pro 03, 2016 9:28 pm    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Hvala IB... No, eto,
pravilnik kaže:

Momčad koja preda utakmicu bez borbe, odnosno čijom krivnjom utakmica ne bude odigrana, kaznit će se za svaku neodigranu utakmicu oduzimanjem tri boda i novčanom kaznom.

To piše...
Pa, jesu li onda kažnjene momčadi iz 10. lige lige koje nisu odigrale utakmice, to jest koje su upisane 10:0? Je li ikada itko kažnjen?
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned pro 04, 2016 1:06 am    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Piše i dva stavka ispod da voditelj može osloboditi ekipu kazne, ako za neodigravanje postoje opravdani razlozi. Uglavnom opravdani razlozi postoje (bolešćine, putovanja...) i ekipe se rijetko kažnjavaju, pogotovo ako se ne radi o zadnja tri kola kada su svi narogušeni. Smile

Dakle, ekipa MTM je za svaki taj predani meč dala neko opravdanje i bila oslobođena kazne, ako je sve po pe esu.

Ne želim da ispada da ih branim (nisu moja posla), ali cure očito vole igrati i teško da su predale zbog nemara, inače ih vjerojatno ne bi bilo briga ni za ovu tekmu o kojoj se priča.

Samo ukazujem što Pravilnik dopušta. Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
dizi

PostPostano: ned pro 04, 2016 11:54 am    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

Upravo tako. U 10 godina igranja sokaza nismo predale niti jednu utakmicu, jer nam je tako nešto "protuprirodno". No ove sezone, jednostavno nije drugačije išlo. Koliko god smo se trudile, kumile i molile neki drugi termin ili odgodu, nitko nam nije htio, mogao, želio izaći u susret.
[Vrh]
rope

PostPostano: pon pro 12, 2016 8:28 am    Naslov : 10.LIGA JESEN 2016. Citirajte i odgovorite

ostala još dva kola I parovi tako posloženi da je lagana gužvica u gornjem dijelu ždrijeba kao I u donjem gdje će međusobni susreti odlučivati tko će gore, tko ostaje, a tko će dole... bit će zanimljivo pratiti do kraja rasplet ove 10 lige jeseni 2016.

btw. mi protiv GEWO ćemo to odraditi u petak u 19,00 kod nas, a do tada pratim rezultate ostalih, prvenstveno JT - Boanerges I

sretno svima
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.