| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
King
|
Postano: čet svi 14, 2009 9:10 am Naslov
: |
|
|
Hvala na čestitkama ITD-u i Lakom Koraku...
Realno gledajući, vrlo je vjerojatno da ćemo imati priliku na revanš protiv ITDa već ove jeseni.
Rope => nije tu bilo konspirativnosti, više je bila sreća u pitanju. Direktni konkurenti odlučili su tražiti posao ili raditi umjesto da dođu na utakmicu. No moram priznati i da je Pliva pokazala zube i pružila žestok otpor doslovno do zadnje loptice.
Ja osobno igram Sokaz zadnjih 9 godina i ne sjećam se da je netko ispao sa 13 bodova, a baš to se može dogoditi Plivi ako pobijedi Ranžirni protiv HRTa
Kako god, lijep pozdrav svim protivnicima uz puno sreće u budućnosti.
Vidimo se za na jesen!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (08:35:39) Postovi: 302 Lokacija: Brdovec
|
Postano: čet svi 14, 2009 9:10 am Naslov
|
|
Čestitka Dodi i ekipi i od mene i moje ekipe
Ipak se ne vidimo na jesen  _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet svi 14, 2009 9:26 am Naslov
|
|
| King (napisa): |
Rope => nije tu bilo konspirativnosti... |
prvo Melti nešto nagovještava:
"Dario, ipak ste Vi 4."
pa Dario
Vidim da ni vama danas nije bila bolja situacija nego nama jucer, jer smo igrali bez prva dva igraca.
Da nam je bio samo jedan od njih vjerujem da bi odnjeli tri boda ali kaj je tu je na jesen je nova prilika.
a nigdje rezultata |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
|
Postano: čet svi 14, 2009 9:44 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | | King (napisa): |
Rope => nije tu bilo konspirativnosti... |
prvo Melti nešto nagovještava:
"Dario, ipak ste Vi 4."
pa Dario
Vidim da ni vama danas nije bila bolja situacija nego nama jucer, jer smo igrali bez prva dva igraca.
Da nam je bio samo jedan od njih vjerujem da bi odnjeli tri boda ali kaj je tu je na jesen je nova prilika.
a nigdje rezultata |
Ja sam znao da su oni odigrali dan prije ( to su objavili i ovdje na forumu ), a ja sam slučajno saznao ishod te tekme od neke druge ekipe
Zar ti sumnjaš u naše poštenje  _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: čet svi 14, 2009 10:18 am Naslov
|
|
| dmelti (napisa): |
Zar ti sumnjaš u naše poštenje  |
samo hoću reći da je u SOKAZ-U 10. liga najteža za praćenje, a ove godine je još i neizvjesna osim prvog mjesta..... pa je potrebno uključiti šerlokoholmsovske sposobnosti za raspetljavanje i otkrivanje mogućih završetaka |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (11:22:56) Postovi: 220 Lokacija: Kloštar Ivanić
|
Postano: čet svi 14, 2009 10:38 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | | dmelti (napisa): |
Zar ti sumnjaš u naše poštenje  |
samo hoću reći da je u SOKAZ-U 10. liga najteža za praćenje, a ove godine je još i neizvjesna osim prvog mjesta..... pa je potrebno uključiti šerlokoholmsovske sposobnosti za raspetljavanje i otkrivanje mogućih završetaka |
Sta se tice zapisnika ja ga uvijek stavim na net cim dodem doma sa tekme, ali posto je ove sezone bilo stvarno napeto u zavrsnici nisam ga htio staviti na net dok se ne odigra odredena tekma (dmelti to nema veze sa vasom tekmom) vec jer nam je jedna ekipa tj vlasnik ekipe prijetio da ce pustiti bodove u zadnjem kolu ako ce nasim koknurentima trebati, ali posto smo mi zeznuli zadnje kolo i oni vise ne trebaju pustiti bod danas cu staviti zapisnik na net. _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
|
Postano: čet svi 14, 2009 11:21 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | | samo hoću reći da je u SOKAZ-U 10. liga najteža za praćenje |
Razlog neažurnih rezultata NA INTERNETU je naravno voditelj lige, ali i sami igrači kojima se neda zamarati unosom rezultata
| rope (napisa): | | pa je potrebno uključiti šerlokoholmsovske sposobnosti za raspetljavanje i otkrivanje mogućih završetaka |
ma dovoljan je i mobitel......  _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pon svi 18, 2009 10:03 am Naslov
|
|
| Da li netko zna rezultat utakmice Ranžirni - HRT, tko ispada, vlakovi ili pliva??? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: pon svi 18, 2009 1:33 pm Naslov
|
|
| King (napisa): | | Da li netko zna rezultat utakmice Ranžirni - HRT, tko ispada, vlakovi ili pliva??? |
4:6 za HRT |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|