NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

8. liga jesen 2016.
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: čet pro 15, 2016 4:16 pm    Naslov : 8. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Na kog me to podsjeća ?? Misli Misli Misli Pojma nemam Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ivek

PostPostano: pet pro 16, 2016 9:01 am    Naslov : 8. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Stvarno je bila "tiha" naša 8-ma liga na forumu ove jeseni... Očito su najglasniji forumaši po drugim ligama..
Komentar na kraju - evo mi prvi bez poraza, ostaje nam još zadnje kolo sa ekipom iz Dugog Sela koje ako sam dobro vidio ni nama ni njima rezultatski ništa ne znači.
Liga je bila prilično izjednačena i rezultati koje smo ostvarili uopće ne pokazuju stvarnu sliku, bilo je dosta utakmica u kojima smo se provukli do pobjede. Rolling Eyes Wink
Moram zahvaliti svim ekipama koje su nam bez komplikacija došle u goste u našu novu dvoranu koju ćemo već za proljetni dio obogatiti novim grijanjem. Nadam se da smo bili dobri domaćini, doduše ne baš po ostvarenim rezultatima za gostujuće ekipe ali po svemu ostalom.. Juhuu Thumbs up Wink
Eto nas u 6-toj, jedino što me žalosti činjenica da je Guga opet "izmaknuo rep" Thumbs up Zubo
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Zdenko

PostPostano: pet pro 16, 2016 1:33 pm    Naslov : 8. liga jesen 2016. Citirajte i odgovorite

Ajd da konačno i mi nismo jednu izgubili 6:4... Doduše, izgubili smo 7:3 ali važno je napravit neku promjenu Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.