| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dr. Mitch
|
Postano: sub svi 09, 2009 1:16 am Naslov
: |
|
|
Dakle želio bih uime cijele ekipe Poliklinike Šulina ( ) čestitati svim ekipama 8. razreda na pruženom otporu te na fair i korektnoj igri... ...svaka čast ..Nije bilo lako osvojiti prvo mjesto, ali eto, malo talenta, malo više znanja, i puuuuno volje bilo je dostatno... Nadam se da mi necemo stati do bar drugog razreda(mislim da imamo kapacitet za to,a mozda i stepenica iznad)..dakle dr"žte na fige...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub svi 09, 2009 10:51 am Naslov
: hstk jt5: automehaničari 7:3 |
|
|
Bravo lađari dve trice za pred kraj , samo ........ di bute sad aute popravljali  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub svi 09, 2009 3:36 pm Naslov
|
|
| Dr. Mitch (napisa): | Dakle želio bih uime cijele ekipe Poliklinike Šulina ( ) čestitati svim ekipama 8. razreda na pruženom otporu te na fair i korektnoj igri... ...svaka čast ..Nije bilo lako osvojiti prvo mjesto, ali eto, malo talenta, malo više znanja, i puuuuno volje bilo je dostatno... Nadam se da mi necemo stati do bar drugog razreda(mislim da imamo kapacitet za to,a mozda i stepenica iznad)..dakle dr"žte na fige...  |
u ime voditelja čestitke poliklinici na osvojenom prvom mjestu i mogu samo obećate čvrstu zapreku u prolasku kroz 6. ligu...
s obzirom da nam dolazite na domaći teren neće vam bit baš kao da igrate doma
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pet svi 15, 2009 8:15 am Naslov
|
|
Evo i rezultata 11. kola Montkemija vs Cafe Bar Ante D.Selo 4:6
Samo ukratko, posto niti nama niti njima ti bodovi nisu nesto znacili, tekma je bila opustenija od ostalih i lijepo smo se kasnije uz poneku baklavu i kremsnitu
Decki su dobri i sigurno ce zakomplicirati zivot ekipama u 10.lizi.
SP svima koji su pratili i na jesen se vidimo s nekima u 7.lizi |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (08:35:39) Postovi: 302 Lokacija: Brdovec
|
Postano: pet svi 15, 2009 9:17 am Naslov
|
|
Brodovi,
pa zar vi imate doživotnu pretplatu na tu 8. ligu
rope,
daj objavi i njihovo napredovanje po ligama kao što si objavio za IPOS
ili su oni u 8-oj od prije vođenja statistike  _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: pet svi 15, 2009 9:43 am Naslov
|
|
| dmelti (napisa): | Brodovi,
pa zar vi imate doživotnu pretplatu na tu 8. ligu
rope,
daj objavi i njihovo napredovanje po ligama kao što si objavio za IPOS
ili su oni u 8-oj od prije vođenja statistike  |
Pa kaj ste svi navalili na jadne Brodove  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: pet svi 15, 2009 12:11 pm Naslov
|
|
| dmelti (napisa): | rope,
daj objavi i njihovo napredovanje po ligama kao što si objavio za IPOS |
već objavljeno pod temom 8. liga jesen 2008.
a za one što žele saznati kako je to bilo ranije....
nakon rođenja, vrtića, osnovne škole, igranja i učenja .... ttdddt... došlo je i 21. stoljeće i jedne jeseni 2001. godine (stanoviti gosp. Melti još nije uključen u ovu renomiranu asocijaciju kao niti autor ovog uratka) Brod Brothers sa bratićem (registriranim i ove sezone) i nevjerojatno, ali istinito sa današnjim sokazovskim prvoligašem kreću od 9. lige (tad su još bile a i b lige) pod nazivom Paceri i završavaju na trećem mjestu iza Elana i prvaka lige ekipe Butterfly-a. Da dobro ste pročitali, to je onaj (ili ovaj) isti butterfly koji je zadnjih nekoliko sezona bio prvakom SOKAZ-a. Dakle jasno vam je da je to isto mogla postići i momčad Pacera.
Ovim uspjehom nastavljaju natjecanje na proljeće 2002. godine u 8a ligi, ali ih ovdje naš današnji prvoligaš ostavlja u nemilosti te su prisiljeni pronaći novo pojačanje u liku i djelu (meni nepoznatog Maček Ivana). Ovu sezonu završavaju na 4. mjestu savladavši do tada renomirane osamaligaše kao što je Vrhovec, i Ericsson Nikola Tesla III (današnji sljedeće sezone sve dobivamo pojačan sa Fekafekom), ali Cvjećarnica Nela u sastavu (Petričušić, Rossini i Orešković) ipak je bila prejaka i osvaja prvo mjesto .....
Iste te sezone u 9. ligu prvi put se prijavljuje još dvije ekipe Coca Cola II i Coca Cola I (Ban, Blagus, Calic, Knezević, Martinjak )....
..... nastavlja se ..... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: pet svi 15, 2009 12:33 pm Naslov
|
|
Malo pojašnjenje. Nas su Paceri u proljetnoj sezoni 2002. pobijedili samo zato što smo igrali u oslabljenom sastavu. Istina, sad to ružno izgleda (Paceri-Vrhovec 10:0), ali u ekipi nije bilo ni mene ni Dade. Inače bi bilo svega.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet svi 15, 2009 12:51 pm Naslov
|
|
Kaj ste nas zajasili,ko misli da je bolji nek dodje u 8. da ga preslusamo(jer mi nemremo ni gore ni dole)
A inace Paceri su prije nastupali i kao Šalata (mislim 1995 smo poceli,takodjer u sastavu ja,buraz i bratic),tak ak nismo bas nesto kvalitetni onda smo bar dugoročni!
Usput,cestitke Polikliničarima, Lackovićima i Dugoselašima na peharčekima i prolazu napred,sve tri momčadi su zasluženo prosle naprijed i bar nije bilo nikakve kuhinje u nasoj lizi za razliku od nekih drugih.
Bravo deki,probat cemo na jesen za vama,pa kak bog da!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: pet svi 15, 2009 1:01 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): | Kaj ste nas zajasili,ko misli da je bolji nek dodje u 8. da ga preslusamo(jer mi nemremo ni gore ni dole)
|
ma ja to od dragosti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: pet svi 15, 2009 1:50 pm Naslov
|
|
ako sam dobro shvatio krenuli iz 9 i još uvijek su u 8  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet svi 15, 2009 3:00 pm Naslov
|
|
| ČUPKO (napisa): | ako sam dobro shvatio krenuli iz 9 i još uvijek su u 8  |
Ma di ces ti dobro svatit!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|