SOKAZ forum
6. čulo ljiga, jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Neka dođu,Daltoni ih čekaju 
Uf, na svu sreću zbrisali smo tim "EGZEKUTORIMA"

E Vjeverica, što ga nasra....
Samo ti dođi na zadnju tekmu.
Kada si već bio na svim tekmama, red je da dođeš i na zadnju jer je nakon nje dogovorena
&
Činjenica je da je ljiga 6. čulo završila onako kako sam i predvidio da će završiti
(to sam predvidio nakon 5. kola kada smo bili ZADNJI na tablici
)
Onda smo krenuli u naših klasičnih ''zadnjih 8 kola''
odnosno prijeko potrebnih-očekivanih 8 pobjeda.
Ta ista priča se ponavlja već treću ili četvrtu sezonu zaredom i normalno da je svake godine sve teže jer su ljige sve jače, a naši novi protivnici često ''nemaju razumijevanja za naše planove'' pa su dosta jogunasti i opiru se, ali za sada je to stvarno nepotrebno.
Najveći ''nevjernik'' je oduvijek bio naš prijatelj Mario iz Odre
(možda je sada konačno ugledao neku logiku, a možda i nije...
)
a najveći vjernik Stane (prije nego je stavio antispin na BH
)

Opustite se, ionako će se dogoditi - neminovno jer obično nakon 4.-5. kola
kao ekipa počinjemo igrati RUTINERSKI ,
a ja RUTINSKI pa dobijem tu i tamo koju partiju samo kada je zaista neophodno,
a inače u cilju ekipnog rezultata služim kao žrtveno janje pa :
-igram najgore staze
-imam previše kila & premalo kondicije
-idem na najjače protivnike da ih malo izmorim
-nekada samo sjedim i uopće ne igram i tako dalje
Šalu na stranu....malo sam izgubio želju i uopće ove sezone nisam praktički trenirao,
nego sam samo igrao tekme.
Pošto je ljiga jača nego prošle sezone 8. nos ti posran, to nije bilo dovoljno i ovo je sigurno sezona za zaborav jer sam igrao dosta loše.
Srećom, pojavio se Draganica da nas iščupa iz
govana i da malo ''primiri'' Cipranina,
pa je sve završilo lijepim hapy-endom.

Tako da nam ove sezone nije čak niti trebalo 8 kola za plasman dalje,
nego samo 7 (od 6. do 12. kola)
Da je Draganica igrao prva 3 kola, garantirano bi bili barem 2. ali bi prelazak u 4. ljigu ipak bio preveliki zalogaj i ovo je puno bolje.
Ljiga 6. čulo je pokazala puno grebena i skrivenih zamki, a 5. će sigurno biti još nezgodnija, pa je to bolji izbor za Cipranina i Gugu (mene)
Šteta da Draganica uspio ''terapeutski djelovati'' na Šumadinca-Tibetanca koji je izgubio unutarnji mir, a nije ga uspio pronaći niti na godišnjem odmoru na Tibetu.Navodno će u novoj sezoni pojačati svoje frendove u jednoj od slabijih ljiga Sokaza gdje će mu stres biti puno manji i gdje će, budimo realni moći puno pobjeda ostvariti sa puno manje uložene koncentracije i fizičke potrošnje.
U svakom slučaju će on biti veliko pojačanje za njih
I za kraj....možete mi sada reći :
Guga daj ne seri, lako ti je s tuđim kur.em po plotu lupat
i da nemate Draganicu vi bi pingali i dalje u ljigi 6. čulo,
ili čak možda u ljigi 7. svjetskih čuda, a ne u 5. ljigi za odlikaše.
Aliiii....tako je to, ima puno ekipa koje imaju ''lokomotivu'' koja ih vuče prema naprijed.
Tako bi Vjeverica & Huzy vjerojatno bez Vuje-Gruje igrali u nekoj dvoznamenkastoj ljigi
a ovako eto njih iduće sezone u ljigi 4. poker asova
Tako je i Šumadinac vukao dvije sezone
ali je ostao ''bez pare kao parna lokomotiva''
Srećom, dobili smo - turbo pogon.

Kada si već bio na svim tekmama, red je da dođeš i na zadnju jer je nakon nje dogovorena
Činjenica je da je ljiga 6. čulo završila onako kako sam i predvidio da će završiti
(to sam predvidio nakon 5. kola kada smo bili ZADNJI na tablici
Onda smo krenuli u naših klasičnih ''zadnjih 8 kola''
Ta ista priča se ponavlja već treću ili četvrtu sezonu zaredom i normalno da je svake godine sve teže jer su ljige sve jače, a naši novi protivnici često ''nemaju razumijevanja za naše planove'' pa su dosta jogunasti i opiru se, ali za sada je to stvarno nepotrebno.
(možda je sada konačno ugledao neku logiku, a možda i nije...
a najveći vjernik Stane (prije nego je stavio antispin na BH

-igram najgore staze
-idem na najjače protivnike da ih malo izmorim
Šalu na stranu....malo sam izgubio želju i uopće ove sezone nisam praktički trenirao,
Pošto je ljiga jača nego prošle sezone 8. nos ti posran, to nije bilo dovoljno i ovo je sigurno sezona za zaborav jer sam igrao dosta loše.
Srećom, pojavio se Draganica da nas iščupa iz

Tako da nam ove sezone nije čak niti trebalo 8 kola za plasman dalje,
nego samo 7 (od 6. do 12. kola)
Da je Draganica igrao prva 3 kola, garantirano bi bili barem 2. ali bi prelazak u 4. ljigu ipak bio preveliki zalogaj i ovo je puno bolje.
Ljiga 6. čulo je pokazala puno grebena i skrivenih zamki, a 5. će sigurno biti još nezgodnija, pa je to bolji izbor za Cipranina i Gugu (mene)
Šteta da Draganica uspio ''terapeutski djelovati'' na Šumadinca-Tibetanca koji je izgubio unutarnji mir, a nije ga uspio pronaći niti na godišnjem odmoru na Tibetu.Navodno će u novoj sezoni pojačati svoje frendove u jednoj od slabijih ljiga Sokaza gdje će mu stres biti puno manji i gdje će, budimo realni moći puno pobjeda ostvariti sa puno manje uložene koncentracije i fizičke potrošnje.
Aliiii....tako je to, ima puno ekipa koje imaju ''lokomotivu'' koja ih vuče prema naprijed.
Tako bi Vjeverica & Huzy vjerojatno bez Vuje-Gruje igrali u nekoj dvoznamenkastoj ljigi
a ovako eto njih iduće sezone u ljigi 4. poker asova
Tako je i Šumadinac vukao dvije sezone

Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet pro 16, 2016 10:06 pm, ukupno mijenjano 9 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Normalno da bu nezgodnija kad buš ti u njoj.Guga je napisao/la:Ljiga 6. čulo je pokazala puno grebena i skrivenih zamki, a 5. će sigurno biti još nezgodnija, pa je to bolji izbor za Cipranina i Gugu (mene)
A osim toga zgodni (Huzy i ja) odlaze.
- agent_zero
Guga, nemoj nas još otpisat. Ako ne izgubimo u zadnjem kolu, idemo u 3. liguGuga je napisao/la:E Vjeverica, što ga nasra....![]()
![]()
&
![]()
(to sam predvidio nakon 5. kola kada smo bili ZADNJI na tablici)
![]()
Onda smo krenuli u naših klasičnih ''zadnjih 8 kola''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(možda je sada konačno ugledao neku logiku, a možda i nije...)
a najveći vjernik Stane (prije nego je stavio antispin na BH)
-igram najgore staze
-idem na najjače protivnike da ih malo izmorim![]()
Srećom, pojavio se Draganica da nas iščupa izgovana i da malo ''primiri'' Cipranina,
Tako dan ove sezone nije čak niti trebalo 8 kola za plasman dalje, nego samo 7 (od 6. do 12. kola)![]()
Tako bi Vjeverica & Huzy vjerojatno bez Vuje-Gruje igrali u nekoj dvoznamenkastoj ljigi![]()
![]()
a ovako eto njih iduće sezone u ljigi 4. poker asova![]()
Tako je i Šumadinac vukao dvije sezone![]()
![]()
![]()
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
Ova 6 oštar greben dođeđ pošten odeš je...
Bravoo mislil sam da bute prvi ovak za jednu bu ok čestitke još da počneš trenirat
pa di bu ti kraj 
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Moral buš me ti uzeti ''pod svoje'' inače nikad od mene igrač... 
@agent_zero
Da, gledam i ne vjerujem
@agent_zero
Da, gledam i ne vjerujem
Nis od nove u 7h nasip da si na proljeće gugica a ne guga 
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Surovi treneru jel može predvečer ?
Radim od 7 ujutro...
Radim od 7 ujutro...
A kaj buš se patil !!!Guga je napisao/la:Moral buš me ti uzeti ''pod svoje'' inače nikad od mene igrač...![]()
Od tebe i ovoako i onako nikad igrač.
Ajde, barem je Guga priznao da ova ekipa sa Rakićem sr. nije ista kao ona od ranije.
Princip je isti (damo im fore, pa onda 8 pobjeda u nizu i imamo uvijek poseban pik na Croatia osiguranje kada se nalaze na 1. mjestu),
a sve su ostalo - nijanse (parna lokomotiva Jakić.....električna lokomotiva Rakić.....sve je to slično)
a sve su ostalo - nijanse (parna lokomotiva Jakić.....električna lokomotiva Rakić.....sve je to slično)
Da, kaj se ljepote tiče, fakat bumo bili na gubitkuvjeverko je napisao/la:Normalno da bu nezgodnija kad buš ti u njoj.
A osim toga zgodni (Huzy i ja) odlaze.
vjeverko je napisao/la:Samo da ne zaboravim reći .....
Ekipe iz 5. lige čuvajte se.Dolaze Draganičini dječaci.
Jučer sam iz povjerljivog neimenovanog izvora saznao da je
6. liga neusporedivo jača od 5. lige.
NEKAK MI TO ZVUČI POZNATO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne fakat nije 6. ljiga ove sezone jača od 5.
Dovoljno da pogledamo kako je Operator završio prošlu sezonu u 6. ljigi

i kao PETOPLASIRANI otišli naprijed,
a kako su ove sezone u 5. ljigi gle čuda...2. ili 1.

Neda mi se sada detaljno ići analizirati 20-tak najjačih igrača 5. & 6. ljige
i sprovoditi njihove međusobne usporedbe.
Samo ću reći......6. ljiga ???!!! :
Grantverger,
Bakmaz,
Softić,
Tonković,
Rakić Dragan...
Da, stvarno je 5. ljiga puuuuuuuuuno jača
Nadam se da se šališ kad kažeš da je 6. Jača od 5.ove sezone...
- agent_zero
Tebi je jasno da jedan igrač ne čini ekipu i da usporedbom prvih 10 ili 20 ne budeš ništa dobio? Pogotovo ako budeš uspoređivao n-tog s n-tim na rang listama. A i mi ti nismo baš neka dobra referentna točka, jer su dvije stvari jako različite između naše dvije sezone. Prošle smo, nakon ispadanja iz 4.lige imali kolektivni pad forme, pogotovo ja. A budući da se od mene očekivala trica svaku tekmu, to se jako osjetilo i u plasmanu. A ove sezone, sa skorovima koje imamo sva trojica, mogli smo komotno biti 7. ili 8. da su se Huzyjeve i Vjeverkove partije malo drugačije rasporedile, i nikome ne bi bilo ništa čudno i šokantno. Umjesto toga, njih dvojica su maestralno odradili svoje role i doprinijeli plasmanu taman koliko je trebalo i u pravom trenutku. I zato smo kao EKIPA tako rangirani kao što jesmo. Jedina ekipa koju bih kod vas izdvojio i rekao da bi u punom sastavu sigurno bila u vrhu, je DEDA. Svi ostali su jednako ranjivi, kao uostalom i mi.
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
- agent_zero
A znaš da se ne šaliDALTON1 je napisao/la:Nadam se da se šališ kad kažeš da je 6. Jača od 5.ove sezone...
Točno tako, agent_zero
... Guga pretjerano gleda u ukupne plasmane ekipa, a premalo u "raspodjelu sreće"...
To ti je ono kada Operator II pobijedi milion puta po 6:4, mi milion puta odigramo 5:5 i stvori se ogromna razlika u bodovima, a učinak pojedinačnih pobjeda i poraza skoro identičan.
Drugim riječima, ukoliko Operator II u zadnjem kolu pobijedi rezultatom 6:4, imat će isti odnos sveukupnih pobjeda i poraza kao i prošle sezone (76:54), te istovremeno i 8 bodova više.
Intercapital je imao prošle sezone 69:61, sada bismo trebali izgubiti 2:8 u zadnjem kolu kako bismo ponovili isti " uspjeh"... Imat ćemo 6 bodova manje u tom slučaju.
Operator II 8 bodova više, Intercapital 6 bodova manje... 14 bodova sveukupne razlike među ekipama, a ostvareni broj pojedinačnih pobjeda i poraza identičan onom od prošle sezone...
...
Zato Guga još uvijek griješi što se ravna prema tzv. "najjačim" igračima lige...

To ti je ono kada Operator II pobijedi milion puta po 6:4, mi milion puta odigramo 5:5 i stvori se ogromna razlika u bodovima, a učinak pojedinačnih pobjeda i poraza skoro identičan.
Drugim riječima, ukoliko Operator II u zadnjem kolu pobijedi rezultatom 6:4, imat će isti odnos sveukupnih pobjeda i poraza kao i prošle sezone (76:54), te istovremeno i 8 bodova više.
Intercapital je imao prošle sezone 69:61, sada bismo trebali izgubiti 2:8 u zadnjem kolu kako bismo ponovili isti " uspjeh"... Imat ćemo 6 bodova manje u tom slučaju.
Operator II 8 bodova više, Intercapital 6 bodova manje... 14 bodova sveukupne razlike među ekipama, a ostvareni broj pojedinačnih pobjeda i poraza identičan onom od prošle sezone...
Zato Guga još uvijek griješi što se ravna prema tzv. "najjačim" igračima lige...
- agent_zero
Pogotovo što u 5.ligi najjači igrač nije ni u top 30, jer je odigrao samo 12 mečeva