2. liga jesen

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Baraba

2. liga jesen

#181 Post Postao/la Baraba »

ljudi nemojte mu zamjerit to je samo mixer shvatit cemo jednog dana kaj je pisat htio reci :rofl: :lol: :lol:

pavicu znas kak prolazi protiv ovih di puno prica( brod , hrga ) sad si ti na redu :rofl:
Brod

2. liga jesen

#182 Post Postao/la Brod »

Ček,pa kaj nejdete vi u 1. ligu?!
Gdje je nestao entuzijazam s početka sezone!? :rofl:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Baraba

2. liga jesen

#183 Post Postao/la Baraba »

brod idemo mi u 1. ligu al cemo mixera ostavit u drugoj :lol:
wolf
Kontakt:

2. liga jesen

#184 Post Postao/la wolf »

Jedini način kak de ne zgubi od Pavića .. je da mu dođe u ekipu :rofl:

P.S. moji :confused: su vezani uz Tomacin post , i evo ih opet :confused: :confused: :confused:
max pax

2. liga jesen

#185 Post Postao/la max pax »

ja isto pokusavam skuzit post , :eek:
Tomaca
Kontakt:

zekoslav

#186 Post Postao/la Tomaca »

dajte malo upregnite,nije tesko
was once Kemilov suigrač
Koki
Kontakt:

zekoslav

#187 Post Postao/la Koki »

Zekoslav je napisao/la:Želio bi igracima

Zvonko Milković
Vladimir Žagar
Igor Lovrić
Dražen Hrga
Siniša Raić
Boris Kosovac
Bojan Kilibarda
Domagoj Perhot
Ivan Žlimen
Martin Sučić
Robert Udovičić

čestitati na hrabrosti i odvažnosti jer ono sto je tim dečkima pošlo za rukom spada u sferu SF filmova,imate moj duboki naklon :s:
Ako je sarkazam ne kužim ga. Impresivan popis i koliko vidim i tvoj suigrač je na njemu. Što im je pošlo za rukom?
Tomaca
Kontakt:

zekoslav

#188 Post Postao/la Tomaca »

nema rijeci o sarkazmu,za mene su ti decki

HEROJI !!!
was once Kemilov suigrač
55

2. liga jesen

#189 Post Postao/la 55 »

:E:
55

2. liga jesen

#190 Post Postao/la 55 »

Radi se o dečkima koji su uspjeli dobiti barem jedan singl meč na gostovanju kod HEP I. :top:
Tomaca
Kontakt:

#191 Post Postao/la Tomaca »

bravo 55 :top:
was once Kemilov suigrač
Guga
Kontakt:

2. liga jesen

#192 Post Postao/la Guga »

Imam ja jedan prijedlog za opisna imena ljiga i pogotovo ovu ljigu :

01. antačibls ljiga
02. ljiga dva loša ubiše Miloša :lol:
03. ljiga trio fantastikus
04. ljiga poker asova
05. ljiga za odlikaše
06. ljiga šesto čulo
07. ljiga sedam svjetskih čuda
08. ljiga osam nos ti posran
09. ljiga deveti krug pakla
10. deseta čelična ljiga
The Only Way Is Up...rutinski
Tomaca
Kontakt:

zekoslav

#193 Post Postao/la Tomaca »

Mozda sam bio malo prestrog prema ostalima pa bi nadodao da svaki igrac koji je odigrao do kraja svoja tri singla je ustvari HEROJ- POBJEDNIK.
Ono nazvati gostovanjem?hmm nebi se usudio ici tako daleko.
Neki ce rec,jbg to je gostujuci teren i treba znati igrati u svakakvim uvjetima,istina?NE

Problem je u tome sto se ono uopce ne moze svrstati pod kategoriju " uvjeti"jer ih nema,ne za stolni tenis nego 90% skladista u hrvatskoj imaju bolje uvjete i manje prasine na podu nego ono tamo,pouzdano znam.

Iskreno mene bi bilo sram nekoga ugostiti u prostoru u kojem nije pod prebrisan doslovno NIKAD.
Stoj je skroz celav ali na to se ionako nemogu pozaliti jer je to stvar financija itd i u to nebi ulazio ali ne uloziti cca 3 minute da prebrises pod ide ispod granice.
Taj pod-laminat da se i brise svaki dan ionako bi se sklizao i bilo bi strasno za igrati ali barem kad dodjes vidis da se decki trude pa im ni nemozes nesto zamjerit,ovako mogu samo reci da mi je zao sto nisam poslusao savjete nekoliko igraca da ono treba izbjegavati,neki su cak i predali tekmu samo da ne moraju tamo ici igrati.
U zivotu nisam predao tekmu,jucer u HEPu dvije.
Zalosno.
Ja tamo vise necu igrati sigurno,jedina razlika mene i ovih koji su se zalili prije mene na uvjete je ta da ja to odmah dam do znanja,ovako javno pa se mozda nesto i promjeni u buducnosti
Inace sam skroz neadaptiran na gostujuce terene pa imam ove sezone od 19 pobjeda samo 10 u gostima,uzas kako sam los u gostima.
Aj papa,nesjecam se da sam se ikada vize iznerivirao na pingacu nego jucer.
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u pet pro 16, 2016 2:28 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
was once Kemilov suigrač
busbus

2. liga jesen

#194 Post Postao/la busbus »

Zeko slazem se sa svime napisanim , ono je sprdacina a ne dvorana za bavljenje bilo kakvim sportom .

Bilo bi cudo da si netko u skorijoj buducnosti tamo nesto ne polomi .
Koki
Kontakt:

2. liga jesen

#195 Post Postao/la Koki »

55 je napisao/la:Radi se o dečkima koji su uspjeli dobiti barem jedan singl meč na gostovanju kod HEP I. :top:
Da...vjerojatno se radi o stolu u toplani. Slažem se. Predzadnji puta sam tamo igrao prije dvadesetak godina i igrali smo na stolu koji je onda bio star. Kada sam prije dvije sezone igrao opet tamo čini mi se da je to taj isti stol. Razlohan, oštećen na mnoštvu mjesta, odskok nepravilan ..itd..itd..
Neznam dali se u međuvremenu nešto promjenilo...
Ako nije (isprike ako je) što drugo pomisliti nego da netko namjerno stavlja takav stol da bi stekao prednost u smislu navike igranja na istom...

ccc..
Tomaca
Kontakt:

#196 Post Postao/la Tomaca »

Jos samo nesto da nadodam.
Kod sebe u Vjesniku takodjer imam problem sa sklizavim parketom pa ga stoga redovito brisem i premazujem posebnim protukliznim sredstvom za sportske podove.
Vrijeme i trud koje ulazem u brisanje j..... parketa nebi se posramila ni skolska cistacica i onda kad mi dodje neki nadrkanovic i kaze da se sklize,mogu ga pogledati u oci i reci,stari sta dati kazem,napravio sam sto sam mogao, tako je kako je.
Ali ono u Hepu je po mom misljenju nepostivanje sporta,protivnika i ciljano iskoristavanje uvjeta u svoju korist.
Ovdje pricamo o uvjetima momcadi koja igra 2.ligu i ulazi u 1.
negovorimo o ekipi iz 20.lige koja dodje na tekmu sa jednim reketom i nezna da se set vise neigra do 21.
was once Kemilov suigrač
Izra
Kontakt:

2. liga jesen

#197 Post Postao/la Izra »

Koki je napisao/la:Da...vjerojatno se radi o stolu u toplani. Slažem se. Predzadnji puta sam tamo igrao prije dvadesetak godina i igrali smo na stolu koji je onda bio star. Kada sam prije dvije sezone igrao opet tamo čini mi se da je to taj isti stol. Razlohan, oštećen na mnoštvu mjesta, odskok nepravilan ..itd..itd..
Ako nije (isprike ako je) što drugo pomisliti nego da netko namjerno stavlja takav stol da bi stekao prednost u smislu navike igranja na istom...
stol kao stol vjerojatno spada u posebnost svake dvorane, ali klizav pod je nesto skroz drugo. sjecam da smo jednom bili tamo i ib je u slucaju da mu netko skrati lopticu ispratio istu pogledom, bolje to nego da razbije zube na kraj stola.
ib
Site Admin
Kontakt:

2. liga jesen

#198 Post Postao/la ib »

Mislim da sam nakon prvog kruga pustio tebe da igraš jer bolje da se ti razbiješ nego ja. :hihihi:
Kamba koji preferira kretanje lijevo-desno je tada bio all over the place u svim kombinacijama visine glave u odnosu na noge.
Žao mi je čuti da se stvari ne mijenjaju. :(
Koki
Kontakt:

2. liga jesen

#199 Post Postao/la Koki »

Izra je napisao/la:
Koki je napisao/la:Da...vjerojatno se radi o stolu u toplani. Slažem se. Predzadnji puta sam tamo igrao prije dvadesetak godina i igrali smo na stolu koji je onda bio star. Kada sam prije dvije sezone igrao opet tamo čini mi se da je to taj isti stol. Razlohan, oštećen na mnoštvu mjesta, odskok nepravilan ..itd..itd..
stol kao stol vjerojatno spada u posebnost svake dvorane, ali klizav pod je nesto skroz drugo. sjecam da smo jednom bili tamo i ib je u slucaju da mu netko skrati lopticu ispratio istu pogledom, bolje to nego da razbije zube na kraj stola.
Slažem se s tobom kada govorimo o marki stola na kojem igramo. Stol na kojem sam igrao zadnji puta je star i oštečen (na površini vidljive rupe i ogrebotine) a to nebi nazvao posebnošću nego nekorektnošću a pogotovo kada znam da nabavka novog stola nije nikakav problem. ..
Ako se u međuvremenu nešto promjenilo....
Tomaca
Kontakt:

zekoslav

#200 Post Postao/la Tomaca »

Stvari se ne mjejaju upravo zato sto nitko nije malo ostrije kritizirao uvjete u HEP-u
was once Kemilov suigrač
Odgovorite