| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: pet svi 01, 2009 1:30 pm Naslov
: |
|
|
| sejosec (napisa): | Bila je bome borba do krvi, reketa po dvorani, i guma u komadićima, sve u svemu pravi meč........
Čestitke dečkima iz Strojala i puno uspjeha u daljnjim mečevima....  |
ajd' da se i ja javim, premda moram bit' kuš i šutit' kak' pizda u šaki.
promijenit' ću ime autora u Tragičar
profućk'o sam partiju protiv Bojana (AF II), protiv Kosovića i Grčića (Jaska) i sve u svemu prosuo barem 4 boda, a možda i više.
Imao sam i prvi set protiv tebe Sec, no onda sam sje...
Svaka čast dečkima iz Stubice na prikazanom, Tomek je uspio očuvati dasku čitavom, ali je zato Marko ogulio svoju.
A sad se bojim da u posljednja tri kola, slijedi KUHINJA. K'o se othrva tome, , ali se bojim da će neki pokleknuti.
i da zaključim, jedva čekam slijedeće kolo, tad će se više znati.
čuo sam danas da je Aco završio u bolnici, ako je tako želimo mu brzi oporavak. (navijamo za njega)
pozdrav od STROJALA, _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: sub svi 02, 2009 12:12 pm Naslov
: Ranking karijere |
|
|
Znam da će se mnogi nasmijati, neki čak i grohotom ( al' zabole me uvo ), ali ja ponosno objavljujem :
RANKING KARIJERE u SOKAZ-u : 124. mjesto na ljestvici igrača Sokaz-a
svima onima koji misle da sam ovdje nezasluženo šaljem :
e, i da znate : bit ću još bolji !!!!
a sad čekam komentare :  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: sub svi 02, 2009 1:41 pm Naslov
|
|
Jednog lijepog dana. kada budeš u stanju igraču iz 13. lige uzeti više od pet poena (zajedno) u zadnja dva, odlučujuća seta, bit ćeš još i bolji!
Ipak, s obzirom na to da sam zahvaljujući tebi napredovao tridesetak mjesta na listi, mogu pouzdano reći da nisi baš potpuno beskoristan.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: sub svi 02, 2009 3:52 pm Naslov
|
|
| jere (napisa): | Jednog lijepog dana. kada budeš u stanju igraču iz 13. lige uzeti više od pet poena (zajedno) u zadnja dva, odlučujuća seta, bit ćeš još i bolji!
Ipak, s obzirom na to da sam zahvaljujući tebi napredovao tridesetak mjesta na listi, mogu pouzdano reći da nisi baš potpuno beskoristan.  |
svaka čast, komentar ti je potpuno na mjestu ....  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: uto svi 05, 2009 8:13 am Naslov
|
|
bravo za Agronomce  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto svi 05, 2009 6:17 pm Naslov
|
|
Hvala Zrinski,
bila je to nasa večer.
Svi vec znamo da Šokre igra na travu ko' beba, a ova trojica su mu sjela samo tako.
Makar, ni ja ni Miro nismo bili losi; mogu reci da sve kaj je trebalo je uslo.
Miro je cak protiv Kajfesa imao 2:1 i 7:3 al' mu je malo pala koncentracija, inace bi bio tsunami.
I samo da jos nesto kazem; posto je kod nas situacija u ligi da svako od prva 4 moze ici dalje, realno je da bi moglo biti kemije i dogovaranja, ali kod nas nema uopce diskusije, stoga ako nekog zanima ili ima neke sumnje, samo da kazem:
" NITI SMO SE IKAD DOGOVARALI NITI IKAD BUDEMO ", a oni koji ne vjeruju i tvrde drugacije, si mogu to okačiti mačku o' rep!
Hvala svima koji nas podržavaju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: uto svi 05, 2009 9:15 pm Naslov
|
|
gledam tablicu i čini mi se da je sve uzalud, ako ne zablistate i u zadnjem kolu
držim fige  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pet svi 08, 2009 11:24 pm Naslov
|
|
Možda ih mi izvadimo, ako se dovoljno napalimo u zadnjem kolu protiv Dugog Sela.
S obzirom da smo napokon skrpali trojica i osigurali opstanak, motiva ne fali!
Dapače, igra nam se ko na početku sezone, a mi smo poznati po tome da ne puštamo mečeve niti želimo da sa nama pusti!!
Usput, Jaska mora dobiti Tomiće u gostima što objektivno nije lako, pogotovo ako još uvijek igraju domaće utakmice u dvorani "Zagrebačkih cesta". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
igrcic
|
Postano: pet svi 15, 2009 10:41 am Naslov
|
|
...eto, na kraju se ipak sve okrenulo na našu stranu , tako da Jaska ide dalje bilo je napeto do samog kraja, bilo koja od tri ekipe je mogla biti druga.
mec protiv ateljea je izgledao slično kao i protiv samobora, poveli 4-1, pa ja izgubio protiv gosp. tomića, kojemu cestitam na odlicnoj igri , budeš vodio 2:0 pa izgubio od kajfeša i eto nas na 5-4... ali kapetan je odradio tricu i odigrali odlično par i odveli nas dalje
tekma bila dobra, to je najvažnije
agronomcima i ostalima više sreće drugi put
 _________________ ping pong |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet svi 15, 2009 2:09 pm Naslov
|
|
| igrcic (napisa): |
agronomcima i ostalima više sreće drugi put  |
jel to znači da je agronomski pokleknuo kod vatrogasaca s obzirom da 3. mjesto ne vodi nikuda.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet svi 15, 2009 3:29 pm Naslov
|
|
To znači upravo to; izgubili smo časno 7:3. A i da vodi treće nekud, ni to nam nebi puno zunačilo, pošto smo završili četvrti.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
igrcic
|
Postano: pet svi 15, 2009 5:04 pm Naslov
|
|
| bokkyAG (napisa): | To znači upravo to; izgubili smo časno 7:3. A i da vodi treće nekud, ni to nam nebi puno zunačilo, pošto smo završili četvrti.
 |
ajde upišite više taj rezultat da mogu mirno spavat  _________________ ping pong |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub svi 16, 2009 12:05 pm Naslov
|
|