NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga jesen
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
busbus

PostPostano: ned pro 18, 2016 4:26 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Gospon Canadi nemojte se ljutit i nemojte mi zamjerit ali ovo kaj vi pisete je smijesno !

Utakmice u kojima rezultati odlucuju ko ispada i ko ide naprijed smatrate nebitnim,tu vidim da nemate pojma o cemu se prica.

Za rezultat Gorica-HEP koji ne zelite komentirat ste vi krivi jer ste dopustili takvu sprdacinu jer su sve ostale ekipe posteno upisivale rezultate a supci iz Gorice i Hep-a su cekali sa upisivanjem dok se nisu pojavili ostali rezultati pa su stelali kak im pase .

O Pemit-Joola vise nemam zelje pisat a ni volje a to ste krivi vi Gospodine Sljiva jer ste fo dopustili,ako niste u stanju vodit ligu onda je dajte nekom ko ce bez obzira na sve kalkulacije pustanja i kombiniranja barem vodig brigu o ligi

Zadnja promjena: busbus; ned pro 18, 2016 9:20 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mixer

PostPostano: ned pro 18, 2016 4:38 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

A zamislite da je popio sa kumom koju žuju In love In love Laughing
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: ned pro 18, 2016 9:58 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

busbus (napisa):
Gospon Canadi nemojte se ljutit i nemojte mi zamjerit ali ovo kaj vi pisete je smijesno !

Utakmice u kojima rezultati odlucuju ko ispada i ko ide naprijed smatrate nebitnim,tu vidim da nemate pojma o cemu se prica.

Za rezultat Gorica-HEP koji ne zelite komentirat ste vi krivi jer ste dopustili takvu sprdacinu jer su sve ostale ekipe posteno upisivale rezultate a supci iz Gorice i Hep-a su cekali sa upisivanjem dok se nisu pojavili ostali rezultati pa su stelali kak im pase .

O Pemit-Joola vise nemam zelje pisat a ni volje a to ste krivi vi Gospodine Sljiva jer ste fo dopustili,ako niste u stanju vodit ligu onda je dajte nekom ko ce bez obzira na sve kalkulacije pustanja i kombiniranja barem vodig brigu o ligi

To što si odigrao Ivane samo dvije sezone u SOKAZ-u(Jednu u prolječe 2007. i sada u jesen 2016.) ne daje ti za pravo da mudruješ i iznašaš nebuloze po forumu.Za razliku od tebe ja sam cijeli život u SOKAZ-u kao igrač(od 1970.)pa do danas.Igrao sam sve lige(razrede)a od toga tri sezone u 1.ligi.Preko 20 godina sam voditelj raznih liga a najviše 2.lige.Dugo sam bio član disciplinske komisije a sada sam član skupštine SOKAZ-a.Ako nisi zadovoljan mojim vođenjem lige uplati novčanu taksu i žali se disciplinskoj komisiji o mom vođenju,a onda ako opet ne budeš bio zadovoljan možeš se uz novu novčanu taksu žaliti predsjedništvu SOKAZ-a. Kad ponovo pogledam tablicu 2.lige vidim da bi ekipa HEP I. bila na vrhu i da je izgubila od V.Gorice. Koja ekipa tebe muči?U čemu je tvoj problem?Premalo si u SOKAZ-u da u svemu vidiš urotu i crnog vraga!

LP. Voditelj lige Ivica Čanadi
mixer

PostPostano: ned pro 18, 2016 11:33 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Bitno da je uplatit novčanu taxu za ovo ono pa opet ono.kakve veze ima HEP u ovoj priči.klasična zamjena teza.Sori Ivice baš zato kaj vas poštujem teza o pemitu i joli neću komentirati je upravo to i čem hoću da kažete nešto ne zato kaj nekog ili nešto ne volim nego jednostavno zato da se takve stvari ne događaju.Onaj ko želi nešto namjestiti odradiće to drukčije i da nebi bilo krivih interpretacija ne mislim da su dečki nešto muljali nego su jednostavno bili nemarni i odužilo se pa je samim tim neregularno..
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon pro 19, 2016 8:02 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Pitanja regularnosti su:
Može li se utakmica 9. kola odgoditi do iza 12. kola?
Može li se utakmica 11. kola uopće odgoditi?(jel ima članak u pravilniku koji kaže da se utakmice posljednja 3 kola ne smiju odgađati,ja ga ne nađoh)!

O stanju na tablici ćemo nakon 13. kola,ima i tu interesantnih parova... Evil
Brod

PostPostano: pon pro 19, 2016 8:07 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Članak 18.

Momčad koja preda utakmicu bez borbe, odnosno čijom krivnjom utakmica ne bude odigrana u posljednja tri kola, kaznit će se novčanom kaznom i oduzimanjem pet bodova za svaku predanu utakmicu.

Ovo je disciplinski pravilnik,a ne spominje se odgoda,al ima naglasak na posljednja 3 kola?!
Confused
antispin

PostPostano: pon pro 19, 2016 9:47 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Da pojasnim neke stvari oko utakmice V.Gorica - HEP.Nisam gledao utakmicu ali sam jučer bio u Velikoj Gorici i čuo sve o utakmici.
Gorica je igrala samo s Taboršakom i Teskerom,Tomčić je bio na skijanju a Trstenjaka muči giht.Što se samih rezultata možda je a možda i nije iznenađenje poraz Taboršaka od Stipetića,ali nikakvog puštanja nijje bilo.Ako bilo tko ima drugačije informacije,svjedoke slobodno ih predočite na forumu.

Zadnja promjena: antispin; sri pro 21, 2016 9:48 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:09 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Brode, odgovor na oba pitanja je da. Ne smije se odgađati samo zadnje kolo i to piše u svim biltenima na početku prvenstva, a dodat ćemo i u Pravilnik prvom prilikom.

Meni nije jasna ovolika količina kuknjave na regularno dogovorenu i još regularnije odigranu utakmicu. Logičnije bi mi bilo da su čestitali dečkima na fair playu što su se remijem (da prostite) usrali i jedni i drugi.

Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:47 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Niš ja ne kukam!
Pitao sam jer sam živio u zabludi da nema odgode u zadnja 3 kola,i u zabludi da se kolo može odgoditi samo za pon i uto idućeg tjedna(što i jasno piše u pravilniku)!
Očito,trebalo bi neke stvari jasnije definirati,da ne bude zabluda! In love
Brod

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:51 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Članak 14.

Utakmica se može odgoditi samo u slučaju obostranog sporazuma i to u pravilu najkasnije do utorka u idućem tjednu. Ukoliko jedna od momčadi ne želi odgoditi utakmicu ona se mora odigrati u tom tjednu.

O odgodi utakmice na sljedeći tjedan domaćin je dužan obavijestiti voditelja lige najkasnije do petka u tjednu u kojem se utakmica trebala igrati. Ukoliko domaćin ne obavijesti o odgodi utakmice voditelja lige, njegova će momčad biti kažnjena novčanom kaznom.

Članak koji se kosi sa regularnim!
Ako referent ima pravo na ustupke mimo ovog članka,trebalo bi ga nadopuniti,jel!(Baš me zanima što Kemo ima za reći na tu temu!)
Very Happy
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:51 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Nisam mislio da ti kukaš, primijeti da koristim treće lice množine u drugom dijelu posta. Very Happy

A o odgodi ne piše jasno, piše "u pravilu najkasnije do utorka". I to nitko živ ne gleda kada dogovara odgodu, niti strahuje od voditelja ako igraju idući petak. Što se tiče odgoda za više od tjedan dana, to je oduvijek počivalo na odlukama voditelja i njihovoj procjeni hoće li to narušiti regularnost. Kao što rekoh, naš voditelj je ovdje točno procijenio da neće, i nije. Kava
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Tomaca

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:56 am    Naslov : zekoslav Citirajte i odgovorite

Odmah u startu da napisem da niti branim niti optuzujem.

Pouzdano znam da tekma Joola - Pemit nema ni najmanje repove iza sebe.
Pemit je kroz sezonu pokazao da ne grize za ici gore(Hep-u predao + nekoliko kola igrali sa dvojicom dok za decke iz Joole mogu samo reci da to nije u njihovoj domeni,naprosto ne funkcioniraju na taj nacin.

Utakmica Hep-a i VG je drugacija prica ovako na prvi pogled,jedni grizu za naprijed jedni za ostanak,odgodili tekmu i na taj nacinu razpolazu sa 3 boda koja mogu ici na bilo koju stranu( onom kojem ce trebat).
Nastup sa dvojicom samo tome ide u prilog.

Ovo sto je na kraju ispalo da Hep-u 3 boda od VG nisu ni trebala je nebitno zato sto je tekma odgodjena dok ni Hep ni Vg nisu imali osiguran prolaz odnosno neispadanje.

Za mene osobno je nepravedno da se u " mrtvoj" utrci za ici naprijed odnosno ostanak jednima daje mogucnost da u zavrsnom tjednu raspolazu sa 6 bodova dok drugi sa 3.

Ovo sto sam gore napisao je ustvari utopija jer je to samo moja rijec koja brani Joolu - Pemit dok ovu drugu tekmu bas i ne mazim a situacija je ustvari identicna.

Ali za ubuduce mislim da bi o tome trebalo voditi racuna odnosno da bi se tekmu odgodjenu 11.kola ili ranijeg moralo odigrati do famoznog utorka u 12.kolu i odmah staviti rezultat na stranicu.
Ili da odgodjenu tekmu 11. ili ranijeg kola mozes odgoditi ali samo ako ces je odigrati prije tekme 12.kola.

Cinjenica je da ova 3 boda viska sa kojima se rapolaze mogu napraviti cuda.
Pale

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:57 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Mislim da je to pravilo "do utorka" napisano zbog ekipe koja manje želi odgodu tj. da ekipa koja je prihvatila odgodu ipak može uvjetovat bar nekaj , a to je da se tekma mora po pravilu odigrat do utorka. Na taj način prisiljava ekipu da ne razvlaći odgodu dva kola Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon pro 19, 2016 11:03 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Evo,ja bi se složio sa svime što je Zeko napisao! Thumbs up Klanja se
Tomaca

PostPostano: pon pro 19, 2016 11:06 am    Naslov : zekoslav Citirajte i odgovorite

hvala brod,trenutno sam u osjetljivom periodu pa mi podrska puno znaci Very Happy Embarassed
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 11:07 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Ima smisla, iako će zakomplicirati pravilnik jer onda se očito više ni predzadnje kolo ne smije odgađati. Ali da, reći da svi zaostaci moraju biti gotovi do utorka 12. kola ne zvuči loše. Thumbs up

Druga stvar je što time niste riješili da u zadnja dva kola onaj ko želi muljati dogovara u petak, i tada također raspolaže s "dodatnim informacijama i tri boda više od drugih" i štelaju kako im paše. Thumbs down
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: pon pro 19, 2016 11:36 am    Naslov : zekoslav Citirajte i odgovorite

Nije bas tako,situacija u 11.kolu nije bas cista kao na kraju 12.
Npr. da su Vg- Hep odigrali tekmu prije utakmica 12.kola nebi znali kome ce trebati bodovi jer su ih trebali oboje.

Moras racunati da ne mozes sa bilo kime muljati,moras biti dobar sa tom momcadi.
Primjera radi, ja sam npr mogao muljati sa nekih 6 momcadi ove sezone,znaci od tih 6 mora mi ici na ruku da joj bodovi nisu potrebni u 11.kolu,malo je takvih ili da u 12. ili 13 bas po rasporedu me zapadne da imam momcad s kojom sam si dobar.
Ako im uvjetujes da 11. mora biti gotovo prije 12. smanjuje se broj kombinacija za muljanje drasticno.

Najsmjesnije od svega je da imas momcad koja moze u stvari dogovoriti samo jednu tekmu u sezoni,poklopi se raspored i sa tom jednom tekmom mogu narpaviti cuda,ovako ja i pola 2.lige koji mozemo a necemo ispadnemo ..........
mixer

PostPostano: pon pro 19, 2016 12:34 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Molit ću pojašnjenje u 1 licu jednine kako to Pemit i Jola ne odlučuju o ispadanju ili odlasku gore.i da, NE GOVORIM o namještanju nego o neregularnosti.U slučaju da Pemit dobije ide gore .Igrom slučaja i joli je bod dovoljan u nekim kombinacijama da ostane ,ako to nije dovoljan razlog neznam koji bi bio.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 12:49 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Prelak si na obaraču, neregularno znači da ili je nešto nedopušteno bilo u dogovaranju utakmice, ili u njenom ishodu.

To da utakmica ne odlučuje o ničemu je prilično loše i netočno pojašnjenje, slažem se, ali i dalje ne mijenja ništa u argumentaciji da je sve završilo regularno.

Ali u obranu voditelja, on je dopustio odgodu dva-tri tjedna ranije, bez spoznaja da će ta utakmica tada odlučivati dosta toga. Između igranja u punim sastavima i naređivanju da netko igra nekompletan, gosp. Ivica se odlučio za prvo, i ispostavilo se da to nitko nije iskoristio za muljanje.
Big deal. Rolling Eyes
[Vrh]
sux

PostPostano: pon pro 19, 2016 1:26 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Dodati u pravilnik

Za odgodu utakmice uplatiti 100 kuna takse i stvar rijesena
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  Sljedeće
Stranica 12 / 17.

Forum(o)Bir: