NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tenergy fx 05
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saša

PostPostano: ned pro 18, 2016 8:00 pm    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Znam da su Tenđe već bile tema rasprava, ali s obzirom na cijenu zamolio bih vas za malo pomoći i mišljenja. Misim na FX 05.
Osnovno dali su stvarno toliko superiorni koliko cijena kaže i kako su se pokazali sa plastičnim lopticama. Onda što ja misilm o tome je da oni daju i spina i brzine više nego ostale gume, ali kažu da je za njih treba imati odličnu tehniku i stalno treniranje. S tim u vezi kažu za njih da su dobri samo za igrače brze na nogama sa odličnom tehnikom.
Ono što mene u stvari zanima da li su stvarno toliko kvalitetnije, u davanju veće brzine i većeg spina....
Molim za pomoć
tnx

Zadnja promjena: Saša; ned pro 18, 2016 10:03 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: ned pro 18, 2016 9:20 pm    Naslov : Tenergy fx o5 Citirajte i odgovorite

Ja sam si UMISLIO da jesu kvalitetnije pa ih onda tako i doživljavam. Uočavam da mi protivnici teže vraćaju iste lopte ako udaram sa Tg gumom.
Možda samo umišljam, ne znam, ali sam siguran kada pogriješim da nije stvar do gume nego do mene. Nikada nisam krivio Tg gume kada sam izgubio. Kažu da je to guma za one koji znaju igrati stolni tenis a ja kažem da je i za mene korisna, možda na drugačiji način ali mi daje samopouzdanje. Sigurniji sam kada igram sa Tg gumama a vidim da mi duuuljeeee traju nego ostale gume. Sigurno da mi ne možemo iskoristiti sve prednosti tih guma kao što to mogu profesionalci ali ni svi oni koji si kupe dobar auto ne znaju voziti kao vozač formule.
I na kraju, to što kažu da nama, nedovoljno dobrim igračima, više štete nego koriste --->nije istina, nama jednako štete i koriste i sve ostale gume, drva i loptice, ...... ili - DRVA, LOPTICE i GUME se navikavaju na nas a ne mi na njih.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Saša

PostPostano: pon pro 19, 2016 9:06 am    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Hvala Želimire, blizu mog razmišljanja. Nadam se da će još netko "uletiti" sa ponekim savjetom.
Guga

PostPostano: pon pro 19, 2016 9:23 am    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Saša, ostavi se ''ćorava posla'' ROFL

Xiom Sigma I Europe, Xiom Omega V Europe, Donic Bluefire M02, Donic Bluefire JP01 Turbo......
Osjetno jeftinije i pitomije kod dolaznih, protivničkih rotacija, dugo traju i daju skoro isto spina
(to su nijanse) kao i Tenđe.

Za tvoj (i moj) nivo igre nema smisla forsirati Tenđe jer je to guma za napad sa svakim udarcem,
a pošto buš ti (kao i ja) više loptica s njom pimplal nego udaral, to je bacanje novaca i dovođenje samoga sebe u tešku situaciju jer je jako teško kontrolirati lopticu s tom gumom u pimplu.
Ja sam ju imao i skinuo s Excalibura jer je bila muka s vraćnjem servisa i držanjem loptice u igri bez agresivnih napada.

Ako misliš uzeti privatnog trenera i trenirati barem svaki drugi dan u cilju ispravljanja svojih grešaka i napredovanja u tehnici, onda je to druga priča, ali ne vjerujem da si na tako nešto spreman jer
.......samo je jedan Stane Laughing

Sve je to fino i krasno, ali kada zbrojiš sve pluseve i minuse, u našem slučaju ima ipak više - minusa !

Mogu ti reći da sam sada u 6. ljigi igrao protiv puno igrača koji imaju prastare razno-razne gume
(pa i ''no name'') koje su mi zadavale daleko više problema nego da su imali na reketu Tenđe i svima njima ne pada na pamet da ih mijenjaju.
Znači, treba uzeti dobre gume (recimo neke od gore navedenih) i razvijati svoj stil, tehniku u igri, lukavost i prepredene serve koje su samo tvoje i na taj način ćeš već za 20-30 godina
postati odličan igrač Beljenje
Prvi korak ka tom cilju si već napravio kada si mojim posredovanjem kupio krasne Stiga crne hlaćice sa zelenom prugom, a da si kupio i onu žutu Stiga majcu gdje bi ti bio kraj ???
Mogli bi te pratiti (vidjeti) samo s teleskopom jer bi odjurio ''po spirali'' poput komete na tom našem Sokaz nebu Eeeek! Confused Laughing

Kada smo već krenuli uspoređivati Tenđe s autima,
to ti je kao da si kupiš Ferrarija i onda nikada s njim ne pređeš
''magičnu brzinu od 50 km/h i ne prebaciš iz druge u treću brzinu''
a plaćaš jako skupu registraciju i osiguranje (gubiš puno poena u međuigri)

Ima ona narodna koja bi se mogla iskoristiti za ovaj slučaj :
''Vidla žaba da konja potkivaju, pa i ona digla nogu...''
h3n

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:04 am    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

najbolje ti je probati i sam ocijeniti da li ti odgovara ili ne..
kupis/posudis jednu polovnu koja nije skroz ubijena i probas 3-4 treninga
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:26 am    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Kaj je sad Gugi ?

Bla, bla, bla, ... Guga bi samo sebi dozvolio gušte.

Stekao sam dojam da ti razumiješ i odobravaš gušte !?! Kako sada, najednom, tako racionalan stav koji me podsjeća na sitničavo ušićarivanje.

Da li se ovo što si rekao odnosi i na slučaj kada si kupovao svoje drvo Excalibur i kovčeg koji svira ?
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:29 am    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Guga eto vidiš da je kovčeg! In love ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:29 am    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Ma ne, pa zezam se.
Ako može Saša stalno mene zezati za mijenjanje ekipe, mogu valjda malo i ja njega oko opreme.
Neka baš proba ako ga toliko svrbi.Samo sam mu htio olakšati da ne baca lovu bez veze jer znam kako on igra i mislim da to nije za njega (to je naravno samo moje mišljenje).
I ja sam išao probati i vidio sam da nije ni za mene, kažem, više minusa nego plusa za naš nivo igre.

I nije KOVČEG (mrtvački lijes je kovčeg i nemam unutra Buzdovan nego Excalibur),
nego KOFERČIĆ koji nije svirao dok ga ja nisam ''obradio'' Very Happy
a sada svira Conan koji je zamjenio Rocky-a

Kužim ja te gušte, pa ja sam prvi za to, ali gušt mu može biti i fina obleka (Stiga, to sam već spomenuo i ja sam mu to predložio).
Ako je već zapeo za gumu, onda svakako nek uzme neku rabljenu do 100 ćuna da ne baci bez veze u vjetar 380 ćuna za novu.

Zadnja promjena: Guga; pon pro 19, 2016 10:37 am; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:32 am    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Prebrza guma nije gušt nego prokletstvo.
[Vrh]
Saša

PostPostano: pon pro 19, 2016 10:45 am    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Sve napisano stoji. a da svrbi svrbi. Nekidan sam probao TNG (na obadvije strane) na nešto sporijem reketu i svidjelo mi se to. No trening sa poznatim igračima je ipak nešto drugo. Kao što je moja stiga VPS V zasigurno brža od drva s kojim sam igrao. Toliko sam bio iznenađen da je vrijeme tog treninga (19 pa nadalje) bio jedini razlog zašto nisam otišao odmah do Pospiševe trgovine. Međutim prospavana noć i opet dvojim Mad
MUNJA2

PostPostano: pon pro 19, 2016 11:41 am    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

http://hjp.znanje.hr/index.php?show=search
Kovčeg = predmet tvrdih strana u obliku kvadra za pohranjivanje ili prenošenje stvari; kofer, kufer

Po pitanju izraza !
Sve je dozvoljeno kao i u Sokaz-u.
Jest da zvuči malo čudno kao "kovčeg" ali to je samo zato što ne govorimo da mrtvace sahranjujemo u "KOFERU".
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 11:56 am    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Kovčeg kovčeg! Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon pro 19, 2016 12:00 pm    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Pa dobro kaj je vama, baš mi hoćete dignuti tlak Mad

To je uvreda za moj : koferčić, koferčić, koferčić

mario

PostPostano: pon pro 19, 2016 12:51 pm    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Glazbena škrinja.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon pro 19, 2016 12:53 pm    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Škrinja????

ROFL

Ovo je bolje od kovčega. Juhuu Cheer Juhuu Cheer Juhuu
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 12:55 pm    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Đuboks Heart
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon pro 19, 2016 1:48 pm    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Nema logike...
Želi Ekskalibura držati u koferčiću Confused Confused Confused

Kak??

Znači da je Ekskaliburčić u koferčiću. ROFL

Puno moćnije zvuči... "i onda je Ekskalibura izvadio iz škrinje" (veliko, robusno, staro, mistično)
[Vrh]
Saša

PostPostano: pon pro 19, 2016 2:20 pm    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Trolanje mi je cool ali samo kad ja trolam Mad Mad Mad
A mene trola i site admin, ma kakav site admin on je Sith admin. Laughing

Zadnja promjena: Saša; pon pro 19, 2016 9:41 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon pro 19, 2016 2:42 pm    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Možda su ti između redaka željeli poručiti da se okaniš tenđe Very Happy
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon pro 19, 2016 2:53 pm    Naslov : Tenergy fx 05 Citirajte i odgovorite

Ovo je koferčić :

ovo je kofer za čarape, kupaće gaće itd :

a ovo je KOVČEG :

čisto da znate Thumbs up

Saša o čemu si ono pričao ?
Ma pusti gume, baci lovu u obleku da budeš elegantan, sada su ti na rasprodaji :

Zadnja promjena: Guga; uto ruj 11, 2018 10:30 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.