NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga jesen
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Brod

PostPostano: pon pro 19, 2016 2:19 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Gotovo da bih se složio sa Suxom! Klanja se
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 2:30 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Ne znam baš. Odgode smatramo potencijalnim leglom namještanja, pa ćemo to dopustiti samo ljudima s novcima? Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
sux

PostPostano: pon pro 19, 2016 3:16 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Po tome se samo ljudi s nofcima mogu žalit disciplinskoj komisiji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ČUPKO

PostPostano: pon pro 19, 2016 3:17 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Treba zabraniti odgode zadnja tri kola Headbang Gitara
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 3:30 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Sux, ja se ne slažem s ovakvim postupkom žalbe (ni iznos ni ne-povratak love u pozitivnom ishodu), zato i ne bih htio da ga kopiramo.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Šljiva

PostPostano: pon pro 19, 2016 3:41 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Prelak si na obaraču, neregularno znači da ili je nešto nedopušteno bilo u dogovaranju utakmice, ili u njenom ishodu.

To da utakmica ne odlučuje o ničemu je prilično loše i netočno pojašnjenje, slažem se, ali i dalje ne mijenja ništa u argumentaciji da je sve završilo regularno.

Ali u obranu voditelja, on je dopustio odgodu dva-tri tjedna ranije, bez spoznaja da će ta utakmica tada odlučivati dosta toga. Između igranja u punim sastavima i naređivanju da netko igra nekompletan, gosp. Ivica se odlučio za prvo, i ispostavilo se da to nitko nije iskoristio za muljanje.
Big deal. Rolling Eyes

Hvala IB!Točno je tako bilo.Odgoda se malo oduljila zbog razloga koji su navedeni ranije.STK Pemit je odigrao ostale slijedeče tekme na vrijeme.Zbog pomanjkanja vremena ova se nije odigrala na vrijeme i oduljila se.Ja sam kontaktirao domačina 9.kola da se utakmica mora odigrati regularno i oni su me uvjeravali u to.Ponavljam, Voditelj lige može procjeniti da su objektivni razlozi tu i da može dati pristanak za odgodu.Vi ste meni svi isti i nemam dodatne simpatije prema nikom?
trnac

PostPostano: pon pro 19, 2016 3:44 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Meni je degutantno da u pravilniku uopće postoje stavke o naknadama u slučaju podnošenja žalbe.

Ako ekipa plati 250 ćuna za sezonu, smatram da bi komunikacija sa strukturom trebala biti uključena u cijenu.

Ali to je već druga priča Thumbs up
[Vrh]
sux

PostPostano: pon pro 19, 2016 3:44 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Sux, ja se ne slažem s ovakvim postupkom žalbe (ni iznos ni ne-povratak love u pozitivnom ishodu), zato i ne bih htio da ga kopiramo.

Thumbs up
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pon pro 19, 2016 3:50 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Meni je degutantno da u pravilniku uopće postoje stavke o naknadama u slučaju podnošenja žalbe.

Ako ekipa plati 250 ćuna za sezonu, smatram da bi komunikacija sa strukturom trebala biti uključena u cijenu.

Ali to je već druga priča Thumbs up

Slažem se 100% Thumbs up
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 3:51 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

@trnac Meni nije baš degutantno, jer daje na važnosti prvostupanjskoj odluci voditelja i sprječava zagušivanje Disciplinske. Po meni bi iznos trebao biti manji i definitivno se vraćati ako se presudi u korist žalbenika.

Ali ko što si rekao, to je druga tema o kojoj bi se moglo i trebalo popričati. Disciplinska ne treba rješavati deset situacija po prvenstvu, ali mi smo sada u drugoj krajnosti gdje rješavaju jedan slučaj u tri prvenstva. Pojma nemam
[Vrh]
mixer

PostPostano: pon pro 19, 2016 5:26 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Šljiva (napisa):
ib (napisa):
Prelak si na obaraču, neregularno znači da ili je nešto nedopušteno bilo u dogovaranju utakmice, ili u njenom ishodu.

To da utakmica ne odlučuje o ničemu je prilično loše i netočno pojašnjenje, slažem se, ali i dalje ne mijenja ništa u argumentaciji da je sve završilo regularno.

Ali u obranu voditelja, on je dopustio odgodu dva-tri tjedna ranije, bez spoznaja da će ta utakmica tada odlučivati dosta toga. Između igranja u punim sastavima i naređivanju da netko igra nekompletan, gosp. Ivica se odlučio za prvo, i ispostavilo se da to nitko nije iskoristio za muljanje.
Big deal. Rolling Eyes

Hvala IB!Točno je tako bilo.Odgoda se malo oduljila zbog razloga koji su navedeni ranije.STK Pemit je odigrao ostale slijedeče tekme na vrijeme.Zbog pomanjkanja vremena ova se nije odigrala na vrijeme i oduljila se.Ja sam kontaktirao domačina 9.kola da se utakmica mora odigrati regularno i oni su me uvjeravali u to.Ponavljam, Voditelj lige može procjeniti da su objektivni razlozi tu i da može dati pristanak za odgodu.Vi ste meni svi isti i nemam dodatne simpatije prema nikom?

Kaj bi ja sad trebao. po slobodnoj sudačkoj procjeni sudac je zajebao ne namjerno ali je zajebao,jer ako meni ili nekom drugom odlučuje tekma koja se igra u 12 kolu a trebala je u 9 znači da ste svi skupa sjebali.]nemojte mi prodavati muda pod bubrege.Ok. I više o toj temi neću jer vredjate tim razmišljanjem ostatak ljudi kojima je to bitno ,a vi se i dalje tapšajte i hvalite jedan drugog misleći kako ste u pravu.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon pro 19, 2016 7:52 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Slažem se s Mixerom. Što je previše, previše je. Ja sam za više discipline i manje popustljivosti.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 19, 2016 8:59 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Ajde miksi jednom si pošteno priznaj da ako ne prođeš gore, da si si sam kriv zbog nekoliko (ne)planiranih kikseva ovog prvenstva i bok. Mig

Rezultat Pemita i Joole je zaista zadnji na listi stvari koje su vam se ispriječile putem, ovakvog ste ga i u ovim sastavima mogli samo sanjati.
[Vrh]
edizg

PostPostano: pon pro 19, 2016 9:49 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Na ovom forumu uvijek ista priča i praktički uvijek isti mislioci - zato ga i izbjegavam u širokom luku. U tu kategoriju forumaša, velikih mislioca, spada i naš mixer. Svi ionako znamo da ne postoji matematička kombinacija s ishodom koji njega može zadovoljiti, a vjerojatnost "čiste namještaljke" kod njega se uvijek nameće kao jedini mogući događaj. Ako malo raspišem i pojasnim ovu rečenicu te ubacim njegovu ekipu u tih par primjera svima će biti jasno o čemu pričam, pa stoga prijeđimo na primjere.

Primjer 1
71. kolo, Tužna Trešnjevka - Pemit, mixer me zove i traži odgodu (bolestan je) - dobije odgodu
SOKAZ forum - mixer: "ovaj Plavec je kralj, dao mi je odgodu, sad kad ozdravim možda mu dam i set"

Primjer 2
71. kolo, Tužna Tršenjevka - Pemit, mixer me zove i traži odgodu (bolestan je) - ne dobije odgodu - Plavec kaže: "Ništa od odgode mixeru, ne mogu garanitrat da se idući tjedan neće razletit visokonaponski prekidač u Abu Dhabiju pa da neću morat otić dolje u nadzor, sorry"
SOKAZ forum - mixer: "Ovaj Plavec je papak kakvog nema, ne da mi odgodu jer će on MOŽDA nekud ići idući tjedan, zamisli ti to, kakve lovačke pa tog nema nigdje. Zna da me nikak nemre dobit pa zato neda odgodu, papak"

Primjer 3
Mixer doma leži pred telkom i pregledava SOKAZ rezultate tekućeg kola, kad odjednom, za oko mu zapne da u tom kolu za Zagrebparking nije igrao Taboršak, pa je Zagrebparking izgubio. Odmah marljivo provjeri zašto je to tako pa sazna da je Taboršak ozlijeđen.
SOKAZ forum - mixer: "Ova liga je smijurija, tu se ne zna tko pije, a tko placa, čista namještaljka, pustili su ovima da ostanu u ligi, a Taboršak kao ozlijeđen, moš mislit, već od sad kroje tablicu tko će ispast, a tko ne. Di je naš dragi voditelj?"

Osvrt na prvi i drugi primjer te poveznica s tekućom temom je sljedeća. Jooli sam dao odgodu za idući tjedan jer se nisu mogli skupiti te sam osobno obavijestio voditelja o tome. Voditelj je odobrio da se utakmica odigra idući tjedan. U ovoj situaciji moram biti korektan i stati u obranu voditelja lige, zato što on nije odobrio da se to igra za tri tjedna, već je to bilo interno između Joole i Pemita, a je li Joola kontaktirala vodtielja u međuvremenu ne znam. Je li to po pravilima? Nije. Jesam li trebao dati dečkima iz Joole odgodu? Prema svemu navedenom i mixerovom toku misli, očito nisam. Treba li kazniti Pemit? Kaznite, ali nemojte govoriti da je Plavec nekaj namjestio jer kad Plavec primi tog nekog namjestit će mu kralježnicu. Kraj priče, čekam kaznu.

Osvrt na treći primjer je vrlo jednostavan i egzaktan:
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html&ek1=27&ek2=123&dat=2016-11-23
Kolo prije kraja igrači Tužne Trešnjevke se nađu pričat o neregularnosti prvenstva, kakva ironija, ako ništa drugo barem nisu pogriješili s odabirom imena ekipe.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
55

PostPostano: uto pro 20, 2016 12:13 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Htio sam već i prije napisati (ali nisam) pa ću napisati sada. Plavec i Škreba mi nisu prijatelji, ali ih komotno mogu nazvati stolnoteniskim prijateljima Grouphug .
Drugim riječima, dajem si za pravo procijeniti im karaktere, barem u sportskom svijetu; ako ćemo početi sumnjati u igračko poštenje Plaveca i Škrebe, onda zajebi povjerenje u cijelom SOKAZ-u. Ti su momci ispravni 1/1 i pošteni sportaši, obojica. Klanja se Klanja se
Kuhinjara znam da ima, njih morate tražiti u kuhinji, ne za stolnoteniskim stolom. Ljudi vam kažu kada je utakmica i gdje se igra, dođite slobodno i uvjerite se u to da obije ekipe igraju iz petnih žila! Ma kakvi Pfff , puno važnije od toga je kenjanje po forumu... Brukica
Osim toga, koliko god da je jaka i odlična, i 2. liga je samo jedan dio SOKAZ-a, ako imamo zajedničko načelo da je važno da se utakmice odigravaju, čak i uz odgodu, onda to načelo vrijedi za cijelu 2. ligu, isto kao i za sve one čokljavije lige i ekipe. Amen Mudri djed Headbang Gitara Banana dancing
[Vrh]
busbus

PostPostano: uto pro 20, 2016 7:36 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

U svojim postovima nisam niti jednom napisao da su Pemit i Joola dogovorili tekmu,napisao sam da zelim da Pemit dobije utakmicu i da ude u prvu ligu jer su to zasluzili a to kaj neko ne cita sa razumijevanjem to ja nisam kriv i da mi nije normalno da se utakmica devetog kola odigra u subotu u tjednu dvanaestog kola i kod tog misljenja stojim i danas jer mislim da zbog takve situacije prvenstvo nije regularno.Ako je to po pravilima sto ocito je onda su pravila nakaradna i treba ih promijeniti.

Sto se tice ulaska u prvu ligu Tuzne Tresnjevke,da smo htjeli uc vjerujte da bi ulazak osigurali vec prije par kola i da ovo moje " kukanje " nije zbog naseg ulaska u prvu ligu ...

A Vama Gospodine Sljiva mogu poruciti samo jedno na vas post upucen meni.Mozete biti u Sokazu 200 godina kao igrac,upravni i nadzorni odbor,disciplinski sudac i ne znam kaj jos ali to vam ne daje za pravo da meni koji igram drugu sezonu Sokaz u zivotu govorite da nemam pravo reci svoje misljenje.Rekao sam ga bas zato da me sljedecih 40 godina ne jebu razni voditelji koji su napravili pogresku kao Vi u ovom slucaju a ne zele to priznati.
[Vrh]
55

PostPostano: uto pro 20, 2016 8:44 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Toliko o zajedničkom načelu voditelja liga SOKAZ-a, smatramo da je važno da se utakmice odigravaju. Tumačeći pravila tako šablonski nećeš dobiti realan rezultat (poredak ekipa) na kraju prvenstva. Realan rezultat dobiješ tek kada se sve utakmice odigraju, na način da svaka ekipa da najbolje od sebe što može s igračima koji igraju taj meč. Ovo je rekreativna liga, iako je i kompetitivna ipak smatramo da je najvažnije da se igra. Klanja se
Ako doista misliš da je prvenstvo neregularno zato što je tekma 9. kola odigrana u 12. kolu (prva mogućnost da obije ekipe budu u punom sastavu), a bilo bi regularno da si je JOOLA u 10. kolu upisala 10:0 bez borbe, onda imaš loš stav i hvala Bogu što postoje voditelji liga poput Šljive, koji donesu odluku koju je on donio i zapravo tek tako prvensrvo učinio doista regularnim. In love
To sam pisao isključivo o tekmi Pemit i JOOLA. Zato i jeste teško biti voditelj, nekada moraš donijeti odluku koja je najmanje loša, a ne najbolja.
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto pro 20, 2016 9:55 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Istina je da bi svakom voditelju bilo najlakše reći , ko vas jebe , nema odgode , ali jesmo li mi svi tu da odigramo koju ili da uzmemo bodove svaki put kad protivnik ne može doći ? Slažem se da ponekad neki iskorištavaju situaciju s odgodama Thumbs down i da je relativno lako dobiti odgodu Thumbs up ali baš zato je tu voditelj da pokuša odrediti kad je to OK a kad nije - netko mora Pojma nemam
Prošle godine je Dren imao još ekstremniji slučaj Rolling Eyes ali sve je na kraju ispalo OK osim što je on kao voditelj opet imao najviše problema Sad
Velim , najlakše bi bilo voditelju reći odhebite svi i držat se pravila ko pijan plota , da li bi to onda bilo bolje ? Po meni nebi Pojma nemam
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto pro 20, 2016 11:05 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

busbus, jel za realni poredak na tablici gore kad se utakmica 9. kola odigra u subotu 12. kola, pri cemu obe ekipe posteno odigraju u punom sastavu, ili kad neka ekipa odigra u jednom sastavu s nekima, a u slabijem sastavu s nekim drugima i to namjerno? sta od toga vise narusava realno stanje?
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto pro 20, 2016 11:13 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Kokice
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeće
Stranica 13 / 17.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.