6. čulo ljiga, jesen 2016.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
agent_zero

#561 Post Postao/la agent_zero »

trebao ju ili ne, htio ju ili ne, dobit će ju :D
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
Guga
Kontakt:

#562 Post Postao/la Guga »

I mi bi ju dobili da smo dobili samo jedan od dva "praktički dobijena" meča parova:

protiv Agronomskog - vodili smo 2-0 pa "ničim izazvani" igubili 2-3 i ukupno tekmu 4-6 ???
protiv Textilaca - trebali smo dobiti svih 5 setova, a uspjeli izgubiti 2-3 i ukupno 4-6 ???

Osim što smo na taj način izgubili 1. mjesto u parovima,
izgubili smo i 2 praktički osvojena boda, a samim tim i ukupno 2. mjesto i plasman u 4. ljigu...
The Only Way Is Up...rutinski
agent_zero

#563 Post Postao/la agent_zero »

nema veze, uvijek ima slijedeća sezona. a i mislim da bi vam skok u 4.ligu bio preveliki šok za organizam
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
vjeverko

#564 Post Postao/la vjeverko »

Ponavljamo stare teme: Šta bi bilo da je bilo.....
Ono što je, je. A da je baba muško.....
Guga
Kontakt:

#565 Post Postao/la Guga »

Čuj sad njih dvojicu ?
Nama bi bio preveliki šok skok u ljigu 4. Poker Asova ???
a vama je sasvim normalan skok u ljigu 3. Trio Fantastikus ??? :eek: :confused: :zvrko: :ceka: :ajooj: :facepalm: :ne zna: :nono:
Dajte se malo normalizirajte, znam da je Božić i da se puno jede, a u vašem slučaju očito i puno pije,
ali u svemu treba imati granice.
Ja tvrdim da vi nas ne možete dobiti u međusobnom meču i da bi se prije vi nego mi borili za 5-5
Uostalom, u prijateljskom meču prije samo dva tjedna smo vas (u sličnim sastavima) dobili 6-4
tak da nemojte pričati bedastoće.
Očito vam je to jaaaako brzo isparilo iz memorije, pa da vas podsjetim :

slika

Sasvim je normalno da svatko kome se ukaže prilika pokušava ići naprijed
(samo Mixer ne želi u 1. ljigu :lol: ) i ako ćemo po snagama ekipa onda vi niti u bunilu nebi trebali ići u 3. ljigu, jer ste samo po "duhu svetom" uopće prošlu sezonu ušli u 5. ljigu.
Tvrdim da ćemo puno lakše mi igrati u 5. ljigi nego vi u 3. :B:

Može za kraj malo crnog humora ?

https://m.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI

čuo sam da je jučer George Michaelu bio - last Christmas...

Last Christmas, I gave you my heart

Tak ide tekst.Stvarno je lazar, nije ga trebao dat i sad bi bio živ,
a ovak je normalno da je doživio - infarkt

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/12 ... s-aged-53/
agent_zero

#566 Post Postao/la agent_zero »

A gdje si ti vidio da sam ja napisao da nama neće biti šok u 3. ligi? Pa mi se vraćamo nazad u 5. ligu Hogwarts Expressom čovječe :D Šok će biti ako padnemo samo u 4. ligu :D U svakom slučaju će vama biti lakše u 5. ligi nego nama u trećoj. Ne znam zašto si moj komentar uopće shvatio kao napad na sebe.

A što se tiče prijateljske utakmice i naših izgleda s vama u stvarnoj utakmici... Stvarno nema smisla komentirati to, jer da kažem nešto poput "vi bi mogli biti sretni da vas dobijemo samo 6:4", izazvao bih požar na forumu.
Guga
Kontakt:

#567 Post Postao/la Guga »

Ma kakav napad Robi, pa kaj ti je...pričamo malo.
I nebi bio požar nego, nego "samozapaljenje" :lol:
Stvarno ne znam gdje si našao tih 6 poena kad mi imamo skoro sigurnih 5 i još 2 na 50%-50% pa bi bilo 6-4 ili 7-3 za nas, ali neka, ipak smo si dobri :B:

A kaj se Georgea tiče, šteta kaj se zadnjih 15 godina primio pederiranja umjesto muzike.
Mislim da je mogao napraviti još koju o.k. pjesmu.
Koki
Kontakt:

#568 Post Postao/la Koki »

Kada ostavimo po strani kurtoazno "o mrtvima sve najbolje" i pogledamo ostavštinu koju ostavlja George Michael stvarno ne vidim razloga za posprdno spominjanje njegovog seksualnog opredjeljenja...
Mnoštvo dobre glazbe, hrabro plivanje izvan struje (sjetimo se da mu album "Older" Sony jedno vrijeme odbijao izdati jer kao "nije dovoljno komercijalan") i način na koji je pjevao svrstavaju ga u velikana pop glazbe zadnjih 20-tak godina....
Njegova ostavština je daleko više od pokoje o.k. stvari...

ccc..
agent_zero

#569 Post Postao/la agent_zero »

Imao je on sasvim solidnu karijeru i s pederisanjem :D

Gdje 6, pitaš? Pa imamo na tebi najmanje dvije (govorim o službenoj utakmici, gdje se ipak igra za nešto, a ne o prijateljskoj), na parovima jednu (ne možete sastavit par koji je po kvaliteti ni blizu Radusinu i Đivi), a uz dužno poštovanje svima, pogotovo gospodinu Rakiću senioru koji ga je godinama igranja u prvoj ligi itekako zaslužio, ali teško da nemam tricu.

Da ne bi ispalo da se bahatim, objasnit ću. Adrijan ne trenira i nije u formi, gospon Dragan se slabo kreće (što naravno ne znači ništa ako mu se igra na reket), a tebe ionako svaki put dobijem pa to ne moram objašnjavat niti dovodit u pitanje :D

To kad se zbroji je 5, a siguran sam da dečki mogu negdje ubosti barem još jednu partiju :D

No, dok ne dođemo u situaciju igrati službenu utakmicu, ovo ostaje u sferi "trash talka" i "što bi bilo kad bi bilo". A kako je krenulo, morat ćemo još barem godinu dana sačekati da dođemo do toga :D
Guga
Kontakt:

#570 Post Postao/la Guga »

Od svega što si nabrojao, najvjerojatnija je samo tvoja trica.
A kad je samo to i samo "najvjerojatnije", onda znaš da ste u problemu.
Parove nam nisi dugo gledao i sada je to neka "druga priča" jer uostalom,
dobili smo spomenutog Đivića & Hodaka u zadnjem kolu (pitanje dali su slabiji od Đivića & Radusina jer su jako uigrani).
Uostalom, parovi su jedan od ona dva 50%-50% susreta, ajde, nek je 51%-49% za vas,
a tu dvicu na meni :lol: :lol: :lol: za nju bi morali i te kako "oznojiti gaće" jer to nije bilo kakav meč, nego poseban meč i tu nema odustajanja.
Pusti ti priče, kao, Guga nema živce i slično...
Ima Guga živce i ne puca pod pritiskom samo tako, a protiv vas bi motiv bio ogroman
i nigdje ne spominješ pritisak na vašoj strani ?
Kod vas nema pritiska ?
Ma daj molim te, pa i te kak bi se tresli jer tvoji znaju šta ih čeka u slučaju poraza.
Uostalom, vi ste ekipa iz jače ljige pa imate i puno više za izgubiti, a jako malo za dobiti jer bi kao vaša pobjeda trebala biti - očekivana, moš si mislit :D

Ako bude "sreće", možda se sretnemo u Zimskom kupu, pa da vidimo...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon pro 26, 2016 10:34 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
Koki
Kontakt:

#571 Post Postao/la Koki »

Slažem se da službena i prijateljska utakmica nisu isto no otpisati Rakića samo zato jer se "sporo kreće" nije baš mudro. Sporo se on kreće već 30-tak godina no unatoč tome je dugo spadao među najbolje igrače Sokaza. Ok ..plastične loptice mu ne idu u prilog no svejedno...
Ne tako davno (proljeće 2015) u službenom meču koji sam igrao je pobjedio Kilibardu i Bekavca koji su također imali spoznaju da se on sporo kreće a čini mi se da su oni bolji igrači od tebe...
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2015-03-18

Dakle...naravno da možeš dobiti, Dragan je svaku sezonu sve stariji, no držati tu partiju kao ziher....khm...
Zadnja izmjena: Koki, dana/u pon pro 26, 2016 1:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
agent_zero

#572 Post Postao/la agent_zero »

Ajde, živi bili pa vidjeli. Tekma će sve pokazat ako se jednog dana susretnemo. A dotad, uživajmo i pingajmo :D
agent_zero

#573 Post Postao/la agent_zero »

Koki je napisao/la:Slažem se da službena i prijateljska utakmica nisu isto no otpisati Rakića samo zato jer se "sporo kreće" nije baš mudro. Sporo se on kreće već 30-tak godina no unatoč tome je dugo spadao među najbolje igrače Sokaza. Ok ..plastične loptice mu ne idu u prilog no svejedno...
Ne tako davno (proljeće 2015) je u službenom meču koji sam igrao je pobjedio Kilibardu i Bekavca koji su također imali spoznaju da se on sporo kreće a čini mi se da su oni bolji igrači od tebe...
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2015-03-18

Dakle...naravno da možeš dobiti, Dragan je svaku sezonu sve stariji, no držati tu partiju kao ziher....khm...
Ma ne držim nijednu partiju (osim protiv Guge) kao ziher, i ne pada mi na pamet otpisati čovjeka koji je do prošle sezone igrao 1.ligu, ali istina je da on brže stari i da mu igra pada. I s obzirom na profile igrača od kojih je gubio ove sezone, mislim da imam realne šanse. Malo sam pao pod Guginu provokaciju pa sam tim šansama dao nešta više od 50-50, ali su sigurno veće nego šta bi bile prije godinu, dvije ili više :D
ib
Site Admin
Kontakt:

#574 Post Postao/la ib »

Ja mislim da je glupo da se svađate u ovo blagdansko doba, te da sigurno postoji nekakvo rješenje u kojem je vuk sit, a ovce na broju.

Kao naprimjer: Operator je jača ekipa od Guge i prijatelja, ali Guga igra najbolje protiv najjačih tako da radi tricu, Rakić dodaje sigurnu dvicu i još ili on uzima treću ili netko drugi nešto. Tako da u međusobnom meču Novi Uriho dobiva. :top:

Da je Operator slabija ekipa, Guga bi složio nulu.

Može tako? :grouphug:
agent_zero

#575 Post Postao/la agent_zero »

Vođo, zapitaj se da li bi ovo bio sokaz da takvih rasprava nema, da je vuk sit i ovce na broju, i da se piletina poput mene ne da uvući u raspravu o tome ko je bolji :D
Guga
Kontakt:

#576 Post Postao/la Guga »

E moj Guga na kakve si ti "prognoze" spao, spominju se neke nule :rofl: :eek: :confused:
Ako se malo detaljnije pogledaju moji rezultati, i sljepac bi vidio da :
igra i rezultati mi jako osciliraju (točno),
kvaliteta igre i pobjede protiv jakih igrača mi jako ovise o motivacijskom elementu (točnije),
a protiv Operatora ima da igram na 120% (najtočnije).

Pa si vi mislite.
IB je na dobrom tragu, ali ja ne mogu napraviti tricu jer teško mogu dobiti Robija.
Ali sam zato i te kako "u igri za dvicu", Draganica 99% ima dvicu i u paru su barem na 49%
a bome je i Cipranin u igri za dvicu.
Bumo vidli...
Guga
Kontakt:

#577 Post Postao/la Guga »

agent_zero je napisao/la:Ma ne držim nijednu partiju (osim protiv Guge) kao ziher, i ne pada mi na pamet otpisati čovjeka koji je do prošle sezone igrao 1.ligu, ali istina je da on brže stari i da mu igra pada. I s obzirom na profile igrača od kojih je gubio ove sezone, mislim da imam realne šanse. Malo sam pao pod Guginu provokaciju pa sam tim šansama dao nešta više od 50-50, ali su sigurno veće nego šta bi bile prije godinu, dvije ili više :D
Ne kužim kaj ovo znači : on brže stari ? :eek: :confused:

On stari brže od ostalih ljudi ?
Ili stari samo brže od tebe ?
Ili je ušao u čudne godine kada se brže stari ?

E moj Vujo-Grujo, vidi se da imaš Vjevericu u ekipi, pa si poprimio njego način razmišljanja :lol: :eek: :D
vjeverko

#578 Post Postao/la vjeverko »

Guga, pazi da me ne uvrijediš.
Buš de i ti trebal izvinjavati.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ljudi pustite Gugu na miru da se u ove dane posveti dvojoj obitelji i gurmanskim delicijama.

Ionako ako obiljno razmislite shvatit ćere da što se njegovog pinganja tiče samo nebo je granica.

A mi smo sticajem sretnih okolnosti otišli u STRATOSFERU (3. liga).

Osobno smatram da je to izazov dostojan i GUGANA PETRERIJANA.

:top: :top: :top: :top: :top:

Rukavica je bačena.

Ali uz najavljeno kapitalno pojačanje i to postaje realno.

Mislim da bih i ja mogao biti u 1 ligi. (ako me Pongrac zabunom prijavi)
agent_zero

#579 Post Postao/la agent_zero »

Guga je napisao/la:
agent_zero je napisao/la:Ma ne držim nijednu partiju (osim protiv Guge) kao ziher, i ne pada mi na pamet otpisati čovjeka koji je do prošle sezone igrao 1.ligu, ali istina je da on brže stari i da mu igra pada. I s obzirom na profile igrača od kojih je gubio ove sezone, mislim da imam realne šanse. Malo sam pao pod Guginu provokaciju pa sam tim šansama dao nešta više od 50-50, ali su sigurno veće nego šta bi bile prije godinu, dvije ili više :D
Ne kužim kaj ovo znači : on brže stari ? :eek: :confused:

On stari brže od ostalih ljudi ?
Ili stari samo brže od tebe ?
Ili je ušao u čudne godine kada se brže stari ?

E moj Vujo-Grujo, vidi se da imaš Vjevericu u ekipi, pa si poprimio njego način razmišljanja :lol: :eek: :D
Znači da se njemu jedna godina više na leđima puno više osjeti nego tebi, meni ili nekom mlađem. Ja sam u srednjim dvadesetima, tako da mi godina dana može samo pomoći u fizičkom sazrijevanju. Njemu (kao i mojim dragim suigračima, uostalom) baš i ne. Mislim da čak i tebi to mora imati smisla :D
55

#580 Post Postao/la 55 »

Ma da... Nadaj se nadaj... :pfff: :zubo:
Odgovorite