SOKAZ forum
Novi bilten? (SVAKI bilten)
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
novog zovka imate (decko je do prosle godine bio registrirani junior) a za hercega ne znam.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dogovoren je prvi meč! U utorak 10.1.2017. u 20 sati cijenjena ekipa C.B. Play Off, inače propalitet 3. lige, imati će čast ugostit samozatajnu i perspektivnu ekipu Ady Endre III. vođenu čvrstom rukom kapetana i najveće babe tračare na Forumu.
Predviđam jedno skromno krvoproliće (krvi do koljena) ispuhanog treće- ligaša, te sam već preliminarno dogovorio meč u drugom kolu kod nas u Martićevoj protiv našeg otpadnika Kreše Čivića i njegovih luzera iz 7. lige.
Predviđam jedno skromno krvoproliće (krvi do koljena) ispuhanog treće- ligaša, te sam već preliminarno dogovorio meč u drugom kolu kod nas u Martićevoj protiv našeg otpadnika Kreše Čivića i njegovih luzera iz 7. lige.
Fakat mi nije jasno kak' ljudima više ne dopizdi gledat ova svakodnevna izdrkavanja na forumu?
Čini mi se da cijenjenom Trncu, na žalost, nije dosta toga jasno.
Doći ću ja vas pogledati u I. kolu,
tako da slučajno ne zalutate u II. kolo
tako da slučajno ne zalutate u II. kolo
Znam da si u velikom strahu od nas puklavih, ali, na tvoju žalost, mi ćemo prvo kolo odraditi RUTINSKI! A onda si ti na redu, i znaš dobro što te čeka. Mi nismo mogli imati više sreće u ždrijebu za prva dva kola (bem ti takvu sreću)!
vjerujte mi,nemate pojma ko tu sve tračaDinko Š. je napisao/la:najveće babe tračare na Forumu.
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Uzaludno Guga guguće na Forumu da mu se ukaže novi Bilten, kad je poznato da g. Leskovec ne čita Forum.
Krivo !, g. Leskovac čita, čita pažljivo, osobno sam se uvjerio. Prvenstvo počinje 27. a to bi značilo tjedan dana prije dolazi Bilten, oko 20. Ove godine je sve pomaknuto za jedan tjedan kasnije. Ovo je PROGNOZA (moja) a ne OBAVIJEST za korisnike Foruma.
Mora se jos iskalkulirati kolko to sve kosta.
Nemrem vjerovat
Kaj je već izašel

Kaj je već izašel
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Ikota legendo

Dakle, prijave su završile 03.02.2017.
a danas je fala bogu 20.02.2017.
Znači da je prošlo ''samo'' 17 dana od zadnjeg dana prijava.
Dali je taj 03.02.2017. samo mrtvo slovo na papiru, a puno njih se kao uvijek prijavljuje iza tog roka,
ili je stvarno neophodno 17 (sedamnaest) dana da se ''prouči & proštudira'' kakve su to čudne ljige u ovom Sokazu i da se napokon objavi taj Bilten

a danas je fala bogu 20.02.2017.
Znači da je prošlo ''samo'' 17 dana od zadnjeg dana prijava.
Dali je taj 03.02.2017. samo mrtvo slovo na papiru, a puno njih se kao uvijek prijavljuje iza tog roka,
ili je stvarno neophodno 17 (sedamnaest) dana da se ''prouči & proštudira'' kakve su to čudne ljige u ovom Sokazu i da se napokon objavi taj Bilten
The Only Way Is Up...rutinski
Guga pune 4 godine si u Sokazu i još nisi naučio da bilten na forumu izađe obično utorak tjedan prije prvenstva, a u papirnatom obliku dođe na adresu u tjednu prvog kola.
Samo opušteno.
Zadnjih nekoliko sezona bilten se obično objavi u tjednu prije početka sezona i to u utorak navečer (između 20 i 24), ponekad koji sat kasnije.

Zadnjih nekoliko sezona bilten se obično objavi u tjednu prije početka sezona i to u utorak navečer (između 20 i 24), ponekad koji sat kasnije.
Između bana Gugi zbog bezobraznog konstantnog kvocanja pred svako prvenstvo, i zatvaranja ove teme, odlučio sam se za potonje jer tema ionako ne služi nečemu.
Budem eventualno tu obavijestio po izlasku budućih biltena i nazad zaključao.
Guga, ujedno i opomena da ne nastaviš po drugim temama.
Budem eventualno tu obavijestio po izlasku budućih biltena i nazad zaključao.
Guga, ujedno i opomena da ne nastaviš po drugim temama.