NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
risBo

PostPostano: pet pro 30, 2016 1:02 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Sve pohvale organizatoru za odlično odrađen turnir!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
jopelin

PostPostano: pet pro 30, 2016 4:09 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Hvala tebi Boris i svim tvojim "PILIĆIMA"...
Već vas bilježim za naš naj...Uskršnji turnir...

Hvala Božidaru Žitniku na iznenađenju koje mi je priredio a da ja to nisam znao.
To je naravno ovaj video.

Dok sam ja vodio brigu da mi nitko ne ostane gladan i žedan i da su ostale stvari ok on je onako spontano snimao turnir.
I gle...dobio sam reportažu našeg turnira, reklamu za novu kolekciju stolnoteniske opreme, poneki od vas mogu vidjeti i svoje promašaje ali i dobro odigrane poene a....

šećer dolazi na kraju a to je Stane.

Bravo...ali vidiš da nisi došao na moj turnir i da Božo nije počeo tebe snimati...taj tvoj potez (ja ga osobno nisam nikada tako odigrao) ostao bi samo priča a ovako ga možemo i vidjeti.
No i prije njega zabilježeno je par odlično odigranih poena i vidljivo je da ti je uloženi trud digao igru na zavidnu visinu.

Bravo majstore...

Pogledajte ponovo :

https://youtu.be/NGTZecSRHGs

A sad idemo odraditi Novu 2017.godinu...valjda bu bila bolja...ja sam vječiti optimista...

Jopelin
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pet pro 30, 2016 5:12 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Pitanje :"Da li prikazana oprema ima karakter reklame za XIOM kao nekakvog sponzora ili za prodaju u Prosper prometu ? Ili je to možda samo zadovoljno guštanje i pokazivanje nove opreme za vlastitu upotrebu što i ja radim kada si kupim nešto novo ?"
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
jopelin

PostPostano: sub pro 31, 2016 9:51 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Dobro pitanje i hvala na pitanju....
pa da objasnim :

Jedno od iznenađenja na turniru bila je prezentacija gotovo cijele kolekcije XIOM stolnoteniske opreme.

Stolovi,brojčanici,mrežice,odjeća,obuća,ručnici,čarape,torbe,ruksaci,futrole i niz drugih sitnica-stvari vezanih za igranje i uz već vama poznate gume i kvalitena drva...sve je to dostupno od 01.01.2017. na našem tržištu.

U novoj 2017.godini i novi dobavljač : Prosper promet

Moram priznati da mi je bio gušt otvarati svaku vrečicu i kutiju, vidjeti,opipati,provjeriti kvalitetu, isprobati... jer je sve zaista drugačije, novo u što ćete se i sami uvjeriti vrlo brzo.

Da ne bi otišli u direktnu reklamu, sve je poznato......

Ukoliko imate još koje pitanje...uvijek je dobro došlo...

Jopelin
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub pro 31, 2016 10:19 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Ima li štogod od tih krasota - na poklon?
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: sub pro 31, 2016 10:43 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

jopelin (napisa):
Dobro pitanje i hvala na pitanju....
pa da objasnim :

Jedno od iznenađenja na turniru bila je prezentacija gotovo cijele kolekcije XIOM stolnoteniske opreme.

Stolovi,brojčanici,mrežice,odjeća,obuća,ručnici,čarape,torbe,ruksaci,futrole i niz drugih sitnica-stvari vezanih za igranje i uz već vama poznate gume i kvalitena drva...sve je to dostupno od 01.01.2017. na našem tržištu.

U novoj 2017.godini i novi dobavljač : Prosper promet

Moram priznati da mi je bio gušt otvarati svaku vrečicu i kutiju, vidjeti,opipati,provjeriti kvalitetu, isprobati... jer je sve zaista drugačije, novo u što ćete se i sami uvjeriti vrlo brzo.

Da ne bi otišli u direktnu reklamu, sve je poznato......

Ukoliko imate još koje pitanje...uvijek je dobro došlo...

Jopelin

Pa kad je tako onda moram nešto kupiti makar svega imam dovoljno ali nemam ništa od XIOM-a. Odoh na web stranicu da malo proučim opremu dok se ista ne pojavi na Prosperu. Puno sreće i uspjeha, .... stvarno !
[Vrh]
Stane

PostPostano: sub pro 31, 2016 12:20 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Thumbs up Mislio sam pošto je video s Jožinog veselog turnira pa sam ga ovdje stavio.Evo prebaceno hvala na obavijesti. In love

Zadnja promjena: Stane; ned sij 01, 2017 10:00 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
jopelin

PostPostano: sub pro 31, 2016 12:23 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Pa dragi Dinko...prvo ti...
Trebao si biti sa nama...bilo je poklona...ne samo za najuspješnije...

A što se tiče krasota zaboravih navesti loptice:pakiranje 3/1 i 6/1 tri zvjezdice ; te trening loptice 60/1 dvije zvjezdice i 120/1 jedna zvjezdica... još nam samo mjesec fali....

Munja hvala na interesu...preporučam se.

A sad se bacam na pripremu francuske i odojka...

Jos jednom sve naj...naj...naj...

Jopelin
[Vrh]
TypeR

PostPostano: sub pro 31, 2016 1:43 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Kao ljubitelj Xioma pozdravljam potez.
Čekam cijene Wink
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub pro 31, 2016 1:45 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Stane je napravio fenomenalni uspjeh u pingiću. Međutim, interesantno je da je pri tome ostao skroman, jednostavan i susretljiv. Za razliku od nekih koji se nakon uspjeha uobraze i postanu antipatični. Kao na primjer - ja.
[Vrh]
Topspin

PostPostano: ned sij 01, 2017 9:46 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Stane (napisa):
Novi video https://youtu.be/llQjJWdj9uA

Upravo pogledah video sa Bozinog turnira STK Rudes. Nedostaje finalni susret Ravi : Losic ?. Pobjednik Ravi.

Ako se radi o osobnom liku i djelu Losica, video bi trebalo staviti u temu Razno.
[Vrh]
jopelin

PostPostano: ned sij 01, 2017 6:22 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

O...HO...HO...

Pozdrav Top spinu...

Opet nisi došel na moj turnir...već drugu godinu za redom dobiješ temperaturu za Božić...jako mi je žao...

Sada ti jedino preostaje gledanje Božinog videa sa Jožinog turnira (ispravka krivog navoda).
Kao što vidiš Stane je bio brz i sklonio svoj lik i djelo...zločko jedan...kak je mogel to napraviti .. a ja sam gledajući i analizirajući taj video baš počeo razmišljati da ga angažiram kao manekena za novu kolekciju odjeće i obuće.

A sada imamo i fotke dvorane u Savskoj zahvaljujući našem Kaši.
Klikni na turniri pingić.com pa evo još jedan razlog za tebe i sve ostale da dođu na jedan od budućih turnira.

Pozdrav
Jopelin
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir: